Havahduin tässä yhtenä päivänä ihmettelemään, miten paljon käytössäni on nykyään tietyn markettisarjan tuotteita - ja vielä melkeinpä päivittäin. Ihmettelemisen arvoisen asiasta tekee se, että kuten olen monesti kertonut, meikkituotteissa selektiiviset brändit siintävät minulla usein markettimerkkien edelle ja ihonhoidossa suosin sitten taas aika pitkälti luonnonkosmetiikkaa, mikä on näkynyt blogissakin. Toisaalta olen kuitenkin aina avoimesti sanonut, että markettisarjojen joukossakin on brändejä, joihin olen oppinut vuosien saatossa luottamaan enemmän kuin toisiin. Yksi niistä on vahvan osan meikkausrutiineistani vallannut IsaDora, jolta löydän edelleen säännöllisin väliajoin uusia suosikkeja. Seuraavat tuotteet ovatkin sellaisia, jotka voisi laadultaan rinnastaa jopa kalliimpiin selektiivisiin tuotteisiin. 

Jos minua pyydettäisiin nimeämään maailman paras huultenrajauskynä, olisi se ehdottomasti IsaDora. Vaikka en huultenrajauskynien suhteen mikään konkari olekaan, on niitäkin tullut testattua jos jonkinlaisia. Eniten mieleen ovat jääneet ne, joita saa hankaamalla hangata edestakaisin ja joiden pysyvyydestä ei tohdi edes puhua. Näiden laatu on vain yksinkertaisesti erinomainen ja pysyvyys samaa luokkaa, sillä kynät ovat vedenkestäviä. Kierremekanismin ansiosta kyniä ei myöskään tarvitse teroittaa. Näillä saa todella kauniisti piirrettyä huulten muodon, hyvän pohjan huulimeikille ja selkeät pysyvät rajat. Oma suosikkisävyni on 52 Praline, joka menee kaikensävyisten huulipunien kanssa. Tällä hetkellä tuota kynää on käytössäni jo kolmas kappale, eli nyt ei puhuta mistään hetken huumasta.



Rakastan näiden rajauskynien koostumusta! Näitä ei nimittäin todellakaan tarvitse hankata luomelle, vaan kynä luistaa kuin unelma. Superplussat päälle tiputan siitä, että kynät ovat vieläpä vedenkestäviä eli pysyvyyden peräänkään ei tarvitse jäädä itkemään (ja vaikka itkettäisi, nämä kynät eivät valu kyynelten mukana - haha). Ihan oikeasti, jos olette etsineet pysyviä ja runsaspigmenttisiä silmänrajauskyniä, niin testatkaapa! Näillä saa helposti tehtyä tarkat rajaukset tai hieman utuisamman lookin. Koostumus sisältää mm. jojobaöljyä ja puuvillansiemenöljyä sekä C- ja E-vitamiineja.

IsaDora Perfect Matt Lipstick mattahuulipuna

Saattaa olla, että jostakusta matta on jo menneen talven (tai kesän) lumia, mutta minä kyllä edelleen käytän mattapuniakin, kunhan ne eivät kuivata huulia riekaleisiksi. IsaDoran huulipunat ovat ylipäätänsäkin olleet laadultaan yllättävän hyviä, mutta näistä mattapunista olen pitänyt erityisen paljon. Runsaspigmenttisyys taitaa olla tämän postauksen avainsana, mutta tämänkään kohdalla sitä ei voi olla mainitsematta. Väriä saa helposti ja koostumus vieläpä kosteuttaa ja hoitaa huulia papaijauutteen voimin. Huulipunat ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. Kuvassa näkyvä kaunis tumma roosa nudesävy on 08 Bare Blush. Näitä täytyy ehdottomasti hankkia syksyksi muutama sävy lisää!



Nämä nestemäiset mattapunat on myös pakko nostaa esille, sillä jos edellisen kohdalla sanoin pitäväni tuotteesta erityisen paljon, näistä pidän sata kertaa enemmän! Ollaan siis hyvin lähellä rakastumisen tunteita, jos se selkeyttää yhtään tätä sekavaa arvosteluasteikkoani. Edellisiin suurin ero on se, että nämä ovat oikeasti äärimmäisen pysyviä! Punan saa levitettyä huulille todella tarkasti ja se ei tunnu huulilla juuri miltään, mutta pysyy tunti toisensa jälkeen, kestäen jopa syömisen ja juomisen. 


Tämä tuote on ihastuksistani kaikkein uusin. Voin rehellisesti myöntää, että saatuani tämän tuotteen pr-mallina odotukseni olivat oikeasti "ei-mitään" -tasoa. En missään nimessä ajatellut, että tästä voisi tulla jokapäiväinen vakkarituotteeni, mutta kyllä, sellainen tästä on tullut. Kynässä on kaksi päätä ja minä olen hullaantunut tuohon mattapäähän. Sipaisen sitä kulmakarvojen alle ja kulmat näyttävät heti jotenkin, no, täydellisemmiltä. Helmiäishohtoista päätä olen käyttänyt silmien sisänurkassa. Tämäkin kynä liukuu iholle kivasti, vaikka aikaisemmat kokemukseni samantyyppisten kynien suhteen ovat olleet ihan päinvastaiset. Joten ehkä sanomattakin selvää, mutta tätä ostan varmasti lisää. Big Like! 



Suurin osa teistä tietää, että olen todellinen poskipunahullu, joten poskipunakehut eivät irtoa helpolla, jos tuote ei todella vakuuta! Tämä korallin hehkuinen poskipuna nyt vain sattuu olemaan yksi kauneimmista poskipunasävyistä, joten pakko se oli ottaa osaksi porukkaa. Arvaatte varmaankin jo, että pigmenttisyydestä saa tämäkin kiitokset. Koostumus on samettisen pehmeää ja sävy levittyy iholle kauniin heleäksi. Ei siis yliannostuksen vaaraa, ei edes poskipunan käyttöä opettelevilla! Tämäkin tuote on hajusteeton.



Olen tapellut huonojen kynsilakkojen kanssa elämäni aikana niin monesti, etten enää halua uhrata aikaa yhteenkään huonoon lakkaan, jos jo ensitapaaminen menee pieleen ja lakka levittyy vaivalloisesti, kuivuu hitaasti ja irtoaa kynsiltäkin nopeasti. IsaDoran kynsilakat ovat niitä harvoja markettilakkoja, jotka eivät sorru mihinkään edellämainittuihin "virheisiin", vaan ovat ominaisuuksiltaan täysin päinvastaisia. Siispä levittyvät helposti, kuivuvat nopeasti ja sävystäkin saa nauttia kynsillä aika pitkään. Syksyä kohti mentäessä itseäni alkavat houkutella sävyt, kuten Cool Camel ja aina muodissa oleva Nude Attitude.

Tässäpä ne omat suosikkini! Luomivärejä en tullut maininneeksi, mutta kuten olen aiemmin blogissa jo todennut, olen aina pitänyt IsaDoran luomivärejä markettimerkkien laadukkaimpina.


Millainen fiilis teille on jäänyt IsaDorasta? Onko teillä käytössä sarjan tuotteita ja ovatko näistä jotkut jo tuttuja? 









*Tuotteet pr-malleja. 
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

17 kommenttia:

  1. Isadora on jäänyt mulle aika vieraaksi merkiksi. Yhden melko huonon luomivärinelikon omistin joskus. Jotenkin onnistun aina ohittamaan Isadoran sektorin marketeissa. Joskus olen meinannut jonkin blogeista tutun uutuustuotteen tutkia tarkemmin, mutta sitten joku toinen merkki/tuote on ajanut ohi. Isadoran uutuusposkipunakiekko vaikuttaisi nyt riittävän kiinnostavalta, että käyn sen tsekkamassa pikimmiten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti antaa IsaDoralle mahdollisuus seuraavan kerran kun osut hyllyille :) Itse olen yleensä tosi tarkka meikkituotteiden laadusta ja kosmetiikasta yleensäkin, minkä vuoksi olenkin yllättynyt, miten moni IsaDoran tuote on ujuttautunut käyttööni melkeinpä päivittäin. Laatu on parantunut vuosien varrella huimasti!

      Poista
  2. Isadorasta tykkään itsekin, mun mielestä ripsarit on tällä merkillä markettien parhaimmat :D Niillä saan kunnon "tekoripset" ^_^ Uutena olen tehnyt tuttavuutta kynsilakkojen kanssa ja ainakin näiden parin sävyn perusteella sanoisin tykkääväni jopa enemmän kuin essiestä! Essiet menee mulla helposti kynsien ohi, Isadorassa on mun kynsille ihan täydellinen sivellin :D Plus kuivuvat nopeasti ja kestävät hyvin :) Ja tuo huultenrajauskynäkin on huippu, mulla on siis klassinen punainen mutta taidanpa napata seuraavaksi tuon Pralinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle taas IsaDoran ripsiväreistä ei ole vielä mikään saanut aikaan wau-tunnetta, mutta sitä odotellessa ;) Loistavan ripsivärin löytäminen ei muutenkaan ole mitään helpointa puuhaa, ainakaan mulle! Mutta nyt on kyllä taas hiljattain löytynyt pari sellaista, joista aion todellakin pitää kiinni. Blogivinkkiä siis tulossa :D

      Poista
    2. Ja joo, tuo Praline on huultenrajauskynässä sellainen täydellinen "joka päivän sävy" :)

      Poista
  3. Minun on kyllä pakko saada tuo huulten rajauskynä.
    IsaDoran meikit on kyllä todella laadukkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti! Se on aivan huippu! <3 Ja sävyvalikoimaa riittää niissäkin.

      Poista
  4. Tykkään tosi paljon IsaDoran tuotteista, enkä vähiten siksi että niistä minkä tahansa voi ostaa sokkona ja se on aina hajustamaton, enkä ole ikinä saanut allergiaoireita niistä muutenkaan. Mutta hankin tänä kesänä myös tuon nestemäisen mattahuulipunan, enkä ole vielä keksinyt, miten sen saa kestämään paria tuntia pidempään. Kaikki sanoo, että se pysyy vaikka koko päivän, mutta mä en vain osaa. Miten se tehdään? :D

    viikarivartti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että IsaDoran tuotteet on olleet mieleisiä sielläkin! :) Hajustamattomuus on kyllä nykypäivänä iso valtti. Tuon nestemäisen huulipunan kanssa neuvoisin olemaan tosi tarkka siinä, että huulipunaa levittää huulille aika ohuen kerroksen. Itse olen joskus sortunut siihen, että lisäilen sitä liikaa ja silloin se alkaa "kuoriutumaan" helpommin pois. Tuota ei siis tarvitse laittaa kuin kerran aamulla ja sitten jos haluaa lisäillä, kannattaa paperilla pyyhkäistä (hangata) edelliset alta pois. Liikaa kerrostettuna huulet näyttää vain turhan ryppyisiltä eikä puna silloin pysy niin hyvin. Kannattaa muuten antaa punan myös kuivahtaa hetkisen, ennen kuin painaa huulet yhteen! :D

      Poista
    2. Okei, ei siis kannata varmaan käyttää sitä aplikaattoria vaan ottaa ihan sivellin käyttöön levittämistä varten. Muuten ei taida saada riittävän ohutta kerrosta. Käytätkö primeria? :D

      Poista
    3. Sillä applikaattorilla saa kyllä riittävän ohuen kerroksen, kun vähän pyyhkäisee applikaattorin päästä pois ylimääräistä :) Itsekin levitän sillä värin huulille ja hyvin toimii! Primeria en käytä, enkä usko, että tämän kanssa tarvitseekaan :D Huultenrajauskynää kyllä käytän ja tuo IsaDoran toimii täydellisesti myös tuon nestemäisen punan kanssa :)

      Poista
  5. Piti oikein miettiä, että miksi en ole juurikaan tutustunut Isadoran meikkeihin. En tiedä olisiko syynä Isadoran mainokset ja mallien meikit, jotka tuntuvat joskus hiukan vanhahtavilta ja tosi vahvoilta. En tiedä, mutta tälläistä pohdintaa tuli mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IsaDoralla on kyllä oma tyylinsä mainoksissa :) Silläkin varmasti yritetään vain erottua markkinoilla. Piti ihan googlailla noita mainoskuvia, nyt kun asiasta mainitsit :D Löysin muutaman kuvan, joissa mallit on meikattu tosi luonnollisesti. Perfect Blush -mainoksissa ja Nude Essentials -kokoelman yhteydessä oli ainakin lookit tosi raikkaita :)

      Poista
  6. IsaDora kuuluu omiin lempikosmetiikkamerkkeihini ja jossain vaiheessa en muuta meinannut meikkupussiin hankkia kuin IsaDoran tuotteita :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IsaDora on kyllä ollut mullakin kiva yllättäjä! Voisin hyvin kuvitella, että tekisin koko meikin pelkästään IsaDoran tuotteilla. Sarjan uudet kulmakynätkin on hyviä, meikkivoiteet on myös, mutta ainoa, mitä joutuisin vähän "etsiskelemään" on sarjan paras ripsiväri. Mikään IsaDoran ripsiväreistä ei ole mulla jäänyt erityisemmin mieleen, mutta uskon, että sellainenkin voisi löytyä, jos oikein omistautuisin asialle :D

      Poista
  7. IsaDoralla on paljonkin huippuhyviä tuotteita! Mun suosikkeja on mm. Lip desire huulipunat, huultenrajauskynät, poskipunat ja luomivärit :) Se uusi draping wheel on myös tosi tosi kiva!

    VastaaPoista
  8. Kauniit kuvat! Isadoralla on todella tasokkaita tuotteita ja kun vertaa hintaa, niin ei tarvitse niin paljon pohtia, että ostaisinko, sillä tähän varmasti monella on varaa. Tykkäsin noista tuotteista kovasti:)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!