Nyt kohistaan. Useiden kymmenien selluliittivoidetuubien testaamisen jälkeen, en ole tähän mennessä suostunut uskomaan, että mikään selluliittivoide todella tehoaisi muhkuroiden madaltamiseen tai antaisi mitään muuta kuin hetkellistä mielenrauhaa selluliitistä stressaaville. Olen kuitenkin saanut käsiini tuubin, joka antaa uskoa siihen, että selluliittivoiteet eivät ehkä sittenkään ole aivan turhia. Onko Phytomer onnistunut kehittämään jotain vallankumouksellista vai olisiko minun aika suunnata optikolle?


Vartalon kiinteytysosiossa aikaisemmin vilahtaneet voiteet ovat pääasiassa tuoneet hyvää mieltä ja hetkellistä napakkuutta iholle. Mitään järisyttävää en siis ole muhkuravoidemarkkinoilla kohdannut, vaikka supertuubiin toivoisinkin testailujen lomassa törmääväni. Viimeksi testissäni ollut Frantsilan Kiinteyttävä Vartalovoide onnistui tekemään ihostani silkkisen sileän ja kiinteyttämään tuntuvasti, mutta muhkuroilleni se ei valitettavasti sanonut hyvästejä. Phytomerin Celluli Attack hyökkäsi myös selluliittiani vastaan, mutta kuten postauksessani kerroin, voitontunne oli hetkellinen eikä riittänyt appelsiini-ihon lopulliseen päihittämiseen.


Phytomer on kuitenkin ilmiselvästi nostanut panoksiaan uusimmassa selluliittivoiteessaan. Blogia varten testiin saamani Remodèle Tonic Body Gel lupaa tehokkaalla ja aisteja herättelevällä koostumuksellaan pistää vartalon ääriviivat uuteen uskoon. Kiinteyttävä vartalogeeli lupaa iholle välitöntä kosteutusta ja nopeaa kiinteytystä. Geelin kerrotaan sopivan naisille, jotka ovat juuri synnyttäneet, pudottaneet painoaan tai etsivät välitöntä ääriviivoja muokkaavaa vaikutusta. Näistä kolmesta ryhmästä kuulun jälkimmäiseen. 

Phytomer on onnistunut vangitsemaan tuotteilleen ominaisen merellisen raikkauden myös Kiinteyttävään Vartalogeeliinsä. Tuotetta ei turhaan kuvailla yhtä raikkaaksi kuin uinti meressä. Eihän tämä yhtä vilvoittavaa kokemusta anna, mutta en voi kieltää, etteikö geelin tuoma raikkaus ja pieni viilennys tuntuisi iholla mukavalta. Siitä tuubi kerää ensimmäiset pluspisteensä. Raikkaus ei kuitenkaan riitä, kun tarkoitus olisi kukistaa appelsiini-iho edes vähän näkymättömämmäksi. 


Remodèle ei onneksi tarjoa pelkkää virkistystä iholle, sillä se sisältää myös Bio-Chlorellaa, ympäristöystävällisesti uutettua tähtiaineosaa, jolla on ihoa kiinteyttävä vaikutus. Oligomer® mineralisoi ja energisoi ihoa sekä tehostaa Bio-Chlorellan vaikutusta. Merelliset vaikuttavat aineet lupaavat kiinteyttää tehokkaasti ihon tukiverkkoa. Iho saa välitöntä liftausta.

Remodèle Tonic Body Gel levittyy iholle geelimäisten tuotteiden tapaan erittäin vaivattomasti. Vaaleansinertävän geelin seassa on pieniä helmiäishippusia, jotka erottuvat selkeästi geeliä pursotettaessa, mutta eivät kuitenkaan näy iholle levittämisen jälkeen kimaltavasti. Vartalon iho jää geelistä joustavan ja napakan tuntuiseksi. Kuukauden aktiivisen käytön jälkeen yläreiteni näyttävät ihan vähän sileämmiltä, mikä on saanut minut kyseenalaistamaan monta asiaa. Valaistusta en voi syyttää, sillä olen tiiraillut ihoani myös armottomimmassa päivänvalossa. Peilissänikään ei ole mitään vikaa, vaikka sitäkin ehdin epäillä. Olen kyseenalaistanut jopa muistini: mahdanko muistaa muhkuroideni määrän väärin kaikkien näiden vuosien jälkeen? 


Kaiken pohdiskelun jälkeen jäljelle jää kaksi uskottavinta vaihtoehtoa: joko Phytomerin Remodèle  -geelin hiukkaset luovat iholle illuusion tasaisemmasta ihosta tai sitten geeli oikeasti tehoaa. (Kolmas vaihtoehto: näköni tai muistini on pahasti ruostunut - mihin en halua uskoa). Niin tai näin, voide peittoaa minun mittakaavassani suuren joukon (esimerkiksi Biothermin ja Diorin hintavia) selluliittivoiteita, joihin olen vuosien saatossa investoinut paljon.

Phytomerin Remodèle Kiinteyttävä Vartalogeeli on saatavilla 150ml koossa 49 euron suositushintaan. Phytomerin tuotteisiin voi tutustua Sokoksella ja Emotion-myymälöissä. Tuotteita saa myös Holiday Club -kylpylöistä (Katinkulta, Kuusamon Tropiikki, Saariselkä ja Saimaa) sekä kauneushoitoloista. Lähimmän jälleenmyyjän voi tarkistaa täällä. Remodèle löytyy myös Spashopista. Phytomerista lisää tietoa löytää maahantuojan nettisivuilta.

Mikä selluliittivoide on tuonut teille eniten mielenrauhaa? Kelpaisiko teille Phytomerin ääriviivojen muokkaushoito? 
*Tuote saatu blogia varten testiin.

4 kommenttia:

 1. No siis. Mikään geeli tai voide ei ihan oikeasti voi selluliittiin vaikuttaa. Ihoa se kyllä voi napakoittaa, mutta mitenkään se ei kyllä imeydy sinne rasvakudokseen asti... :D Tai sitten ois jo pelottavaa! Selluliittiin tehoaa ruokavalion muutos: sokerit pois, turhat hiilarit pois, tilalle protskua ja kasviksia ja vettä, säännöllisesti ja kohtuudella nautittuna. Ruokavalion kautta tehdyt radikaalit muutokset näkyvät kyllä siellä takamuksessakin todella nopeasti! Ja siis, noh, laihduttaminen. Kun rasvakerros vähenee, myös selluliitti vähenee.

  Minä kyllä pidän selluliittivoiteita ihan vaan kusetuksena, joka menee hyvin naisilla läpi kun vähän jotain "tutkimustuloksia" esitellään. Meillä kun lähes kaikilla sitä selluliittia jossain määrin on, niin eikö sitä vois vaan yksimielisesti hyväksyä? :)

  Sen kyllä myönnän, että monet selluvoiteet tuntuvat iholla kivoilta, viilentävät ja imeytyvät nopeasti. Tää vaikuttaa just sellaselta, ihana näköistä! Ja tosiaan, ihoa vähän "kiinteyttävät"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen sen vuosien saatossa tajunnut ja hyväksynyt, että voiteet tuo nimenomaan vaan sitä mielenrauhaa ja hetkellistä napakkuutta iholle, vaikka tämä kyllä toi lisäksi vahvan illuusion siitä, että omistan siloisemmat reidet ;) Haha. Illuusiotkin kelpaa mulle! :D Ja viilentäähän tämä myös mukavasti ja tuntuu ihanalta iholla. Ne isoimmat pisteet tää keräsi kuitenkin nimenomaan sen vahvan illuusion ansiosta ;)

   Selluliitin hyväksymisen lisäksi meillä naisilla on tekemistä myös sen kanssa, että opittaisiin hyväksymään oma ulkonäkö kokonaisuudessaan sellaisena kun se on :) Photoshopattuihin kuviin jatkuvasti törmääminen hankaloittaa asiaa, mutta kun muistaa kuvien olevan käsiteltyjä, on se helpompaa. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että elämä on paljon ihanampaa kun hyväksyy itsensä sellaisena kuin on ja kiinnittää huomion niihin hyviin puoliin omassa ulkonäössään, sen sijaan että tuhlaa turhaa aikaa ja energiaa siihen, että tarkastelee omia "epäkohtia" päivät pitkät. Tästä aiheesta mun pitäisi muuten joskus kirjoittaa ihan oma postauksensa! Mä olen nimittäin kamppaillut tuon asian kanssa vuosia. Tie tähän päivään on oikeasti ollut pitkä ja mutkainen ;)

   Poista
 2. Ei auta voiteet ei. On testattu voiteet, hieronnat ja muut. Paino ja rasvaprosentti ovat normaalin alarajoilla.Pitäisi tehdä ihonsiirto ja vaihtaa paksumpaan ihoon. Ei puskisi selluliitti läpi.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi selluliitti ei ole mikään harvinainen vaiva. Sitä kun löytyy lähes jokaiselta jostain kohtaa :) Minäkin olen aina ollut hoikka, mutta selluliittia on silti. Voiteita käytän ihan vain sen vuoksi, että antavat vähän napakkuutta iholle ja tuovat sitä "hetkellistä mielenrauhaa".

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!