Tänään hypätään Dr. Schellerin kyytiin, ja tiet vievät jälleen kerran luonnonkosmetiikan lumoavaan maailmaan. Dr. Scheller -sarja on minulle täysin uusi tuttavuus, ja arvatenkin luonnonkosmetiikkafanin uteliaisuus herää, kun jotain uutta osuu silmiin. Maahantuojalta testiin saatu Granaattiomena -parivaljakko päätyi antamaan ensivaikutelmaa siitä, ovatko Dr. Hans-Ulrich Schellerin sertifioidut luonnonmukaiset tuotteet todella niin tehokkaita ja innovatiisia kuin niiden huhutaan olevan. 


Dr. Scheller on sitä mieltä, että "elämä jättää jälkensä, mutta vain terve iho kykenee paljastamaan kauneutesi ja karismasi". Tämän ajatuksen pohjalta ovat syntyneet Dr. Schellerin tuotteet, joista ensimmäiset olivat apteekkien hyllyllä Saksassa jo vuonna 1986. Farmasia-alan osaamisen ja kasviperäisten lääkeaineiden tietämyksen avulla on saatu aikaan innovatiivisia ja tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät vain korkealuokkaisia, aitoja ja luonnollisia raaka-aineita sekä kallisarvoisia luomuöljyjä. Tuotteiden teho perustuu Phytosolve-teknologiaan, joka on luonnonmukainen kuljetussysteemi raaka-aineille. Phytosolve-systeemin avulla aidot kasviperäiset raaka-aineet imeytyvät ihoon syvemmälle ja ihon kaikissa kerroksissa säilyy paremmin myös ihanteellinen pitoisuus esimerkiksi vitamiineja.

Dr. Scheller -luomusarja ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä, parabeeneja tai synteettisiä väriaineita. Tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä raaka-aineita eikä eläinkokeita tehdä. Sarjalta löytyy jokaiselle ihotyypille omat tuotteensa. Pomegranate -puhdistustuotteiden tärkein vaikuttava aineosa on granaattiomenauute, jolla on ihoa kirkastava, antioksidanttinen, vapaita happiradikaaleja vastustava ja lievästi ihohuokosia supistava vaikutus. 


Pomegranate Cleansing Milk on suunnattu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Se lupaa kosteuttaa ihoa samalla kun se poistaa meikin ja lian iholta hellävaraisesti ja ihoa kuivattamatta. Dr. Schellerin Granaattiomena Puhdistusmaidon hedelmäinen tuoksu muistuttaa minua saksalaisen luonnonkosmetiikkasarja Laveran tuotteista, joista pidän kovasti.  Dr. Schellerin Puhdistusmaito tuoksuu yhtä lailla makean hedelmäiseltä ja koukuttavalta. Hoitotehotkin saavat hymyn huulille: tohtori ei turhia lupaile, sillä tämä todellakin jättää ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi, josta pintakuivuuteen taipuvainen normaali-sekaihoni iloitsee. Meikkikin irtoaa varsin näppärästi. Voisi luulla 125ml tuotteella olevan enemmänkin hintaa, mutta tämän saa omakseen jo 13 eurolla.

Suosikkikasvoveteni saavat ihoni kirkkaaksi, kuulaaksi ja kimmoisaksi. Ihastun harvemmin vesimäisen pinnan iholle jättäviin kasvovesiin, vaikka haluan kasvoveden myös kosteuttavan ihoa. Haastava yhtälö siis. Dr. Schellerin Pomegranate Facial Lotion on kaikille ihotyypeille sopiva raikastava kasvovesi, joka hämää aluksi jättävänsä iholle vesimäisen pinnan, mutta kosteus humahtaakin ihoon varsin nopeasti. Hedelmäisen raikas tuoksu yhdistettynä valloittavan raikkauden tuntuun iholla tekevät tästä kasvovedestä varman hitin niille, jotka pitävät tuntuvasti raikastavista kasvovesistä pienellä tuoksulla höystettynä. Tähän pulloon tykästyin erityisen paljon! Dr. Schellerin Pomegranate Facial Lotion kuuluukin ehdottomasti ryhmään "uusi piristyslöytö". Ruskeassa 150ml lasipullossa saatavilla oleva Granaattiomena Kasvovesi keventää kukkaroa 13 eurolla. 


Dr. Scheller-sarjan valtti on luonnonmukaisuuden ohella erinomainen hinta-laatusuhde. Myös tuoksut ovat kovasti mieleeni. Olen oikeastaan yllättynyt siitä, miten paljon näistä pidänkään, sillä olen tottunut ajattelemaan, että halvalla saa harvoin hyvää. Kaiken suhteen on kuitenkin poikkeuksia, ja nämä pullot ovat poikkeuksellisen laadukkaita edullisiksi luonnonkosmetiikkatuotteiksi!

Dr. Scheller-sarjaan voi tutustua lähemmin maahantuojan sivuilla. Tuotteita on saatavilla kauneushoitoloista ympäri Suomen. Lähimmän jälleenmyyjäsi voit tarkistaa täällä.

Onko teillä kokemusta Dr. Schellerin tuotteista? Jos ei, heräsikö kiinnostus?


*Tuotteet saatu maahantuojalta.

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään hirmuisesti tuosta kasvovedestä, juurikin siitä, että se jättää kosteuttavan fiiliksen ja liukuu hyvin pumpulilapun kanssa kasvoilla. Joten tosi pieni määrää riittää hyvin. Paljon alkoholia sisältävät kasvovedethän haihtuvat nopeasti pumpulilappuun ja sitten kasvoja saa olla raapimassa melkein kuivalla lapulla, jos ei kaada lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on ihanaa, että tämä kosteuttaa tuntuvasti, mutta ei kuitenkaan jätä ihoa märäksi. En tosiaan tykkää vesimäisen pinnan iholle jättävistä kasvovesistä, mutta en halua, että iho jää kireäksikään :) Sen vuoksi tämä on kyllä aika täydellinen tuote mulle, ja pullon edullisuutta ihmettelen vieläkin. Aion kyllä ehdottomasti hankkia tätä uuden pullon!

   Poista
 2. Kyllä vaan taas kiinnostus heräsi. Etenkin tuo kasvovesi vaikuttaa sellaiselta, mitä haluan joskus kokeilla. Nämä luonnonkosmetiikka jutut ovat vähän ikäviä tällaiselle ostospaastolla olevalle. :D

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kasvovettä suosittelen ehdottomasti! Se on aivan ihana :) Pidän kyllä puhdistusmaidostakin, mutta tuo kasvovesi oli kyllä todellinen löytö! Niin ja tiedän; luonnonkosmetiikka on koukuttavaa ;)

   Poista
 3. Näistä nyt sanon heti ensisilmäyksellä, että vetoaa meikäläisen estetiikan tajuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältökään ei ole paha ;) Varsinkin tuo kasvovesi on ihan huippu!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!