Hengähdetäänpä hetki luonnonkosmetiikan saralla ja annetaan välillä tilaa myös tavalliselle kosmetiikalle. Tällä kertaa hypätään pitkästä aikaa espanjalaisen apteekkikosmetiikkasarja BABÉ:n pariin, sillä sarjalta ilmestyi jokin aika sitten pari mielenkiintoista uutuutta, joihin olen ilokseni saanut tutustua blogiyhteistyön kautta. Toinen uutuustuotteista sisältää kosmetiikkamaailman tämän hetken hittisanan "micellar", mutta kyseessä ei olekaan puhdistusvesi, vaan miselleja sisältävä puhdistusgeeli. 


BABÉ:n Soothing Micellar Gel on rauhoittava geelimäinen puhdistustuote kasvoille. Se lupaa kosteuttaa ja raikastaa ihoa sekä poistaa lian ja meikin kasvoilta ärsyttämättä herkkää ihoa. Misellihiukkaset ovat meikin puhdistamisessa varsin vakuuttavia, sillä ne imevät itseensä ihon epäpuhtauksia erittäin tehokkaasti. Betaiini edistää ihosolujen uudistumista ja lakritsijuuriuute rauhoittaa ja lieventää ihon tulehdusoireita. Soothing Micellar Gel ei sisällä saippuaa, joten se soveltuu myös erittäin herkkäihoisen ja atoopikon ihonhoitoon. Geeli on myös säilöntäaineeton, alkoholiton, väriaineeton, hypoallergeeninen sekä dermatologisesti ja oftalmologisesti testattu. Tuotteessa on allergeenivapaa tuoksu. 


Misellivesiä on viime aikoina hehkutettu blogimaailmassa ahkerasti, mutta jostain syystä esimerkiksi Garnierin ja Nivean uutuusmisellivedet eivät herättäneet minussa mitään tunteita, kun niitä kokeilin. Vaivaisella "ihan ok" -linjalla mentiin myös Bioderman miselliveden kanssa. Osasyy saattaa olla se, että kaikki edellä mainitut tuotteet ovat hajusteettomia. Tuoksut ovat tärkeä osa kosmetiikkaelämystäni, joten hajusteettomuus iskee harvemmin. Toinen syy on varmasti se, että uskon perusteelliseen ihonpuhdistukseen ja olen kasvoveden ikuinen puolestapuhuja. En voisi kuvitella käyttäväni pelkkää misellivettä meikinpoistoon, paitsi ehkä matkoilla.


BABÉ:n Micellar Soothing Gel levitetään kostealle iholle. Koostumus tuntuu iholla mukavan viilentävältä ja virkistävältä, tuoksu on BABÉ:lle ominaisesti hennon raikas. Pelkään liiaksi vaahtoutuvaa koostumusta, mutta pelkoni osoittautuu turhaksi: tällä tuotteella ei (onneksi) saa vaahtokylpyä. Yllätyn miten pehmeältä iho tuntuu pesun jälkeen, sillä yleensä geelimäiset puhdistustuotteet jättävät ihoni kireän tuntuiseksi. Pehmeän ihon lisäksi ilahdun miselligeelin puhdistustehosta, joka on huippuluokkaa: kasvovedellä kostutettuun vanulappuun ei juurikaan irtoa meikkiä geelipesun jälkeen. Pärjään yhdellä vanulapulla, vaikka käytän normaalisti 3-4 lappua, jotta kasvot ovat varmasti puhtaat. Suorastaan ihme!

Suosittelen BABÉ:n miselligeeliä hellävaraista, kosteuttavaa ja tehokasta puhdistusgeeliä etsivälle. Tällä pullollisella ihon pehmeys ja puhtaus ovat taattuja. Micellar Soothing Gel on saatavilla riittoisassa 245ml koossa 19,90 eurolla apteekeista. Tuotteeseen voi tutustua myös maahantuojan verkkokaupassa.

BABÉ:n toinen uutuus on Comforting Hydra-Exfoliator eli hellävarainen ja kosteuttava kuorinta-aine kasvoille. Se poistaa kuolleen ihosolukon tehokkaasti ihoa ärsyttämättä. Mikroskooppisen pienet rakeet kuorivat ihon fysikaalisesti ja salisyylihappo kuorii ihoa kemiallisesti helpottaen muiden aktiiviaineiden imeytymistä. Jojobaöljy kosteuttaa, suojaa ja pehmentää ihoa. Maitohappo puolestaan tukee kemiallista kuorintaa ja lisää ihon kosteuspitoisuutta ja joustavuutta. Kuorinta on niin hienorakeinen, että se sopii herkimmällekin iholle. Se ei sisällä herkistäviä tuoksuaineita. Käyttösuositus on 1-2 kertaa viikossa.


Aiemmin suosin kuorintoja, jotka tuntuivat kasvoilla vähintääkin hiekkapaperilta. Viime kuukausina olen kuitenkin testannut paljon erilaisia entsyymikuorintoja ja muita hellävaraisempia kuorintoja, joiden toimivuudesta olen vakuuttunut. Kesti vuosia tajuta, että ihoa ei tarvitse raastaa karkeilla kuorintavoiteilla, vaan syväpuhdistaminen onnistuu lempeämmilläkin koostumuksilla. 

Comforting Hydra-Exfoliator hierotaan kostealle iholle kevyesti. Kuorintavoide näyttää aivan hammastahnalta: pikkuruiset siniset rakeet ovat sekoittuneet sinivalkoisen tahnan joukkoon. Voisin erehtyä pesemään tällä hampaani, jos en näkisi tuubia. Miselligeelin tapaan kuorintavoidekin tuoksuu miedon raikkaalta. Tässä kohtaa toivoisin voivani välittää BABÉ:n tuoksujen raikkauden ruudun välityksellä teillekin, sillä näissä on jotain ihanan erilaista. Olen aina pitänyt BABÉ:n tuotteiden tuoksusta. Onneksi ei silti tarvitse tyytyä pelkkään raikkauteen, sillä kuorintatuokion jälkeen voi ihastella kirkkaampaa, pehmeämpää ja kauniimpaa ihoakin. Comforting Hydra-Exfoliator on saatavilla 50ml koossa hintaan 17,90 euroa. Tuotteen löytää apteekeista sekä maahantuojan verkkokaupasta täältä.

Oletteko te tutustuneet BABÉ:n tuotteisiin? Entä mitä mieltä olette misellivesistä?





*Tuotteet saatu blogia varten testiin.

18 kommenttia:

  1. Taas minulle uutta, mutta eihän siinä oliskaan järkeä, että kaikki olis tuttuja jo. Siksipä onkin kiva lukea näistä. Kuorinta jäi kiehtomssn. En ole tuota vetta kokeillut muiltakaan sarjoilts, joten kaipa se joskus täytyy, jotta tietää mistä ne kylillä puhuu😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sait taas uusia vinkkejä! BABÉ on kyllä tutustumisen arvoinen sarja, minusta heiltä löytyy monia hyviä tuotteita. Omia suosikkejani ovat sarjan silmänympärysvoide (joka on yksi parhaista), Stop AKN -puikko (joka kuivattaa näppylät ja vaalentaa punoitusta ja arpia) sekä sarjan deodorantti. Noita on ollut useampi käytössä ja löytyy myös blogista kokemuksia BABÉ-tunnisteen alta :) Varsinkin silmänympärysvoide on ihan huippu. Voisi sanoa, että melkeinpä sarjan paras tuote!

      Poista
  2. Joskus on tullut nimi vastaan ja kävinkin jotain tuotetta tiedustelemassa lähiapteekista. Kun sitä ei siellä ollut niin olen sen täysin unohtnut. (mikä ihme se oli??)
    Miselligeeli kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta.
    Tuoksut on muuten mullekkin tosi suuressa merkityksessä, silti muutama pullo Garnierin misellivettä löytyy kaapista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Garnierin miselligeeli on ihan ok, mutta ei ole saanut mua mitenkään erityisemmin innostuneeksi :) Tosin Nivean miselligeeli sai vielä vähemmän. Molemmat poistaa meikin hyvin, mutta kokemus muistuttaa sitä kuin pyyhkisi veteen kostutetulla vanulapulla kasvot :D En vaan saa mitään "kosmetiikkaelämystä" ja sitä mä kuitenkin tehon lisäksi tuotteilta haen. Kauneudenhoidon kuuluu myös tuntua ihanalta ;) Mä olen elämäni aikana testannut niin monia satoja purkkeja, että kyllä ne hyvät hyppii esiin kun saan ne käsiini :) Ja niitä hyviä kyllä sitten hehkutankin huolella. Mutta toisaalta meillä jokaisella on erilainen iho ja omat mieltymykset, joten eihän yhden mielipide tarkoita sitä, että kaikki tykkää tai ei tykkää :)

      Poista
    2. Juu, ei niiden kanssa tunne olevansa kuningatar :)

      Poista
    3. Haha, no ei tunne, ei :D Kuningatarfiiliksen antava tuote on juuri sitä parasta, mitä ainakin itse havittelen ;) Sellaisessa tuotteessa on tuoksu, koostumus ja ulkokuori kohdillaan - ihan kaikki!

      Poista
  3. Mulla on toi BABEn miselligeeli seuraavana testausjonossa, joten oli kiva lukea sun mietteet siitä. Musta se on tosi jännä ja odotuksen on korkealla, koska olen pääsääntöisesti tykännyt sarjan muista tuotteista todella paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BABÉ on ollut mullekin iloinen yllätys:) Mä kun en ole aiemmin innostunut apteekkisarjoista. BABÉ:n lisäksi taitaa olla vain V10Plus, josta tykkään. Ei nyt ainakaan heti tule mieleen muita ;) Jännä kuulla mitä tykkäät tuosta miselligeelistä, kun alat sitä testailemaan! Mä tykkään ainakin. Tuoksu on kyllä ihan omaa luokkaansa. Mä en yleensä innostu tavallisen raikkaista tuoksuista, mutta tuo on jotenkin erilainen. BABÉ:n tuotteissa on muutenkin kivan erilainen tuoksu, mutta silti mieto. Tuoksuherkätkin varmasti tykkää :)

      Poista
  4. En tiedä menikö mulla muuten vaan ohi, mut siis poistitko miselligeelillä myös silmämeikin? Soveltuuko se siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ainakin tuolla silmämeikitkin poistanut, ja uskoisin, että sopii myös siihen, kun on oftalmologisesti testattu. Voin tarkistaa asian vielä maahantuonnista, jotta saadaan varma vastaus ;) Poistaa kyllä silmämeikit ihmeen hyvin.

      Poista
    2. Tässä vielä maahantuojalta vastaus kysymykseesi:

      Micellar Geelillä voi kyllä poistaa silmämeikin, joskin se ei välttämättä ole niin tehokas kuin puhdistusvedellä pesu. Tämä johtuu siitä, että puhdistusvesi käytetään sellaisenaan suoraan vanulapulle, ilman vettä. Puhdistusgeeli voi kirvellä vähän, koska tuote on happamampi (pH 5.5. kun puhdistusveden pH 6.5). Suositus on, että ensin puhdistusvedellä (Micellar Water) meikit pois ja sitten kasvojen puhdistus viimeistellään geelillä. Oman mielen mukaan niitä kuitenkin käytetään :)

      Poista
  5. Babé on ihan uusi tuttavuus, täytyypä pitää mielessä. itse ostin Egoboostin miselliveden joku aika sitten, se on ihan hyvä ja tehokas. Se on vaahtoa pullosta ulos tullessaan ja lientyy sitten vesimäiseksi iholle. Ainoa haitta on sen haju, en pidä siitä yhtään. Ilmeisesti Egoboostin tuotteissa ei ole lisätty tuoksuja ja tässä tuotteesa on pakurikääpää, joka kai aiheuttaa sen hajun. Se alkaa vähän etoa ajan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit! :) Pidä ihmeessä BABÉ mielessä, minä olen ainakin löytänyt monia suosikkeja sarjalta. Muun muassa silmänympärysvoide on ihan loistava. Voisin tehdä BABÉ:n tuotteista ihan oman postauksenkin ja koota siihen kaikki suosikkini. On yksi niistä sarjoista, joka on yllättänyt kovin positiivisesti.

      PS. Pakurikääpä tuoksuu kyllä vähän tunkkaiselta/savuiselta, joten varmastikin kuvailemasi haju tulee siitä :D Itse en ole Egoboostin tuotteisiin vielä paremmin tutustunut, mutta pakuriteetä kävin juuri haistelemassa kaapista. Haha.

      Poista
  6. Aivan uusi tuttavuus koko sarja. Geeli kuulostas kivalta ja sama täällä tuoksu on tärkeä. Pidän kovasti Decleorin misellestä...apua miten tuo kirjoitetaan... Muuttuu puhdistusmaidoksi ja tuoksuu ihanelle.


    Ihanaa vappua ihana ihana Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BABÉ:lta löytyy vaikka mitä kokeilemisen arvoisia tuotteita :) Esim. sarjan Aloe Geeli on loistava kesätuote ;)

      Poista
    2. Niin ja myöhästyneet vapputerkut! <3

      Poista
  7. Hyvä pointti tuo ettei ihoa tarvitse raastaa, niin oikeassa olet! Minullakin kesti tajuta ja jollain oudolla tavalla on jäänyt kaihertamaan tietynlainen viehtymys pikkurakeita sisältäviin kuorintatuotteisiin. Kiitos erinomaisesta entsyymikuorintavinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Hyvä kuitenkin, että ollaan vihdoin tajuttu tuokin asia ;) Tämä BABÉ:n kuorintavoidehan ei ole entsyymikuorinta, mutta on hyvin hienorakeinen. Paljon hellävaraisempi siis kuin ne perinteiset "hiekkapaperikuorinnat", joita olen yli-innokkaana käyttänyt monet vuodet.

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!