Kuluvana talvena olen ollut poikkeuksellisen herkilläni. Enkä nyt tarkoita pelkästään sitä aikaa kuukaudesta, jolloin me naiset olemme "parhaimmillamme", vaan myös ihoani. Herkkäihoisuus on aina ollut asia, josta minulla ei ole ollut omakohtaista kokemusta ennen tätä talvea. Aikaisemmin olen voinut sivellä iholleni melkein mitä vain ilman, että siitä olisi koitunut negatiivisia jälkiseuraamuksia. Tänä talvena jouduin kuitenkin hyppäämään erittäin kuivasta ja herkästä ihosta kärsivän saappaisiin, kun marraskuussa kärsin ihon ylihoitamisen seurauksistaTöppäilystäni johtuen ihoa kiristi niin pahasti, ettei tuhdimmistakaan voiteista ollut siihen hetkeen apua. Nyt iho on jo onneksi rauhoittunut, vaikka pintakuivuuteen talvi-ihoni kaipaa edelleen hoitoa.


Rauhoittavat ja vahvistavat voiteet ovat minulle tämän talven taikasana kasvoöljyjen lisäksi. Mitään muuta en tähän hätään iholleni haluakaan kuin voiteen, joka kosteuttaa tehokkaasti sekä vahvistaa talven haasteita vastaan kamppailevaa ihoani. Kiinteytys jääköön toissijaiseksi talven ajaksi, sillä kosteutus on nyt kaiken a ja o. Iho nimittäin huutaa sitä niin, että naapuritkin kohta kuulevat. 

Muistatteko, kun kerroin teille Phytomerin ihanasta Oligomarine -kasvovedestä jokin aika sitten? Ihastuin niin syvästi kasvoveden koostumukseen, että käytössäni on jo toinen purkki. Oligomarine on merellistä ra(i)kkautta. Samaan aikaan kun se tekee ihosta mattapintaisen, jättää se kasvot kosteutetuksi ja kirkkaaksi. Oligomarine hävittää myös epäpuhtaudet ennätysvauhtia. Kasvoveden lisäksi minulla on tällä hetkellä käytössäni toinenkin Phytomerin uutuustuote, joka on suunnattu erityisesti herkälle ja stressaantuneelle iholle. Douceur Intemporelle -voiteen päätehtävänä on taistella ihon ikääntymisen aiheuttamia tulehduksia vastaan ja rauhoittaa iho nopeasti. Tulehdukset ovat uusin uhka iholle, sillä ne nopeuttavat ihon ikääntymistä ja lisäävät ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä, kuten juonteiden ja ryppyjen määrää ihossa. Ihon hyvinvoinnin ja nuorekkuuden säilyttämisen kannalta onkin tärkeää ehkäistä ihon tulehduksia, mutta myös rauhoittaa tulehtunut iho nopeasti.  Douceur Intemporelle tarttuu nopeasti toimeen, sillä se lupaa hillitä tulehduksia jo 24 tunnissa palauttaen ihon hyvinvoinnin ennalleen. 

Douceur Intemporellen tähtiaineosa on merellisen bioteknologian kautta valmisettu GLYCOSEA-uute, joka auttaa vähentämään tulehduksen aiheuttamaa epämiellyttävää tunnetta, punoitusta, kirvelyä ja kiristystä sekä ehkäisemään soluvaurioita. Allantoiini rauhoittaa ihoa, glyseriini kosteuttaa tehokkaasti ja keramidit, sheavoi sekä kasviöljyt täydentävät ihon lipidivarastoja. Tutkimusten mukaan jopa 91% testaajista tunsi ihonsa rauhoittuneen jo yhden käyttökerran jälkeen. Kuukaudessa Douceur Intemporelle lupaa uudistaa ihoa ja uudelleenrakentaa sen puolustuskykyä. 


Odotin voiteen olevan koostumukseltaan paksumpaa, mutta se osoittautuikin sulavammaksi. Kosteutustehot ovat silti tuntuvat. Voide liukuu iholle unelmanpehmeästi ja saa ihon tuntumaan silkiltä. Olen huomannut hierovani kasvoja entistä kauemmin, kun sivelen tätä iholleni. Iho jää niin pehmeäksi, että sitä on vaikea vastustaa. Tuoksu on miedosti raikas ja merellinen. Uskoisin voiteen sopivan myös tuoksuherkille. Viimeisten viikkojen aikana Douceur Intemporelle on pelastanut talvi-ihoni herkät hetket ja häivyttänyt punoitusta näkyvästi. Ihan yhtä paljon suitsutusta tämä ei minulta saa kuin Oligomarine (joka on ylivoimainen suosikkini Phytomerilta) mutta en löydä voiteesta pahaa sanottavaa. Douceur Intemporelle toimii ihollani hyvin myös meikin alla ja purkki tulee varmasti käytettyä loppuun talven tuiverruksissa.

Douceur Intemporelle on saatavilla 50ml koossa hintaan 75 euroa. Phytomerin tuotteisiin voi tutustua Sokoksella ja Emotion-myymälöissä sekä kauneushoitoloissa. Lisää tietoa Phytomerista löydät maahantuojan verkkosivuilta ja lähimmän jälleenmyyjäsi voit tarkistaa täältä. Sarjan tuotteet saatavilla myös Spashopissa, jossa lahjapaketit näyttävät olevan jo mukavassa alennuksessa.

Miten teidän ihonne on voinut tänä talvena? Oletteko kärsineet ihon kuivuudesta tai herkkyydestä?


ARVONNAN VOITTAJA: Kiitos kaikille, jotka osallistuitte Jane Iredale-arvontaan! Upean Steppes-paletin voitti Lusa! Voittajalle on laitettu sähköpostia. Arvonta suoritettiin random.org -sivustoa käyttäen. 

*Tuote saatu blogia varten testiin.

4 kommenttia:

 1. Phytomeria en ole testannutkaan ja siksipä oikein ahmin joka sanan. Mielenkiintoinen tuotesarja ehottomasti. Ja oi näitä sinun kuvia. Iloista keskiviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Phytomerin Oligomarine-kasvovesi on yksi parhaista kasvovesistä, joita olen kokeillut vuosien varrella :) Siitä en ainakaan luovu ikinä. Tykkäsin myös Remodele-selluliittigeelistä (postaus täällä). Muista Phytomer-testihetkistäni voi lueskella täältä. Mukavaa keskiviikkoa sinullekin, Tiia! :)

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon Phytomerin tuotteiden merellisen raikkaasta tuoksusta. Voiteista ei itselläni ole vielä kokemusta, mutta yksi tuli juuri goodie bagista, joten jos se siitä lähtisi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Phytomerin merellinen raikkaus taitaakin olla juuri se koukuttava tekijä ;) Tykkään itsekin tuoksusta paljon. Tosin tässä voiteessa tuoksu on vähän miedompi, toisin kuin esim. kasvovedessä ja muissa kokeilemissani Phytomerin tuotteissa.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!