Monilla on takanaan railakas vappu laseja kilistellen, mutta minulla vapun aatto ja vappupäivä sujuivat varsin rauhallisissa tunnelmissa. Olisin kyllä itsekin halunnut ottaa osaa juhlahumuun, mutta onneksi kuuntelin järken ääntä ja jäin flunssaisena kotiin lepäämään. En halunnut ottaa tämän viikon osalta mitään riskejä, sillä lupasin itselleni viime kuussa, että ottaisin opikseni enkä riskeeraisi arvokasta arkeani. Nyt on vitamiinit tehokäytössä ja teetä litkitään urakalla. 

Kun arki (tai tässä tapauksessa juhla, kun vapusta oli kyse) tuntuu ankealta, piristän usein itseäni ylellisen tuntuisella kosmetiikalla. Mieltä voi kohottaa tehokas kasvonaamio, luksusseerumi tai vartalonhoitotuotteet, jotka saavat olon tuntumaan kuningattarelta. Tässä tapauksessa valintani oli viimeisimpinä mainittu, sillä vappuna hemmottelin itseäni Lieracin ylellisillä vartalonhoitotuotteilla saunahetken ohessa. Eikä se aina sitä ankeaa fiilistä vaadi, pitäähän sitä hemmotella itseään muutenkin! 

Kuten olen aiemminkin tunnustanut, en yleensä innostu apteekkisarjoista. Ne ovat aina tuntuneet omaan makuuni jotenkin "värittömiltä", kun tuotteet ovat hyvin usein tuoksuttomiakin. Lierac on kuitenkin onnistunut olemaan minulle apteekkisarjojen mieleenpainuvimpia vaihtoehtoja. Sarjan ulkoasu on sopivasti värikäs ja erottuva, jopa ylellinen, kuten tästä uudesta vartalonhoitotuotelinjastakin huomaa. 


Sensorielle -linjaan kuuluu suihkugeeli, vartalonkuorinta sekä vartaloöljy. Huumaavan tuoksunautinnon tarjoavat valkoiset kukat eli gardenia, kamelia ja jasmiini, joiden uutteilla on uudistavia, antioksidatiivisia ja rentouttavia ominaisuuksia. Sarjan kuivaöljy on näistä kaikkein voimakkaimmin tuoksuva, mutta tuoksu laantuu kyllä iholla jonkin ajan kuluttua. Öljy pitää ihon kosteutettuna 24 tunnin ajan, sillä se sisältää kallisarvoisia kasviöljyjä, kuten argan-, seesami-, manteli- ja viinirypäleensiemenöljyä sekä pähkinäöljyjä. Tätä voi hyvillä mielin suihkia iholle myös aamuisin, sillä kyseessä on tosiaan kuivaöljy, joten se ei jätä tahmapintaa. Öljyä voi käyttää myös hiuksiin ja kasvoille. Pidän tämän öljyn koostumuksesta kovasti, mutta täytyy silti myöntää, että olen itse enemmän pumppupullojen ystävä. Suihkepullojen kanssa sotken aina lattiat samalla, vaikka yrittäisin kohdistaa suihkeen suoraan käsillekin.

Ehdoton suosikkini Sensorielle-tuotteista on ollut vartalonkuorinta, jonka Cosmopolitan valitsikin vuoden parhaaksi vartalonhoitotuotteeksi. Hyytelömäinen ja hellävarainen kuorinta hurmasi minut sokerikiteillä, vaniljalastuilla ja persikansiemenillä. Raastaviin kuorintoihin tottuneille koostumus voi tuntua liian lempeältä, mutta minusta tämä on aivan ihana kiireettömiin hemmotteluhetkiin ja tuoksunautintoihin. Tehokkaampaa vaikutusta voi hakea myös levittämällä kuorinnan suoraan kuivalle iholle, jos iho tuntuu oikein karhealta.


Mitä suihkugeeleihin tulee, innostun nykyään enemmän voidemaisista suihkutuotteista, sillä suihkugeelit eivät aina tunnu omalla ihollani tarpeeksi kosteuttavilta. Rakastan pesutuotteiden täyteläisiä koostumuksia, joista iho tuntuu jäävän aina pehmeämmän tuntuiseksi kuin geelimäisistä tuotteista. Sensorielle Shower Gel on kuitenkin mukava poikkeus, sillä se on saippuaton ja lempeä iholle. Kasviperäinen glyseriini kosteuttaa yhdessä pähkinä- ja siemenöljyjen kanssa. Iho jää yllättävän pehmeäksi ja tuoksu on yhtä huumaava kuin muissakin tuotteissa. Näillä saavuttaa helposti rentouttavan koti-spa-tunnelman! 

Sensorielle-tuotteiden hinnat: vartalonkuorinta 175ml 39€, kuivaöljy 100ml 38,50€ ja suihkugeeli 100ml 14€. Tuotteet saatavilla apteekeista kautta maan ja verkosta esimerkiksi apteekkituotteet.fi-shopista

Millä vartalonhoitotuotteilla te pistätte koti-span pystyyn? Onko Lierac sarjana tuttu? 







*Tuotteet pr-näytteitä. Sisältää mainoslinkkejä.

5 kommenttia:

  1. Toi kuorinta oli meidän perheen lemppari, mieskin rakasti sitä tuoksua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuorinta on ollut näistä myös mun suosikki! Käytän sitä tosi säästeliäästi, kun on niin ihana, vaikka yleensä kauhon vartalonkuorintoja iholle tosi reilulla kädellä :D

      Poista
  2. Enpä muuten ole vielä ehtinyt Lieracia kokeilemaan kunnolla, ainoastaan näytteistä, mutta nämä Sensoriellet vaikuttavat ihastuttavilta ^_^ Pakkauksetkin on tosi nätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Mulle Lierac sattuu olemaan yksi niistä harvoista apteekkisarjoista, joka ei missään nimessä ole tylsä. Pakkaus ja tuoksut vaikuttaa yllättävän paljon :) Nämä Sensorielle-linjan tuotteet tuo just sellaista ihanaa luksusfiilistä vartalonhoitoon!

      Poista
  3. Ihanan oloisia tuotteita. Itse katselen jo joulua silmällä pitäen erilaisia joululahjaideoita. Kosmetiikka ja erityisesti apteekkikosmetiikka on ainakin omassa lähipiirissäni täällä Lahdessa ollut hyvin suosittua viime vuosina. Toki pitää tietää mikä toiselle sopii, erilaiset vartalokuorinnat ainakin ovat aika varma valinta.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!