On monia mukavia asioita, mitä voi puuhastella ilman että täytyy maksaa itsensä kipeäksi. Vaikka halvat huvit onnistuvat usein luomaan paljon nauruntäyteisiä hetkiä, kosmetiikkamaailmassa edullisempaakin edullisemmat purkkilöydöt ovat valitettavasti tuoneet eteeni lähinnä pettymyksiä kuin riemunkiljahduksia. Mielipiteeni siitä, että halvalla ei saa hyvää, on tästä syystä hiljalleen voimistunut. Olen huomannut, että edullinen hinta saa minut usein epäilevämmäksi tuotteen tehon suhteen. En odota pilkkahintaiselta tuotteelta ihmeitä. Toisinaan vastaan osuu kuitenkin poikkeuksia, jotka muistuttavat, että tehottomien halpispurkkien joukkoon mahtuu myös spesiaalitapauksia, jotka oikeasti tekevät mitä lupaavat. Nyt esittelyyn pääsee yksi sellainen.


Freemanin tuotteet ovat useasti osuneet silmiini Sokoksella. Sarjan Ananas Entsyymikuorintanaamiosta olen lukenut monia ylistäviä blogikirjoituksia, mutta siltikään en ole Freemanin tuotteita tullut hankkineeksi. Tuntuu hassulta myöntää, että syynä on juurikin ollut se neljän, viiden euron tuotteista iskostunut mielikuva, joka on pitänyt Freemanin tuotteet poissa ostoskoristani. No, eipä pidä enää. Freemanin Charcoal & Black Sugar Kuoriva Kasvonaamio on nimittäin onnistunut saamaan minut erittäin vakuuttuneeksi siitä, että niinkin pienellä satsauksella kuin 4,30 eurolla voi saada iholla ihmeitä aikaiseksi. 


Charcoal & Black Sugar Kuoriva Kasvonaamio on yksi Freemanin tuotteista, jonka sain maahantuojalta blogia varten testattavakseni. Se on ällistyttävän tehokas edulliseksi tuotteeksi. Charcoal & Black Sugar Kuoriva Kasvonaamio sisältää luonnollisesti puhdistettua aktiivihiiltä, joka imee iholta epäpuhtaudet ja ylimääräisen öljyn kuivattamatta ihoa. Hiilen lisäksi 2in1 Kuoriva Kasvonaamio sisältää myös sokeria, joka naamion poispesemisvaiheessa kuorii iholta kuolleen ihosolukon miellyttävästi ja tehokkaasti. 


Charcoal & Black Sugar Kuoriva Kasvonaamio on koostumukseltaan mustaa hiili- ja sokerimassaa, joka ehtii lyhyelläkin vaikutusajalla lämmittämään kasvoja mukavasti. 5-7 minuutin "lämpöhoidon" jälkeen puoliksi sulanutta mustaa sokerimassaa hierotaan kasvoilla kevyesti ja lopuksi se huudellaan pois lämpimällä vedellä. Kasvojen iho on käsittelyn jälkeen niin kirkas, että Freemanin kuoriva naamio kerää ropisemalla plussapisteitä. Ihonsävy on huomattavasti tasaisempi. Tällä jos millä hankkii lisää itseluottamusta, kun peilin edessä "joutuu" ihastelemaan oman ihonsa kuntoa! En yhtään ihmettele, että Freemanin Charcoal & Black Sugar Kuoriva Kasvonaamio on jopa voittanut arvostetun yhdysvaltalaisen Allure-lehden "Paras Kasvojenhoitotuote 2013" -palkinnon lehden "edulliset elämykset" -sarjassa. Tätä on kosmetiikkamaailman halpa huvi parhaimmillaan.


Freemanin Charcoal & Black Sugar Kuorivaa Kasvonaamiota voidaan käyttää kaksi kertaa viikossa tai useammin. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Kuoriva Kasvonaamio on saatavilla super riittoisassa 150ml tuubissa, josta riittää iloa pitkäksi aikaa. Hinta on 4,30 euroa. Freeman-tuotteita on saatavilla esimerkiksi Sokoksella ja Stockmannilla sekä Anttilassa, Citymarketissa ja Prismassa. Tuotteita löytää myös Veljekset Keskisiltä. Netissä Freemanin laajaa valikoimaa pääsee selailemaan maahantuojan verkkokaupassa, jossa Charcoal & Black Sugar Kuorivaan Kasvonaamioon voi tutustua täällä.

Onko teillä kokemusta Freemanin tuotteista? Olisi kiva kuulla suosikkinne!

*Tuote saatu blogia varten testiin.

10 kommenttia:

 1. Ananasentsyymisetti on vanha lemppari, mutta ai että tää kuulostaa hyvältä!! Tarviin, tarviin tän kipeästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan huippu! En voi kuin suositella :) Mun täytyy hommata tuo ananasentsyymikuorinta ja samalla pari muuta houkutusta :D

   Poista
 2. Tuota pitäisi kyllä kokeilla. :)

  Vannon Freemanin käsienkuorinnan nimeen! Käytän sitä myös jalkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyykin jossain vaiheessa kokeilla tuota käsienkuorintaa. Mulla on yksi "duo", jota suosin käsien kuorimisessa, mutta uusia ehdokkaita kokeilen aina mielelläni :) Täytyisikin tehdä postaus siitä käyttämästäni parivaljakosta, joku muukin voisi siitä innostua.

   Poista
 3. Onpas jännittävän väristä tavaraa. Mun on pakko myöntää, että itse poden myös tuota epäileväisyyttä tosi halpoja tuotteita kohtaan ja niitä tulee kokeiltua harvemmin, vaikka niistä edullisista löytyy monia jo vuosia käyttämiäni suosikkituotteita. Meikeissä edullista on kynnys ostaa pienempi, mutta jotenkin koen, että ihonhoidosta "pitää" maksaa enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan mustaa :D Pienten lapsien nähden ei välttämättä kannata alkaa naamioimaan itseään, haha. Mulla on muuten sama juttu; meikeissä kynnys ostaa edullisempia tuotteita on pienempi, mutta ihonhoidossa en jotenkin luota halpispurkkeihin. Tosin ihonhoitoon haluan kyllä panostaakin, eli maksan mielelläni purkeista vähän enemmän, jos saan näkyviä tuloksia iholleni :)

   Poista
 4. Kiitos kivasta vinkistä! Freemanin tuotteet jääneet minulta huomaamatta.

  VastaaPoista
 5. Ooh. Miten multa on mennyt tällainen ohi? :o En tiedä miten hyvin tuo sopii iholleni tällä hetkellä, mutta varmasti kokeilen jossain vaiheessa. Ananas-entsyymikuorinta näytti poistuneen jossain vaiheessa myynnistä, mutta nyt olen taas puolisen vuotta nähnyt sitä kaupoissa. Se on ihan loistava tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen, kun itsekin välillä törmään muiden blogeissa tuotteisiin, jotka on jääneet multa täysin huomaamatta :D Ananas-entsyymikuorinnasta oon kuullut niin paljon hyvää, että se täytyy kyllä hankkia pikapuoliin!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!