Jos arjen meikkausrutiinini kuvattaisiin, ihoni olisi pääosassa. Olen vahvasti sitä mieltä, että arki ei vaadi huimia meikkausoperaatioita: kaunis iho ja viimeistellyt kulmat tekevät jo paljon. En yleensä ehosta silmiäni kovinkaan vahvasti arkimeikkiin, vaan panostan meikkipohjaan eniten. Ihoni on minulle tärkeä, ja olen valmis tekemään sen eteen paljon. Purnunoiden lisäksi haalinkin usein erilaisia heleytys- ja korostustuotteita, joita käytän päivittäin. Hehkeä iho kuuluu ehdottomasti ykköstoiveisiini.


Muistellessani lukioaikojani, olen huojentunut siitä, että elän tätä hetkeä. En pelkästään siksi, että lukioaikana elin elämäni vaikeimpia jaksoja. Meikkirutiinini eivät toki olleet syypää siihen, mutta myönnän, että meikkaaminen oli aikamoinen prosessi joka aamu. Käytin hurjan paljon aikaa laittautumiseen ja arkimeikkini painopiste oli toisaalla, nimittäin silmissä. Chanelit, Diorit, Lancômet ja Clarinsit olivat jo tuolloin kuvioissa. Joka aamu oli loihdittava erilainen trendimeikki uusimpien kokoelmien paleteilla. Koulussa minulta kysyttiin toisinaan meikkivinkkejä ja ihmeteltiin, miten jaksoinkaan nähdä niin paljon vaivaa. En liikkunut paljoakaan meikittä, toisin kuin nykyään. Silmämeikkini olivat arkisinkin intensiivisiä, vaikka sotamaaleissa en kulkenutkaan. Kosmetiikka oli pakoni arjesta ja sitä se on vieläkin, tosin eri tavalla.


Chanel on aina edustanut minulle luksusta. Mieleenpainuvin Chanel-löytöni on tähän mennessä ollut sarjan CC-voide. Jos et ole vielä sitä kokeillut, suosittelen. Blogissa tuubi ei ole vielä päässyt esille, vaikka onkin kaunistanut kasvojani säännöllisin väliajoin jo kahden vuoden ajan. Suosin Chanelin CC-Creamia varsinkin keväällä ja kesällä, sillä siinä on aurinkosuojakerroin 30. Voide peittää hyvin, mutta ei kuitenkaan tunnu iholla paksulta. Chanelin CC-voiteella saa täydellisen unelmaihon.

Muita säännöllisessä käytössäni olevia Chanelin tuotteita ovat Hydra Beauty Essence Mist (esillä blogissani täällä) sekä Chanelin kynsilakat, joihin hurahdin viime talvena. Kun vielä vuosi sitten en tainnut omistaa yhtäkään selektiivisen merkin kynsilakkaa, nyt niitä on kertynyt oikea suurperhe. Lakkaseikkailustani olen kirjoitellut muun muassa täällä


Nyt on kuitenkin aika esitellä tuote, joka on sulostuttanut syksyn meikkausrutiinejani: Chanelin Multi-Use Illuminating Base - tuote, jota ilman olisin ollut pulassa. Niinä aamuina kun unet ovat jääneet toivottoman vähäisiksi ja peilikuva on aiheuttanut järkytystä, Multi-Use Illuminating Base on pelastanut tilanteen hävittämällä väsymyksen merkit kasvoiltani. Pari pumppausta riittää tuomaan kasvoille hienostuneen hohteen ja tasoittamaan ihon kauniin heleäksi. Meikkivoide tämän päälle ja Voilà: säteilevä ja tasainen meikkipohja on saavutettu! Multi-Use Illuminating Basen uniikki yhdistelmä puutereita vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä. Pähkinäuutteella puolestaan on ihohuokosia pienentävä vaikutus. Silikoni tekee ihosta sileän ja saa meikkivoiteen levittymään täydellisesti. 


Pohjustusvoidetta kuvaillaan Chanelin neronleimaukseksi. Koostumukseltaan Multi-Use Illuminating Base on erittäin kevyttä, ohutta, valkoista ja hohtavaa. Ensikäyttäjä voi hetken miettiä jääkö iho liian hehkuvaksi, mutta meikkivoiteen levittämisen jälkeen lopputulos on luonnollinen ja hillitty. Halutessaan Multi-Use Illuminating Basea voi käyttää vain korostustuotteena esimerkiksi poskipäille, nenänvarteen ja muille "valokynä-alueille". Vaikka lumisen vaalean sävyn kerrotaan sopivan kaikille ihonsävyille, sanoisin tämän toimivan koko kasvoilla parhaiten vaalealla ja keskivaalealla iholla. Ruskettuneempi iho voi saada tuotteesta enemmän irti korostustuotteena. Multi-Use Illuminating Basea voi myös sekoittaa tipan meikkivoiteen sekaan, kun haluaa kirkastaa ja heleyttää meikkivoiteensa koostumusta. 


Multi-Use Illuminating Base on yksi syksyn upeimmista pohjustustuoteuutuuksista. Se on paitsi väsyneen ihon pikapelastaja, mutta pidentää myös meikin kestoa. Ja se hehku, sitä ei voi kehua liikaa. Arvatkaa vaan mihin meikinpohjustajaan luotan tämän vuoden pikkujouluissa!

Chanelin Multi-Use Illuminating Base 54,60 euroa.

Käytättekö te meikinpohjustajia? Jos käytätte, mitkä ovat teidän suosikkipohjustajanne? 


*Tuote lehdistönäyte.

6 kommenttia:

 1. Käytän Clarinsin sanahirviö Instant Light Radiance Boosting Complexion Base on suosikkini ja sitä on jokaisessa sävyssä. Tosin pääsin tiistaina testaamaan Sensain heleyttävää pohjustajaa ja voi olla, että Clarins sai kilpailijan. :D Mulle pohjustaja on ehdoton, koska muuten meikkivoide kerääntyy helposti juonteisiin tai huokosiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin nimen kuulostavan niin tutulta, että menin kaivelemaan omia laatikoitani ja löysin itseltänikin tuon Clarinsin tuubin vaaleimmassa sävyssä :D Kesällä taisin sitä jopa käyttääkin, mutta täytyy myöntää, että tykkään enemmän tästä Chanelista ainakin heleyttävänä pohjustajana :) Tosin se mun Clarins-tuubi on "vanhempi versio" ja eikös ne uudistuneet nyt kesällä? Uusi tuubi voi tietenkin olla vähän erilainen koostumukseltaan.

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta tuotteelta. Itselleni tärkeintä meikinpohjustusvoiteelle on ihon pinnan tasoittaminen ja kiillon estäminen. Tällä hetkellä käytän iHerbistä tilaamaani Reviva Labsin primeriä, joka vastaa aika hyvin vaatimuksiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana. Todellakin häätää hetkessä kasvoilta väsymyksen merkit! En ole tuosta Reviva Labsista kuullutkaan, mutta googlasin heti ja huomasin, että merkiltähän löytyy vaikka mitä tuotteita. Täytyy jossain vaiheessa perehtyä enemmän! :)

   Poista
 3. Sensain vesimäinen kosteuttava primeri ja tämä Le Blanc <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin olet tykästynyt tähän! Tuo Sensain vesimäinen primer alkoi heti kiinnostamaan mua, kun googlettelin. Taidan testata! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!