Olen aina jollain tapaa ihaillut ihmisiä, jotka käyvät pedikyyreissä säännöllisesti ja jaksavat panostaa jalkoihinsa. Minä panostan kyllä kasvoihin ja vartaloon, mutta jalat jäävät vähemmälle huomiolle, jos ei lasketa jalkojen rasvaamista iltaisin. Pedikyyreissäkään en ravaa, sillä lakkaan itse varpaankynteni. Joskus kyllä toivoisin käyväni jalkahoidoissa useammin, sillä kuuluuhan hoitoon muutakin kuin pelkästään kynsien lakkaus. Kesän Amerikan reissullani kävin pedikyyrissä viimeisenä päivänäni. Se tuntui sanalla sanoen ihanalta! Sen lisäksi, että pedikyyrin tehnyt mukava nainen opetti minua lausumaan "Chicago" oikealla aksentilla, hoito oli rentouttava ja jalat olivat hoidon jälkeen täydellisen pehmeät vastalakattuine varpaankynsineen. Tajusin, että kyllä jalkojakin pitäisi hemmotella useammin. Silti huomaan lähes joka syksy, että jalkojenhoito jää pelkkään iltarasvailuun. Nyt olen kuitenkin keksinyt helpon tavan tehdä kotona minuutin pikajalkahoito, jolla saan melkein saman tuloksen kuin hoitolassa. 

Koska lopulta tulemme kuitenkin pääsemään tuotteen hintaan, myönnän jo heti alkuun, että tuntuu hassulta antaa vuolaasti kehuja näin edulliselle tuotteelle. Eihän se sääntö ole, ettei halvalla saisi hyvää, mutta minä innostun todella harvoin superhalvoista tuotteista. Kiinnitän paljon huomiota pakkauksen ulkonäköön, ja halvan tuotteen pakkaus harvoin iskee minuun. Himalaya Herbalsin Smoothing Foot Scrub ei tee ulkoisen olemuksen kohdalla sykähdyttävää poikkeusta, sillä tuubin ulkonäkö on hyvin simppeli. Sen perusteella tämä meinasikin jäädä testaamatta ja siirtyä suoraan eteenpäin. Nyt kuitenkin olen hyvin tyytyväinen, että tulin antaneeksi tuubille mahdollisuuden. Tämä on nimittäin raivannut tiensä TOP5 kaikkien aikojen parhaisiin jalkojenhoitotuotteisiin. Ulkonäkö on ehkä vain "ok", mutta sisältö aivan loistavaa!


En ole juurikaan panostanut erillisiin jalkojenkuorintavoiteisiin, sillä kuorin aina jalat samoilla tuotteilla kuin vartalonikin ja senkin teen aika pikaisesti. Himalaya Herbals onkin nyt laittanut omat jalkojenhoitorutiinini uuteen uskoon, sillä tätä tehokkaampaa jalkakuorintaa saa hakea! Smoothing Foot Scrub ei ole ronski ja rouhea kuorinta, mutta jalkojen suunnaton sileys pois heivattuine kovettumineen saa olon tuntumaan siltä, että toivoisin tällä hetkellä olevan kesä, sillä nyt niitä jalkoja kehtaisi näyttääkin. Kuorinnan tuoksukin on yllättävän ihana: saksanpähkinää, ananasuutetta, aloe veraa ja kookosta sisältävä voide hurmaa raikkaudellaan, mutta erottuu silti muiden markettimerkkien joukosta erilaisen freesiyden tuoksuvivahteilla. Ei perussporttisuutta, vain sellaista silkkimäisen pehmeää raikkautta, jolta jalat sekä tuoksuvat että tuntuvat. Tässä on luottotuoteainesta! 

Himalaya Herbals Smoothing Foot Scrub on saatavilla 150ml pakkauskoossa 4,40 eurolla S-marketeista, Prismoista, Sokos-tavarataloista sekä Emotion-myymälöistä. Tuote on hypoallergeeninen sekä dermatologisesti ja kliinisesti testattu. Sarjan valikoimaan voit tutustua myös täällä

Oletteko te viime aikoina tehneet alle 5 euron loistolöytöjä? Panostatteko yleensä jalkojenhoitoon? 






*Tuote lehdistönäyte.

19 kommenttia:

  1. Minulla on myös ollut tämä käytössä:) Se vaan tuppaa unohtumaan korin pohjalle, kun kuorin saunassa yleensä ihoa muuten ja jalat menee sillä samalla kuorinnalla, vaikka niille olisi omakin, eli tämä. Joo, pitänee ottaa tämä taas käyttöön, sillä se on hyvä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, kun mulla on ihan sama juttu! Sitä on niin helppo kuoria jalat siinä samalla, kun kuorii vartalonkin. Ei siinä tuubia tule välissä vaihdettua :D Mutta mä olen nyt alkanut tekemään niin, että kuorin jalat erinä päivänä ihan erikseen. Eli tällä vain jalat ja sitten suihkugeeliä normaaliin tapaan vartalolle. Tuleepahan tehtyä minuutin pikajalkahoito useammin ;)

      Poista
  2. Minä en voisi olla ilman Himalaya herbalsin tuotteita. Myös kyseinen tuote on käytössäni. Suosittelen myös hoitovoidetta rohtumille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Oma kokemukseni Himalaya Herbalsista on vielä aika vähäinen. Tämä on sarjalta ensimmäinen tuote, johon olen kunnolla koukuttunut. Täytyypä katsoa mitä muuta vielä voisi löytyä :)

      Poista
  3. En ole vähään aikaan tehnyt mitään noin edullista löytöä. Olen maailman laiskin jalkojen rasvailija, kesällä en rasvaa ollenkaan, mutta talvella tulee käveltyä päivät pitkät villasukat jalassa, niin silloin tartun useammin rasvapurkkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alle vitosen ihastus on mullekin aika harvinainen, kuten tiedät :D Mäkin rasvailen kesällä jalkoja harvemmin kuin syys-talviaikaan, jolloin yritän muistaa rasvata joka ilta. Villasukat on mullakin aina kotona jalassa :)

      Poista
  4. Haha, mäkin oon jalkojen suhteen laiska :D Nyt on ollut pakko ryhdistäytyä, kun toisen jalan kantapää on tosi karmeassa kunnossa. Oon rasvannut pihkavoiteella aamuin illoin ja se vaikuttaa oikeasti tehokkaalta! Taidanpa myös kipaista tän kuorinnan, edullinen hinta tällaisissa tuotteissa on enemmän kuin jees :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jalkojenhoitotuotteisiin ei tule kyllä mullakaan panostettua rahallisesti kovin paljoa. Tässä on täydellinen hinta "aloittelijalle" :D Jos en tuntisi ja näkisi jaloissa selvää eroa tämän käytön jälkeen, varmasti olisi mullakin jäänyt kerran kokeilun jälkeen lojumaan. Mutta kun tää tekee jalat niin ihanan silkkisiksi, että HALUAN käyttää tätä! ;)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. On se kätevää, kun blogeista saa välillä muistutuksia! <3

      Poista
  6. Jalkahoidossa parasta on jalkahieronta <3 Itselläkin tulee kyllä aivan liian harvoin jalkahoidolla (toisen tekemänä..) itseään hemmoteltua, itseasiassa viime kerrasta on yli 7 vuotta aikaa!!

    Tämä kyseinen kuorintavoide odottaa minullakin korkkaamistaan, nostin sen eilen jo kylppärin puolelle, josko siellä paremmin muistaisi käytön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Se hierontaosuus on parasta kasvohoidossakin :) Hoitolaelämykset on niin ihanan rentouttavia, että pitäisi kyllä käydä useammin. Mä aina selittelen sillä, että "teen itse". Mutta eihän se ole ollenkaan sama asia ;)

      Poista
  7. Laiska jalkojenhoitaja imoittautuu. Kesällä hoidan ahkerammin, mutta en silti koskaan päästä jalkoja törkykuntoon :D Suosittelen tutustumaan Exuviancen jalkavoiteeseen. Siinä on mukana happoja ja sillä saa älyttömän pehmeät jalat. Hinta on toki jotain ihan muuta kuin alle 5 euroa, mutta tuote on lyömätön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmoittautuminen rekisteröity! ;) Joo, en mäkään jalkoja törkykuntoon päästä. Hyh, never ever! :D Täytyy kurkata tuo Exuviancen jalkavoide. Mitään älyttömiä summia en kyllä jalkojenhoitotuotteista ole innostunut maksamaan, vaikka muuten kyllä kosmetiikkaan investoinkin :D Mutta jos tuote on kerran lyömätön, pakkohan sitä on harkita!

      Poista
    2. On se aika lyömätön mun mielestä. Muutaman päivän käyttö riittää uudistamaan jalkojen ihon tehokkaasti. Tehon huomaa varsinkin suihkussa kun iho on kosteutunut kunnolla. Kevyt pyörittely vaikka sormenpäillä saa kuivan ihon irtoamaan. Ne on ne hapot :D <3

      Poista
  8. Olisikohan Himalayalla myös hyvää jalkavoidetta, koska nyt semmoiselle olisi tarvetta. Pitää käydä vilkaisemassa kaupassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On Himalayalla muistaakseni valikoimissaan jalkavoidekin. Mä en ole sitä kokeillut, mutta siinäkin voisi olla potentiaalia, jos tämän perusteella uskaltaisi arvioida ;)

      Poista
  9. Mun onni on se että jalat on hyvässä kunnossa, ei oo kovettumia/sarveistumia tai muutakaan. Raspaan ne ehkä pari kertaa vuodessa ja rasvaan joka pesun jälkeen. Tämä on hyvä asia, sillä en pysty menemään jalkahoitoon koska saan niin helposti suonenvedon jos joku muu koskee mun jalkoihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suonenvedot on hirveitä! Mua alkaa helpommin kutittamaan, kun joku koskee jalkapohjiin, jos ei kunnolla paina kun hieroo :D Mullakin on oikeastaan ihmeen hyvässä kunnossa jalat siihen nähden, että olen niitä pelkästään rasvaillut iltaisin ja joskus käyttänyt vähän hohkakiveä. Nyt on sitten apuna tämäkin tuote :) Ja jospa sinne jalkahoitoonkin menisi jossain vaiheessa taas ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!