Tiedättehän ne elokuvien tilanteet, joissa naiset ovat lähdössä viettämään yhdessä iltaa ja valmistautumisen lomassa joku lakkailee hyväntuulisena kynsiään? Ennen olin varma, etten ikinä pystyisi vastaavanlaiseen huolettomaan ja pikaiseen kynsien lakkailuun. Ja varsinkaan, jos piti lähteä johonkin puolen tunnin tai tunnin päästä! Olen jo aiemminkin blogissani kertonut, että kynsien lakkaaminen oli minulle kaikkea muuta kuin stressitöntä puuhaa, koska lakkailuun kului niin kauan aikaa. Lakat levittyivät epätasaisesti ja niitä sai korjailla koko ajan. Ja vihdoin, kun luuli kynsien jo kuivuneen, piti aloittaa alusta. Sitten vielä sekin, että lakka kului kynsiltä pois niin nopeasti. Mietin usein, että kuka voi oikeasti nauttia kynsien lakkailusta, kun itseäni se ärsytti yhtä paljon joka kerta. 

No, kuten tarinani olen jo kertonutkin, tajusin jossain vaiheessa, että minullahan on ollut käytössä aivan väärät lakat. Kun kokeilin ensimmäistä kertaa Essien lakkoja, olin mykistynyt. Mietin, että näinkö helppoa se kynsien lakkaaminen oikeasti onkin: Lakka levittyy ensimmäisellä kerralla täydellisesti, kuivuu nopeasti ja pysyy kynsillä pitkään. Essie olikin se merkki, joka paljasti minulle kynsien lakkailun todellisen puolen. Se voi oikeasti olla huoletonta, mukavaa ja ennen kaikkea nopeaa puuhaa. Jos ennen käytin kynsien lakkailuun jopa tunnin, nykyään selviän vartissa. Jos ennen ajattelin epäröiden, että pitäisikö alkaa lakkaamaan kynsiä, nykyään ajattelen huolettomasti, että "lakkaanpa kynnet". Essien lakat löydettyäni on elämä kynsien lakkailun suhteen ollut niin ihmeellisen helppoa! 


Mukavaa on myös se, että Essien lakkavalikoimassa on niin monia ihania sävyjä, mistä valita. Aina vuodenajan vaihtuessa Essieltä ilmestyy myös uusi kokoelma, johon kuuluu kuusi vuodenajan väreihin sointuvaa lakkaa. Syksyn kokoelmat ovat usein olleet suosikkejani, koska rakastan syksyn sävyjä niin meikissä kuin kynsilläkin.  


Essien tämän syksyn kokoelman on luonut Essien globaali värisuunnittelija Rebecca Minkoff. Kokoelma heijastaa syksyisen Tokion tunnelmaa, ja kuten Essien lakkakokoelmissa yleensäkin, mukana on niin uusia trendivärejä kuin klassisia sävyjä. Syksyn värisuoraan kuuluu luumunviolettia, pastellia ja punaista, mutta myös siniharmaata. Itse olen tykästynyt hehkuvan ruosteiseen oranssiin taittavaan Playing koi -sävyyn, joka on näistä ehkä se kaikkein ilmiselvin syksyn sävy. Yllättäen innostuin myös kuvassa kynsilläni olevasta pastellisen harmaan sävystä, joka on nimetty Now and zen. Kokoelmaan kuuluu myös aivan ihastuttava nudesävy, Go go geisha, joka on syksyn suloisin hehkuva pinkki. Nyt olen virittäytynyt joulunodotustunnelmaan marjanpunaisella Maki me happy -lakalla, sillä ylihuomenna käännetään kalenterin lehteä jo joulukuulle. Samalla avautuu ensimmäinen luukku myös perinteeksi muodostuneesta Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterista. Ekat luukut voi kurkistaa blogeista Charlotta Eve ja Nails1820. Täällä mystinen luukku paljastuu 15. päivä ja samalla luukku aukeaa myös Marikan blogissa. Pysykäähän siis kuulolla! 

Essien kynsilakat saatavilla hintaan 13,90 euroa. Lakkoja löytää myös eleveniltä

Koetteko te kynsien lakkaamisen rentouttavana puuhana? Mikä Essien syksyn sävyistä ihastuttaa eniten? 








*Syyskokoelma saatu pr-näytteenä.

14 kommenttia:

  1. Mulla alkoi tehdä mieli juuressipsejä :D tuli vaan kuvistasi mieleen ;) Essie syyskokoelma oli ihastuttava, tykkäsin eniten oranssista ja violetista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvausrekvisiitta on itse asiassa kuivattuja kukkia ja lehtiä :D Mutta nuo tummat muuten näyttää vähän juuressipseiltä ;)

      Poista
  2. Mä jotenkin onnistun aina pilaamaan lakkaukset ihan melkein samantien kun olen saanut lakat levitettyä kynsille. Tykkäänkin Avonin Gel Shine -lakoista, koska ne myös kuivuu todella nopeasti ja voi hyvinkin lakata kynnet puoli tuntia ennen kuin pitää lähteä jonnekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ihan sama juttu ennen! Just kun sai kynnet lakattua, johonkin ne aina tökkäsin ja sitten sai aloittaa alusta - ties monettako kertaa. Nämä Essien lakat kuivuu niin nopeeta, että nykyään jos tökkään johonkin olen ihan ihmeissäni, kun ei tuu mitään jälkeä :D Mä en voisi enää elää ilman Essien lakkoja! :D

      Poista
  3. Koi on noista ehkä ihanin. Itellä tekis niin mieli lakkailla pitkästä aikaa, mutten uskalla ennen ku astmalääkitys saadaan tasapainoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on myös mun suosikki! <3 Toivottavasti pääset pian lakkailemaan kynsiä :)

      Poista
  4. Mä olen maailman laiskoin lakkaamaan kynsiä, eikä mulla ole kuin yksi Essien lakka, mutta siihen useimmiten tartun koska kyllä sen kanssa vaan huomaa eron aiempiin, muun merkkisiin lakkoihin :D Tää syyskokoelma oli tosi kaunis ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eron todellakin huomaa! Mä en ennen edes halunnut lakata kynsiä kovin usein, koska pelkkä ajatuskin jo ärsytti, kun tiesi, että siihen tulisi kulumaan tuhottomasti aikaa :D Nykyään otan rennommin ja jaksan edelleen yllättyä siitä, miten vähän aikaa mulla menee, kun lakkaan kynnet :)

      Ja joo, tää syyskokoelma on ihana! Samoin oli Essien viime vuodenkin syyssävyt :)

      Poista
  5. Aivan ihania sävyjä<3 Essien lakat on ehdottomasti parhaimpia, mitä oon itse testannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin Essie on ykköslakkamerkki! <3 Just sen takia, että Essie tekee kynsien lakkaamisesta niin helppoa ja huoletonta - ja vielä kun lakat pysyy kynsillä melkein viikon! :)

      Poista
  6. Superkauniita kuvia! <3 Koi on näistä minun suosikkini; väri hehkuu kynsillä niin kauniisti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Noora! <3 Koi on myös mun suosikki, se on näistä sävyistä ehdottomasti syksyisin :)

      Poista
  7. Ihana kokoelma ja just bongasinkin joulukokoelman Sokoksella, ihana sekin. Noista suosikki on yllättäen tuo ruskan sävyinen, vaikka muutoin on inhokkisävyjä. Kynsilakssa on vaan niin magee sävy. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastelen ruskeita sävyjä kynsilakoissa syksyisin ja luomiväreissä ympäri vuoden, jos oikean sävyinen ruskea osuu kohdalle, mutta en yleensä muuten :) Tuo ruosteinen oranssinruskea on kyllä just ihana! <3

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!