Jokainen tuoksuintoilija varmasti tietää, miltä tuntuu löytää tuoksu, joka jo ensisuihkaisulla tekee vaikutuksen olemalla niin omanlaisensa ja uniikki, ettei se muistuta ainuttakaan aiemmin omistaamaasi tuoksua. Minun kevätpäivissäni tuo tuoksu on ollut Sisleyn ikimuistoinen ja ihana Izia

Sisley on tunnettu erottuvista ja täyteläisistä tuoksuistaan. Tuoksut ovat jopa niin uniikkeja, että itselleni niistä mikään ei ole vielä tuntunut heti ensituoksuttamalla omalta. Hajuvesihulluna olen aina halunnut tuoksujeni olevan uniikkeja, mutta jos tuoksu on liian omaperäinen, siinä on se vaara, etten koskaan totu siihen. Sisleyn Izia ei kuitenkaan vie erilaisuutta ollenkaan sille tasolle, että saattaisin muuttaa mieleni. 

Izia lanseerattiin vuoden 2017 alkupuolella, joten se on Sisleyn tuoksuista kaikkein uusin. Sitä kuvaillaan moderniksi, moniulotteiseksi ja sensuelliksi. Päänuottina toimii ruusu, mutta itse en kuitenkaan sitä tässä niin vahvasti haista, että luokittelisin tuoksun ruusutuoksuksi. Itse asiassa ensituoksun perusteella Iziaa voisi jopa luulla sitrustuoksuksi, sillä valkoinen bergamotti ja rosepippuri tekevät alkutuoksusta hyvin sitruksisen. Normaalisti en innostu sitrustuoksuista niiden liiallisen kirpeyden vuoksi, sillä ne muuttuvat ihollani helposti pistäväksi. Izia tuoksuu kuitenkin jo alussa hyvin mehukkaalta ja täyteläiseltä. Tuoksu ei myöskään jumitu sitruksisiin alkusäveliin, sillä sydäntuoksu johdattaa jo pehmeän kukkaisiin tunnelmiin. Tuoksun sydämessä kukoistaa ruusu kukkaisnuottien ja väinönputken keskellä. 



Vaikka tuoksun pääosassa onkin ruusu ja valkoinen bergamotti pysyy sen rinnalla alusta loppuun, pelkäksi mehukkaaksi kukkaistuoksuksi tämä ei jää. Siitä pitävät huolen meripihka, myski ja setri, jotka luovat pehmeän pohjan tälle naiselliselle, valoisalle ja viehättävälle tuoksulle. Ruusuisilla tuoksuilla on usein vaikea valloittaa sydämeni ja varsinkin, kun sen yhdistää sitruksisiin säveliin. Izia on kuitenkin tuoksukerroksiltaan kerrassaan kiehtova. Tuoksupullokin on kuin lasinen taideteos, jota pitää mielellään esillä! Jos siis etsit ainutlaatuista tuoksua kevääseen ja kesään, suosittelen tuoksuttamaan Sisleyn Izian. 


Haluaisitko ihanan Izian omaksesi?


Nyt yhdellä onnekkaalla blogini lukijalla on mahdollisuus voittaa tämä ainutlaatuinen tuoksu itselleen. Arvontaan osallistut vastaamalla kysymyksiin ja jättämällä kommenttiin sähköpostiosoitteesi, josta saan sinut kiinni, mikäli arpaonni osuu juuri sinun kohdallesi. Palkinnon arvo 95,30 euroa.

Millaiset tuoksut ovat keväällä mieleesi? Kuinka kauan olet ollut blogini lukija ja millaiset aiheet kiinnostavat blogissani eniten? Kaikki palautteet ja myös juttuvinkit otetaan ilolla vastaan!


Ilmoitathan kommentissasi kuinka monta arpaa nappaat ja mitä kautta seurailet blogiani. Muistathan myös sähköpostiosoitteesi! 

Arvonta on voimassa vain viikon eli 24.5.2017 klo 23.59 saakka. Onnea arvontaan! 








*Tuoksu pr-malli ja arvonta sponsoroitu.

73 kommenttia:

  1. Kesäisin tykkään kevyistä kukkaistuoksuista.
    Olisinkohan ollut reilut pari vuotta lukijana, en kyllä tarkasti muista.
    Edelleenkin kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvä on lähellä sydäntäni.
    Neljällä arvalla mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet varmasti ollut reilu pari vuotta lukijana. Muistan, että parissa arvonnassa onni on sinua jo suosinutkin :) Kiva, kun edelleen seurailet blogiani. Luonnonkosmetiikka-aiheista juttua tulossa jo tällä viikolla. Aurinkoista kevättä!

      Poista
  2. Kolmella arvalla osallistun arvontaan. En muista kauanko olen ollut lukijasi kun koneeni kaatui välillä ja tiedostot hävisivät mutta useamman vuoden kylläkin. Seuraan bloggerin ja facebookin kautta.
    Tykkään kevyistä kukkaistuoksuista näin keväällä. Tämä Izia kuulosti tosi upealta tuoksulta. klaara49(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti olet jo useamman vuoden seuraillut, muistan kyllä sinut! Ja juu, Izia on tosiaankin aivan upea tuoksu, niin uniikki, etten toiseen samankaltaiseen ole törmännyt :) Ihanaa kevättä!

      Poista
  3. Keväällä pidän melko raikkaista tuoksuista, tosin tuoksumakuni on hyvin vaihteleva :)
    Olen ollut blogin lukija varmaan puolisen vuotta ja aiheista eniten kiinnostaa luonnonkosmetiikka.
    Olen mukana kahdella arvalla, luen bloglovinin kautta.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä muistelisin, että olet ollut mukana jo paljon pidempään :) Aika menee niin nopeasti, ettei uskoisikaan. Blogi täyttää syksyllä jo neljä vuotta. Luonnonkosmetiikka-aiheisia postauksia luvassa edelleen säännöllisesti, ne eivät pois tipu :) Mukavaa kevättä!

      Poista
  4. Olen seuraillut blogeja aktiivisesti vuoden verran. Kukkaistuoksuksut on suosikkeja. Kahdella mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkaistuoksut ovat kyllä koukuttavia juuri tähän aikaan vuodesta :) Tämä Izia on niin uniikki, ettei varmasti "huku massaan". Aurinkoista kevättä sinulle!

      Poista
  5. Kahdella mukaan. Keväisin pidän kukkaisista tuoksuista :)
    mantalisti0@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Pidän raikkaista kukkaistuoksuista. Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden ajan. Pidän uudesta, avoimemmasta tyylistäsi kirjoittaa, jatka samaan malliin. Neljällä arvalla mukana.
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Ihanaa kun jaksat aina kommentoida :) Pysyn avoimemmalla linjalla ;)

      Poista
  7. Keväällä alan siirtyä entistä enemmän hedelmäisten ja kukkaisten tuoksujen pariin - pikkuhiljaa kesätuoksuja kohti :)

    Kuinkahan pitkään minä olisin blogisi lukijana ollut, huijaanko pahasti jos sanon, että noin vuoden? :D Tykkään monipuolisesti kaikista jutuistasi; niin kosmetiikasta kuin nyt viime aikoina myös lifestyle-puolen postauksista, osaat kirjoittaa hyvin :)

    Seuraan bloggerin, Facebookin ja Instagramin kautta eli tuleekos siitä sitten neljä arpaa? :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Mira! Ihanaa kuulla, että myös lifestyle-puolen postaukset on mieleen <3

      PS. Enkä usko, että huijaat, kyllä olet ainakin vuoden verran seuraillut! ;)

      Poista
  8. Sisleyn tuoksut ovat aivan ihania! Tropicale kuuluu kaikkien aikojen lemppareihini. Pidän keväällä sekä raikkaista sitruksisista että romanttisista kukkaisista päivästä riippuen. Olen seuraillut blogiasi muutaman vuoden ja pidän oikeastaan kaikista kosmetiikkapostauksista. Arvostelut, vinkit ja vertailut ovat mielenkiintoisimpia. Seurailen bloglovinin kautta, eli 2 arpaa. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tropicale on muuten myös aika ihana! Olen joskus omistanut siitä pienen näytepullon. Tuoksumakusi perusteella Izia kuulostaa juuri sellaiselta, josta voisit tykätä, kun tässä on tosiaan sitruksisuuttakin mukana :)

      Tosi kiva kuulla, että tykkäät kaikista kosmetiikkapostauksista! Ne eivät tule blogista loppumaan :D

      Poista
  9. Kahdella arvalla mukana. Nyt en muista miten pitkään olen seurannut blogiasi. Pidän kukkais- ja metsäntuoksuista.
    merikukka (a) gmail com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika pitkään olet ollut mukana, muistan kyllä sinut :) Kiva, että edelleen lueskelet blogiani!
      Ihanaa kevättä!

      Poista
  10. Keveämmät kukkaistuoksut, kukkais-hedelmäisettuoksut, sitrustuoksut...
    Kolmella arvalla mukana;olen seurannut jo pitkään Bloglovinin kautta ja sittemmin myös FB:ssä :)
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä tuoksumakuasi kuvailet, niin tämähän olisi aivan sinun tuoksusi! :)
      Aurinkoista kevättä, Anne!

      Poista
  11. Kyllä keväällä vaan on kukkaistuoksujen aika :) Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Mielelläni käytän ihania kukkajuttuja keväällä ja siirryn kesäksi sitten hedelmäisiin tuoksuihin etten houkuta pörriäisiä :D Blogia olen lukenut pitkään, en todellakaan muista kuinka kauan mutta useamman vuoden varmasti kuitenkin. Eniten kiinnostaa kaikki kosmetiikkaan liittyvä.

    Luen Bloggerin kautta ja kolmella arvalla mukana, säpo on ine_91@msn.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! ;) Vaikka itsekin tykkään normaalisti vähän mystisemmistä tuoksuista, niin kukkaistuoksutkin voi olla tosi koukuttavia, jos tuoksunuotit tärppää. Tässä Iziassa kokonaisuus on vaan tosi ihana! On kyllä niin omanlaisensa tuoksu, ettei toista samanlaista ole :)

      Tosi kiva, että edelleen lueskelet juttujani! Ihanaa kevättä, Ine!

      Poista
  12. Mä tykkään kukkaisista keväällä, mutta nykyään haluan, että niissä olisi myös jotain syvyyttä, pelkkä kukkainen keveys ei ole enää se juttuni, vaikka ennen olikin. :) Mä olen tainnut olla sun blogin lukija alusta asti. :D Tykkään tosi paljon sun pohdiskelevimmista postauksista. Neljällä arvalla mukana.

    hakusanarakkaus@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sama mulla! Tässä tosiaan on juuri sitä syvyyttä, mitä itsekin kukkaistuoksuilta kaipaan :)

      Tiedän <3 Sä olit yksi niistä, joka seurasi ja luki mun kauneushöpinöitä jo ihan alussa, kun lukijoita ei ollut vasta kuin muutama! Tosi ihanaa, että vieläkin jaksat lukea ja kommentoida ahkerasti :)

      Poista
  13. Tykkään raikkaista unisex-tyylisistä tuoksuista tai hieman makeammista. En enää millään muista miten kauan olen ollut lukija, ainakin vuoden. Kosmetiikka-aiheiset postaukset kiinnostavat eniten. Kolmella arvalla mukana.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet varmasti ollut lukija pidempään kuin vuoden, ehkä kaksi tai kolmekin vuotta :) Kiva, että edelleen seurailet blogiani! Kosmetiikkaa tulee blogissa olemaan aina, siitä aiheesta ei luovuta ;)

      Poista
  14. Keväällä tykkään keveämmistä tuoksuista missä on silti ripaus makeutta. En kyllä muista kauanko olen ollut lukija, vuoden, pari vuotta?
    Luen Bloggerin kautta ja seuraan Facessa eli kolmella mukana.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti jotain siihen suuntaan :) Kiva nähdä, että olet edelleen mukana lukijoissa. Ihanaa kevättä!

      Poista
  15. Raikkaista tuoksuista. Hedelmäiset ällöttävät jotenkin. Kahdella mukaan :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin jää hedelmäiset tuoksut aika lailla sivuun, koska pelkkä hedelmäisyys ei tuoksuissa tosiaankaan nappaa. Täytyy olla muutakin. Iziassa on pikkuisen bergamotin mehukkaita vivahteita, mutta ei missään nimessä ole pelkästään hedelmäinen :) Muuten ei varmasti olisi blogiin päässytkään ;)

      Kiva, kun seurailet blogiani! Mukavaa kevättä!

      Poista
  16. Kaikilla viidellä arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta :)
    Keväällä pidän eniten tuoksuista, joissa on makeutta, esim. monet Escadan kesätuoksut ovat olleet mieluisia. En pysty muistamaan kauanko olen blogiasi lukenut, mutta sanoisin, että ainakin pari vuotta. Pidän hyvin monenlaisista aiheista ja tuo sinkkupostaus olikin aivan ihana. Kosmetiikka on suuri kiinnostuksenkohde, mutta on kyllä todella mukava tuntea blogin kirjoittajaakin hieman :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet varmasti seuraillut ainakin pari vuotta :) Kiva, että olet edelleen mukana!

      Ja kiitos kovasti! Tosi mukavaa kuulla palautetta henkilökohtaisemmista postauksistani :) Varmasti kirjoittelen niitä jatkossakin aina johonkin väliin.

      Ihanaa kevättä!

      Poista
  17. Facessa seuraan ja blogiasi luen. En muista seuraanko instassa, mutta todennäköisesti.
    Lellu66@luukku.com

    VastaaPoista
  18. Keväällä tekee mieli keventää, raikkaat vesituoksut palaavat minulla silloin käyttöön. Olen löytänyt blogisi noin puoli vuotta sitten, toisen blogin listalta :) Ihonhoitotestaukset kiinnostavat minua eniten, samoin kirjoitusesi sinkkuelämästä oli todella mielenkiintoinen. Oletko testannut Samparin kosmetiikkaa? Päivi
    seppa.paivi63@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja mukana yhdellä arvalla

      Poista
    2. Kiitos Päivi! Tosi kiva kuulla palautetta myös henkilökohtaisemmista kirjoituksistani :) Ihonhoito on edelleen iso osa blogiani, joten postauksia aiheeseen liittyen tulee varmasti riittämään jatkossakin.

      Sampar on minulle brändinä tuttu, mutta sarjan tuotteita en ole vielä itse testannut. Varmasti jossain vaiheessa syvennyn brändiin paremmin :)

      Kiva, että olet alkanut seuraamaan blogiani! Ihanaa kevättä sinulle.

      Poista
  19. Blogiisi olen eksynyt jokusen kerran, joten yhdellä arvalla mukana. Luen mielelläni arvioita kosmetiikkatuotteita ja tuoksuista.
    Saan päänsärkyä oikein voimakkaista tuoksuista, joten kevyemmät ovat mieleeni. Uusimmat ihastukseni ovat Balenciagan Florabotanica ja Rosabotanica.
    tarja.k.kaukonenatluukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet löytänyt blogiini! Kosmetiikka ja tuoksut ovat vakio-osuuksia blogissani, joten niistä tulen kirjoittelemaan aina. Lisää tuoksuvinkkejä tulossa tässäkin kuussa :) Aurinkoista kevättä sinulle!

      Poista
  20. Oi, tama olisi ihana! Olen seuraillut pari vuotta blogiasi muuten vaan ja pari kuukautta myös Bloglovinissa, ja FB-sivusta ja IG:stä tykkään kans. Neljällä arvalla siis mukana. Kaikkein eniten tykkään lukea luonnonkosmetiikkapostauksia sekä syvällisempiä postauksia elämästä, joita on viime aikoina nyt kivasti blogissa näkynytkin. Mukavaa päivää! -Silja / silja.uusikangas@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että olet seuraillut jo noinkin pitkään! Luonnonkosmetiikkaa tulee blogi pursuamaan jatkossakin, kun tosiaan suosin sitä etenkin ihonhoidossa :) Ihanaa myös kuulla, että syvällisemmät postauksetkin ovat sinusta mielenkiintoisia. Aurinkoista kesää!

      Poista
  21. Blogisi uusi löyty. Keväällä kevyet tuoksut ovat mieluisia.

    Sara.rokman@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Keväällä tykkään käyttää aika kevyitä tuoksuja, semmoisia hentoja kukkaistuoksuja, muttei liian trooppisia. Olen käynyt lukemassa blogiasi aina silloin tällöin viime joulusta alkaen! :) Olisi kiva lueskella enemmänkin kosmetiikkajuttuja, koska vasta viime aikoina olen alkanut kiinnostumaan esim. ihonhoidosta, jne. :) 3rikatms at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet löytänyt blogiini ja jäänyt seurailemaan :) Blogini on tosiaan ollut alusta saakka kosmetiikkapainotteinen, joten ihonhoitoa ja meikkivinkkejä tulee jatkossakin olemaan säännöllisesti. Rullaamalla sivun alas näet avainsanoja, joita klikkailemalla löydät vinkkejä esim. ihonhoitoon liittyen tai muista aiheista, jotka sinua kiinnostavat :)

      Poista
  23. Kevään lempituoksuni ovat kevyitä, raikkaita, sitruksisia. Olet uusi blogilöytö. Tämän arvonnan kautta löysin sinut. Rakastan kauneusblogeja. Kävinkin vilkaisemassa vanhoja postauksiasi Jään lukijaksi.
    Mukana neljällä arvalla.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tänne ja tervetuloa seurailemaan! :) Toivottavasti saat blogistani jatkossakin kivoja vinkkejä ja ideoita kauneudenhoidon tiimoilta! Kommentit, kysymykset ja palautteet ovat aina tervetulleita :)

      Poista
  24. Keväällä(kin) suosin sitrusta tuoksupohjassa. Tuoksu saa olla mieluummin makea kuin kirpeä. Kesällä sitten vasta kevyempiä tuoksuja...
    Olen lukenut blogiasi jo varmaankin vuosia; nykyisellä omaan blogiin liittyvällä blogger-tunnuksella olen ollut lukijana varmaan vajaa pari vuotta. Sitä ennenkin toisella lukijatunnuksella. Käytän ja ostan niin vähän kosmetiikkaa, etten niinkään innostu erillisistä tuotepostauksista, vaan yleisemmin hyvinvointia käsittelevistä postauksista.
    Mukana 1 + 3 arpaa kombinaatiolla; olen lukijana, fb-seuraajana ja nyt myös insta-seuraajana. vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ihana juttu, että olet seuraillut blogiani jo noin pitkään! Hyvinvointi-aiheisia postauksia onkin tulossa jatkossa enemmän, sillä aihe on itsellenikin tärkeä, kun olen tasapainoillut omaan hyvinvointiin liittyvien asioiden kanssa jo pidemmän aikaa. Ehkä omista vinkeistä ja kokemuksista on jotain hyötyä muillekin, vaikka osaa neuvoista edelleen sisäistän ja harjoittelen itsekin :)

      PS. Kävin muuten kurkkaamassa blogisi ja jään seurailemaan DIY-ideoitasi!

      Poista
  25. Mukana neljällä arvalla :) Keväisissä tuoksuissa ihaninta on raikas ilma :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kivasti vastattu! Eihän sitä välttämättä tarvitse ajatella tuoksua hajuvetenä, onhan niitä tuoksuja luonnossakin :) Itse tykkään tosi paljon vastaleikatun ruohon tuoksusta ja metsän tuoksut on myös virkistäviä ja stressiä laannuttavia.

      Poista
  26. Mun lempituoksut arkisin ovat sekoitus raikkautta, sporttisuutta ja hedelmäistä kukkaisuutta. Toisaalta nyt lempparini on Jimmy Choon tuoksu, joka on paljon tuhdimpi ja runsaampi kuin mun perinteiset lempituoksut. Ehkä olen kasvamassa aikuiseksi? :)

    Sun blogissa vierailen silloin tällöin, ehkä n. kerran-pari kuussa. Etenkin silloin, jos etsin jotain kosmetiikkavinkkejä tai inspiraatiota. Yleisesti ottain kaikki meikkaamiseen ja ihonhoitoon liittyen kiinnostaa.

    Mukana kolmella arvalla (FB ja IG).
    tuulankoti@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jimmy Choon tuoksut on ihania! Ne on kuuluneet omiin suosikkeihin jo monia vuosia :)

      Kiva kuulla, että vierailet blogissani aina välillä! Tervetuloa jatkossakin :)

      Poista
  27. kahdella mukaan, en muista koska fb:sta löysin blogisi. Kukkaistuoksut ihania keväällä.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet löytänyt fb:n kautta blogini! Muistankin s-postiosoitteesi jostain edellisistä arvonnoista, joten tuttu lukija olet :)

      Poista
  28. 4 arpaa. Tykkään kukaistuoksuista perinteiset kielo, pioni ja ruusu ovat aina varmoja.
    mari-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pioni vetoaa muhunkin! :) L'Occitanen Pioni-tuotteista kirjoittelinkin muistaakseni viime keväänä. Pioni on kukkanakin tosi näyttävä ja ihana.

      Poista
  29. Aika vähän käytän hajuvesiä mutta sellaiset raikkaat ovat parhaita. En ole kovin pitkään lukenut, eniten kiinnostavat tuotetestaukset tai mitkä tuotteet ovat omia suosikkejasi. Blogger-lukijana mukaan kahdella.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotetestauksia ja suosikkilistauksia on varmasti tulossa jatkossakin. Kiva, että olet löytänyt blogiini ja jäänyt lukijaksi! :) Ihanaa alkavaa kesää sinulle!

      Poista
  30. 1 arpa. Kesällä mieleen on kukkaistuoksut, mutta myös erilaiset hedelmäiset pirteät tuaksut.

    Naurajatar@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tuoksussa yhdistyy mielestäni todella kivasti hedelmäisten tuoksujen mehukkuus ja naisellinen kukkaisuus :) Kiva, että löysit blogiini!

      Poista
  31. Olen seurannut blogiasi jo useamman kuukauden
    Blogisi on piristävä, tykkäisin lukea luonnonkosmetiikasta ja henkisestä hyvinvoinnista :)
    neljällä arvalla mukana
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla! Kiitos kovasti kommentistasi :)

      Luonnonkosmetiikkaa blogi tulee varmasti pursuamaan riittämiin, kun olen itse aivan koukussa luonnonkosmetiikkaan <3 Henkiseen hyvinvointiin liittyen minulla on itse asiassa useampia juttuja suunnitteilla, joten toiveesi sattui juuri sopivasti! :)

      Poista
  32. Yksi arpa! Keväällä mieluisimpia tuoksuja ovat hedelmäiset ja raikkaat kukkaistuoksut. Hiljattain löysin blogisi. :)
    peippponen@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Mä tykkään näin kevään ja kesän taitteessa kaikista raikkaista tuoksuista, myös ihanat kukkaistuoksut miellyttää :) Olen seurannut sua varmaan noin puolitoista vuotta ja jäänyt koukkuun. Sun tapa kirjoittaa on todella kiinnostava ja kuvat on aina super laadukkaita, niitä on ihana katsella! Luen mielelläni sun tuotesuosituksia, ja olen monta tuotetta hankkinutkin sun suosituksesta :)

    Osallistun neljällä arvalla blogger seuraajana. shopaholicloveletters@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Mä rakastan oikeastaan ihan vuodenajasta riippumatta naisellisia ja vaniljaisia tuoksuja :) Toki keväisin saatan joskus tykästyä raikkaampiin tuoksuihin, mutta yleensä menen samoilla läpi vuoden. Olen seurannut blogiasi noin vuoden ja ihastunut kirjoitustyyliisi :) Tykkään lukea hyvistä ja edullisista tuotesuosituksista ja myös luonnonkosmetiikasta.

    Osallistun kolmella arvalla, sillä seuraan bloglovinin ja instagramin kautta.
    beautyblogdivine(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ihanaa lukea tällaista palautetta, kiitos paljon Ida! <3

      Poista
  35. Kaikki raikkaat tuoksut miellyttävät näin keväisin =). Mukaan neljällä arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Raikas, sensuelli, kesällä voi olla hieman makeakin tuoksu. Blogia ja instagramia olen seurannut noin puolisen vuotta, ihana ihminen blogin takana ja juttuaiheet mielenkiintoisia!! <3 Ihonhoito ja tuoksuarviot ehkä erityisen kiinnostavavia.. 3 arvalla mukana. kristaem@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä jätit niin piristävän kommentin! <3 Siispä kiitos paljon ihanasta palautteesta! Tällaiset kommentit ilahduttaa niin paljon ja saa entistä iloisemmin kirjoittamaan uusia juttuja blogiin. Kiitos! :)

      Poista
  37. Keväällä tykkään eniten raikkaista ja pehmeistä tuoksuista. Olen lueskellut blogiasi alkuvuodesta lähtien. Tuotearvosteluista tykkään erityisesti, niistä on oikeasti apua. A day with me -tyylinen postaus voisi olla mielenkiintoinen. :)
    Kahdella arvalla mukana, instassa seurailen. saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!