On muutamia brändejä, joiden uutuuksia odotan aina erityisen innoissani. Yksi niistä on amerikkalainen Jane Iredale, joka on tullut tunnetuksi maailman ensimmäisenä mineraalimeikkisarjana. Törmäsin Iredalen tuotteisiin aikoinaan jo alle parikymppisenä asuessani Pohjanmaalla, mutta 10 vuotta sitten sarja vaikutti liian "mummomaiselta" omiin silmiini. Vähän sama juttu kuin se, etten koskaan ajatellut alkavani käyttää luonnonkosmetiikkaa tai pillifarkkuja. Molemmista tuli kuitenkin myöhemmin ihan normaali juttu, ja etenkin luonnonkosmetiikka on sellainen, josta en voisi enää kuvitellakaan luopuvani! Pillifarkuista ehkä, mutta olisinko kuitenkaan valmis siirtymään takaisin leveälahkeisiin farkkuihin, joita tuli käytettyä yläasteaikoina... 


Pillifarkut kuitenkin sikseen, koska nyt haluan vinkata muutamasta Iredalen uutuudesta, joita olen pimittänyt blogista keväästä saakka. Välillä käy nimittäin niin, että otan jotkut tuotteet käyttöön heti, mutta sitten kolmekymppinen dementikkopääni käyttää niitä niin tyytyväisenä, että esittely blogissa unohtuu kokonaan. Sinänsähän minua ei pakoteta esittelemään näitäkään uutuuksia, vaan pr-malleina saadut tuotteet saan halutessani joko tuoda blogiin tai jättää tuomatta. Iredalen tuotteita käytän kuitenkin päivittäin, joten halusin alun alkujaankin kuvata nämä blogiin.


Kuten alkuvuodesta Vuoden 2017 parhaat meikkituotteet -postauksessa totesinkin, Iredalella on ehdottomasti parhaat rajausvärit. Käytin ruskeaa Mystikol -rajausväriä ylivoimaisesti eniten viime vuoden aikana ja siksi olinkin innoissani, kun keväällä valikoimaan tuli kaksi uutta värikkäämpää sävyä kesää varten. Nämä uutuudet ovat olleet smaragdin vihreä Emerald sekä safiirin sininen Sapphire. Tuota upeaa safiirin sinistä olen käyttänyt myös yllä olevassa meikkikuvassa, jonka osa teistä saattoi bongata blogistani jo toisen postauksen yhteydessä. Rakastan värikkäitä rajauksia etenkin kesäisin! Tämän kesän aikana olen myös innostunut uudelleen sinisestä silmämeikistä, tosin en sellaisesta vaaleansinisestä, vaan enemmänkin utuisasta yönsinisestä. Siihen uusi Mystikol Sapphire -sävy sopii aivan loistavasti! Iredalen rajausvärithän eivät suttaannu päivän aikana lainkaan eikä valumistakaan tarvitse pelätä. Kyseessä on vettähylkivä rajaus, mutta se lähtee silti helposti meikinpoiston yhteydessä. Voisiko täydellisempää rajausta toivoa? 


Jane Iredale uudisti keväällä myös siveltimensä lanseeramalla cruelty-free sivellinkokoelman, jotka on valmistettu ylellisen pehmeistä synteettisistä kuiduista. Vegaaninen sivellinkokoelma on varsin kattava, ja laatua ei voi olla huomaatta siveltimiä käyttäessä. Siveltimet ovat myös kestäviä eikä ulkomuodossakaan ole moittimisen varaa! Itse sain näistä ammattilaisillekin soveltuvista siveltimistä tutustuttavakseni kaksi erilaista: pitkäharjaksisen, tasapäisen The Handi -siveltimen, joka sopii erityisesti puristepohjien, aurinkopuuterin ja hohdevärien levitykseen. Pienempi Smudge -sivellin on suunniteltu tarkkaan työhön ja toimii loistavasti rajauksen pehmentämiseen. Jane Iredalen tuotteita voi nykyään tilata myös suoraan maahantuojan suomenkielisiltä nettisivuilta. Kaikki siveltimet löydät täältä



Mitä tulee huulituotteisiin, nekin ovat Iredalella varsin hoitavia. Jane Iredalen missio on ollut alusta saakka valmistaa ihoa hoitavia meikkituotteita mahdollisimman luonnollisin raaka-ainein. Tuotteissa ei käytetä mineraaliöljyjä, talkkia tai synteettisiä väri- ja säilöntäaineita. Tuotteita ja aineosia ei myöskään testata eläinkokein, ja niissä käytettävät pahvipakkaukset sekä niiden painomuste ovat biohajoavia. Jane Iredale on myös PETA:n jäsen ja Leaping Bunnyn sertifioima. Brändin arvot ovat siis varsin kohdallaan. Selvennän kuitenkin, että sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Iredale ei ole, vaikka brändi suosiikin luonnollisempia raaka-aineita ja välttelee monia "pahiksina" tunnettuja aineosia, kuten juurikin esimerkiksi mineraaliöljyjä ja talkkia. 

Iredalelta löytyy valikoimastaan useita huulituotteita, joista suosituimpia kestävät Lip Fixation -kestohuulikiillot. Tuote on siis kaksipäinen huulikiilto, jossa toisessa päässä on kestopuna ja toisessa kiilto, joka levitetään värin päälle. Nestemäinen kestopuna sisältää runsaasti huulia hoitavia ja rauhoittavia kasviperäisiä aineosia. Tuotetta voi käyttää myös niin, että levittää ainoastaan väriä, jolloin lopputulos on täysin matta. Samalla tavoin voi myös halutessaan käyttää pelkästään vaniljaiselta tuoksuvaa kiiltoa. Uusin pysyvään valikoimaan tullut sävy on rusehtavan roosa Content, jonka löytää myös Jane Iredalen verkkokaupasta. Käsivarressa sävy näkyy alimpana (ilman kiiltoa). 


Kosteuttavat PureMoist -huulipunat saivat muiden uutuuksien mukana riveihinsä kaksi uutta Limited Edition -sävyä, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Verkkokaupassa sävyjä näytti vielä olevan, mikäli nämä uutuudet houkuttavat. Jamie on sävyistä terracotta, eli lämpimän sävyinen nuderuskea. Tricia on puolestaan selkeästi vaaleampi nude, jossa ei ole tippaakaan punaisuutta. Se toimii myös loistavana "pohjapunana", jolla saa neutralisoitua huulten oman sävyn, jos haluaa levittää voimakkaampaa punasävyä päälle.

PureMoist -huulipunat ovat nimensä mukaisesti tunnettuja kosteuttavista ominaisuuksistaan, joten koostumuksesta löytää avocadon- ja auringonkukansiemenöljyjä sekä A- ja C-vitamiineja. Kahvinsiemenuute antaa antioksidanteillaan huulille tehokasta suojaa. 

Jane Iredalen tuotteisiin voi tutustua verkkokaupassa tai esimerkiksi Hehku-myymälöissä. Valtuutettuja jälleenmyyjiä löytää ympäri Suomen ja heistä listan löytää täältä

Mitäs sanotte rajausväreistä, iskevätkö värit? Entä nudesävyiset punat? 













*Tuotteet pr-malleja. 
Bloggaaja ei hyödy linkkien kautta tehdyistä ostoista. 

10 kommenttia:

  1. Ihana juttu ja kuvat! Nuo Mystikol-rajauskynät ovat myös mun suosikkeja, tai siis ainakin se yksi joka mulla on käytössä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Nuo Mystikolit on myös mun ehdottomia lemppareita! Niin helppoja käyttää ja pysyviä! Mä käytän eniten noista Mystikoleista ruskeaa rajausta, mutta kesällä tykkään myös värikkäämmistä rajauksista.

      Poista
  2. Nudepunat on arkisin minulla usein käytössä, niin kauniita. Kyllä iskee nuo värikkäät rajaukset. Täytyy sanoa, että näytät upealta sinisissä rajauksissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, Outi! <3 Hiuksethan on tuon kuvan ottamisen jälkeen vähän vaalentuneet ja lyhentyneet, mutta tykkään kyllä itsekin tosi paljon tuosta silmämeikistä sinisellä rajauksella! Ja joo, nudepunat sopii täydellisesti arkeen!

      Poista
  3. Ihastelen aina eri värisiä rajauksia muilla, mutta itse en ole vielä uskaltautunut mitään räväkkää kokeilla. Mustan lisäksi omistan rusehtavan eyelinerin sekä violetin ja näistä vain ruskea eyeliner on päässyt useasti osaksi meikkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yleensä kokeilen uusia juttuja ensin ihan vaan kotosalla sellaisina päivinä, kun ole sitä painetta, että on lähdettävä ihmisten ilmoille - ehkä korkeintaan lähikauppaan! :) Ehkä säkin voisit kokeilla joku päivä niin, jos hyvältä tuntuu?

      Ruskeakin on yllättävän kiva rajausvärinä! Mä oon siirtynyt mustasta rajauksesta käyttämään vakkarina tummanruskeaa (sekin Jane Iredalen Mystikol-rajausväri). Tummanruskea on siitä kiva, ettei se ole arjessa mulle niin "kova" sävy, varsinkin kun jatkan rajauksia aina vähän kissamaisesti :D

      Poista
  4. Mulla on tosi rasvoittuvat luomet, mutta nämä Mystikolit ovat olleet ihan suosikkejani ja kestävät pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! Nää on ihan ylivoimaisia suosikkeja mullakin! <3

      Poista
  5. Ei vitsi kuinka kauniit ja näyttävät rajaukset! Mä aina kesäisin haaveilen meikistä, jossa olisi turkoosit rajaukset! Ehkä ensi kesänä repeisen ja harjoittelen jonkun makean meikin. :)

    http://siirikiviharju.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Siiri! :) Turkoosissa on kyllä "sitä jotain", mistä tykkään itsekin! Mulla oli aikoinaan parikymppisenä oikein kunnon turkoosikausi silmämeikissä, kun käytin innokkaasti siihen aikaan ilmestynyttä Diorin kausipalettia. Nyt oli kiva kokeilla rajauksen muodossa sinistä taas vuosien tauon jälkeen! Luulen, että jossain vaiheessa palaan tähän silmämeikkiin syksylläkin :)

      Ja joo, testaa ihmeessä jossain vaiheessa, miltä turkoosi tuntuu itsellä! :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!