Nyt on luvassa mehukas vinkki, joka kosiskelee kaikkia makeiden ja hedelmäisten kesätuoksujen kavereita. Vinkki tarjoillaan söpössä vaaleanpunaisessa rusettipullossa ja haluaa osaksi kesän iloisia muistoja. Lanvinilta ilmestyi nimittäin tänä keväänä oikea kesän rakkaustuoksu, joka pursuaa iloa ja romantiikkaa. Marry Me! Confettis on saatavilla vain rajoitetun ajan ja tämän herkullisen tuoksun tulen itse muistamaan kesän 2015 tuoksumuistoissani. Toivon, että se tulee olemaan osa monia naurun, ilon ja onnen hetkiä. Tuoksu itsessään jo hyvä alku, sillä pelkkä suihkaus sitä saa hymyilemään. Pullokin on ihana ja tyylikkään tyttömäinen. 


Alkutuoksu on viehkeä yhdistelmä karhunvatukkaa ja mustaherukkaa. Sydäntuoksu muodostuu jasmiinista ja valkoisesta persikasta, jotka tuovat tuoksuun ripauksen herkkyyttä. Pohjatuoksun myski ja valkoiset puut viimeistelevät pehmeydellään hedelmäisen makeuden. Jos olisin kosimassa valittuani, tekisin sen tällä pullolla. Viesti ei taatusti jäisi epäselväksi, ja kuplivan raikas tuoksu kruunaisi hetken, jos kuohuvaa ei olisi käsillä.


Tuoksukaappini kertoo jotain pitkäaikaisesta ihastuksestani Lanvinin tuoksuihin. Vuoden 2012 ystävänpäiväksi ilmestynyt Marry Me! Love Edition on pehmeän puuterisen Jeanne Lanvinin ohella yksi kaikkien aikojen Lanvin-suosikeistani. Viime keväänä ilmestynyt vaniljaisen hedelmäinen Couture Birdie on myös ihana. Rakastan tuoksujen makeaa raikkautta. Lanvin on ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuoksumaailmansa osalta. Käykääpä nuuhkimassa, kun osutte lähettyville!

Marry Me! Confettis on saatavilla 50ml ja 30ml koossa. 30ml tuoksu on noin 42 euroa.

Miltä teidän keväänne tuoksuu? Löytyykö kaapistanne Lanvinin tuoksuja?*Tuoksu lehdistönäyte.

10 kommenttia:

 1. Näyttää aivan tyttäreni tuoksulta. Pitääpä käydä nuuhkaisemassa, kun osuu kohdalle.

  VastaaPoista
 2. Ompa ihana pullo <3 tarviipa käydä nuuhkaisemassa tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä soma! Käy nuuhkuttelemassa, ja kerro mitä pidit :) Tämä on kesäksi aivan ihana. Marry Me! Love Editionin olen jo melkein käyttänyt loppuun. Tässä on onneksi samoja tuoksuvivahteita :)

   Poista
 3. Tykkään siitä alkuperäisestä Marry Me!:stä ja tämän tuoksukuvaus kuulostaa siltä, että se saattais hyvinkin sopia mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tässä Confettis -tuoksussa ja Love Editionissa on paljon samaa, vaikka selvästi eri tuoksuja ovatkin :) Love Edition on ehkä hippasen makeampi kuin tämä, vaikka tässäkin on selvästi makeutta. Herkullinen kesätuoksu joka tapauksessa! Jos käyt tuoksuttelemassa, kerro ihmeessä mitä pidit :)

   Poista
 4. Aivan ihana pullo, tätä täytyy ehdottomasti tuoksutella. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pidät makeahkoista kesätuoksuista, tykästyt tähän varmasti! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!