KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC

POSTAUS SIS. *MAINOSLINKKEJÄ

House of Organicin supersuositut *Luonnonkosmetiikkapäivät pyörähtivät syksyn osalta käyntiin tänään. Se tarkoittaa sitä, että keskiviikosta sunnuntaihin verkkokaupasta löytää erityisen hyvään hintaan luonnonkosmetiikkaa, ja nyt on mainio hetki kurkistaa kaappeihin, josko jotain uupuu. Ja vaikkei uupuisikaan, näinä päivinä voi myös paremmalla omallatunnolla suoda jotain uutta itselleen kokeiluun, sillä hinnat on ovat sen verran mukavat, että säästöä kertyy varmasti. Lisäksi tänä vuonna House of Organic tarjoaa reilun mahdollisuuden hyödyntää kaikkien kaikkien päivien tarjouksia kätevästi niin, että eri päivinä tilatut tuotteet kootaan kuitenkin samaan pakettiin, mikäli kassalla muistaa käyttää aina koodia "YHDISTÄ". Tällöin tuotteet lähtevät samalla kertaa tarjousten päättyessä sunnuntaina.

Ilokseni sain jälleen kerran valita muutamia tuotesuosikkejani Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksiin. Osa omista valinnoistani sattui olemaan myös Karkkipäivän Sannin ja parin muun bloggaajan kanssa samoja, joten tarjouksissa on todellakin tuotteita, jotka on monella suunnalla hyväksi havaittuja ja koettuja. Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastoa ja kaikkia tarjouksia pääsetkin selaamaan *tästä. Tarjoukset vaihtelevat keskiviikosta sunnuntaihin ja olen alle listaamieni tuotteiden perään maininnut myös päivän, jona tarjoushinta on voimassa. Jos teet tilauksen eri päivinä, muistathan käyttää koodia "YHDISTÄ", jolloin saat yhdessä paketissa kaikki eri päivien tuotetilaukset. Voit siis huoletta hyödyntää joka päivä vaikka vain yhden haluamasi tarjouksen.



IHONHOIDON TUOTESUOSITUKSET



Pehmeä, iholle unelmaisesti sulava balmi on täydellinen syksyn ihonpuhdistusrutiineihin. Tästä on vuosien mittaan noussut yksi kaikkien aikojen suosikkiputsareistani, sillä se pyyhkäisee meikin ja lian iholta lempeästi, mutta tehokkaasti. Balmi on 100% luonnonmukainen ja huikeat 99% luomua. Tuoksu on miedon vaniljainen. Vegaaninen tuote.


Jos kaipailee erityisen tehokasta ja riittoisaa silmänympärysvoidetta, joka toimii myös meikin alla saumattomasti, se on tässä. Sen lisäksi, että tämä on erinomainen tummuuden häivyttäjä, täyttää se myös pienoiset juonteet ja kirkastaa silmänalusia välittömästi. Kollageenintuotantoa boostaa avokadoöljy, ja voide on myös hyvin kiinteyttävä Vinanza-viinirypäleen toimiessa vahvana antioksidanttina. Kooltaan purkki on huikeat 30ml, joka on tuplakoko tavalliseen sy-voiteeseen verrattuna. Tästä saa siis halutessaan kosteuttavan, kiinteyttävän ja anti-age-pitoisen sy-voiteen vaikka koko vuodeksi! Tuote on vegaaninen ja hajusteeton. 

3. *LUONKOS ÖLJYPUHDISTUSKAKUT, 22€ - KESKIVIIKKONA!

Näitä kotimaisia puhdistuskakkuja olen niin blogissa kuin Instagramissakin ylistänyt maasta taivaisiin jo monen monta kertaa. Kakkuja on eri ihotyypeille omansa, ja niiden käyttö on uskomattoman helppoa: palaa hierotaan hetki käsien välissä, minkä jälkeen hierotaan öljyisillä käsillä kasvoja. Näillä kakkusilla irtoaa vedenkestäväkin meikki! Oman kakkupalansa voi valita ihotyyppinsä mukaan *täällä. Oma suosikkini on rasvaisen ja sekaihon *Healing-kakku sekä normaalin ihon tuoksuton versio *Radiant-tyrnikakku.

4. *S5 SKINCARE PURITY SERUM HOITOSEERUMI, 38€ - TORSTAINA! 

Tämä seerumi saavutti luottotuotteen aseman jo ensimmäisinä viikkoina: se on nimittäin täydellinen iholle, jolle pukkaa isompia epäpuhtauksia tai pieniä tukkeumia. Aiemmassa postauksessani kerroin, että pajunkuoresta lähtöisin oleva salisyylihappo "imuroi" ihohuokoset ja rauhoittaa samalla tulehdusta. Tämä on täyden kympin seerumi epäpuhtauksien hävittämiseen ja jättää ihon mattapintaiseksi pienentäen samalla ihohuokosia. 




VÄRIKOSMETIIKAN TUOTESUOSITUKSET 


1. *ALIMA PURE MINERAALIMEIKKIPOHJA, 27€ - LAUANTAINA!

Tämän mineraalimeikkipohjan toin ensimmäistä kertaa blogissa esille jo 2,5 vuotta sitten julkaisemassani TOP3 Mineraalimeikkipohjat -listauksessa. Sen jälkeen olen rakastunut pohjaan uudelleen löydettyäni iholle täydellisen sävyn (*Beige 2). Olen käyttänyt tätä nyt neljä kuukautta putkeen lähes päivittäin ja se onkin tällä hetkellä suosikkimeikkipohjani. Lopputulos on peittävä, mutta silti luonnollisen eloisa, vaikka onkin matta. Suosittelen täydestä sydämestäni. Tuote on vegaaninen. Ohjeet sävyvalintaan löytää House of Organicin sivuilta:

"Sävyt alkavat 0-sävystä, joka on vaalein. Sävyt 0-1 sopivat yleensä parhaiten erittäin vaaleille. Sävy 2 sopii heille, jotka valitsevat tavallisesti vaaleimman tai toiseksi vaaleimman sävyn meikkivoiteesta. Vaalea, mutta ripaus sävyä. 3 on keskivaalea, monille kevyesti päivettyneille sopiva kesäsävy. 4 ja 5 pukevat selvästi ruskettunutta tai pigmenttirikasta ihoa. Sävy 6 on keskitumman ja tumman rajalla."

2. *AVRIL ORGANIC PEITEVOIDE, 8€ - PERJANTAINA!

Luonnonkosmetiikan luottopeitevoiteeni, josta olen maininnut blogissa jo varmasti 10 kertaa aiemmin. Käytän tätä päivittäin ja olen kuluttanut varmasti jo 3 tai 4 nappia. Erinomaisen peittävyyden lisäksi tämä on myös pysyvä ja juuri sopivasti "vahamainen", mutta silti kevyen silkkinen. Toimii myös silmänlusilla! Oma luottosävyni on *Porcelaine, ja sävyistä kaikkein vaalein (melkein jopa valkoinen) on *Ivoire.

3. *LILY LOLO CONTOUR DUO SCULPT & GLOW, 14€ - TORSTAINA!

Tämä varjostus- ja korostusduo on yksi luonnonkosmetiikan helmistä. Olen listannut sen jo Vuoden 2017 parhaisiin meikkituotteisiin ja valinnut sen House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiville jo kolmatta kertaa. Sävyt ovat täydelliset vaaleallekin iholle, sillä varjostusväri on kylmä mattasävy eikä lainkaan oranssi. Korostussävy on puolestaan todella hento eikä vaaraa liiasta kimalteesta ole! Tällä saa siis todella luonnollisen lopputuloksen ja siksi paletista niin kovasti pidänkin. Tämäkin on vegaaninen tuote.

4. *LAVERA RIPSISEERUMI, 7€ - TORSTAINA!

Tämä on yksi niistä todella harvoista ripsiseerumeista, joka on minun vaatimattomilla ripsilläni tuonut tuloksia! Luomu kofeiinia ja hoitavia öljyjä sisältävä seerumi sopii myös herkälle iholle ja herkille silmille. Tässä on arganöljyn ja jojobaöljyn lisäksi myös risiiniöljyä, joka toimii yleensä loistavasti ripsien "kasvattamisessa". Kaiken lisäksi hintakin on vielä mainio! Tuote on myös vegaaninen.




HIUSTEN- JA VARTALONHOIDON TUOTESUOSITUKSET:



FLOW Kosmetiikan vartalonkuorinnat ovat olleet jo vuosia suosikkejani. Ihastusta nostaa kotimaisuus, ja nykyään vastustamattoman tuoksuiset himalajansuolakuorinnat on vieläpä pakattu kauniisiin lasipurkkeihin. Yksi suosikkiyhdistelmistäni on Vanilja-Appelsiini, jossa on mukana myös piparminttua. Nämä ovat täydellisiä syysiltojen spa-hetkiin, sillä ne tuoksut rentouttavat myös mieltä!


Tähän mennessä ylivoimaisesti paras pari luonnonkosmetiikan shampoista ja hoitoaineista on ollut Lavera, jonka Gloss & Bounce -tuotteet jättävät tuuheat ja taipuisat hiukseni todella siloiseksi ja ilmaviksi - latistamatta lainkaan hiuksia. Tämä vegaaninen pari lupaa hiuksille nimenomaan kiiltoa ja eloisuutta, lunastaen lupauksensa kerrasta toiseen. Kahden vuoden käyttökokemuksella uskallan suositella!




Tässä vielä suorat linkit päiväkohtaisiin kuvastoihin:








Mikäli haluat hyödyntää useamman päivän tarjouksia, muistathan käyttää kassalla joka kerta alennuskoodia "YHDISTÄ", niin tuotteet kootaan samaan pakettiin ja ne lähetetään kampanjan päätyttyä yhdellä kertaa.

Verkkokauppaan pääset *tästä

Mukavia seikkailuita luonnonkosmetiikan parissa! 















Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!