Seuraa sähköpostitse


Jokainen meistä on varmasti törmännyt hississä, lähikaupassa tai vähintäänkin julkisissa liikennevälineissä ohikulkijaan, joka nätimmin ilmaistuna tuoksahtaa vähemmän freessiltä. Hienhaju voi olla pistävä ja tuntua jopa tainnuttavalta, mutta voitko mennä sanomaan tuntemattomalle "unohtuiko deodorantti?". Etpä niin. Syynä kun ei välttämättä ole se, etteikö hajun omistava ohikulkija käyttäisi deodoranttia. Joillain voi yksinkertaisesti olla käytössään vääränlainen deo, joka ei pidä hienhajua loitolla koko päivää. Kaikki eivät tee siistiä toimistotyötä, joten senkään osalta esimerkiksi rakennusmiehen tai vaikkapa automekaanikon ei voi odottaa tuoksuvan raikkaan freessiltä työpäivän jälkeen. Joten jos sattuu kotimatkalla samaan bussiin raksamiehen kanssa, kukkaistuoksusta kaukana oleva tuoksahdus on vain kestettävä.

Kuva: foxnews.com

Deodorantit edustavat minulle tylsän pakkopullamaista must-have -tuotetta perushygieniatuotteiden maailmasta. Deodorantti on tarpeellinen siinä missä hammastahnakin, mutta metsästän mielummin blogissani ihonhoito- ja vartalonhoitotuote-elämyksiä, kuin kirjoittelen deoista ja hammastahnoista kerta toisensa jälkeen. Koska deo on kuitenkin tarpeellinen tuote jokaiselle ja olen sattunut saamaan käsiini hyvän yksilön, esittelen mielelläni löytöni myös muille, jos joku sattuu kaipailemaan valioyksilöä arkeensa.  

Sain espanjalaisen dermokosmettisen BABÉ -ihonhoitosarjan maahantuojalta blogia varten testattavakseni sarjan Roll-On Deodorantin, joka on ollut käytössäni nyt useamman viikon. Olen aiemmin jakanut blogissa kokemuksiani BABÉ:n loisteliaasta Anti-ageing Eye Contour Cream-gel -silmänympärysvoiteesta sekä vuoden 2013 kosmetiikkamaailmani kultakimpaleisiin lukeutuvasta Spot Control Stick -aknepuikosta, joka on todellinen taikasauva kadottamaan näppylät ja punaiset aknearvet. Tarkkasilmäinen löytää myös BABÉ:n Lip Care Stick -huulipuikon huulirasvavertailustani.


BABÉ -sarjan perustivat vuonna 1994 kaksi farmaseuttia, jotka päättivät kehittää yksinkertaisen dermokosmeettisen ihonhoitosarjan tarjoamaan hyviä ratkaisuja ihonhoidon perusongelmiin. Sarjan tuotteita voidaan käyttää täydentämään lääkkeellistä ihonhoitoa ja siksi BABÉ-tuotteita suosittelevat lääkärit ja farmaseutit. Laboratorios BABÉ -yrityksen päämaja sijaitsee Espanjan Valenciassa, jossa sijaitsevat myös yhtiön tutkimus- ja kehitysosasto sekä laatuosasto. Molemmat osastot toimivat lääketeollisuudelta vaadittavien tarkkojen toimintatapojen mukaisesti, ylittäen kosmetiikka-alan vaatimukset. BABÉ -sarjan tuotteet on dermatologisesti testattu ja koostumukset ovat hypoallergeenisia. Tuotteet eivät myöskään sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä eivätkä synteettisiä väriaineita.

Ennen lokakuisia I love me -kauneusmessuja BABÉ oli minulle vielä täysin tuntematon sarja. Kaikki alkoi aknepuikosta, jonka ostin messuilta ja joka taianomaisella tehokkuudellaan valloitti pysyvän paikan ihonhoitotuotekokoelmastani. Tällä hetkellä käytössä on jo toinen putkilo kyseistä Spot Control Stickiä, enkä edelleenkään ole löytänyt mistään parempaa puikkoa kukistamaan näppylöitä. Onneksi enää ei tarvitsekaan etsiä!

Kuva: Laboratorios  BABÉ 

BABÉ:n  Roll-On Deodorant on antiperspirantti, joka sopii herkimmällekin iholle. Se neutraloi epämiellyttävän hajun ja lupaa antaa tehokkaan suojan koko päiväksi. Alkoholiton deodorantti sisältää vaikuttavana aineenaan bisabololia, jonka ansiosta deo ei kuivata kainaloita, vaan rauhoittaa ja pehmentää kainaloiden ihoa. Deo ei jätä tahroja.

BABÉ:n  Roll-On Deodorant sopii myös miehille, joten sen vuoksi odotukseni tämän raikastajan suhteen eivät olleet kovin korkealla. Suoraan sanottuna kuvittelin deon olevan joko hajusteeton tai miehen tuoksuinen, sillä oman kokemukseni mukaan sekä miehille että naisille soveltuvat deot tuppaavat olemaan vahvan ja miehekkään tuoksuisia deodorantteja, jotka eivät houkuttele minua sitten yhtään. BABÉ:n Roll-On Deodorant kuitenkin yllätti hennon makeisella saippuaan vivahtavalla tuoksullaan ja vakuutti siitä, että tätä deoa voivat käyttää niin naiset kuin miehet. Pelkän tuoksun perusteella luokittelisin deon naisten hygieniatuotevalikoimaan, mutta ottaen huomioon sen, että tuoksu vaihtelee jokaisen kainalossa, en näe syytä, miksei BABÉ:n Roll-On Deodorant sopisi myös miehelle, joka ei halua käyttää raskaan tuoksuista deodoranttia.

Deodorantin täytyy tuoksun lisäksi vakuuttaa minut myös siitä, että se onnistuu pitämään olon freessinä ja raikkaana vaativissakin olosuhteissa. Vaativilla olosuhteilla tarkoitan esimerkiksi salitreeniä, ripeää kävelylenkkiä tai kokonaista päivää touhutessa sitä sun tätä. Vuorikiipeilyllä en valitettavasti päässyt deoa haastamaan, mutta se läpäisi kaikki testit, jotka muutoin asetin. Pitkän kävelylenkin jälkeen olo oli nihkeä, mutta kainalot kuivat ja tuoksuivat samalta kuin aamulla, juuri deon sipaisemisen jälkeen! Eikä kuntosalitreenin jälkeenkään kukaan pyörtynyt, hah!

Kuva: liftingrevolution.com

Ison lisäplussan BABÉ:n Roll-On Deodorant saa siitä, että se ei kuivata kainaloita. Deo tekee kainaloista ihmeellisen pehmeät eikä muutu päivän mittaan valkoiseksi ja ala kutisemaan kainaloissa. Siispä voin antaa suositukseni tästä uudesta löydöstä! 

BABÉ  Roll-On Deodorantia saa 50ml koossa hintaan 11,90 euroa. Deoa pääsee tutkiskelemaan tarkemmin maahantuonnin verkkokaupassa täällä.

Onko teillä jokin luottodeo käytössä? Entä kokemuksia BABÉ-tuotteista?

---
Joe Blasco -tuotepaketin (True Red -huulipuna ja huultenrajauskynä) voittajaksi arpoi random.org nimimerkin Morgaise! ONNEKSI OLKOON! Voittajaa on infottu asiasta sähköpostitse. Blogiani seuraaville arvontoja tiedossa myös jatkossa! 

3 kommenttia:

 1. Itselläni oli pitkän aikaa tietyt deorantit (Nivea, Clarins Biotherm), mitä käytin, mutta viime kesänä alkoi ongelmat, eikä mikään meinannut toimia, ei edes apteekin Bats ja lopulta petti jopa Triple Dry. Aloin olla aika epätoivoinen asian kanssa. Ongelma ei ollut niinkään hienhaju, vaan mielestäni kaikki alkoivat haisemaan tosi tunkkaiselta nopeasti kainaloissa. Syksyn tullen ongelma kuitenkin poistui, tiedä sitten iskikö jo vanhuuden oireita. ;) Nyt käytössä Bats ja toimii moitteettomasti. Babèn tuotteita en ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,minulla ei toimi edes Triple Dry, kun kainalot sille päälle sattuu. Absolut Torria en ole uskaltanut kokeilla. Tätä Babea vois kokeilla.

   Poista
  2. Jonna ja Anonyymi, kiitos kommenteistanne :) Suosittelen kyllä kokeilemaan tuota BABÉ:n deoa, jos hyvät vaihtoehdot uupuvat. Jonna, minulla oli sama ongelma joidenkin deojen suhteen; ei vaan tuoksunut hyvältä kainaloissa, vaan tuoksu muuttui nopeasti tunkkaiseksi. Johtuu varmaan meidän naisten "ihanista hormooneista"! Ja kaikki ei tunnetusti käy kaikille :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa!