Jokainen varmasti tietää mitä yksikin huonosti nukuttu yö voi saada silmänympärysiholla aikaan, puhumattakaan pidemmästä ajanjaksosta, kun joku tai jokin valvottaa monta yötä peräjälkeen. Kun peilistä kurkistaa aamulla pandasilmä ja silmänaluset ovat kuin ilmapallot, paniikki iskee päälle. Millä näistä superpusseista ja tummista renkaista pääsee eroon?


Väittäisin, että useampi nainen kärsii joskus silmien turvotuksesta vaihtelevalla asteikolla. Totuus on kuitenkin se, että mikä toiselle on suurta, voi toiselle olla hyvin pientä. Joskus luulin kärsineeni "kamalan turvonneista" silmänalusista, kunnes parin viikon stressijakso jatkuvilla 2 - 3 tunnin yöunilla havahdutti siihen, miltä oikeasti turvonneet silmänaluset näyttävät. Voin kertoa, että ne eivät ole kaunista katseltavaa. Usean peräkkäisen valvotun yön jälkeen silmät saattavat olla niin turpeina, että luomileikkaus olisi tarpeen, mikäli turvotustila jäisi päälle. Onneksi unettomuusjaksot ovat usein hetkittäisiä ja turvotusta lieventävät silmänympärysvoiteet on keksitty.


Matis on arvostettu ammatti-ihonhoitosarja, jota kuvaillaan ylelliseksi, laadukkaaksi ja tehokkaaksi. Sarja sisältää kokonaisvaltaisen valikoiman ihoa hoitavia ja vahvistavia tuotteita. Tuotteet lupaavat kasvoille ja vartalolle näkyvästi tehokasta hoitoa. Matikselta löytyy useampia tuotelinjoja, jotka on suunnattu iän ja ihotyypin mukaisesti eri kohderyhmille. Lift Effect Gel kuuluu Eye Response -linjaan, joka sisältää täydellisen tuotevalikoiman iholla hyvin siedettyjä erikoistuotteita, joissa on huomioitu silmänympärysihon pH ja herkkyys. Eye Response -linjan tuotteet vahvistavat, uudistavat, suojaavat ja rauhoittavat silmänympärysihoa. Tuotteet lupaavat kirkkaan ja levänneen silmänympärysihon, joka on sileä ja tuntuu miellyttävältä.

Lift Effect Gel on yksi Eye Response -linjan kolmesta silmänympärysvoiteesta. Sen kerrotaan silottavan ja kiinteyttävän silmänympärysaluetta huomattavasti sekä lisäävän luomien nuorekkuutta. Geelin hellävarainen koostumus sopii kaikkein herkimmällekin silmänympärysiholle. Kaunis pakkaus on kaiken lisäksi vielä ilmatiivis, joten tuotteeseen ei pääse ilmaa, valoa ja saasteita. Silmänympärysgeelin vaikuttavina aineina toimivat muun muassa happiradikaaleilta suojaava litsiuute, superkosteutustehon omaava hyaluronihappo sekä vehnäproteiinit, joilla on ihoa silottava ja kiinteyttävä vaikutus. Lift Effect Gel on tuoksuton ja koostumukseltaan raikkaan geelimäistä. Se tuntuu silmänympärysiholla ihanan viilentävältä ja laskee turvotusta näkyvästi jo muutamassa minuutissa. Geeli antaa hetkessä säihkettä silmänympäryksille ja luo illuusion kirkkaammasta katseesta. Meikin voi tehdä melkein saman tien, sillä geeli imeytyy nopeasti.Jos silmänympärysalueen turvotus vaivaa pitkäjaksoisesti ja unirytmi on kohdillaan, kannattaa kiinnittää huomiota ruokavalioon, sillä tunnetusti esimerkiksi liika suolankäyttö saattaa osalla aiheuttaa turvotusta myös silmänympärysseudulle. Silmänympärysvoidetta ei myöskään kannata levittää liikkuvalle luomelle elleivät luomet ole aivan hilseilevän kuivat, sillä se jos mikä turvottaa silmänympäryksiä. Geelimäiset silmänympärysvoiteet ovat loistava valinta aamuisin, kun taas iltaisin voi valita täyteläisemmän silmänympärysvoiteen. Toisaalta liian tuju silmänympärysvoide voi myös aiheuttaa turvotusta. 

Matis Lift Effect Gel silmänympärysgeeliä on saatavilla 15ml koossa 50 euron hintaan. 

Miten te hoidatte silmänympärysihoanne? 


*Tuote saatu maahantuojalta.

2 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä Phyrisin Golden Gelillä päivisin tai Bakelin Cool Eyesillä, öisin Louis Widmerin silmänympärysvoiteella, unohtamatta tietenkään Matisin silmänympärysnaamiota kerran viikossa, joka on ihan huippu!

  Muuten tää on eka postaus joka näkyi pitkästä aikaa mun Bloggerin listalla! Samalla oli päivittynyt ne muutkin postaukset, jotka eivät olleet aikaisemmin päivittyneet. Toivottavasti tästä lähtien tuo päivitys toimisi normaalisti, sun blogi on ainoa, joka mulle on temppuillut. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan kokeilla tuota Phyrisin Golden Geliä jossain vaiheessa :) Kiinnostuin siitä jo kun se vilahti sun blogissa. Bakelin Cool Eyes'in googlasin heti. Vaikuttaa myös lupaavalta!

   Et muuten ole ainoa, jolle mun blogi ei ole päivittynyt. Ilmeisesti suurimmalle osalle lukijoista mun blogi ei ole päivittynyt lukulistalla pitkiin aikoihin! Tänään säätelin bloggerista yhden asetuksen toisin, ja nyt oon saanut palautetta, että mun blogin postaukset on ilmestyneet lukulistalle. Jospa ongelma olisi nyt selätetty! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!