Olin lukiossa, kun selektiivinen kosmetiikka alkoi vetää minua puoleensa. Muistan usein käyneeni koulupäivän päätyttyä Stockmann Beautyssä katselemassa kiinnostuneena selektiivisen kosmetiikan valikoimaa ja miettineeni, mitä seuraavaksi hankkisin. Opiskelijana sitä ei uitu rahassa ja itse asiassa muutin jo heti yläasteen päätyttyä kotoa pois, joten asuin lukiossa ollessani jo omassa yksiössä ja kävin samanaikaisesti töissä. Silti monesti panostin yhteen selektiivisen kosmetiikkatuotteeseen kolmen tai neljän markettituotteen sijasta, vaikka käytössäni oli paljon myös marketin valikoimaa.

Jostain syystä Clinique ei kuitenkaan ollut minulle meikkien osalta selektiivisen kosmetiikan kiinnostavimpia tarjokkaita. Muistan kyllä kokeilleeni jonkin verran sarjan ihonhoitotuotteita, mutta meikkien osalta ainoastaan meikkipuuteri oli sellainen, jota käytin aikoinaan useammankin kappaleen. Alle parikymppisenä en vielä innostunut yhtään meikkivoiteista, vaan käytin meikkipuuteria tai kivipuutereita. Muistan kokeilleeni esimerkiksi Diorin meikkipuuteria, mutta Cliniquen vihreässä rasiassa oleva meikkipuuteri tuntui silloin kaikkein kevyimmältä, luonnollisimmalta ja parhaimmalta omalle iholleni. Cliniquen ripsivärejä käytin myös, mutta muut brändin meikkituotteet jäivät itseltäni huomioitta. Sarja oli siihen aikaan lukioikäisen silmiin vielä jotenkin tylsän oloinen. 



Nyt täytyy kuitenkin vähän tuulettaa, sillä Clinique on aloittanut yhteistyön Marimekon kanssa! Näistä uutuuksista on tylsyys kaukana, sillä Marimekon ikoniset, iloiset ja värikkäät kuviot saavat taatusti nuoremmatkin kiinnostumaan Cliniquen meikeistä. Jos kuosit olisivat olleet tällaisia omana lukioaikanani, olisin varmasti innostunut kokeilemaan Cliniquen huulipunia. Uusi Marimekko for Clinique Limited Edition Collection on nimensä mukaisesti rajoitetun ajan saatavilla oleva mallisto, johon kuuluu Pop Splash Lip Gloss + Hydration -huulikiiltoja 20 eri sävyn verran sekä Pop Lip Colour + Primer -huulipunia 10 eri sävyssä, joista jokainen sävy on koristeltu omalla Marimekko-printillään. Kokoelmaa myydään kesäkuun loppuun saakka, jonka jälkeen näistä saattaa tulla jopa ihan keräilykappaleita. 

Marimekon ja Cliniquen yhteistyökokolemaan kuuluu yhteensä 10 printtiä, jotka ovat Annika Rimalan (1936-2014) luomia. Rimalan kerrotaan olleen yksi merkittävimmistä arkivaatteiden suunnittelijoista 60- ja 70-luvulla ja yksi oman aikansa vaikutusvaltaisimmista muotisuunnittelijoista. Marimekko for Clinique Limited Edition -kokoelman mukana Annikan kauniit printit palaavat tähän päivään tuomaan väriä kevääseen.

Huulikiilloissa yhdistyy kiilto ja kosteutus - ilman tahmaisuutta. Mehukkaan koostumuksen melkeinpä tuntee huulilla, sillä kiillot sisältävät hoitavia aineosia, kuten vesimeloniuutetta. Levittyvyys on huippu ja kiillon todella huomaa. En kovinkaan paljoa nykyään käytä kiiltoja, mutta täytyy sanoa, että näin kevään korvilla olen tainnut vähän niistä uudelleen pikkuisen innostuakin, koska niillä saa meikkiin kivasti raikkautta. Varsinkin tummemman silmämeikin parina kiilto tasapainottaa kokonaisuutta kivasti ja antaa vieläpä huuliin luonnollista täyteläisyyttä. Minulla on alla kuvissa sävy 12 Rosewater Pop, joka on huulilla paljon vaaleampi ja läpikuultavampi, mitä pakkaus antaa ymmärtää. Ihana sävy joka tapauksessa! 


Huulipunista sain lanseeraustilaisuudesta mukaani kaksi sävyä. Toinen sävyistä on herkullisen korallinenpunainen 06 Poppy Pop ja toinen roosaan vivahtava nudesävy 04 Beige Pop. Korallinpunainen tulee varmasti pääsemään huulilleni useaan otteeseen kevään aikana ja nude on jo paljon käytössä ollutkin. Pidän näiden koostumuksesta kovasti, sillä ne ovat sopivan kermaisia ja kosteuttavia, mutta silti suhteellisen pysyviä punia. Tässä vaiheessa myönnän, että näin aikuisiällä on muutama Cliniquen puna tullut ostettuakin. Niiden laatu on ollut todella hyvä. 


Lanseeraustilaisuudessa pääsimme seuraamaan sivusta, kun Cliniquen kansainvälisenä meikkitaiteilijana ja Colour Pro:na toimiva Florrie White toteutti kaksi keväistä meikkilookkia. Omassa meikissäni lähdin Splash of Rosewater -lookin jäljille ja käytin pohjana Cliniquen Even Better Glow Light Reflecting Makeup -meikkivoidetta. En ole juurikaan Cliniquen meikkivoiteita testaillut, mutta tämä meikkivoide sattuu olemaan ihanan ohut ja valoa heijastava. Päälle huiskin siveltimellä Stay-Matte Sheer -kivipuuteria sävyssä 101 Invisible Matte. Puuteri on öljytön ja sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvottuvalle ja sekaiholle. Tällä sai oikeasti iholle selkeästi sileän mattapinnan, mutta jos haluaisi jättää ihon kuulammaksi, silloin pelkkä meikkivoidekin riittää.



Poskilla käytin Cliniquen Cheek Pop -poskipunaa sävyssä 01 Ginger Pop. Omistan Peach Pop -sävyn jo entuudestaan, sillä intouduin ostamaan sen toissakesänä kauniin pakkauksen vuoksi - vaikka onhan poskipunalle ollut käyttöäkin! Tästä irtoaa aika hempeästi sävyä, eli yliannostuksen vaara on aika kaukana. 

Kulmiin käytin Cliniquen Superfine Liner For Brows -kynää, jolla saa korostettua kulmien muotoa todella tarkasti. Sävyksi minulle sattui 03 Deep Brown. En ole vielä varma, onko sävy minulle ihan paras mahdollinen, mutta kynän laatu vakuutti sen verran, että taidan käydä kurkkaamassa sävyvalikoimaa uudemman kerran. Olen muutenkin innostunut nyt näistä ohutkärkisistä kulmakynistä ja listasin sellaisen Vuoden 2017 parhaimpien meikkituotteidenkin joukkoon.  


Kahdesta tuotteesta yllätyin erityisen positiivisesti: Ripsiväristä ja valoa heijastavasta peitevoiteesta. Nämä kaksi ovat osoittautuneet aivan huipputuotteiksi! High Impact Mascaralla saa todella kivasti pituutta ripsiin ja Airbrush Concealer on aivan loistava peittämään tummat silmänaluset ja tuomaan valoa kasvoille muutenkin. Peitevoide on vielä niin ohut, ettei se kasaannu helposti pieniin silmänalusjuonteisiin. Nuo kaksi tuotetta jäävät itselläni ehdottomasti aktiivikäyttöön. 


Luomivärinä toimi All About Shadow Duo 01 Like Mink. Tässä paletissa on todella käyttökelpoiset sävyt arkimeikkiinkin. Etenkin tuo tummempi ruskea on todella kaunis pronssinvivahteinen sävy, joka näyttää varmasti hyvältä myös ruskettuneella iholla. Kohtahan voikin jo kaivaa itseruskettavat esiin, jos aikoo ottaa varaslähdön kesään!

Meikki toteutettu seuraavilla Cliniquen tuotteilla:


Clinique on ihotautilääkäreiden vuonna 1968 kehittämä brändi. Kaikki meikki- ja ihonhoitotuotteet ovat allergiatestattuja ja hajustamattomia. Sarjaa myydään yli 150 maassa.

Millaisia kokemuksia teillä on Cliniquesta? Entä miltä Marimekko for Clinique -kokoelma vaikuttaa? 











*Tuotteet pr-malleja. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

  1. Kaunis meikki:) Sopii todella hyvin sinun ihon sävyyn ja hiusten väriin. Cliniquen Cheek Popeista Cherry Pop on ehkä minun suosikkiposkipunani. Sävy on upea ja laatu huikea:) Cliniquen uutuushuulipunia en ole hankkinut, koska tällä hetkellä on varastoissani käyttämättömiä huulipunia aika tavalla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Sari! Kiva kuulla :) Totta tuo, että huulipunia kertyy aika lailla, mutta onhan niitä onneksi kiva vaihdellakin :D

      Poista
  2. Ihania tuotteita ja vau, mikä huulimeikki - kaunis ja simppeli :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, Laura! Tuo Rosewater Pop -kiilto on kyllä kivan raikas ja luonnollinen :)

      Poista
  3. Tuntuu, että Marimekko on joka puolella :D Ainakin täällä Marimekko on avannut useamman uuden myymälän, mutta sehän on vaan hyvä juttu että suomalainen design myy. Huulimeikkien pakkaukset ovat upeat, raaskisiko näitä käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvä, että suomalaiset bränditkin menestyy ja tulee tunnetummaksi myös maailmalla :) Nuo huulipunapakkaukset on kyllä tosi kivat. Saa nähdä raaskiiko tyhjää hylsyä edes heittää pois sitten joskus, kun puna loppuu!

      Poista
  4. Näissä on tosi kivat pakkaukset :) Kaunis meikki ♡

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis meikki ja ihanan väriset huulet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Tuo kiilto on kyllä tosi luonnollinen, sopii monenlaiseen meikkiin!

      Poista
  6. Nuo pakkaukset on niin hurjan söpöjä! Pakko kehua sun aina niin kauniita kuvia - tälläkin kertaa ne on todella ihastuttavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos! Tosi kiva kuulla, jos mun räpsäykset miellyttää :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!