KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC



Postaus sis. *mainoslinkkejä

Hillitön Black Friday supertarjouksineen lähestyy ja on joiltain osin jo alkanutkin. Vaikka en kannustakaan yltiöpäiseen kulutukseen, vaan yritän itsekin tehdä järkeviä ja perusteltuja hankintoja (toki välillä sortuen niihin turhempiinkin ostoksiin), kannustan hyödyntämään Black Fridayn huipputarjoukset, mikäli tarve jollekin tuotteelle on ollut jo pidemmän aikaa tai esimerkiksi kosmetiikkavarastoista jokin tuote alkaa olemaan loppumaisillaan. Itse nimittäin teen hyvinkin usein tarpeelliset hankintani juuri silloin, kun verkkokaupat tarjoavat alennuskoodeja tai tarjouksia, koska siinä säästää rahaa. 

Edullisen, tehokkaan ja ekologisen luonnonkosmetiikan keitaana tunnettu *House of Organic pyysi minua poimimaan heidän valikoimastaan edulliset luonnonkosmetiikkasuosikkini, joten tähän postaukseen olen koonnut 10 "halpaa hankintaa", jotka ovat laadultaan yllättäneet positiivisesti ja kohonneet lopulta pidempiaikaisiksi suosikeiksi. *House of Organicin Black Friday -hulinat alkoivat jo tänään keskiviikkona, joten valikoimaa kannattaa käydä kurkkailemassa jo tästä päivästä alkaen, sillä tarjoustuotteita on saatavilla rajattu määrä. 





Kaunistavat kasvovedet 


Kasvovesi on ihonhoidossa ehdoton, kun haluaa säilyttää ihon mahdollisimman kauniina, kuulaana ja hyvinvoivana. 

1. *Mossa Skin Solutions Anti-Blemish Clarifying Lotion on rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle erinomainen valinta, sillä se sisältää sekä BHA- että AHA- happoja. Salisyylihappo (BHA) ehkäisee huokosten tukkeutumista ja tasapainottaa ihon öljytuotantoa, kun taas AHA kuorii ihoa kevyesti, jotta kuollut ihosolukko ei jää iholle tukkimaan ihohuokosia. Kasvovesi sisältää tulehdusta ehkäiseviä ja kosteuttavia aineosia sopien myös teini-ikäiselle iholle. Se uudistaa tehokkaasti myös kuivaa ja karheaa ihoa. 

Normaalihinta 13,90€, Black Friday-tarjouksessa torstaina 10€. Tuote *täällä.

2. *Flow Kosmetiikan Luomu Ruusuvesi on monipuolinen kasvosuihke, joka sopii kaikille ihotyypeille virkistämään ja uudistamaan ihoa. Kasvovetenä se on myös loistava kuivalle, herkälle, couperoottiselle ja ikääntyvälle iholle. Kotimainen tuote on luomua eikä sisällä alkoholia tai muita säilöviä aineita, ainoastaan luomu ruusuvettä.


Normaalihinta 18,90€, Black Friday-tarjouksessa perjantaina 14€. Tuote *täällä.






Algamaris - aurinkovoiteiden ykkönen


Monet aurinkovoiteet ovat koostumukseltaan paksuja ja jättävät ihon valkoiseksi. Onneksi löytyy myös poikkeuksia!

3. *Algamariksen Sävyttävä Aurinkovoide antaa iholle suojan UV-säteitä vastaan luonnollisin mineraalioksidein. Sävyttävä, BB-voiteen omainen koostumus jättää ihon samettisen silkkiseksi ja mataksi, joten tämä todella korvaa myös meikkivoiteen! Luomu glyseriini kosteuttaa ja kamomillauute rauhoittaa ihoa. Ilmatiiviissä ja hygieenisessä pullossa oleva voide on ehdoton aurinkovoiteiden ykkönen ja siitä on haastajaksi myös luonnonkosmetiikan meikkipohjille. Rakastuin tähän voiteeseen viime keväänä ja se saa edelleen minulta supersuositukset! 

Normaalihinta 21,90€, Black Friday-tarjouksessa torstaina 15€. Tuote *täällä.






Laadukkaita luonnonkosmetiikan meikkejä pikkurahalla


Joskus laatua saa pikkurahalla - tämä kolmikko on siitä loistava esimerkki! 


4. *Avrilin luonnollinen Volume Ripsiväri antaa ripsille paitsi näkyvästi volyymia, on myös pitkäkestoinen. Tästä sertifioidusta ripsiväristä on haastajaksi jopa monille luksusbrändeille. Marulasiemenöljy ja auringonkukkaöljy hellivät ripsiä jokaisella harjanvedolla. 


Normaalihinta 11,50€, Black Friday-tarjouksessa sunnuntaina 7€. Tuote *täällä.

5. *Avrilin peitevoide peittää ihon pienet värivirheet, punoituksen ja epäpuhtaudet. Kermainen ja pitkäkestoinen koostumus on tarpeeksi ohut myös silmienalusille, kun voidetta taputtelee ohuelti. Lopputulos on silkkinen ja kestää! Ehdottomasti paras ja edullisin luonnonkosmetiikan peitevoiteista. *Porcelaine on täydellinen sävy vaalealle iholle.


Normaalihinta 11,90€, Black Friday-tarjouksessa lauantaina 8€. Tuote *täällä.


6. *Benecosin luomivärinapit ovat jo normaalihinnaltaan niin edullisia, että ne eivät edes tarjoushintaa kaipaa. Tämä mattainen sävy *Soft Vanilla on loistava tasoittamaan luomen väriä ja hinnastaan huolimatta laadukas. Kuuluu arkimeikin vakkareihin! Nimimerkillä "jo kolmas nappi menossa". 


Normaalihinta 4,90€. Tuote *täällä.






Unelmapuhdistus kasvoille - Evolve Cleansing Melt 


Kasvojen puhdistaminen aamuin illoin on ihonhoidon perusta. Lempeimpiä valintoja iholle ovat öljymäiset, maitomaiset ja balmimaiset puhdistustuotteet, jotka eivät vahingoita ihon luonnollista suojabärriääriä.

7. *Evolven Cleansing Melt on normaalin ja kuivan ihon unelmapuhdistaja. Pehmeä balmi sulaa iholle ja muuntuu veden kanssa maitomaiseksi. 100% luonnonmukainen ja jopa 99% luomua oleva puhdistusbalmi ravitsee ihoa luomu baobaböljyllä, joka sisältää runsaasti kalsiumia, proteiineja sekä A- ja C-vitamiineja. Tämä hentoisesti vaniljalta tuoksuva balmi poistaa kaiken meikin täydellisesti ja jättää ihon ihasteltavan pehmeäksi! 


Normaalihinta 21,50€. Black Friday-tarjouksessa torstaina 16€. Tuote *täällä.


HUOM! Cleansing Meltiä saa myös pienemmässä 30ml koossa, *löytyy täältä.






Huippukosteuttavat Hydrogel -naamiot


Kangasnaamiot ovat tämän hetken hitti - eivätkä syyttä! Yksittäispakatut naamiot ovat erityisen tehokas keino antaa iholle tehokosteutusta ja muita ravinteita.

8. *100% Puren Hydrogel-maskien materiaali on 95% orgaanista aloe-vettä ja 5% kasviperäistä selluloosaa, joka on tehty voimakkaasti kosteuttavaksi. Mitä pidemmäksi aikaa naamion jättää iholle, sitä ohuemmaksi hydrogeelinaamio muuttuu nesteen imeytyessä ihoon. Naamioita on tarjolla kolmea erilaista: *Green Tea, *Caffeine sekä *Ginseng Collagen, joka on oma suosikkini! Jokainen niistä tarjoaa erilaisia aktiiviaineita ja on erityisen tehokas kosteusboosti iholle. Hoitolatason arvoisia tehopakkauksia!


Normaalihinta 7,90€, Black Friday-tarjouksessa keskiviikkona 5€. Tuote *täällä.





Paras pari hiustenpesuun - Lavera Gloss & Bounce


Luonnonkosmetiikan shampoista ja hoitoaineista voi olla haastavaa löytää toimivia tuotteita, mutta kun sellaiset tulevat vihdoin vastaan, vanhaan ei tee mieli enää palata.

9. *Laveran Gloss & Bounce -shampoo ja *hoitoaine tekevät elottomista hiuksista kiiltävämmät ja uskomattoman pehmeät. Hiuksista tulee helposti käsiteltävät ja pörröisyys vaihtuu sileyteen luomu malvan ansiosta. Helmiuute puolestaan tarjoaa hiuksille niiden upean kiillon. Bye bye lättähiukset ja tervetuloa elinvoimaisuus! Nämä ovat edelleen luonnonkosmetiikan ykköspari shampoon ja hoitoaineen osalta, jos minulta kysytään.


Normaalihinta 7,90€/kpl, Black Friday-tarjouksessa sunnuntaina 5€/kpl. Shampoo *täällä, hoitoaine *täällä.





Luonnollisten hammastahnojen suosikki - Lavera Basis Sensitiv Mint 


Luonnollista hammastahnaa käytettäessä ei haittaa, vaikka tahnaa tulisi vahingossa nieltyä, sillä niissä ei käytetä elimistölle haitallisia kemikaaleja, vaan ainoastaan luonnon omia aineosia.

10. *Laveran Basis Sensitiv Mint -hammastahnassa on kaikki se mitä hammastahnalta voi vaatia: se pesee hampaat puhtaan valkoisiksi, jättää raikkaan mintun maun suuhun ja on kaiken lisäksi täysin luonnollinen! Hammastahna sisältää natriumfluoridia, joka poistaa tehokkaasti plakkia, suojaa hampaita reikiintymiseltä ja vahvistaa kiillettä. Mintun maku tulee luomu mintusta. Hammastahna on NaTrue -sertifioitu ja vegaaninen.


Normaalihinta 3,90€, Black Friday-tarjouksessa sunnuntaina 3€. Tuote *täällä.

House of Organicin luonnonkosmetiikan keitaalle pääsee seikkailemaan *tästä. Black Friday -tarjoukset ovat vaihtuvia keskiviikosta sunnuntaihin 25.11. saakka ja voimassa aina jokaisen tuotteen kohdalla yhden päivän ajan. 




Oletteko te hyödyntämässä Black Fridayn tarjouksia? Mitä mieltä olette päivästä ylipäätään? 












8 kommenttia:

  1. Oi, miten hyvä koonti ja miten houkuttelevia tuotteita. Avrilin meikit houkuttaisi kovasti, koska tykkään niiden laadusta ja edullisista hinnoista. Tuo Evolven Cleansing Melt on aivan fantastinen tuote. Sen tuoksu on jotain taivaallista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sari! Kiva, että tykkäsit tästä koosteesta! Tuo Avrilin peiteväri on aivan loistava, käytän sitä joka päivä! Ripsivärejä vaihtelen, mutta on tuota Avrilin ripsiväriäkin jo tullut käytettyä useampi kappale. Avrililla on myös laadukkaat poskipunat, joista tykkään. Ja todellakin, tuo Evolven Cleansing Melt on taivaallinen tuoksuaan myöten! <3

      Poista
  2. Komppaan Saria, Cleansing Melt on 10/10 putsari 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on kyllä täydellinen balmiputsari; niin ihana iholla ja tehokas meikinpoistaja! <3

      Poista
  3. Olen ihan hullaantunut kangasnaamioihin. Ajattelin kyllä tarjouspäivänä tilata uuden tuoksun itselleni edukkaasti.
    Moni varmasti osataa joululahjoja huomenna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen aivan hullaantunut erilaisiin kangasnaamioihin - eikä loppua näy! :D Toivottavasti löysit itsellesi jonkun ihanan uuden tuoksun hyvään hintaan :)

      Poista
  4. Evolve on näistä lempparini ja rakastan Laveran lime kroppatuotteita.

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo Evolven putsari on kyllä loistava! Mun omia suosikkeja sarjasta :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!