Tiedättehän suhteeni vartaloöljyihin? Aloitimme hieman takellellen, mutta nykypäivänä olemme oikein hyvät ystävät - ellemme jopa bestikset! Vartaloöljyt ovat nimittäin aika lailla syrjäyttäneet käytössäni perinteiset vartalovoiteet. Niiden iholle tuoma pehmeys on aivan omaa luokkaansa. Lisäksi koen vartaloöljyt jotenkin rentouttavina, mikä johtuu varmasti erilaisista eteerisistä öljyistä. Uusin löytöni vartaloöljyjen saralta on niin kiehtovan tuoksuinen ja vieläpä ihoa napakoittava, että halusin vinkata tästä teillekin. Kaiken lisäksi tämä on luonnonkosmetiikkaa, joten ainekset ihastumiseen olivat ilmassa.


Melvitan ja minun historiani kantaa parin vuoden taakse. Kaikki lähti siitä, kun tilasin Biodellystä sarjan BB-voiteen ja tykästyin sen kevyeen koostumukseen. Tuoksukin nappasi. Siihen aikoihin en ollut vielä löytänyt yhtäkään kunnollista luonnonkosmetiikan meikkituotetta, joten Melvitan BB keräsi pisteet ja loi uskoa siihen, että luonnonkosmetiikkakin voi tarjota ihan toimivia meikkipohjia. Melvitan BB-voide oli tuohon aikaan yksi suosikeistani ja aktiivisessa käytössäni. Sittemmin luonnonkosmetiikan eliittijengi on saanut uusia jäseniä ja olen löytänyt jopa kaksi toimivaa meikkipohjaa. Melvita onkin jäänyt hieman unohduksiin, mutta nyt muistiani sarjasta on virkistänyt tämä vartaloöljy, joka on onnistunut nousemaan ykköseni eli Acorellen öljyn rinnalle.

Jos Melvitan ja Acorellen kiinteyttäviä vartaloöljyjä pitäisi verrata, Melvitan vartaloöljyssä on moninkertaisesti kiehtovampi tuoksu. Kirpsakan marjainen pink berries kuulostaa jo pullon kyljessä jännittävältä. Vielä jännittävämpi tuoksu on iholla. Käytin Rose Firming Oil -öljyä jopa kolme viikkoa putkeen, sillä jäin siihen niin koukkuun ensimmäisen illan jälkeen. Tätä postausta julkaistessani pullo on jo tyhjentynyt ja matkannut lasinkeräykseen. Mutta uuden hankin taatusti! Olen innoissani siitä, että ennakkoluuloni vartaloöljyistä ovat murentuneet täysin. Erilaiset öljyt ovatkin tällä hetkellä aikamoisia hittejä, ja itse elän huumassa täysillä mukana. 


Melvitan Rose Firming Oil on monin tavoin lupaava tapaus. Kiehtovan tuoksun lisäksi se lupailee ihon napakoittamista ainutlaatuisella neljän öljyn yhdistelmällään. Melvita esimerkiksi väittää, että pink berry oil on kahdeksan kertaa tehokkaampaa kuin kofeiini, mitä selluliittia vastaan taistelemiseen tulee. Ja myönnettävä on, että vartalon iho tuntuu öljyllä sivelyn jälkeen välittömästi napakammalta. Kuukauden säännöllisen käytön jälkeen jopa 69% testiryhmän naisista on havainnut selluliitin vähentyneen. Omiin kuoppiini ei tunnu auttavan mikään, mutta öljyn nopea imeytyvyys ja tehokkaat kosteutustehot ovat tuoksun lisäksi voittaneet minut puolelleen. Iho ei jää lainkaan rasvaiseksi. En oikeastaan edes siedä sellasia öljyjä, jotka jättävät ihon liian öljyiseksi. Törmäsin sellaisiin yksilöihin aivan tarpeeksi alussa, kun aloin öljyjä testailemaan. Nykyään heivaankin sellaiset pullot samantien. Suihkutettavasta pullosta annan Melvitalle myös suurta plussaa, sillä minusta ne ovat kaikista kätevimpiä. Testatkaapa ja tykästykää! Niin minä tein.

Melvitan Rose Firming Oil on saatavilla 100ml koossa 34 eurolla. 99% raaka-aineista on luonnollisia ja 36% luomuviljeltyjä. Tuotetta pääset kurkkailemaan Naturellementin verkkokaupasta.

Millaisia kokemuksia teillä on vartaloöljyistä? 






*Tuote saatu blogia varten testiin.

Sis. mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

 1. Omat kokomukset ovat aikas vähissä, tällä hetkellä testissä on pari erilaista. Ihon pinta on kyllä ihan erilainen kun normaaleiden vartalovoiteiden jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukas vartaloöljy jättää kyllä ihon ihanan silkkiseksi! Varsinkin kuivaöljyistä olen tykännyt. Alkuun ajattelin, ettei öljyt ole ollenkaan mun juttu, mutta taisin vain alussa tehdä vääriä valintoja :D

   Poista
 2. Tää on varmasti ihana, mulla on vaan ollut se kultahippuversio. Ihana tuoksu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkin on niin ihanan erilainen tuoksu, etten ole missään toisessa tuotteessa törmännyt vastaavaan :) Sellainen kirpeän marjainen. Tosi jännä!

   Poista
 3. Kuulostaa aika mielenkiintoiselle :) En olekaan vartaloöljyjä vielä kokeillut, enkä tosiaan halua iholle sellaista lähmäistä fiilistä, joten tämä vaikuttaisi ihan kivalle kokeiluun :) Ja tyhmä kysyy, että käytetäänkö nämä kämmenien kautta vartalolle? Muutenhan tätä suihkuttelisi varmaan pitkin lattioita jättäen ne melkosen liukkaiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kanssa ei ainakaan tarvitse pelätä tahmaisuutta! Jättää ihon tosi silkkiseksi. Mä olen joskus suihkauttanut öljyjä suoraan vartalolle, mutta tullut siihen tulokseen, että ehdottomasti helpompi, kun suihkauttaa kädelle ja levittää sitten vartalolle. Just sen takia, ettei tarvitse siivota lattiaa öljystä sen jälkeen :D

   Poista
 4. Ooh! Voin uskoa tuon olevan täydellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä aika lähellä täydellisyyttä! <3 Tykkään kovasti.

   Poista
 5. Rakastan öljyjä ja tuota olen niin himoinnut <3 Melvitan tuotteet ovat ihanan ylellisiä ja taatusti vartaloöljyä myöten.

  Aurinkoa päivään ihana Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole vielä kovin monesta Melvitan tuotteesta kokemusta, vaikka muutama ostos odottelee kaapissa korkkaamistaan. Tämä oli ainakin hyvä löytö, jota tulen hankkimaan lisää! Kerro mitä pidät tästä, jos päädyt testaamaan :)

   Aurinkoa sinnekin sateen keskelle, Tiia! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!