Parikymppisenä intoilin eniten luomiväreistä. Keräilin niitä melkeinpä kuin ne olisivat ainoa värikosmetiikan tuoteryhmä. Laatikot pursusivat luomiväripaletteja ja aina piti ensitilassa katsastaa uudet kokoelmat, kun ne ilmestyivät kauppoihin. Nykyään samanlainen hulluus nousee välillä esiin poskipunien ja korostustuotteiden kohdalla, vaikka yritänkin pitää uudet hankinnat hallinnassa. Toisaalta käytän kuitenkin poskipunaa ja highlightereita aina meikatessani, joten uudet ostot on helpompi perustella omassa mielessä. Luomiväri sen sijaan on sellainen, joka jää minulla paljon helpommin meikistä pois ja siksi en nykyään kovin helposti hankikaan uusia luomivärejä laatikoihin makoilemaan.




Myönnän, että tuote saa aika helposti huomioni, jos jossain kohtaa mainitaan sana "hehku". Tavoitteeni on aina ollut kaunis ja kuulas iho, jonka toki saavuttaa ensisijaisesti tunnollisella ihonhoidolla ja syömällä kohtuu terveellisesti, mutta eivät korostustuotteetkaan kauemmaksi siitä tavoitteesta vie. Iho näyttää kauniimmalta, kun sille sipaisee pientä hehkua ja väsymyksen merkitkin saa helposti häädettyä kasvoilta tiehensä tuomalla valoa kasvoille.

Sain keväällä käsiini pr-toimistolta Anastasia Beverly Hills Glow Kit -paletin, johon kuuluu kuusi erilaista sävyä. Paletti onkin ollut ahkerassa käytössä. Omat suosikkisävyni ovat White Sand ja Sunray, mutta myös pronssiin vivahtava Amber Gold näyttää yllättävän kauniilta vaaleallakin iholla. Valkoinen Snow jää luultavasti itselläni lähes koskemattomaksi, vaikka sitä voisi halutessaan hyödyntää myös luomivärinä silmien sisänurkkiin. 



Glow Kit -korostuspaletin metallinhohtoisilla ja puuterimaisilla sävyillä saa todella kaunista hehkua iholle. Pigmenttiä riittää ja sävyt levittyvät kasvoille helposti ja nätisti, eivätkä varise päivän aikana. Paletti on muuten palkittu myös Kicksin Beauty Awards 2017 -voittajana kategoriassa Best Glow Makeup. Brändinä Anastasia Beverly Hills tunnetaan etenkin supersuosioon nousseista kulmatuotteistaan, joiden joukosta olen itsekin löytänyt yhden suosikin. Se paljastettakoon kuitenkin vasta myöhemmin, kun listaan blogissa kaikkien aikojen parhaat kulmatuotteet!

Anastasia Beverly Hills Glow Kit saatavilla Kicks-myymälöistä hintaan 64,90 euroa.

Minkä tuoteryhmän suhteen te olette haalijoita? Käytättekö korostustuotteita?








Tuote saatu pressinäytteenä.

14 kommenttia:

  1. Vau, vaikuttaa hyvältä korostuspaletilta! :) Hinta on tosin niin korkea, etten itse pihipeikkona raaskisi tuota ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset isot monen sävyn paletit ei usein ole se mun suurin innostuksen kohde, mutta tässä sattuu olemaan tosi kauniit sävyt ja laatukin vakuuttaa! Tosin tuosta hinnasta kun mainitsit, mietin just, että jos nämä kuusi sävyä myisi yksitellen, yhdelle napille jäisi hintaa reilun kympin :D

      Poista
  2. Todella ihania lämpimiä sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Monesti näissä useamman sävyn paleteissa sattuu vain yksi tai kaksi sävyä kohdilleen, mutta tästä pystyn hyödyntämään oikeastaan kaikki, vaikka tuo valkoinen varmaan jääkin käyttämättä :)

      Poista
  3. Aika ihana, me like. :) Kivaa uutta viikkoa Mia <3

    VastaaPoista
  4. Tämä paletti on täydellinen, mutta jostain syystä se katosi minun meikkilaukusta tyttärelle :D
    En voi elää ilman rajauskyniä, niitä tulee hamstrattua oikein urakalla välillä.
    Mukavaa viikkoa sinulle Mia <3

    VastaaPoista
  5. Kaunis paletti! Ja köh, huulipunat ja meikkipohjat on mun heikkouteni 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nekin on hyviä heikkouksia! :D Ja kieltämättä toimiva meikkipohja on mullekin aina yhtä suuri ilo, kun ihoon panostan meikissä muutenkin :)

      Poista
  6. Mulla ensimmäinen hurahdus oli myös luomivärit! Ihan en vielä ole kunnolla siirtynyt poskipuna ja korostustuotehaksahdukseen, vaan enemmänkin huulipunat on se joita tulee nykyään hamstrattua eniten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä nää hurahduksetkin vaihtelee eri elämänvaiheiden ja iän myötä ;) Mäkin oon huomannut varsinkin tässä viimeisen vuoden aikana hullaantuvani huulipunista ihan uudella lailla, mikä oli mulle suoraan sanottuna aika iso yllätys. Huulipunahullutus on siis nousemassa vahvasti poskipunien ja highlightereiden rinnalle :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!