Rakastan hemmottelua, enkä varmasti ole ainoa. Hemmottelun ei tarvitse tarkoittaa isoja asioita, vaan se voi olla jotain niinkin yksinkertaista kuin piristävä suihkugeeli, josta on iloa pitkäksi aikaa. Olen jo aiemmin blogissani maininnut kuuluvani niihin ihmisiin, joille suihkugeelit ovat aivan oma maailmansa. Parhaimmillaan ne onnistuvat pysäyttämään ylijännittyneen ja stressaantuneen olotilan, tuomaan virkistystä, hyvää mieltä ja ihanan olon. Siksipä en ajattele suihkussakäyntiä pakkona (vaikka se tavallaan sitä onkin), vaan mahdollisuutena pysähtyä kiireisen arjen keskellä ja omistaa hetki itselle.


Tiedätte varmaan sen tunteen, kun on niin kiire, ettei päivän aikana ehdi istua alas edes pieneksi hetkeksi ja hengähtää? Niinä päivinä huomaan itse olevani iltaisin niin puhki, että pieneltä ja mitättömältä tuntuva suihkugeelipurkki voi nousta suureen arvoon. Jos nimittäin valitsen purkkini oikein, pääsen parhaassa tapauksessa nukkumaan rentoutunein ja rauhoittunein mielin.

Viime viikkoina suihkugeelikokoelmani on täydentynyt uusilla kokelailla, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä varsinkin niinä iltoina, kun olen ollut erityisen väsynyt ja kaivannut "terapeuttista suihkuhetkeä". Uudet suihkugeelitulokkaat ovat Bodhi Skincare -sarjan luonnollisia ja laadukkaita, vain puhtaista eteerisistä öljyistä valmistettuja aromaterapeuttisia suihkutuotteita, jotka valmistetaan Englannin sydämessä. 


Bodhi -suihkugeelit sisältävät runsaasti hoitavia aineosia ja niiden valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita mahdollisia eteerisiä öljyjä, kuten esimerkiksi egyptiläistä jasmiiniöljyä, intialaista palmarosaa, Commores-saarilta peräisin olevaa ylang ylang-uutetta sekä maailman parhaaksi ruusuöljyksi kehuttua bulgarialaista Otto-ruusuöljyä. Tuotteissa käytetään mietoina puhdistusaineina kookosöljyä ja hedelmien sokereita, jotka eivät poista iholta sen luonnollisia öljyjä. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, flataatteja, propyleeniglykolia, palmu- tai mineeraliöljyä, parafiinia, petrokemikaaleja eivätkä synteettisiä haju- tai väriaineita. Eläinperäisiä aineita ei myöskään Bodhi -tuotteissa käytetä (lukuunottamatta joidenkin tuotteiden sisältämää mehiläisvahaa ja hunajaa). Tuotteet testataan vapaaehtoisilla testaajapaneliin ilmoittautuneilla ihmisillä eikä eläinkokeita tehdä.

Bodhi tarkoittaa valaistumista, heräämistä ja ymmärtämistä. Sanan merkitys kuvaakin hyvin sarjan tavoitteita: Bodhi Skincare haluaa tuotteillaan herättää ihmiset ajattelemaan suhdettaan henkilökohtaiseen hygieniaan, itsestään huolehtimiseen sekä ymmärtämään minkälaisia vaikutuksia omilla valinnoilla on myös ympäröivään luontoon. Moni päivittäin käytetty hygieniatuote sisältää aineosia, jotka tukevat ihmisen hyvinvointia, mutta synteettisinä ne kuitenkin kuormittavat ympäristöä eivätkä tee yhtä hyvää luonnon hyvinvoinnille. Bodhi haluaa olla sarja, joka tekee hyvää luonnon ehdoilla ja ympäristöä kunnioittaen.


Bodhiin tutustumisen minulle mahdollisti Hillstrands, joka tarjoaa ihastuttavassa verkkokaupassaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Sain blogiani varten testattavaksi kolme erilaista Bodhi -suihkugeeliä sekä kaksi pientä vartaloemulsiota. Vaadin suihkugeelien tuoksumaailmalta jotain syvyyttä, aivan kuten käyttämiltäni tuoksuilta. Parhaimpia ovat ne suihkugeelit, jotka saavat hämmästelemään ja ihastelemaan, jättävät ihon vauvanpehmeäksi ja saavat hyvälle mielelle. Tutustumismatkani Bodhin parissa onkin ollut todella mielenkiintoinen ja ehkä vähän yllättäväkin.  

Bodhin Ylang-Ylang Incensa suihkugeeli on purkillinen itämaista eksotiikkaa, joka tarjoaa rentouttavan ja mieltä rauhoittavan suihkuhetken. Ylang-ylangilla on muun muassa verenpainetta alentava, mielialaa kohottava ja ihon elpymistä edistävä vaikutusta. Patsuli puolestaan edistää uusien ihosolujen muodostumista, kirkastaa ihoa, parantaa ihonsävyä ja vahvistaa kudosta. Useissa Aasian maissa patsulia käytetään vastalääkkeenä myös käärmeen puremiin. Kiinalainen lääketiede hyödyntää yrttiä päänsäryn, nuhakuumeen, pahoinvoinnin ja vatsavaivojen hoitoon. Ylang-Ylang Incensa suihkugeeli sisältää myös Kukui-pähkinäöljyä, joka on erittäin hoitava sisältämänsä E-vitamiinin ja Omega-rasvahappojen vuoksi. Lisäksi suihkugeelissä on rauhoittavaa ja mielialaa kohottavaa nerolia, joka korjaa ihon sävyeroja ja hidastaa ikääntymisen merkkejä iholla sen sisältämän alfahydroksihapon vuoksi. Ylang-Ylang Incensa suihkugeeli lupaa tehdä ihosta pehmeän, kimmoisan ja äärimmäisen hyväntuoksuisen.


Ylang-Ylang Incensa on tuoksultaan unisex ja se sopii myös miehille. Sensuellista nimestään huolimatta Ylang-Ylang Incensa ei onnistu pullon suusta tuoksuteltuna viettelemään minua. Yrttinen tuoksu muistuttaa hieman yskänlääkettä, ja näin ollen mietin miltä mahdan tuoksua suihkun jälkeen. Suihkussa iholle levitettäessä pullon sisältö kuitenkin yllättää täydellisesti: koostumus on täyteläisen öljyinen ja tekee ihosta mahdottoman pehmeän. Tuoksu on aivan erilainen kuin pullon suusta nuuhkittuna: rauhoittava, aistikas ja sopivan mausteinen. Suihkun jälkeen huomaan tuoksuttelevani käsivarsiani muutaman minuutin välein. 

Ylang-Ylang Incensa vartalovoide on samaa tuoksumaailmaa suihkugeelin kanssa. Voide on koostumukseltaan kermainen, levittyy iholle mukavasti ja imeytyy nopeasti. Vartalovoiteessa tuoksu on hieman voimakkaampi kuin suihkugeelissä ja omaan makuuni ehkä vähän liian mausteinen ja itämainen. Voiteen kosteutustehoista ei voi kuitenkaan kiistellä: iho on pehmeä ja tuntuu hyvältä.

Ylang-Ylang Incensa suihkugeeliä ja vartalovoidetta on saatavilla kahdessa erilaisessa Bodhi Love Sensual -lahjapakkauksessa: 250ml normaalikokoisen suihkugeelin ja pienen 40ml vartalovoiteen saa ylellisessä lahjalaatikossa 35 euron hintaan. Pakkausta pääsee ihastelemaan Hillstrandin verkkokaupassa täällä. Ylang-ylang -kaksikon saa myös pienemmässä lahjapussissa 16,90 eurolla. Pelkkä suihkugeeli 250ml riittoisassa koossa on 25,90 euroa. Tuotteeseen pääsee tutustumaan tästä.


Mint Thé suihkugeeliä kuvaillaan mielen ja kehon nuorentajaksi sekä huikean raikkaaksi ja puhtaaksi suihkuelämykseksi. Sitä se on todellakin on. Suihkugeeli on ihana yhdistelmä piparminttua ja minttua sisältäen ripauksen stressiä lievittävää ja lihaksia rentouttavaa meiramia sekä laventelia ja rosmariinia, jotka antseptisten ominaisuuksiensa avulla muun muassa puhdistavat ongelmaihoa. Mint Thé suihkugeelissä on myös olibaanihartsia eli lääkeaineenakin käytettyä pihkaa, jonka kerrotaan lievittävän lihassärkyä ja elvyttävän ihoa. Mint Thé suihkugeeli toimii erinomaisena herättäjänä aamusuihkussa ja urheilun jälkeisenä superraikastajana. Suihkugeeli sopii kaikille ihotyypeille, mutta sitä suositellaan erityisesti väsyneelle ja kuivalle iholle.

Mint Thé tuoksuu pullon suusta tuoksuteltuna vahvasti mintulta ja eukalyptukselta. Se tuo mieleen henkeäsalpaavan raikkaan hammastahnan tai suuveden. Koostumukseltaan Mint Thé on Bodhin suihkugeeleille ominaisesti pehmeän öljyinen ja hoitava. Se päihittää mennen tullen kaikki muut kokeilemani perinteisen raikkaat suihkugeelit! En yhtään ihmettele miksi tätä ei suositella heikkohermoisille:  Mint Thé on niin tehokas, että osalle sisältö saattaa olla "too much to handle". Suihkun jälkeen tuoksu jää viipyilemään iholle hennompana, mutta silti raikkaana ja pehmeänä. Iho muokkaa tuoksusta omanlaisensa ja siksi Bodhit ovat todella yllätyksellisiä. Jokainen suihkugeeli tuoksuu minusta miltei liian vahvana pullon suulta, mutta iholla tuoksut ovat miellyttävän sensuelleja. Mint Thé suihkugeeliä saa 250ml koossa 25,90 eurolla. Tuotteen löytää täältä.


Viimeisenä valokeilaan astuu Rosemary Chi, josta sain testattavakseni pienen 50ml suihkugeelipurkin sekä 40ml vartalovoiteen. Rosemary Chi on uudistava ja elvyttävä suihkugeeli, joka palauttaa kehon harmonian ja tasapainottaa mielen. Oli tuloillaan sitten aktiivinen päivä tai rauhoittava vapaahetki, Rosemary Chi lupaa terävöittää ja herättää aistit kaikenlaisiin hetkiin. Suihkugeeli sisältää muun muassa rosmariinia, joka aktivoi aivojen ja hermoston toimintaa ja auttaa lisäämään keskittymiskykyä. Lisäksi rosmariinilla on henkistä vireystasoa ja väsynyttä ihoa uudistava vaikutus. Suihkugeelin salaperäiseen sekoitukseen lukeutuu myös neroli, joka kohottaa mielialaa ja auttaa hälventävään väsymystä. Kynäkataja puolestaan tasapainottaa ja rauhoittaa mieltä sekä ärtynyttä ihoa. Kurjenpolvi tunnetaan rauhoittavasta ja stressiä poistavasta vaikutuksestaan. Rosemary Chi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja herkästi rasvoittuvalle iholle.

Pelkästään kuvauksen perusteella tuntuu, että tämä on juuri mitä tällä hetkellä tarvitsen: aistien herättämistä ja terävöittämistä, stressin poistoa ja mielen rauhoittumista. Kuulostaa melkeinpä liian hyvältä ollakseen totta! Harmi, että sain juuri tätä pikkuisen purkin, sillä Rosemary Chi on Bodhi-kokelaista ylivoimainen suosikkini. Se on sopivassa suhteessa raikas, salaperäinen ja rauhoittava, pienellä ripauksella viettelevyyttä. 

Rosemary Chin tuoksu koostuu mandariinista, rosmariinista, kurjenpolvesta ja salviasta. Vartalovoide tuoksuu ensinuuhkaisulla hieman kitkerältä, mutta kun se asettuu iholle, se muistuttaa mausteista mandariinia. Sekoitus on todellakin kuvauksen mukaisesti jännittävän raikas. Rosemary Chi'tä on saatavilla 250ml suihkugeelinä hintaan 25,90 euroa sekä suihkugeeli- ja vartalovoidesettinä pienemmissä purkeissa 16,90 eurolla. Settiin pääsee tutustumaan tästä


Bodhin suihkugeelien ehdoton valtti on niiden täyteläinen, sopivasti öljyinen ja pehmeä koostumus. Tuoksut ovat erilaisia, virkistäviä, mieleenpainuvia ja aromaterapeuttisia. Näkisin nämä purkit niin selkein silmin jossain kauniissa itämaisessa kylpylähoitolassa, jossa olisi tarjolla vaikka minkälaisia rentouttavia vartalohoitoja ja -kylpyjä. 

Bodhi -suihkugeelit soveltuvat myös hiusten pesemiseen. Tosin myönnän, että hiustenpesuun en näitä aromaterapeuttisia purnukoita testannut, sillä en uskalla pestä millään suihkugeelillä vaativaa hiuspehkoani. En varmasti saisi harjaa läpi sen jälkeen. Miehille Bodhit ovat varmasti käteviä 2in1 -tuotteita. Kaikkiin Bodhi Skincaren tuotteisiin pääset tutustumaan Hillstrandsin verkkokaupassa täällä

Onko teillä kokemusta aromaterapeuttisista suihkugeeleistä, entä Bodhi Skincaren tuotteista?


ALENNUSKOODI: 


Koodilla BEAUTYHL saat Hillstrandsin verkkokaupassa 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista! Koodi on voimassa 31.5.2014 saakka.

4 kommenttia:

 1. Tuo ylang-ylang suihkugeeli on varmasti tosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rosemary Chi on mun suosikki, mutta Ylang-Ylang kiilasi aika lähelle :) Bodhit on yllätyksellisiä!

   Poista
 2. Öljyt on kyllä aivan ihania tuotteita - pitäis käyttää paljon enemmänkin! Kiitos muistutuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! Mäkin olen hurahtanut öljyihin :) Bodhin suihkugeelit on aika täyteläisiä ja öljymäisiä koostumukseltaan, jättävät ihon ihanan pehmeäksi. Vartalovoiteet on butter-tyyppisiä, mutta levittyvät iholle tosi helposti :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!