Viime aikoina blogissa on sukellettu paljon kevään meikkiuutuuksien parissa ja vielä jatketaan. Tuntuu, että tämä hiljalleen alkava kevät on ollut poikkeuksellisen innostava näiden uutuuksien osalta, sillä eri brändien kokoelmissa on aina ollut joku tuote, joka on saanut minut erityisen innostuneeksi. Chanelin keväässä se on ehdottomasti yhdeksän sävyn upeaakin upeampi luomiväripaletti, joka on oikeasti saanut minut pitkästä aikaa jopa hullaantuneeksi luomiväreistä. Elin luomiväreistä innostumisen kultakautta parikymppisenä ja tässä kymmenen vuoden aikana innostus niihin on pikkuhiljaa hiipunut. Yhdessä vaiheessa huomasin käyttäväni vain samoja neutraalin beigen ja ruskean sävyisiä luomivärejä päivästä toiseen, lähinnä luomen sävyn tasoittajana. Tämän vuoden puolella olen kuitenkin keskittynyt pitkästä aikaa enemmän silmämeikkiin ja kokeillut erilaisia sävyjä innokkaammin. Ilo meikkaamiseen tuntuu jollain tasolla palanneen sellaiseksi inspiroituneemmaksi ja erilaisten meikkien kokeilu on viime aikoina tuntunut aivan erityisen kivalta!


Myönnän silti edelleen, ettei minusta olisi meikkaamaan 7 päivää viikossa itseäni juhlameikkikuntoon. Pidän siitä, että saan viettää myös niitä meikittömiä ja mahdollisimman luonnollisia päiviä, jolloin ei tarvitse tehdä mitään oman naamansa eteen kuin päivän puhdistusrutiinit. Mutta ei minusta kyllä sellaistakaan ihmistä saisi, joka ei ikinä laittautuisi! Onhan se ihanaa, kun välillä saa oikein varta vasten leikitellä erilaisilla sävyillä ja kokeilla jotain uutta. Chanelin kevään luomiväripaletti on tuonut juuri sellaisen fiiliksen, että on tehnyt mieli lähteä kokeilemaan erilaisia sävy-yhdistelmiä, joissa on sekä niitä "turvallisia" ruskean tai harmaan sävyjä, mutta ehkä myös parina jokin vähän värikkäämpi sävy, joka tuo katseeseen keväistä särmää. Tämä Multi-Effects Eyeshadow Palette on muuten Limited Edition eli vain kevään ja kesän ajan saatavilla. Jos siis yhtään innostuu tästä, ei kannata jäädä liian pitkään empimään ja odottelemaan. Meikkejä tulette vielä näkemään myöhemmin blogin puolella ja myös Instassa




Chanelin kevät toi mukanaan myös neljä uutta huulikiiltosävyä, joissa näkyy niin nudea, pinkkiä kuin sinistäkin! Minulla on ollut ilo tutustua tähän Sibyllaan, joka on raikkaan pinkin ja persikan sekoitus. Hyvin luonnollinen, täysin tahmaamaton ja juuri sopivasti huulia täyteläistävä. Siksi itse asiassa näistä Chanelin kiilloista tykkäänkin, vaikka muuten en juuri kiiltoja paljoa käytäkään. Näillä saa huuliin kuitenkin mukavasti täyteläisyyttä. Applikaattori on myös täydellisen muotoinen ja ihanan pehmeä. Koostumus sisältää muun muassa kookosöljyä, peptidejä ja E-vitamiinia. Hydraboost -yhdistelmä taas lupaa huolehtia mukavuuden tunteesta ja kosteutuksesta huulilla. 



Kevätkokoelman mukana ilmestyi myös neljä keväistä kynsilakkaa, joista tämä viaton vaaleanpunainen 588 Nuvola Rosa on rajoitetun ajan saatavilla oleva sävy, aivan kuten luomiväripaletti ja tuo huulikiiltokin. Chanelin kynsilakat ovat koostumukseltaan hoitavia ja kynttä vahvistavia. Minulla nämä ovat myös aina pysyneet kynsillä todella hyvin. Blogin alkuajoilta löytyykin vanha postaus, jossa kerroin Chanelin aikoinaan muuttaneen käsitykseni kynsien lakkailusta paljon rennommaksi puuhaksi. Aiemmin en olisi voinut kuvitella maksavani kynsilakkapullosta yli 30 euroa, mutta ensimmäiset Chanel-lakat hankittuani ymmärsin, miksi selektiivinen lakka maksaa. Laadun huomaa, sillä väri ei lähde samalla lailla lohkeilemaan kuin joissain muissa lakoissa. Toki tämäkin on yksilöllistä ja olen löytänyt markettilakoistakin monia hyviä vaihtoehtoja, mutta voi sitä silti välillä hemmotella itseään laadukkaalla huulipunalla tai kynsilakallakin! 

Chanelin Spring-Summer Collectionin inspiraationa toimi Lucia Pican muistot lapsuudesta ja paikoista, joissa hän on varttunut. Hänen kotikaupunkinsa maisemat ja rakennukset innostivat häntä luomaan kokoelmaan lämpimiä, runsaita ja odottamattomia sävyjä. Kokoelmaa pääsee ihailemaan kokonaisuudessaan esimerkiksi Sokoksella tai Stockmannilla. Kynsilakkojen suositushinnat ovat 32 euroa, luomiväripaletin 104 euroa ja huulikiiltojen 39 euroa. Jos haluaa netistä kurkata mitä kaikkea kokoelmaan kuuluu, Chanelin USA:n sivuilta löytyy koko kaunis värikaarti. 

Mutta mitäs te sanotte tästä kokoelmasta? Ovatko sävyt mieleisiä? 











*Tuotteet pr-malleja. 

8 kommenttia:

  1. Onpa kiva sävyvalikoima tuossa luomiväripaletissa, kivan erilaisia, mutta kaikki sopii hyvin kevääseen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tuosta mäkin tykkään, että sävyt on selkeästi erilaiset, eikä vaan tiettyä värimaailmaa :)

      Poista
  2. Nuo luomivärit ei ole ihan minun sävyjä, vaikka saattaisinkin räväyttää kesällä laittamalla vaikka keltaista luomiin. Kynsilakka on täyskymppi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakka on ihana! Kokoelmaan kuuluu myös muita hempeitä lakkasävyjä :)

      Poista
  3. Voi miten söpö sävy tuossa kynsilakassa! Niin söötti <3 olenkin joskus sanonut että jos pitäisi valita niin koostaisin lakkakokoelmani Diorista ja Chanelista. Osassa niistä on todella_hyvä_laatu mutta poikkeuksiakin on toki kuten kaikilla merkeillä! Mutta tosi vähän ostan selelakkoja koska tykkään eniten indieistä, uniikimmat värit. Kaunis luomiväripaletti ja huulikiiltokin <3 ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on kyllä niin söpö ja vastustamaton! :D Chanelin lakat kuluu kynsiltä tosi kivasti pois, ei ollenkaan halkeile, niinkuin mulla monet muut lakat tekee. Varmaan sekin kyllä vaikuttaa, että omat kynnet ei ole ihan vielä täysin vahvat, mutta tykkään Chanelin lakoista tosi paljon just pysyvyyden takia. Ja levittyyhän ne myös hyvin ja kuivuu nopeasti! :)

      Poista
  4. Oi että, on kyllä kertakaikkisen raikas luomiväripaletti! Ihana! Innolla jään odottelemaan sun meikkilookeja tämän kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eikö olekin! Noista sävyistä saa yhdisteltyä monenlaisia meikkejä :) Aion ehdottomasti toteuttaa jonkun ihanan kesäisen silmämeikin tolla turkoosilla, se vaan huutaa mun nimeä :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!