Jälleen se on täällä: Black Friday, vuoden odotetuin ostospäivä! Tänään kaikki verkkokaupat ja liikkeet lätkäisevät päälle kaikkein houkuttelevimmat hinnat, jotta tarjouksia olisi mahdollisimman vaikeaa vastustaa. Nyt on hyvä tilaisuus lähteä testaamaan jotain uutta, joka on ehkä jo kutkuttanut jonkin aikaa, mutta jota ei ole normaalihinnalla raaskinut tilata. Aina voi myös täydentää varastoja tai hankkia tarpeeseen. Itse päätin listata tähän postaukseen hyväksi havaitsemiani luonnonkosmetiikan tuotteita ja myös kaksi itselleni aivan uutta tuotetta, joihin luulen ratkeavani viimeistään tänään...

Suositukseni Jolielta:

Erinomainen valinta, kun kaipailee ihoa täyteläistävää, intensiivisesti kosteuttavaa ja silottavaa tuotetta! Naamio hoitaa ihoa mm. harvinaisella U-vitamiinilla, joka tukee ihon uudistumista. Ikääntyvän ihon ykkösvalintoja! Sopii myös vegaaneille.

Loistava etenkin stressaantuneelle iholle, sillä sisältää mm. magnesiumia, joka toimii luonnollisena stressin lievittäjänä silottaen juonteita. Voide ei ole lainkaan tahmaavaa ja tuhtia, kuten useimmat yövoiteet, vaan koostumus on todellakin hiottu täydelliseksi. Yksi parhaista yövoiteista, joita olen testannut! Sopii kaikille ihotyypeille.

Yksi Jolien best sellereistä ja kuuluu myös omien TOP3 parhaiden puhdistavien naamioiden listalle! Tämä savipohjainen tuote ei kuivata ihoa, vaikka puhdistaakin tehokkaasti. Sisältää mm. lakritsia ja viilentävää piparminttua. Itselläni jo kolmas tuubillinen tätä menossa, joten vahva suositus! 

Suojaava, korjaava ja kasviöljyjen voimin ravitseva huulipuna, joka on saanut osakseen paljon kehuja. Tämä päätyykin tänään omaan ostoskoriini, sillä Rosewood-sävyä kuvaillaan "täydelliseksi joka päivän punaksi", joka sopii kaikille luonnolliseen meikkiin! 

Tästä suosikkiseerumistani kirjoitin juuri tällä viikolla ja postauksen voit lukaista täältä. Stressantuneelle ja herkällekin iholle sopiva seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja, joiden avulla se korjaa ihoa syvältä sekä heleyttää, kirkastaa ja pehmentää. Etenkin tähän vuodenaikaan koostumus on iholle puhdasta kultaa! Myös vegaaneille sopiva valinta.

BB-voiteiden parhaimmistoa ja soveltuu erinomaisesti myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, sillä se ehkäisee näppyjä ja tulehduksia. Vaalea, kevyesti kellertävä sävy on täydellinen kalpeallekin iholle! Jättää ihanan puolikuulaan pinnan, mutta peittää silti hyvin. Tuote on vegaaninen. 


Kyseiset sarjat ja tuotteet saatavilla vain perjantaina -20%
Kotimainen Mia Höytö ja Mádaran tuotteet saatavilla jopa -30%
Jolien koko valikoimaa pääsee selailemaan tästä. 
Parhaat poiminnat Natural Goods Companylta:

Tämä Mádaran uusimpiin tulokkaisiin kuuluva voide on sitä ihanan tuoksuista Mádaraa, josta itse pidän kovasti! Voide on kehitetty ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin 30+ iholle, sillä se tasoittaa juonteita ja kiihdyttää kollageenin muodostumista. Luonnolliset antioksidantit puolustavat ihoa vapailta radikaaleilta, joiden pommituksen kohteeksi iho joutuu päivittäin. Täyteläinen voide, joka imeytyy hyvin ja pehmentää ihoa ihanasti! Tuote on vegaani ja huimassa 40% Black Friday-alennuksessa.

Korealainen Whamisa on yksi Natural Goods Companyn uusimmista sarjoista ja voi kuulkaas, tässä on kyllä uusi jalokivi luonnonkosmetiikan maailmaan. Testailen parhaillaan sarjan tuotteita ja olen niistä aivan innoissani! Tämä Merilevänaamio on valmistettu 32 luomuaineosasta ja sisältää runsaasti ihon nuorekkuutta ja terveyttä ylläpitäviä ravintoaineita. Erityisen tehokas poistamaan turvotusta, supistamaan ihohuokosia ja kirkastamaan ihoa. Kosteuttaa ihoa jopa 72 tuntia! Sopii kaikille ihotyypeille ja on vegaaninen tuote. Tämä kansainvälisillä luonnonkosmetiikkamessuilla palkittu tuote on myös Black Friday-tarjouksessa -40%

Natural Goods Companylla tarjoukset jopa -40%
Koko valikoimaa pääsee selailemaan täällä.
Tarjoukset voimassa 24.11-27.11.


Must have-tuotteet Naturellelta:

Kevyt, ravitseva ja nopeasti imeytyvä öljyseerumi sisältää liudan iholle hyvää tekeviä A-, B-, C-, D- ja E-vitamiineja, jotka puhaltavat uutta elinvoimaa ihoon! Uskoo ken haluaa, mutta tämä eliksiiri palautti iholleni hehkun jo yhdessä yössä (postaus täällä). Tässä siis todellinen supertuote, joka toimii etenkin elottomalla, ikääntyvällä tai kuivalla iholla, joka kaipaa pikaisia elvytystä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Kauniissa pakkauksessa oleva huulivoide, joka on jopa 88% luomua! Jos olet metsästänyt täydellistä nuden sävyä huulille, tässä saattaa olla etsimäsi. Sävy saa huulet näyttämään luonnollisen täyteläisiltä. Uusimpia ihastuksiani! 

Tehokas, mutta hellävarainen valinta ihon pikakirkastukseen! Geelimäinen, kevyesti viilentävä naamio sisältää runsaasti mineraaleja ja vaaleanpunaista ranskalaista savea, joka puhdistaa ihohuokoset syvältä. Valkopajun uute rauhoittaa myös punoittavan ihon ja virkistää iho näkyvästi. Eilinen postaukseni kertoo kaiken - tässä on todellista naamiorakkautta! 

Nämäkin tuotteet -20% koodilla BLACK.
Tarjous voimassa 24.11.-26.11. 
Naturellen maailmaan tästä.




 Nappaamisen arvoiset Biodellyltä:

Tämä lempeän mustikkainen puhdistusvoide tekee ihonpuhdistuksesta nautinnollista! Poistaa iholta meikit ja liat täyden kympin arvosanalla - ja tekee sen lempeydellä ihoa rasittamatta. Öljygeeli muuttuu kermaisen maitomaiseksi yhdistyessään veden kanssa. Riittoisa kotimainen ihanuus, josta löydät postaukseni täältä. Sopii kaikille ihotyypeille!

Pehmeästi huulille levittyvä, pysyvä ja täynnä hoitavia raaka-aineita, kuten jojobaa, auringonkukkaa ja aloe veraa! Lily on kaunis ja kevyesti läpikuultavan punainen sävy. Ensimmäinen huulipunani Zuiilta, mutta aarre. 

Tehokas rakeeton entsyymi-happokuorinta, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tekee ihosta uskomattoman uudistuneen näköisen jo muutamassa minuutissa! Kuuluu nykyään luottotuotteisiini. Postaukseni tuotteesta löydät täältä.

Anti-age-pitoisen, kosteuttavan ja hajusteettoman kangasnaamion teho perustuu siihen imeytetyn seerumin ja Ecoderma-materiaalin (eli kankaan) yhteisvaikutukseen. Kangasnaamioissa seerumi imeytyy iholle tehokkaammin ja syvemmälle, jolloin vaikutukset ovat pidempiaikaisemmat. Tässä on kasviperäistä hyaluronihappoa, aloe veraa ja turvotusta vähentävää taikapähkinää. Sopii myös vegaaneille. Tämä lähtee minulla heräteostoksena testiin!

Edullinen Avril Organic yllätti huippulaatuisilla ja pehmeästi levittyvillä poskipunillaan, joiden normaalihintakaan ei kirpaise. Laatu on hinnasta huolimatta huippua ja sävyä tulee juuri sopivasti ilman ylilyönnin vaaraa. Sävy Rose Nacré on yksi kauneimmista poskipunasävyistä, johon olen koskaan törmännyt ja näyttää erityisen hyvältä vaaleallakin iholla! Aiemman postaukseni löydät täältä.

Aloe veraa, karitevoita ja granaattiomenan entsyymejä sisältävä naamio paitsi kosteuttaa tehokkaasti, kuorii myöskin kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut. Edullinen naamio, joka kermaisella koostumuksellaan jättää ihon sädehtivän hehkeäksi ja pehmeäksi! 

Biodellyssä kaikki tuotteet -20% koodilla biodellyblack.
Tarjoukset voimassa 24.11.-27.11.
Biodellyn valikoimaan tästä.


Yllä olevien lisäksi suosittelen kurkkaamaan myös Hyvinvoinnin Tavaratalon hurjat Black Friday -tarjoukset

Aiotteko te hyödyntää Black Friday-alennuksia heräteostoksiin tai tarpeellisiin hankintoihin? Mitä teidän ostoslistaltanne löytyy? Kokeiletteko jotain uutta kosmetiikkaa?











*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Oi kiitos tästä postauksesta! Helpottaa meikäläisen alehaukkailua hurjasti :)

    Ihanaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höh, sun kommentti oli hukkunut roskapostin joukkoon! Mutta ihanaa silti näin jälkikäteen lukea, että vinkit oli hyödyksi :D Ja kiitos samoin; energiaa viikkoon sadekelien keskelle! <3

      Poista
  2. Nappasin Black Fridayna sellaisia juttuja, joita olisin muutenkin ostanut. Esim. pari meikkiä oli lopussa (!) ja luottofarkut rikki, joten kyllä, repsahdin alennuksissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli sama juttu kosmetiikan osalta. Tilasin vain tarpeeseen, jos ei lasketa noita Orgaidin kangasnaamiota, jotka oli houkuttaneet jo pitkään :) Vaate- ja kenkätarjouksia pystyin vastustamaan, vaikka moniin verkkokauppoihin eksyinkin :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!