KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC


POSTAUS SIS. *MAINOSLINKKEJÄ 

Jo silloin, kun kauneusmaailmassa kannatettiin täysin mattapintaista ihoa, olin oman tieni kulkija. Haalin jo alle parikymppisenä tuotteita, joissa mainittiin jollain muotoa glow. Luonnollisesti hehkuva iho on minusta aina ollut kaunis, ja tavoittelen sellaista itsekin. Parikymppisenä ihoni oli sen verran hyvässä kunnossa, että oli helppoa lätkäistä highlighterit naamaan ja hehkua sitä nuoruuden hehkua. Reiluna kolmekymppisenä en toki vieläkään pidä itseäni vanhana - tai no, ehkä joissain asioissa - mutta 25-vuotiaasta eteenpäin ihollani on ollut tapana temppuilla ajoittain, vähän kuin muistuttaakseen minua siitä, etten stressaisi liikoja ja innokkaassa ihonhoidossa pysyisi jokin roti.

Vaikka ihonhoito on tätä nykyä se, joka herättää minussa enemmän iloa, paloa ja innostusta, pidän kyllä meikkaamisestakin edelleen. Vuosien varrella olen kuitenkin meikkaajana muuttunut. Päätoimisena bloggaajana saatan usein istua lähes koko päivän koneella naputtelemassa sähköposteja, valmistelemassa tulevia juttuaiheita tai kuvaillessa tuotteita, jolloin en arvatenkaan panosta hirveästi meikkaamiseen. Ripsiväriä käytän nykyään ihan vain parina päivänä viikossa, riippuen siitä, onko sille päivälle menoja. Ja vaikka olisikin, saatan helposti lähteä lookissa, jossa en laita ripsiväriä lainkaan. Katson vain, että iholla on sopivasti hehkua ja heleyttä, ja lähden matkaan. 




Näin kesän kunniaksi päätin listata kolme tuotetta, jotka saavat ihon hehkumaan sadepäivänäkin. Yksi näistä tuotteista on jo aiemmin ollut esillä blogissa, mutta kaksi muuta ovat täysin uusia itsellenikin. Jokainen näistä on selkeästi erilainen, joten toivon, että näistä vinkeistä ehkäpä myös sinä löytäisit itsellesi uuden hehkutuotteen arkeen, johon ihastua yhtä lailla kuin minä. 

*BYBIN Babe Balm Bronze on joukon uutuus. Samalla se antaa tästä kolmikosta kaikkein hentoisimman lopputuloksen, kuten alla olevassa kuvassa kämmenselällä näkyy (keskellä). Suloisessa vaaleanpunaisessa purnukassa oleva Babe Balm Bronze pohjautuu sheavoihin ja siinä ei ole käytetty eteerisiä öljyjä. Näin ollen se sitä voivat huoletta käyttää myös herkkäihoiset ja raskaana olevat. Tuotteessa on hyvin mieto, pehmeä tuoksu, jossa erottaa häivähdyksen cameliaa, auringonkukkaöljyä sekä vaniljaa. 





Pienestä purkista huolimatta *BYBI Babe Balm Bronze on hurjan riittoisa. Voidetta riittää kevyt sipaisu ja se sulautuu ihoon unelmaisen pehmeästi. Koska tuote pohjautuu BYBI:n huippusuosittuun monitoimivoiteena tunnettuun *Babe Balmiin, ravitsevaa koostumusta voi hyvin hyödyntää niin huulille, silmäluomille, solisluille - mihin ikinä extrasäihkettä kaipaakaan. Huulille tämä jättää ihanan pronssin ja ruusukullan hohteen. Meikkivoiteen sekaan pienen nokareen laitettuna tällä saa luonnollisen glow'n koko kasvoille. BYBI Babe Balm Bronze on joukon edullisin hinnaltaan, sillä purkki kustantaa vain 16,90 euroa. Tuotteen löytää House of Organicin valikoimasta *täältä.

*Dr. Hauschkan Illuminating Fluid on ollut blogissa aiemmin esillä jo kahteen kertaan. Syksyn 2018 Deep Infinity -lookkia esitellessäni kerroin fluidin olevan pelastus huonosti nukuttujen öiden jälkeen, ja käytin tuotetta myös kevään 2019 High Spirits -meikissä. Olen ollut Hauschka-fani jo vuosia ja luotan sarjan ihonhoitotuotteisiin 150-prosenttisesti. Tämä glow-tuote on yksi kaikkien aikojen lempituotteistani, sillä sitä on helppo laittaa muutama tippa meikkivoiteen sekaan tai koko iholle kevyesti ennen meikkivoidetta - tai mineraalimeikkipuuteria. Kevyt kuulto tuo iholle todella kauniin pohjan ja ilme näyttää heti pirteämmältä. Voide sopii erityisen hyvin vaaleaihoisillekin, koska se ei tummenna ihon pohjaväriä, kuten postauksen kaksi muuta heleyttäjää. Myös aikuisen naisen pohjassa tämä on ihan must-tuote, jos haluaa raikkaan, kauniin ihon joka päivälle ja pienen ryppyjä häivyttävän efektin. Siispä vahva suositus tälle Dr. Hauschkan fluidille, jonka löytää 32,50 eurolla House of Organicilta *täällä.







Yllä olevassa kuvassa näkyvät kaikki tuotteet levitettynä kämmenselkään, johon olen kerrostanut tuotteita paksummin. Lopputulos ei siis ole kasvoilla noin vahva, vaikka toki tuotteilla saa myös intensiivisempää glow-efektiä, jos sitä haluaa. Siinä missä Hauschka jättää ruusuisemman, vaaleampaa ihonsävyä helposti jäljittelevän lopputuloksen, Babe Balm Bronze sijoittuu välimuotoon, mutta on pohjasävyltään kuitenkin lämpimän kuparinen. 100% Puren *All Over Glow on ehkä helpoin tuote käyttää myös vartalolle esimerkiksi sääriin, koska pullo on 40ml kokoinen. Tällä saa sellaisen auringon suuteleman ihon, mitä kovasti kaikkialla aina mainostetaan. Dekolteella tämä onkin ehdottomasti paras valinta, kuten myös säärillä! Kasvoillekin se levittyy yhtä helposti kuin Hauschkan fluidi, mutta tuo samalla lämmintä sävyä kasvoille antaen hieman ruskettuneemman vaikutelman. Voide ei kuitenkaan ole tumma, eli itsekin vaaleaihoisena pystyn sitä hyvin käyttämään ilman, että kasvoista tulee laikukkaan oloiset. 100% Puren All Over Glow kustantaa 39,90 euroa ja löytyy House of Organicilta *täältä.



Arvonta: Voita valitsemasi hehkutuote! 


House of Organicin kanssa yhteistyössä saan myös ilahduttaa yhtä blogini lukijoista valitsemallaan hehkutuotteella, jolla saat helposti iholle ihanan kesäisen hohteen! 

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin, jossa kerrot minkä näistä kolmesta hehkutuotteesta valitsisit ja miksi se miellyttää sinua eniten. Blogin puolella arvontaan osallistuvilta tarvitsen myös sähköpostiosoitteen sekä suostumuksen siihen, että voin käyttää sähköpostiosoitetta ollakseni yhteydessä sinuun mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Laitathan siis kommenttiin myös tämän maininnan tavalla tai toisella; "Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen."

Arvontaan on aikaa osallistua perjantaihin 19.7.2019 klo 21.00 saakka.

Mikäli haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa, osallistua voit myös Instagramissa täällä!
















46 kommenttia:

  1. Dr Hauscha:n tuotteen haluaisin.
    mari.pajunen(@)meiliboxi.fi

    VastaaPoista
  2. Dr hauscka vois olla mulle.
    elisa.puustinen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Jos voitan niin valitsen ehdottomasti Dr Hauschkan glow-tuotteen, koska se antaa hohdetta ilman "ruskeaa pohjasävyä" ja luulen, että se sopii parhaiten mun ihon sävyyn :) Ja jos satun voittamaan, saat käyttää s-postiosoitettani voitosta ilmoittamiseen. Kivaa loppuviikkoa :) tuuli.uusitalo@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, ihanaa alkavaa viikonloppua ja loppukesää myös sinne! :)
      PS. Dr. Hauschkan fluidi on aivan ihana, hyvä valinta!

      Poista
  4. Dr. Hauschka ehdottomasti. Ihana sävy :) satu.jalko@wippies.fi

    VastaaPoista
  5. Dr Hauskan tuote on varmasti paras jo ikääntyneelle iholleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on huippu! Häivyttää juonteita ja ryppyjä kevyellä glow'lla! :)

      Poista
    2. Laittaisitko vielä sähköpostiosoitteesi ja suostumuksen käyttää sitä mahdollisen voiton osuessa kohdalle? En näe sähköpostiosoitteita kommenttikenttien kautta :)

      Poista
  6. Dr. Hauschkan tuote,koska se tuo koko kasvoille hehkua meikki-tai bb-voiteeseen sekoitettuna ja sävy on mieluinen. Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen. merja80@luukku.com

    VastaaPoista
  7. Bybi :) aiemmin tuttu merkki, edullinen, luonnollisen sävyinen ja sopii raskaana olevill.

    tiinatorg@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, BYBI antaa näistä kaikkein hentoisimman sävyn iholle :)

      Poista
  8. Dr Hauschka näyttäisi sopivan auringon ruskettamalle iholle.
    S.postiosoittani saa käyttää.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Babe balm bronze kiinnostaa monikäyttöisyytensä vuokwi

    VastaaPoista
  10. Dr.Hauschka näin kohta nelikymppisenä kiinnostaa! En ole näistä yhtään kokeillut. paivijs@gmail.com ja Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen!

    VastaaPoista
  11. 100% Pure❤
    Ja saa käyttää sähköpostiosoitetta!

    VastaaPoista
  12. 100% Pure!
    vaulapia@gmail.com ja saa käyttää!

    VastaaPoista
  13. 100% Pure!
    vaulapia@gmail.com ja saa käyttää!

    VastaaPoista
  14. Mun valinta olis ehdottomasti toi Dr Hauschka. Ostin Bybin bronzerin silloin kun se oli uusi ja vaikka tykkäsin pienestä pakkauksesta ja hinnasta, vähän vaisuksi jäi lopputulos ja purkki enimmäkseen käyttämättä. Enemmän siitä lähti mielestäni shimmeriä kuin varsinaisesti väriä? Ehkä humma hipiäiselle highlighter? En tiedä..

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista
  15. Dr. Hauschkan Illuminating Fluid olisi varmaan Suomessa kätevämpi, rusketun kesäisin todella helposti mutta aika pian se varmaan taas katoaa (koska Suomen kesä :)). Ja toki saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen jos niin hyvä tuuri käy, riikka358 (at) gmail.com

    VastaaPoista
  16. Dr Hauschka on suosikki täälläkin. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Puren tuote on kaikkein monikäyttöisin eli se. merikukka@gmail.com Saat käyttää sähköpostiani palkinnosta ilmoittamiseen.

    VastaaPoista
  18. Dr Hauschka ehdottomasti. Mun iho on niin vaalea, että veikkaisin tuon sopivan mulle parhaiten. :)

    naerppae @ gmail . com
    Osoitetta saa käyttää arvontavoitosta ilmoittamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, etenkin vaaleaihoisille tuo Dr. Hauschka on täydellinen! Rakastan sitä itsekin :) Yksi luottotuotteista!

      Poista
  19. Dr. Hauscha kuulostaa kivalta! Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen. (snttu1@gmail.com)

    VastaaPoista
  20. Ehdottomasti 100% puren All over glow.
    Näyttää kauniin väriseltä ja sitä vois käyttää koko keholle.
    Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen."
    Vanhatalo.marianne@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Dr Hauschka olisi mulle vaaleaihoisena sävyltään varmaan sopivin. Meiliosoitettani saat käyttää voitosta ilmottamiseen.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  22. Dr.Hauscha. Vaalea sävy miellyttää eniten.
    lellu66@luukku.com

    VastaaPoista
  23. 100% Pure olisi minun valintani. Kesäisi päivetyn helposti ja tällä saisin kivasti hehkua kasvoille <3
    Ihanaa viikonloppua sinulle Mia <3
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
  24. Dr.Hauscha ja ihan tuon vaalean värin takia :)
    bemu100@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Dr. Hauschkan Illuminating Fluid olisi varmaan minulle sopivin :)
    laurasblogi(a)outlook.com

    VastaaPoista
  26. BYBIN Babe Balm Bronze, lähinnä koska itselleni uusi kiinnostavan oloinen tuotemerkki.
    Saat käyttää s.posti osoitettani voitosta ilmoittamiseen.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Dr. Hauschka kuulostaa itselle sopivimmalta :)!
    Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen
    inkkarih@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Dr Hauschkan hohdevoide vaikuttaa sopivimmalta itselleni. Tänä kesänä iho on jäänyt vaaleaksi :)
    Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen.
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  29. Dr Hauschka voisi sopia minun vaalealle iholle
    ja peittämään huonosti nukutun yön jälkiä..(kiitos vain taaperon :D)
    Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen."
    jonna.tiittanen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  30. Hauschkan, koska ihoni on vaalea ja kuulostaa upealta tuotteelta aikuiselle iholleni! <3

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  31. Dr Hauschkan hohdevoide kiinnostaa.
    Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Dr Hauschka kuulostaa kiinnostavalta :)
    Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen.
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  33. Mun valinta ois Dr. Hauschkan Illuminating Fluid koska olen tosi kalpea kesät talvet, niin luulisin että se sopis omaan sävyyn kaikkein parhaiten.
    (annan luvan käyttää sähköpostia yaz (a) meiliboxi.fi voitosta ilmoittamiseen)

    VastaaPoista
  34. 100 % hehku, eli Pure olisi varmasti aivan ihana!
    Tässä sähköpostiosoitteeni, jonne voit ilmoittaa voitostani:
    Päivi, ppniemi@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  35. Dr Hauschka olisi näistä suosikkini, koska kertomasi mukaan se ei tummenna ihon pohjaväriä :) Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen. kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  36. 100 % hehku :) Sähköpostiosoite, johon voi olla yhteydessä on minuhno@gmail.com :)

    VastaaPoista
  37. Dr. Hauschka sopis mun ihotyypille parhaiten

    Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen. unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  38. Vaaleaihoisena valitsen Illuminating Fluidin :) t. Johanna

    mutter at suomi24.fi
    Saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen.

    VastaaPoista
  39. Dr Hauschka on valintani. Mukavaa kesän jatkoa. Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  40. Kiitos kaikille osallistumisesta! Arvontaan tuli yhteensä yli 500 kommenttia Instagram mukaan lukien. Voittajalle on laitettu viestiä!

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!