Luonnonkosmetiikkapainotteisen teemaviikon jälkeen ajattelin hypätä pitkästä aikaa hiusteemaan ja antaa teille vinkin eräästä tuotteesta, joka on osoittautunut minulla parhaaksi hiustuotelöydöksi pitkiin aikoihin. En ole pitkään aikaan innostunut mistään hiustuotteesta näin paljon. Varsinkin kun ottaa huomioon haastavan hiuslaatuni, jolle ei ihan mikä tahansa kelpaakaan. Olen tarpeeksi valikoiva jo kosmetiinkankin suhteen, mutta hiustuotteet raukat joutuvat käymään läpi oikein tiukkismimmin seulan, sillä tätä pörröpäätä ei ihan mikä tahansa purkki kesytäkään. 


Hiuslaatuni on vaativa, sillä minulla on paksu, pitkä ja taipuisa tukka, joka pörrööntyy helposti. Jälkimmäinen taitaa olla suurin ongelmani, sillä saan hyvin harvoin nauttia sileistä suortuvista. Jos pesen illalla hiukset ja menen nukkumaan kostein hiuksin, herään aamulla kiharapäänä. Mistään permanentista ei ole kyse, vaan enemmänkin lainekiharoista, jotka eivät nekään ole mitään kampaajan taidonnäytteitä. Jos haluan suoran tukan, se vaatii suoristusraudan käytön. Jaksan kuitenkin hyvin harvoin suoristaa hiukseni, ellei ole jokin erityinen tilaisuus tiedossa. Siksi toivotan fanfaarein tervetulleeksi kaikki purkit, jotka pitävät pörröt kurissa ja silottavat hiuksiani edes hieman. 

Viime kampaamokäynnilläni tein heräteostoksen, joka on osoittautunut todelliseksi jymytuotteeksi omille hiuksilleni. Kaipasin jotain hiusnaamiota hoitoaineen sijasta, ja sain kampaajaystävältäni suositukset Orofluidosta. Yli neljän vuoden asiakas- ja ystävyyssuhteemme jälkeen hän todellakin tuntee hiuslaatuni, joten en epäröinyt naamion ostoa hetkeäkään. Olin myös aiemmin tuoksutellut Orofluidon tuotteita, ja tiesin niiden tuoksuvan jumalaisilta. 


Orofluido on hieman samantyyppinen sarja kuin monien tuntema Moroccanoil, mutta silti kuitenkin hyvin omanlaisensa. Orofluido pyrkii tarjoamaan nautinnollisia kauneusrituaaleja hiuksille ja panostaa kauniiden pakkausten lisäksi hiuksia hellivään ylelliseen koostumukseen. Sarja hyödyntää tuotteissaan kolmen luonnonöljyn sekoituksen voimaa: arganöljyn, sädekaislanöljyn ja pellavansiemenöljyn. Nämä yhdistettynä muihin vaikuttaviin aineisiin ja UVA/UVB-suojaan tarjoavat hiuksille tehokasta kosteutushoitoa ja korjaavat hiuksiin jo syntyneitä vaurioita. Hiusten luvataan jäävän naamiohoidon jälkeen silkkisiksi, säteilevän kiiltäviksi, notkeiksi ja helposti hallittaviksi. Naamio estää myös värin haalistumista ja antaa hiuksille lämpösuojan. Tuotteiden tuoksu on lämpimän vaniljainen.

Kaikille hiuslaaduille sopiva naamio levitetään shampoopesun jälkeen kosteisiin hiuksiin 3-5 minuutiksi. Koostumus on hyvin paksua ja tymäkkää, joten naamiota ei tarvitse annostella montaa lusikallista. Riippuu tietenkin vähän myös hiusten pituudesta ja kuinka intensiivistä hoitoa kaipaa. Minä tietenkin purkkien länträäjänä innostuin varsinkin ensimmäisellä kerralla tuplaamaan annostelun ja vaikutusajan. Lopputulosta se ei silti huonontanut!


Nyt sitten alkaa se suitsutus... Aloitetaan siitä, ettei mikään naamio ole koskaan tehnyt hiuksistani näin paksuja ja pöyhkeitä, mutta silti silkkisen pehmeitä! Pörröjä ei tämän naamiohoidon jälkeen näy eikä kuulu. Ensimmäisenä päivänä hiustenpesun jälkeen hiukset ovat kuin unelmaa. Toisenakin päivänä pysytellään vielä samoissa tunnelmissa. Kolmantena päivänä tukka alkaa jo kaivata uusintaa ja pöyhkeys hieman laskea. Siloisuus säilyy silti. Koostumuksen perusteella olisin odottanut, että tämä tekee hiuksista lättänät ja raskaat, mutta lopputulos onkin päinvastainen: hiukset ovat kevyet, ilmavat ja ah, niin ihanan paksun ja terveen näköiset. Tämä antaa juuri sellaiset hiukset, kuin olen aina halunnutkin. Täyden kympin hiusnaamio!

Ofofluidon Hiusnaamion hinta on noin 20 euroa. Naamio ei sisällä parabeeneja. Sarjan tuotteita on saatavilla parturi-kampaamoista. Omani ostin Helsingistä, Revolution Hairista.

Onko Orofluido teille tuttu? Entä käytättekö hiusnaamioita?






12 kommenttia:

  1. Ooo mikä ihana tuote, aivan syötävän näköistä. Vitsi ja merkistä en ole aiemmin kuullutkaan. Ihanaa tiistaita Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksuukin hyvältä :D Jos kokeilet, kerro ihmeessä mitä pidit. Mulle tämä on ainakin täyden kympin löytö! Ja niitä tulee hiustuotteiden osalta aivan liian harvoin.

      Poista
  2. Mulla on tällä hetkellä käytössä Orofluidon hiusöljy, aivan ihana tuote!! Myös shampoon ja hoitoaineen olen merkiltä käyttänyt, tämä naamio pitääkin varmaan seuraavaksi testata.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! :) Shampoo ja hoitoaine täytyy kyllä myös mun testata! Ne on ehdottomasti seuraavana hankintalistalla. Öljykin kuulostaa lupaavalta. Kun testaat tätä, kerro ihmeessä mitä pidit. Olisi kiva kuulla!

      Poista
  3. Aivan uusi tuttavuus. Tarvii sitten kun nää pidennykset lähtee niin hommata tuota testiin :)

    Ne sun hiukset on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäät varmasti :) Tämä tuntuu aivan pitkien hiuksien pelastukselta. Varsinkin jos hiukset pörrööntyy helposti.

      PS. Kiitos Marina! <3 Mun hiukset on haastavat, mutta alkaa kyllä taas olla hyvinvoivat, kiitos mun kampaajaystävän! Ja tietysti myös tällaiset hyvät löydöt auttaa asiaa :D

      Poista
  4. Kuulostaa ihan täydelliseltä pörröiselle hiuslaadulle.

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Tällaiset superlöydöt ovat kyllä piristäviä. Toivottavasti löydän sarjalta vielä jotain muutakin mukavaa. Raportoin taatusti sitten tännekin :)

      Poista
  6. Hitsit, tunnistan oman hiuslaatuni samanlaiseksi, yksittäinen hius on paksu, karkea, aavistuksen jouhimainen ja varsinkin kostealla säällä vetää helposti pörröön..mutta mun hiukset eivät ehkä niin vedä laineille. Kiitos siis vinkistä, nyt käyttämäni Kerastasen naamio veteleekin jo viimeisiään, olisikohan tämä seuraava investointi..:) Hinta vaikuttaa muuten suhteellisen edukkaalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että vinkistä oli hyötyä! :) Mun hiukset eivät ole laadultaan niin karkeat, mutta pörrööntyvät todella helposti. Varsinkin jos on vähänkin kostea ilma. Varmaan siksi, että mulla ei luonnostaankaan ole ihan suora tukka, vaan sellainen laineikas. Meidän suvussa kun on luonnonkiharaisiakin :D Mun siskoilla taas on ihan suora tukka, he onnekkaat ;)

      Jätä ihmeessä uutta kommenttia, kun testailet tätä! Hinta yllätti kyllä mutkin, tällä voisi ihan hyvin olla tuplahintakin. Mutta onneksi ei ole, niin tulee käytettyä varmasti jatkossakin :D Tää on todella riittoisakin, ei tarvitse paljoa kerralla, vaikka mä toisinaan vähän yliannostelenkin, haha.

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!