*Kaupallinen yhteistyö Choice Finland

Moni teistä on jo varmasti huomannut, että tämä viikko on ollut blogissa kotimaisen luonnonkosmetiikan sävytteinen. Olen halunnut yhteistyön merkeissä nostaa esille brändejä, jotka eivät vielä välttämättä ole kaikille tuttuja, mutta joissa on sitä jotain, mikä on herättänyt oman mielenkiintoni. Tämän suomalaisen luonnonkosmetiikkaviikon aikana olenkin saanut tuntea iloa siitä, miten paljon meillä Suomessakin on osaamista ja lahjakkuutta! Ja kuinka täälläkin on herätty siihen, että halutaan vaikuttaa paitsi itsensä, myös luonnon, eläinten, ympäristön ja toisten hyvinvointiin. Vaikka maailmassa tapahtuu tänäkin päivänä paljon pahaa, tuntuu siltä, että ihmisten arvoissa on tapahtumassa muutos parempaan, välittävämpään suuntaan. 


CHOICE Finlandin arvoista huokuu rakkaus ja välittäminen. Sarjasta huokuu myös se, miten paljon yksi nainen on siihen suurella sydämellä satsannut. Ei pelkästään valmistaakseen kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja myydäkseen sitä, vaan tehdäkseen samalla hyvää - monin eri tavoin. CHOICE Finland haluaa tehdä oman osansa siinä, että maailmassa vallitsisi empatian ja välittämisen kulttuuri; itseä, muita ja luontoa kohtaan. Siksi tuotteet on kehitetty rakkaudella suosien suomalaisia raaka-aineita maan pelloilta ja metsistä. Lähituotantona Helsingissä valmistettavien tuotteiden ulkoasukin ilmentää suomalaista osaamista: upeat pakkaukset on suunnitellut RATIA:n muotoilujohtaja Eeva Mela. 


Koska nykypäivänä kärsitään paljon iho- ja tuoksuherkkyyksistä, CHOICE Finland on ottanut huomioon myös tämän. Tuotteiden koostumuksissa on panostettu erityisen hyvään siedettävyyteen ja ne on kehitetty allergikot ja tuoksuherkät huomioiden. FI-Natura -sertifioitu sarja ei sisällä minkäänlaisia keholle haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita. Esimerkiksi 24h Sensitive Cream -kasvovoide on hittituote kosteusköyhälle iholle ja tuoksuallergikoille! Samettisen pinnan jättävä voide on kehitetty erityisesti atooppisen ja herkän ihon huomioiden. Vaikuttavina aineosina toimivat muun muassa Aloen lehtiuute sekä suomalainen koivunmahla, jotka yhdessä rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Avokadoöljy pehmittää ja ravitsee ihoa sisältämillään rasvahapoilla. Voide on kiinteyttävä ja aktivoi lisäksi kollageenintuotantoa, joka alkaa hidastua jo 25-vuotiaana. Tästä syystä ihon kimmoisuus hiipuu vuosi vuodelta ja myös ihonhoitotuotteisiin kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomioita. 



CHOICE Finlandin valikoimasta löytyy tällä hetkellä 10 tuotetta, joista jokainen on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Missään tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä aineosia eikä tuotteita tietenkään testata eläimillä. Lisäksi pakkauksissa on muutakin positiivista kuin suomalainen tuotemuotoilu; kaikki pakkausmateriaali on nimittäin täysin kierrätyskelpoista. Sarjassa onkin ilahduttavasti otettu huomioon joka ainoa pieni yksityiskohta. CHOICE Finland ei vain puhu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin tukemisesta, vaan tekee aktiivisesti töitä sen eteen. Sanomattakin selvää, että tällaisia tuotteita on ilo käyttää!

Entsymaattisia kuorintoja ja naamioita rakastavana omasta testikolmikostani suosikiksi nousi DUO Kuoriva naamio. Se lienee lempein AHA-happokuorinta, mitä olen koskaan kokeillut. Ei kihelmöintiä, ei punoitusta, ei kirvelyä! Kuorivuus perustuu kasviuutteiden sisältämiin AHA-happoihin ja kasviöljyt tehostavat hoidon tehoa. Tuotteen lempeyden iholla tuntee, koska se ei tosiaan tunnu juuri miltään! Vaikutusajan jälkeen iho on muutenkin tyytyväinen: rauhallinen ja hoivatun oloinen, tasaisen sävyinen ja sileä. Käyttöohjeessa on myös ihana huomautus vaikutusajasta, joka on "20 min yhdessä hiljaisen mielen kanssa". Hyvä muistutus hektistä arkea elävälle, että tällaisista pienistä ihonhoitohetkistäkin pitäisi ottaa ilo irti. Tässä tulee taas hyvin esiin CHOICE Finlandin tavoite tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia.



Sarjasta löytyy myös Snake Botox eli Tehovoide juonteille. Pieni purkillinen kotimaista osaamista kätkee sisälleen koostumuksen, joka toimii kasvojen ilmelihaksiin ja juonteisiin. Voidetta voi käyttää myös silmänympärysiholle. Luonnon peptidit silottavat ja kiinteyttävät ihoa, lupiiniproteiini puolestaan aktivoi kollageenintuotantoa. Erikoisvoide sisältää myös hyaluronihappoa, jolla on tunnetusti ihoa täyteläistävä vaikutus tehokkaasti kosteutta sitovana aineosana. Tällä voiteella saa muutamassa minuutissa rentoutettua kasvojen ilmelihaksia. Olen taputellut voidetta nasolabiaalijuonteisiin eli nenänpielen juonteisiin sekä otsaan. Kasvojen ilmelihaksia rentouttava vaikutus tuntuu ikään kuin juonteen väsymisenä. Pysyvämpi vaikutus vaatii toki pitkäaikaisempaa käyttöä. Joka tapauksessa mahtavaa, että tällainen "luonnon botox" löytyy nyt turvallisena kotimaisena ja täysin luonnollisena tuotteena. CHOICE Finland rakentaa tällä hetkellä myös vientiä ja ensimmäisenä vientimaana Sveitsi. Kaikilta tuotteilta löytyy myös suomalaisesta kehitystyöstä ja valmistuksesta kertova Avainlippu-tunnus.

CHOICE Finlandiin voi tutustua tarkemmin brändin nettisivuilla. Koko tuotevalikoiman löytää täältä. Tuotteita on saatavilla apteekeista, joista listauksen löydät täältä. Tuotteet ovat täysin luonnollisia, vegaanisia, kierrätyskelpoisia sekä Suomessa kehitetty ja valmistettu. 


Arvonta: Haluatko voittaa CHOICE Finlandin tuotteita omaksesi?


Saan ilokseni arpoa jollekulle teistä onnekkaista CHOICE Finlandin Basic CHOICE -tuotesetin, johon kuuluu 24h kasvovoide, Silmäympärysvoide sekä Puhdistusgeeli. Setin arvo on yhteensä 69 euroa! Tällä kertaa arvonta on vain blogin puolella ja siihen voit osallistua seuraavin ohjein:

1) Jätä kommentti postaukseen ja kerro mikä CHOICE Finlandin tuotteista houkuttelee sinua eniten. Tuotevalikoiman pääset kurkkaamaan täältä

2) Kerro millä kanavilla blogiani seuraat. Facebook-tykkääjille ja Instagram-seuraajille on luvassa lisäarvat, joten jos seuraat blogiani sekä Facebookissa ja Instagramissa, saat jopa kaksi lisäarpaa! Mainitsethan tästä kommentissasi. 

3) Jätä sähköpostiosoite voittamisen varalta. Jos et halua laittaa sähköpostiosoitettasi näkyville, voit laittaa sen sähköpostitse beauty.highlights.blog@gmail.com. Laitathan otsikoksi "CHOICE ARVONTA + nimimerkkisi", jotta osaan yhdistää sinut voittajaksi, mikäli arpaonni osuu juuri sinun kohdallesi. 

Arvontaan on aikaa osallistua VAIN TORSTAIHIN 18.10.2018 klo 18.00 SAAKKA.

CHOICE Finland on mukana ensi viikolla myös I love me -messuilla osastolla 7c111Voittaja voi halutessaan napata setin mukaan messuilta tai saada tuotteet postitse.

Paljon onnea arvontaan! 












*Yhteistyössä CHOICE Finland. Arvonta sponsoroitu.

67 kommenttia:

  1. Oi, ihana arvonta!
    Seuraan, tykkään ja luen instan, fb:n ja bloggerin kautta.
    Suosikkituotteeni olisi Duo kuoriva naamio.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Ruusunmarja balm kuulostaa ihanalta :) Seuraan bloglovinin kautta eli yhdellä mukana. (snttu1@gmail.com)

    VastaaPoista
  3. Tällä hetkellä Duo kuoriva naamio kuulostaa just siltä, mitä mun iho kaipaa.

    Seuraan vain Bloggerin kautta, eli yhdellä arvalla mukana.

    naerppae@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Hei seuraan facebookissa ja bloggerissa.balmi ja seerumi kiinnostaa kovasti.
    kokkoelisabeth@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mukana arvonnassa, seuraan myös FBssa ja instassa (ja blogger). Oisko se sit kolme arpaa :)
    Seerumi kuulostaa hyvältä!
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumi on kuulemani mukaan sarjan suosituin tuote, joten siihen täytyy ehdottomasti vielä minunkin tutustua! :)

      Poista
  6. Voide silmänympäryksille. Facesta seurailen pääasiassa,mutta myös Instassa.

    VastaaPoista
  7. https://choicefinland.com/products/choice-ruusukasvovesi
    Kolmella arvalla mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Kiinnostusta herättää kuoriva naamio. Seuraan blogiasi myös facebookissa ja instassa.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Mia <3
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
  9. Ei vitsit, juuri tällaista sarjaa olen sisällöltä kaivannut! Visuaalisuus on myös mieletön!

    Seerumi houkuttelee eniten (https://choicefinland.com/products/choice-seerumi).

    Bloglovin'- seuraaja olen ja yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että innostuit! CHOICE Finland kyllä ilmentää suomalaista osaamista varsin hienosti! :) Välittävät arvot huomioiden sarjassa on kaikki palaset kohdallaan.

      Poista
  10. Yhdellä mukana!Naamiot ovat ihania , ja kuorinta-aineet myös.Tänään koetin pähkäillä New Yorkissa yhdessä myymälässä mitä ostaisin kosmetiikkaa,ostin naamioita ja kasvoharjan/hierontalaitteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, New Yorkissa varmasti riittää shoppailumahdollisuuksia! :) Itselläkin löytyy kohde "tavoitelistalta" ja joku päivä sinne vielä ehdottomasti reissaan!

      Poista
  11. Yhdellä mukana!Naamiot ovat ihania , ja kuorinta-aineet myös.Tänään koetin pähkäillä New Yorkissa yhdessä myymälässä mitä ostaisin kosmetiikkaa,ostin naamioita ja kasvoharjan/hierontalaitteen.

    VastaaPoista
  12. Ruusu kasvovesi olisi mun mieleen eniten näistä ihanista tuotteista, jos yksi pitää valita<3
    Seuraan Bloggerin ja Instan kautta, kaksi arpaa siis.
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  13. 3 arpaa.

    Kasvorasvoja mullei oo yhtään nyt niin sellanen houkuttaa.

    anniina.lang96@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Ruusu kasvovesi kuulostaa kiinnostavalta :) Luen bloglovinin kautta ja seuraan Instagramissa, joten osallistun kahdella arvalla.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Snake botox kiinnostaa. Seuraan bloggerin ja fb:n kautta.
    merikukka(a)gmail.com

    VastaaPoista
  16. Kuoria naamio ois kiva kokeilla! Päivä/yövoide loppui myös juuri, joten se myös 😉 Seerumi ja silmänympärysvoiteet 👌

    VastaaPoista
  17. Kuoria naamio ois kiva kokeilla! Päivä/yövoide loppui myös juuri, joten se myös 😉 Seerumi ja silmänympärysvoiteet 👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, laittaisitko vielä nimimerkin tai s-postiosoitteen (joko tähän tai sähköpostiini) niin saan sinut tarvittaessa kiinni, mikäli voitto osuu juuri sinun kohdallesi? :)

      Poista
  18. 1) Erityisesti kasvovoide ja putsari kiinnostavat, kun etsin talveksi hellävaraisempaa ja kosteuttavampaa komboa
    2) Seurailen sinua blogin puolella
    3) E-mail fushwind@ ja loppuosa gmail.com. Kirjoitin erikseen robottispämmien estämiseksi.

    On pakko päästä mukaan messuille tänä vuonna, kun on niin hyviä tarjouksia ja mielenkiintoisia luentoja. Toivottavasti arpa onni suosii.

    VastaaPoista
  19. Oi mä niin haluaisin päästä testaamaan tätä sarjaa. �� Taidan seurailla sinua kaikissa kanavissa. Sparklingbeauty@hotmail.fi

    Toivottavasti nähdään messuilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti oikein kurkata, että kuka siellä kommentoi! :D Sitten tunnistin! :)

      Meet ehdottomasti käymään CHOICE Finlandin osastolla! Toivottavasti mekin tosiaan törmätään :)

      Poista
  20. Choice Duo kuoriva naamio kiinnostaa eniten. :) Seuraan facebookissa ja luen bloglovinin kautta. Ihanaa syksyä!
    Kepa, mar.marttinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, ihanaa syksyä myös sulle! :) Kiva kun olet seuraillut blogia jo näin pitkään ja vielä olet mukana!

      Poista
  21. Ruusunmarja,balm. 2 arvalla mukana!

    pirjo.portimo@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Kasvovoide ja puhdistusaine kiinnostavat eniten
    Seuraan sinua instagramissa ja facebookissa
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Kasvorasvat, niitä olisi kiva testata sopivatko. Yhdellä mukana Bloggerin kautta.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kuoriva naamio kiinnostaa eniten :).
    Bloggerissa, Facessa ja Instassa seuraan :).
    laurasblogi(a)outlook.com

    VastaaPoista
  25. Kuoriva naamio herätti suurimman kiinnostuksen. Seuraan facebookissa :)
    -Kipsuli-
    fredriikka1@luukku.com

    VastaaPoista
  26. Tosi ihanannäköisiä tuotteita! Silmänympärysvoide etenkin tulisi todella tarpeeseen. Bloglovinissa seurailen blogiasi. Yhdellä arvalla mukana siis :)

    Eve_95@windowslive.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, suomalaista osaamista sisältä ja ulkoa! :) Ei ainakaan huku tällä ulkoasulla massaan!

      Poista
  27. Juurikin tuo sy-voide. Omani on loppumaisillaan lähiviikkoina ja haluaisin kokeilla jotain uutta merkkiä.
    Seuraan myös FB:ssä ja Instassa
    nina.sandberg2@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Seerumi kiinnostaa! (Yhdellä arvalla mukana)

    Jenna
    jeccunen@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Duo Kuoriva naamio. Tähän aikaan on tärkeä saada iho syväkosteutettua kunnolla ja tämä varmasti toimii apuna ennen voiteiden levitystä? Seuraan instagramissa ja facebookissa 🙃 ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamio on ihanan kirkastava ja kevyesti kosteuttava! Toimii hyvin ennen seerumin levitystä ja siihen voide vielä päälle, niin kyllä iho kiittää :)

      Poista
  30. Sy voide ois jees miina

    VastaaPoista
  31. Kuulostaa ihanalta sarjalta :) Seerumi kiinnostaa eniten <3
    Seuraan Bloglovin, FB ja Insta eli 3 arpaa :)

    mari_leena (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Kuoriva naamio kiinnostaisi kovasti. Sarja aivan upealta. vaikuttaa En ole sellaista ennen käyttänytkään. Juuri nyt ihoni tarvitseekin kunnon hoitoa. Osallistun blogissa, seuraan instassa ja FB:ssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos osallistumisesta! Laittaisitko vielä s-postiosoitteen tai nimimerkin, niin saan sinuun yhteyden, mikäli voitto osuu kohdalle? :)

      Poista
  33. Seerumi. Seuraan FB:sdä ja instassa.
    lellu66@luukku.com

    VastaaPoista
  34. Ihana postaus! <3 Juuri tälläistä iho kaipaa! Snake botox herätti mielenkiinnon! Kuntoutus-ja Fysioterapia messuilla tätä en mielestäni huomannutkaan olemassa olevaksi! yhdellä arvalla mukana äänestyksessä siis tossavainenjohanna@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tosi kiva kuulla, että pidit postauksesta! Snake Botox on kyllä mielenkiintoinen tuote, ihan jo nimensäkin puolesta :)

      Poista
  35. Kolmella arvalla mukana, seuraan siis myös Facebookissa ja Instagramissa.
    Ruusu kasvovesi on kiinnostavin tuote :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kuoriva naamio kuulostaa mielenkiintoiselta :)

    yhdellä arvalla mukana.

    liina.mamma(a)gmail.com

    VastaaPoista
  37. Kuoriva naamio kiinnostaa eniten. Seuraan fb:ssä. Mari.h_84@netti.fi

    VastaaPoista
  38. Hei
    24 voide herkälle iholle kiinnostaa. En ole blogiasi vielä seurannut, mutta nyt kun luen, niin kiinnostuin heti. Etsin sinut myös instasta.

    heli.kynnysmaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva, tervetuloa tänne kauneus- ja hyvinvointijuttujen äärelle! Toivottavasti viihdyt :)

      Poista
  39. Ihan mahtavaa, että nykyään löytyy kauniita ja tiedostavia suomalaisia merkkejä! Hintatasokin on pystytty pitämään maltillisena. Eniten kiinnostaa Snake Botox, ehkäpä juuri nimen perusteella. :D Seurailen bloglovinin kautta pääasiassa. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä nimenltään sellainen, että varmasti kiinnittää monen huomion :D Ja joo, samaa mieltä siitä, että on ihanaa, kun voi nykyään valita myös kotimaisen luonnonkosmetiikkabrändin ja vielä sellaisen, jolla on välittävät arvot :)

      Poista
  40. Facessa ja instassa seuraan, kasvuvoide
    kaimaen1(at)luukku.com

    VastaaPoista
  41. CHOICE Duo kuoriva naamio olisi varmasti eniten mun juttu :). Seuraan instassa.
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  42. Sensitive kasvovoide kiinnostaa. Seuraan fb:ssä.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  43. Ihana arvonta!! Snake botox kiinnostaa. 3 arvalla mukaan! mircamaria@luukku.com

    VastaaPoista
  44. Choice seerumi kiinnostaisi minua :) Mukana kolmella arvalla :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  45. Silmänympärysvoide kiinnostaa.
    llena at luukku.com

    VastaaPoista
  46. Kuoriva naamio ja ruusu kasvovesi kiinnostavat erityisesti :) Mukana yhdellä arvalla bloglovin-seuraajana :)

    theriddlerr@outlook.com

    VastaaPoista
  47. silmänympärysvoide :-) seuraan vain täällä blogin puolella! ansode@ gmail.com

    VastaaPoista
  48. Kuoriva naamio ja seerumi kiinnostaa �� FB ja instassa seuraillen , kahdella mukana �� pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  49. Silmänympärysvoide kiinnotaa paljon. Mukana blogger- ja fb -lukijana eli kaksi arpaa.
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  50. Seerumi. Mukana yhdellä, seuraan ihan vain blogin kautta.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  51. Duo kuoriva naamio kuulostaa mielenkiintoiselta.
    Seuraan Bloglovin ja Instan kautta eli yhteensä 2 arpaa. 66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Snake botox kiinnostaa, kun niitä juonteita on. Tämä on kyllä ihana arvonta.
    Kahdella arvalla mukana, seuraan blogin ja facen kautta.
    tarjap196@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tämä arvonta on valitettavasti päättynyt jo vuosi sitten, kyseessä oli siis vuoden 2018 I love me-messut :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!