Huomenna starttaa I Love Me -messuhumu, josta on saanut paljon esimakua tällä viikolla jo blogeissakin. Helsingin Messukeskuksessa on siis seuraavat kolme päivää mahdollisuus uppoutua kauneuden, muodin, hyvinvoinnin ja terveyden monipuoliseen maailmaan. Tarjolla on niin paljon kaikkea, että jokaista osastoa tuskin ehtii päivässä tai kolmessa kokea, joten kannattaa keskittyä siihen aihealueeseen, mikä itseä kiinnostaa eniten. Koska muut bloggaajat ovat jakaneet jo monipuolisesti vinkkejä siihen liittyen, miten messuille kannattaa varautua, minä tiivistän vinkkini yhteen lauseeseen: Tee suunnitelma, laita hyvät kengät jalkaan ja muista juoda riittävästi vettä. 

Kuten viime vuoden messuilla, minut löytää tänäkin vuonna perjantaina ja lauantaina Jane Iredalen osastolta 6e130. Teemme iki-ihanan Hannele Herttuan kanssa pikameikkejä ja olemme tutustuttamassa messukävijöitä Iredalen ihanaan maailmaan. Jos saisin suositella sarjalta vain kolmea tuotetta, kehottaisin ehdottomasti hankkimaan luottotuotteisiini kuuluvan Smooth Affair -pohjustusvoiteen, jonkin Iredalen ihanista kasvosuihkeista ja meikkipohjaan joko Iredalen kuuluisan mineraalimeikkipohjan tai luonnollisen ja valoisan lopputuloksen antavan Liquid Minerals -meikkivoiteen, jota ajattelin käyttää huomenna Pinkit Korkokengät -blogin Maijun meikkiin, sillä tube-tädit ovat tulossa tänäkin vuonna osastollemme meikkiin. Iredalen uusi Beauty Prep -sarja on myös esillä osastollamme - ja hei, joka päivä arvotaan yksi tuotepaketti, johon kuuluu meikinpuhdistusaine, kasvovesi ja päivävoide eli koko setti! Itse olen kirjoitellut tuotteista täällä. Suosittelen testaamaan etenkin päivävoidetta, joka on aivan loistava meikin alla. 


Sarjaan on ilmestynyt myös aivan ihastuttavia uutuuksia tälle syksylle. Kuvan tuotteista Flawless -mineraaliposkipuna ilmestyi jo viime keväänä ja on ollut minulla käytössä siitä saakka. Kuten moni blogiani pidempään seuranneista jo tietääkin, poskipunat ovat yksi kosmetiikkamaailman heikkouksistani. Poskipuna on se tuote, jota en koskaan jätä meikistäni pois, sillä muuten kasvot näyttäisivät liian valjulta. Olen mielummin ilman ripsiväriä kuin poskipunaa! Flawless -poskipuna on sävyltään hieman rusehtava, eikä välttämättä katsellessa vielä sytytä, mutta poskilla se näyttää todella kauniilta ja luonnolliselta. Sävy on matta, mitä usein suositellaan aikuisenkin naisen meikkiin.

Syksyn Fashion Forward -kokoelmaan kuuluu klassisen syvän punainen PureMoist -huulipuna sävyssä Cindy. Itse ajattelin laittaa tätä punaa huomenna messuille Iredalen syyslookia jäljitellen. Kokoelmassa ilmestyi myös uusi kulmakynä, jolla saa todella tarkasti muotoiltua kulmat. Viimeistely kynän toisessa päässä olevalla harjalla saa lopputuloksen näyttämään luonnolliselta. Kynää on saatavilla kolmessa eri sävyssä ja jälki on vedenkestävää! Kuvassa oleva sävy on tummin eli Dark Brunette. En ole vielä päättänyt turvaudunko huomenna Iredalen kulmapalettiin vai käytänkö kynää. Yleensä olen ollut enemmän kynien ystävä, mutta viime kuukausina olen yllättänyt itsenikin tykästymällä myös puuterimaisiin tuotteisiin. Olen kulmistani todella tarkka ja hyviä kulmatuotteita on minusta järjettömän vaikea löytää, mutta Iredalen molemmat tuotteet olen kelpuuttanut enemmän kuin tyytyväisenä. En edes menisi messuille edustamaan kosmetiikkasarjaa, jonka tuotteista en pitäisi.


Syyskokoelman mukana tulivat valikoimaan myös ihastuttavat Smooth Affair for Eyes -luomivärinpohjustajat, joita voi käyttää luomella myös yksinään voidemaisina luomiväreinä. Kuvassa näkyvä sävy Naked on nimensä mukaisesti hyvin luonnollinen, kuultava nude. Se sopii hyvin erisävyisiä luomivärejä pohjustamaan. Kaiken kaikkiaan sävyjä on yhteensä kuusi erilaista kuultavasta shampanjasta pinkkiin, keltaiseen ja kultaan ja kullanruskeaan. Vaikuttavina raaka-aineina toimii Iredalen tuotteille ominaisesti korkealaatuiset mineraalit, mutta myös kookosglyseriini. Pehmeä, valoa heijastava koostumus on helppo levittää, ja pohjustaja pitää luomivärin paikoillaan koko päivän. Aikuiselle naisille myös vinkki: näillä saa minimoitua luomien ohuet juonteet! 

Alkuviikosta kerroin jo muutaman messutärpin luonnonkosmetiikan parhaisiin päivävoiteisiin liittyen. Mitä Jane Iredalen osastoon (6e130) tulee, yhtenä messutarjouksena on upea Bright Future -luomiväripakkaus kaupan päälle, kun ostaa tuotteita 100 euron edestä. Olen itse osastolla perjantaina ja lauantaina, joten autan mielelläni sopivien tuotteiden valitsemisessa. Ja saa toki tulla myös moikkailemaan muuten vaan, sillä on aina ihanaa tavata teitä lukijoita! Tule siis rohkeasti juttusille ja sanomaan hei. Sunnuntaina kiertelen messuilla bloggaajana, joten silloinkin saa pysäyttää, jos satutaan samoille messukulmille. Iredalen osastolta saa muuten sunnuntaina 100 ensimmäistä kävijää mukaansa Hetkessä hehkeäksi -meikkipussukan vain 8 eurolla. Pussukka sisältää neljä minikokoista tuotetta, mm. mineraalimeikkipohjan ja meikinpohjustustuotteen. 

Millaisia kokemuksia teillä on Jane Iredalen tuotteista? Oletteko tulossa messuille? 







*Tuotteet lehdistönäytteitä.

16 kommenttia:

  1. Messuille olen tulossa lauantaina, toivottavasti tavataan siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva! Tule ihmeessä moikkaamaan Iredalen osastolle. Ollaan hyvällä paikalla melkein heti sisäänkäynnin luona. Avonin ja NYXin välissä :D

      Poista
  2. Lauantaina olen messuille tulossa ensikertalaisena :) Suunnitelman teko vielä vähän hakusessa, mutta ensikertalaisen piikkiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ensikertalaiselle sallittakoon haahuilu ja suunnitelman puuttuminen ;) Tokana vuonna sit tiedät, kannattaako suunnitelma tehdä ja mitä odottaa :D Jos satut Iredalen osastolle, tuu sanomaan hei! On aina yhtä kiva saada kasvot lukijalle. Tänään jo kävi muutama lukija piristämässä päivää. Kivaa messuilua! :)

      Poista
  3. Olet kyllä niin paljon puhunut hyvää näistä JI:n tuotteista, että kyllä mun mielenkiinto on merkkiin herännyt, vaikkei entuudestaan olekaan tuttu :) Messuille olen menossa ruuhkapäivänä eli la, ehkä tulen moikkaamaan myös sinua. Viime vuonnahan voitin blogistasi messuliput, muistan kyllä ikuisesti kun oli nii iloinen yllätys :3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tule! Olisi kiva! :) Ollaan hyvällä paikalla, Avonin ja NYXin välissä. Meidän ohi ei voi olla kulkematta. Mukavaa messupäivää joka tapauksessa! :)

      Poista
  4. Yritän tulla huomennakin sua moikkaamaan! Tsemppiä ja mukavaa messupäivää huomisellekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu! Kiva kun kävit tänään moikkailemassa :) Kiitos tsempeistä huomiseen ruuhkaan ;) Kivaa messuilua sullekin!

      Poista
  5. Huomenna tulossa messuille ja pakkohan myös Iredalen pisteellä on piipahtaa, ihanan näköisiä tuotteita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, tervetuloa! Iredalella on kaikkea ihanaa. Nähdään huomenna :)

      Poista
  6. Kiitos Mia, todella upean meikin toteutit. Tykkäsin todella paljon. Näytti niin minulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Ihanaa, että koit meikin "omaksesi" ja tykkäsit :)

      Poista
  7. Olipa kiva tavata perjantaina messuilla! Näin tekstit saivat kasvot, mikä on hienoa ☺. Teit vaikutuksen sydämellisyydelläsi ja aitoudellasi, mikä on tänä päivänä harvinaisempaa - kiitos ❤. Toivottavasti messut menivät mukavasti loppuun asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos ihanasta kommentistasi, Piia! <3 Oli kyllä niin ilahduttavaa lukea tällainen kommentti kolmen päivän messuhulinan jälkeen. Tosi mukavaa, kun tulit moikkaamaan ja piristämään messupäivääni! Messut sujuivat hyvin loppuun asti, vaikka kiirettä piti. Toivottavasti sinulla oli onnistunut reissu! Ja hei, kerrohan sitten, mitä pidät siitä Smooth Affair -pohjustusvoiteesta :)

      Poista
    2. Kiitos, oikein onnistunut reissu oli ☺.Ja juu, nyt on testattu primeriä ja tosi hyvä tuote on ☺. Jättää niin kauniin ja kuulaan, tasaisen pinnan. Pitää malttaa vaan antaa imeytyä kunnolla. Meikkipohjaakin riittää tämän kanssa pienempi määrä. Kiitos siis suosituksista ☺! Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  8. Janella ei huonoja tuotteita olekaan, eli rakastan kyseistä brändiä. <3 Tuo kulmakynä oli muuten tosi hyvä. <3

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!