Kosmetiikan suhteen törmää jatkuvasti kaikenlaisiin lupauksiin. En ole kuitenkaan aiemmin kuullut yhdestäkään huulipunasta, joka lupaisi kestää jopa 300 suudelmaa täysin moitteettomana. En tiedä miten muilla, mutta minulla tuli ensimmäisenä mieleen, että mitenköhän tuote on jaksettu testata käytännössä. Onko testiryhmään haettu iso joukko naisia, jotka ovat lähteneet innolla keräämään 300 suudelmaa joko kumppaninsa kanssa tai haahuilemaan kadulle raportoidakseen päivän päätteeksi, miten kävi. Kyllä luulisi tehtävän jälkeen ehkä vähän hengästyttävän!


Niin tai näin, 300 suudelman kestävä Clarinsin uutuus on varmasti monen naisen unelmatuote lupauksensa puolesta. Itse olen monesti turvautunut huulilla nudesävyihin sen vuoksi, että niiden kanssa on huolettomampi olla, kun ei tarvitse koko aikaa tarkistella onko huulipuna vielä nätisti paikoillaan vai lähtenyt leviämään jostain kohtaa. Muutaman räikeän punan kanssa olen myös kohdannut sellaisen hassun ongelman, että syödessäni puna tarttuu ihoon ja jättää "kivan" raidan leuan yläpuolelle. Eräässä pr-tapahtumassa ehdin keskustella monen ihmisen kanssa, ennen kuin vessaan mennessäni lopulta huomasin huulipunaraidan ihossa. No, kuittasin lopulta asian huumorilla, vaikka osa tapaamistani ihmisistä olikin täysin uusia ja olisin voinut alkaa miettimään, minkähänlaisen vaikutelman heihin teinkään huulipunaraidallani. Nämä ovat niitä asioita, mitä kaksikymppisenä olisin miettinyt ja pyöritellyt päässäni iät ajat. Mutta kolmikymppisenä haluan kohauttaa olkapäitä ja nauraa itselleni. Jotkut ajatusmallit onneksi muuttuvat iän myötä, kuten henkilökohtaisemmassa 20 vs 30 -postauksessa vasta kirjoitin. 


Kun sain uutuudet käsiini pr-malleina, en ollut varma, tulisinko innostumaan näistä sen ihmeellisemmin. Tottakai pysyvät punat aina kiinnostavat, mutta punan lakkamuoto sai epäilemään innostustani. Lakka on nimittäin yleensä poikkeuksetta mattaa huulilla, ja näin kesällä olen ollut tosi tykästynyt kaikenlaisiin kiiltoihin pitkästä aikaa. En siis pelkästään kiiltopuniin, vaan myös ihan huulikiiltoihin, joiden suhteen viime hurraa-huudoista on kyllä jo vuosia aikaa. Nuorempana olin huulikiiltotyttö, mutta sittemmin punat veivät kokonaan mennessään. 

Clarinsin Water Lip Stain -huulilakka on kuitenkin aivan käsittämättömän mielenkiintoinen uutuus, koska se on niin erilainen verrattuna mihinkään aiemmin kokeilemaani huulituotteeseen. Lopputulos on nimittäin kuin näkymätön tatuointi. Näkymätön siksi, että se tuntuu huulilla niin ilmavalta ja kevyeltä. Tatutointi siksi, että tämä huulilakka ei oikeasti hievahda huulilta mihinkään - ei edes hangatessa! Iltaisin olen joutunut käyttämään kahta eri vedenkestävää poistoainetta, jotta saan lakan kunnolla pois huuliltani. Clarinsin huulilakka siis oikeasti pysyy, eikä vain lupaile sitä. 


Pitkäkestoinen, tahraamaton, haalistumaton, kevyt - ja mitä muuta? Kuivasta ja pysyvästä lopputuloksesta huolimatta tämä lakka ei kuivata huulia lainkaan, ja se jos jokin riemastuttaa! Kuivattavat punat eivät nimittäin itselläni saa toista mahdollisuutta sen jälkeen, kun onnistuvat ensimmäisen kerran saamaan huulet kuivan riekaleiseksi. Itse asiassa näiden huulilakkojen koostumuksesta on jopa 77% vettä, mikä selittää osaltaan tatuoidun lopputuloksen, joka ei tunnu huulilta juuri miltään. Clarinsin punat ovat yleensäkin olleet todella hoitavia. Water Lip Stainit jatkavat samalla linjalla sisältäen luomu Aloe Vera -uutetta ja luomu vadelmavettä, jotka auttavat huulia pysymään pehmeinä ja ehkäisevät niiden kuivumista. Nämä huulituotteet ovat myös Clarinsin ensimmäisiä, joihin on lisätty Clarinsin kehittämä Anti-pollution-yhdiste, joka suojaa huulia ilmansaasteiden ja vapaiden radikaalien haitoilta. 


Water Lip Stain -värivalikoimaan kuuluu neljä eri sävyä: 01 Rose Water, 02 Orange Water, 03 Red Water ja 04 Violet Water. Nimet antavatkin hyvin osviittaa värisävyistä. Oma ehdoton kesäsuosikkini on ollut 01 Rose Water, joka on aivan ihanan herkullinen pinkki! Pullo onkin jo melkein puolillaan, kun on ollut niin ahkerassa käytössä. 


02 Orange Water muistuttaa sävyltään mandariinia. Yhdellä kerroksella se on huulilla hentoinen, mutta siitä saa myös halutessaan räväkän oranssin. Jokaisen sävyn intensiteettiä voi muuttaa asteittain helposti kerrostamalla.

03 Red Water on kirkas punainen ja ihanan raikas sellainen. Tästäkin olen tykännyt kovasti, koska se piristää meikkiä hetkessä! 04 Violet Water -sävyn näen taas loistavana etenkin syksyisempään meikkiin, joten itselläni sävy jää odottelemaan aktiivisempaa käyttöä syksymmälle. Nyt kuitenkin otan ilon irti kesästä ja tartun noihin muihin sävyihin!

Clarinsin Water Lip Stain -huulilakkojen suositushinta on 26,00 euroa. Lakkoihin voi tutustua esimerkiksi Sokoksilla, Emotion-myymälöissä ja Stockmannilla. Netistä tuotteet löytyvät mm. eleveniltä, jossa on tämän päivän ajan vielä voimassa kesän alennuskoodit! 

Miltäs nämä uutuudet kuulostavat? Vaaditteko te huulipunilta pysyvyyttä? 













*Tuotteet pr-malleja. 
Postaus sisältää mainoslinkin *eleven.

18 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, noi metalliset korkitkin on ihanat ja sävyjen mukaiset! <3

      Poista
  2. Onpas mielenkiintoinen uutuus Clarinsilta :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Ensivilkaisulla vaikuttivat aivan "tavallisilta" huulilakoilta, mutta osoittautuvat pysyvämmäksi kuin mitkään aikaisemmat kokeilut! :)

      Poista
  3. Pysyvyyttä pitää olla, olen niin huono lisäämään punaa pitkin päivää. Punainen sävy on aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näissä sitä ainakin on! Ei meinaa kahdella vedenkestävällä poistoaineellakaan irrota :D

      Poista
  4. Näyttääpä hyviltä :). Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista huulipunissa on mielestäni niiden kestävyys :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, niin on mullakin :) Mutta sitä kuivattavaa vaikutusta en kuitenkaan halua! Näissä sitä ei ole yhtään, siks aivan loistavia!

      Poista
  5. Tälläiset stain-tuotteet ovat mun suosikkeja, koska ei tosiaan tarvitse peiliin vilkuilla koko ajan ja korjailla meikkiä, vaan huuliväri pysyy hyvin paikallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanaa, kun ei tarvitse joka välissä olla fiksailemassa huulipunaa :D

      Poista
  6. Pitääkin käydä tuota violettia kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos esittelystä. :) Tuo Rose Water sopii sinulle hyvin. :)
    Clarinsin huulituotteet luonnonkosmetiikan ulkopuolelta ovatkin olleet ainoita pitkään aikaan, jotka ovat minua kiinnostaneet. Tuo Red Water kiinnostaa minua ja taidan käydä kurkkaamassa sitä ihan liikkeessä asti.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja kiva kun jätit kommentin! :) Tykkään kyllä tuosta Rose Waterista todella paljon ja toisena suosikkina on ehdottomasti tuo Red Water! Sävyn intensiivisyyttä on niin helppo säädellä kerrostamalla. Tule ihmeessä kertomaan mitä pidit, kun olet käynyt sitä kurkkaamassa!

      Poista
  8. Kuulostaa todella mielenkiintoisilta ja aivan ihania sävyjä <3 Tuo pinkki näyttää niin hyvältä sulla! :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!