TUOTTEET PR-MALLEJA

Kun muutama viikko sitten sain kuulla koko kansan tuntemalta arvostetulta meikkitaiteilijalta, Raili Hulkkoselta, ilmestyvän oman tuotesarjan, odotin paljon. Heti alkuun onkin sanottava, etten odottanut turhaan. Vaikka maailmalla ovat omia tuotesarjoja lanseeranneet Kardashianeista lähtien tähtiä toisensa perään, oma vastaanottoni on ollut usein vaisu. Syynä on ehkä se, että tähtöset itse eivät ole olleet kauneusalan ammattilaisia. Tämän vuoksi tuloksena on voinut olla kriittisemmän kosmetiikan käyttäjän makuun jotain sellaista, missä koostumus ja raaka-aineet ovat jääneet toissijaisiksi kuuluisan nimen varjoon. Nyt ei kuitenkaan tarvitse hymyillä ainoastaan Railin valloittavalle persoonalle, sillä näiden tuotteiden raaka-ainelistaakin voi silmäillä hymyssä suin.




Olen tavannut Railin vuosien varrella useampaan kertaan eri tilaisuuksissa. Aina, kun on ollut kyse meikkaamisesta, Raili on painottanut sitä, että hänelle kaikkein tärkeintä meikissä on iho, josta syntyy kasvojen kokonaisuus. Ihon tervettä hehkua tulisi korostaa eikä piilottaa paksujen pakkelikerrosten alle - puhumattakaan siitä, miten paksu meikkikerros vanhentaa. By Raili -tuotesarjan punaisena lankana toimiikin ihon terve hehku, joka saadaan esiin laadukkailla aikuiselle naiselle sopivilla ihonhoito- ja meikkituotteilla. 





Sain ikimuistoisesta lanseeraustilaisuudesta mukaani By Raili -tuotesarjasta 5 tuotetta tutustuttavakseni: seerumin, kosteusvoiteen, primerin, ihon heleyttäjän sekä meikkivoiteen. Jokainen tuotteista kantaa nimeä Pro Glow, joka toteutuu myös tuotelupauksissa. Esimerkiksi meikinpohjustaja ei ole silikoninen silottaja, kuten useimmat meikinpohjustajat, vaan silikonien sijaan ihon täyteläistäjinä toimivat hyaluronihappo sekä luonnollinen riisitärkkelys, jotka yhdessä täyteläistävät juonteita ja tekevät ihon pohjan tasaiseksi ja silkkimäiseksi. Tuote on siis aidosti hoitava, koska se sisältää ihoa rakentavia aminohappoja sekä antioksidanttista puolukkauutetta. Itse olen luopunut primerien käytöstä jo ajat sitten, koska silikoniset pohjustajat eivät ole enää pitkään aikaan houkutelleet. Tämän primerin kelpuuttaisin silti mielihyvin lyhyen ja hoitavan raaka-ainelistansa ansiosta. 



Pro Glow Primerin eli meikinpohjustajan alle levitetään kuitenkin ensin seerumi ja sitten voide. Olen aina painottanut seerumin tärkeyttä ihonhoidossa, ja etenkin ihon ikääntyessä sen asema korostuu entisestään. Myös By Raili:n nettisivuilla korostetaan seerumia "aikuisen naisen tärkeimpänä tuotteena" ja "must have -tehotuotteena". Siksi tähänkin tuotteeseen on valittu laadukkaat raaka-aineet, jotka toimivat hyvin yhdessä. Seerumissa on muun muassa ihoa kiinteyttäviä aminohappoja ja peptidejä sekä kirkastavia vitamiineja. Hyaluronihappoa ei myöskään ole unohdettu. Se täyteläistää juonteet ja antaa iholle kunnon kosteutusannoksen. Koostumus on ohuen ohut ja vesimäinen, mutta täyteläistävän ja silottavan vaikutuksen tuntee ja huomaa heti. Tälle annankin ehdottoman suositukseni. Pro Glow Beauty Serumin löytää By Raili-verkkokaupasta täältä




Seerumin jälkeen iholle levitetään voide, joka By Raili -sarjassa kantaa nimeä Pro Glow Beauty Cream. Raaka-ainelistan alkupäässä koreilee heti veden jälkeen ruusuvesi sekä jojoba- ja persikkaöljy, jotka tarjoilevat aikuisen naisen iholle tarpeelliset omega-3- rasvahapot, vitamiinit ja hivenaineet. Ubikinoni (eli kansankielellä Q10) huolehtii ihon elvyttämisestä ja antaa iholle napakkuutta. Voide tuo pitkäkestoista kosteutta ja sitä suositellaan käyttämään yhdessä seerumin kanssa parhaiden tulosten saamiseksi. Myös tästä löytyy hyaluronihappoa. Koostumus on mukavalla tavalla kermainen, mutta silti nopeasti imeytyvä ja ihoa silottava. Tuoksu hurmaa keveällä marjaisuudellaan.




Vaikka ihonhoitotuotteetkin vakuuttivat, pidän sarjan kultakaksikkona heleytysvoidetta ja meikkivoidetta, joista intoilin Instagramissa jo samana iltana lanseeraustilaisuuden jälkeen. Heleytysvoiteessa ja meikkivoiteessa kiteytyy erityisen hyvin se, mitä Raili on vuosien varrella meikkiopeissaan kannustanut huomioimaan: ihon terve, kaunis ja luonnollinen hehku. Jos jollain, niin näillä tuotteilla ihon hehkun saa hetkessä esiin, vaikka syysaamu tuntuisi peiliin katsoessa harmaalta.

Pro Glow Perfecting Brightener -heleytysvoide onkin kirinyt omassa käytössäni johtopaikalle jopa Dr. Hauschkan edelle, jonka koostumuksen voi kurkata vertailun vuoksi tästä aiemmasta postauksesta. Vaikka Dr. Hauschkan heleytysvoide ei saakaan hehkumaan kuin diskopallo, By Railin heleytysvoide on ehdottomasti maltillisempi ja luonnollisempi lopputulokseltaan. Sitä voisi melkeinpä kutsua täydelliseksi suomalaiseksi versioksi korostusvoiteesta! Iholle jää hentoinen kaunis kuulto, mutta niin luonnollinen, ettei kukaan tiedä sinun saaneen sen purkista. Rakastan todella lopputulosta, minkä vuoksi oma 15ml purkkini veteleekin jo viimeisiään. Onneksi tuotteen 29 euron hinta on maltillinen, ja tätä voi hyvin pitää SOS-voiteena pahan päivän varalle, vaikka itse olenkin käyttänyt tuotetta lähes päivittäin. 

Meikkivoiteesta löytyy neljää eri sävyä, joista itselleni tuli pr-pussukan mukana sarjan suosituin sävy eli 030. Se on lämmin persikkainen sävy, joka kirkastaa ja raikastaa väsynyttä ihoa. Kuvassa voide näyttää aivan liian tummalta omalle iholleni, mutta ilo oli ylimmillään huomattuani miten täydellisesti voide sulautuu vaaleallekin iholle. Olen sekoittanut meikkivoiteen sekaan pari tippaa glow-voidetta, jolloin lopputulos on ollut vieläkin sopivampi! Meikkivoide on niin keveä, ettei sitä kasvoilla juuri näe tai tunne. Ainoa, jonka erotan, on tasaisempi ihonsävy ja hento hehku. Jos siis kasvoilla on kohtia, jotka vaativat enemmän peittävyyttä, on niihin parempi sipaista paikallisesti peitevoidetta kuin verhota koko kasvot peittävään ja paksuun meikkipohjaan. Kaikki meikkivoidesävyt löydät täältä.

Kokonaisuudessaan sarja on varsin odotettu ja toimiva tulokas, joka huomioi täydellisesti aikuisen naisen ihonhoito- ja meikkitarpeet. Raili saa siis olla meikkisarjastaan hyvin ylpeä - yhtä ylpeä kuin pitkästä ja menestyksekkäästä yli 50-vuotisesta urastaan!



By Raili -sarjaa myydään Sokoksilla, muissa tavarataloissa ja kosmetiikkaketjuissa sekä meikkeihin erikoistuneissa kauneushoitoloissa ja apteekeissä lokakuusta lähtien. Tuotesarjan kehityksen ja valmistuksen takana on suomalainen ammattikosmetiikkaan erikoistunut kosmetiikkavalmistaja Naviter. Tuotteet on kehitetty tarkasti Railin mielipiteen ja laatuvaatimusten mukaan. By Railin viralliset nettisivut sekä verkkokaupan löydät täältä.

Millainen ensivaikutelma teillä on sarjasta? Aiotteko tutustua tuotteisiin paremmin?


















9 kommenttia:

  1. Kuulostipa mielenkiintoiselta! Varmasti hyviä tuotteita joita voisin kokeilla kunhan ihoni on aikuisempi :) en yleensä käytä hohtavia tuotteita kun ne ei toimi rasvoittuvalla iholla, mutta tuo heleytysvoide kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo heleytysvoide on just sellainen, jota uskaltaisin suositella esim. sekaiholle tai paikoittain rasvoittuvallekin. Se on niin erilainen kuin perinteiset heleytystuotteet. Ei tee ihosta kiiltävää, vaan antaa tosi maltillisen ja lähes huomaamattoman terveen ihon hehkun! :) Tykkään siitä itse paljon!

      Poista
  2. Tuotesarja kuulostaa aivan älyttömän hyvältä! Olin aivan fiiliksissä, kun kuulun että Raililta tulee oma meikkisarja. Ajattelin heti, että kuka voisikaan tietää paremmin hyvät meikkituotteet kuin Railin kaltainen pitkän linjan ammattilainen!! <3 vielä en tiedä, mitä näistä testaisi, mutta jotain on pakko kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin - varsinkin, kun Raili on itse ollut tuotteiden kehitysprosessissa niin vahvasti mukana! <3

      Suosittelen ehdottomasti tutustumaan sarjaan! Meikkivoide ja heleytysvoide mun suosikkeja, mutta primer on myös ehdottomasti testaamisen arvoinen, koska on niin erilainen muihin verrattuna :)

      Poista
  3. Tosi hyvät inci-listat näissä Railin tuotteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin myös mun mielestä! Yllätyin tosi positiivisesti! :)

      Poista
  4. Heleytysvoide on ihana. Poskipuna ei olltu PR-kassissa, mutta tykkäsin kun kokeilin sitä tilaisuudessa. Se onkin nyt ostoslistalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin rakastan nimenomaan tuota heleytysvoidetta, olen sen jo melkein kuluttanut lopuilleen! Täytyy ehdottomasti kokeilla myös muita tuotteita, koska koko sarja vaikuttaa tosi hyvältä.

      Poista
  5. Jaksan aina ihmetellä miten Raili se vaan jaksaa. Eniten jopa ihmetys on ollut se, että miksi ihmeessä Raililta ei ole tullut jo aiemmin omia meikkejä sellaisesta alan pioneeristä kuitenkin puhutaan. En ole itse vielä ehtinyt testailemaan tuotteita, mutta viikonloppuna olisi tarkoitus ja jännityksellä odotan mitä mieltä olen näistä. Tuotteet ainakin on tehty sellaiseen meikkiin, josta itse eniten pidän. :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!