Loistavan ripsivärin löytäminen on ollut minulle aina haasteellista. Olen kokeillut elämäni aikana varmasti yli sataa ripsiväriä, sillä vielä muutama vuosi sitten olin niin hullun lailla omistautunut täydellisen ripsivärin etsinnälle, että kävin ostamassa lähes kaikki uutuusripsivärit sitä mukaa, kun ne ilmestyivät. Tietenkin yli puolen kohdalla heitin rahani hukkaan, koska sopimattomat siirsin syrjään jo heti ensimmäisen kokeilun jälkeen. Onneksi viisastuin, enkä nykyään kierrä kauppoja vaanien jokaista uutuusripsiväriä. Nykyään kotiutan vain potentiaaliset ehdokkaat, mutta eipä niitä hyviä silti liian usein vastaan tule. Siinäpä syy siihen, miksi ripsivärejä on blogissani esillä erittäin harvoin. 

Olen monesti kertonut, että käytän aika paljon selektiivistä kosmetiikkaa. Mitä eri brändeihin tulee, on kaksi sarjaa, joihin olen aina tuntenut erityisen paljon vetoa: Yves Saint Laurent ja Sisley. Siihen vaikuttaa monta asiaa: Ensinnäkin YSL oli se, joka aikoinaan johdatti minut selektiivisten sarjojen pariin. YSL ei pelkästään lumonnut laadukkuudellaan, sillä sarjan pakkaukset ovat aina olleet myös huokailtavan tyylikkäitä ja kauniita

Sisley tuli minulla kuvioihin vasta myöhemmin, mutta viimeisen kahdeksan vuoden aikana ihastukseni sarjaan ei ole laantunut tippaakaan. Päinvastoin; tuntuu, että aina kokeillessani uutta tuotetta, muistan, miksi aikoinaan niin vahvasti ihastuin sarjaan. Korkea laatu ja omaperäisen ylelliset pakkaukset ovat puoleensavetävä yhdistelmä. Siihen kun lisää vielä Sisleyn värikosmetiikan ihoa hoitavat ominaisuudet, ei paljoa enää muuta voi luksuskosmetiikalta vaatia. Ehkä hinnan alennusta, mutta sehän tiedetään, että laatu maksaa. Kuinka monessa irtopuuterissa on esimerkiksi mukana peili? Sisleyn irtopuuteri on ollut paras koskaan käyttämäni, enkä ole muuta irtopuuteria sen löydettyäni käyttänytkään. Vaikka hinnat saattavat vähän kirpaista, kaikki Sisleyyn panostamani lantit ovat maksaneet käytössä itsensä aina takaisin. Hutiostoja en ole sarjalta tehnyt. Ja se, jos mikä on harvinaista.


Kesällä tein Sisleyltä yhden uuden, hyvän löydön: So Curl Mascaran. En ollut aiemmin kokeillut sarjalta ainuttakaan ripsiväriä, vaikka muuten Sisleyn värikosmetiikka on tullut tutuksi. So Curl Mascara sattui kuitenkin olemaan kerralla jackpot! Tätä käyttäessäni on ollut mahtavaa huomata, miten hento- ja lyhytripsinenkin pääsee nauttimaan ripsistä, jotka oikeasti ovat näyttävät, mutta eivät kuitenkaan mitkään hämähäkkiripset. Tämä tuuhentaa siis huomattavasti ja sen lisäksi pitää ripsien taivutukset koko päivän. Siihen kun lisää vielä ripsivärin hoitavuuden, voisi sanoa, että kyseessä on aika kultalöytö. Tämä nimittäin sisältää peptidejä ja arginiinia, jotka vahvistavat ja pidentävät ripsiä näkyvästi neljän viikon aktiivisen käytön jälkeen. Muita hoitavia raaka-aineita ovat muun muassa B5-vitamiini, risiiniöljy ja kärsimyskukan uute. Hoitavuudesta ei siis ole tingitty! Ripsiväri on oftalmologisesti testattu ja sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Kaarevuutta ja tuuheutta havittelevat siis huomio: tässä on tähtiainesta! 


Runsaiden ripsien lisäksi olen saanut iloita loistavasta luomivärinpohjustajasta ostettuani kesällä YSL:n Couture Eye Primerin. Olen vuosia etsinyt hyvää silmämeikinpohjustajaa ja tässä tuntuu olevan kaikki, mitä pohjustajalta haluan. Vaikka olen kosmetiikassa kokeilunhaluinen, enkä parhaan löydettyäni silti jämähdä yhteen ja samaan tuotteeseen, luomivärinpohjustajat ovat minulle sitä kastia, että kun löydän sen parhaan, en oikeastaan jaksa edes muita vilkuilla. Sama on esimerkiksi deodoranttien, silmämeikinpoistoaineiden ja muiden "tylsien tuotteiden" suhteen, joiden koen olevan vain elämää helpottavia asioita. Niiden käytön ei tarvitse olla minulle ihanaa, kosmetiikan tuomaa hurmaa, vaan ne ovat ainoastaan toimivia tuotteita, joiden avulla arki on mukavampaa. Yves Saint Laurent Couture Eye Primer on minun makuuni täydellinen siksi, että ensinnäkin se on jo yksinään luomella tarpeeksi peittävä. Lisäksi pidän siitä, että sen luonnollisen vaalea sävy kirkastaa katsetta kauniisti ja tehostaa kaiken sävyisiä luomivärejä. Koostumus on sopivan jähmeää, joten se tarttuu luomeen hyvin ja lupaa luomivärille jopa 16 tunnin keston. Luomet eivät rasvoitu eikä luomiväri kasaannu koko päivän aikana luomivakoon, vaan pysyy siinä missä pitääkin. Sanalla sanoen, tämä on aivan supertuote! Tähän tuotteeseen "jämähdän" mielelläni.

Sisley So Curl Mascara 54,50 euroa. Yves Saint Laurent Couture Eye Primer 37 euroa. 

Säästövinkki! Primer elevenillä myynnissä 27,30 eurolla.

Onko teidän vaikeaa löytää loistavia ripsivärejä? Entä mitkä ovat teille niitä tylsiä tuotteita, joihin juurrutte pidemmäksi aikaa löydettyänne hyvän? 







*Sisley lehdistönäyte, YSL itse ostettu.

Sis. mainoslinkin.

18 kommenttia:

  1. Ripsiväri on juurikin sellainen tuote, jossa juurrun samaan tuotteeseen. Lancomen Hypnose on ollut vuosia suosikkiripsiväri ja palaan siihen aina jos testaan muita välillä. Sisleyn ripsiväri kuulostaa houkutteleva, mutta hinta on melko kova :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun oma suosikki Lancômen ripsiväreistä on Hypnôse Doll Eyes, joka on ehdottomasti paras Lancômen mascaroista! :) Sisleyn hinnat on kyllä vähän korkeampia, mutta yhtäkään pettymystä en ole viimeisen kahdeksan vuoden aikana kohdannut, kun olen jotain sarjalta hankkinut. Sen laadun oikeasti vaan huomaa käytössä! Mä aloitin aikoinaan sarjaan tutustumisen poskipunasta, johon tykästyin niin paljon, että aloin tuote tuotteelta kokeilemaan uutta :)

      Poista
  2. Toi YSL:n pohjustaja vaikutti tosi hyvältä, mitä olen sitä muutamia kertoja kokeillut. Ja mun on todella vaikeaa löytää loistavia ripsivärejä, koska kaikki muut suttaa paitsi 38-mascarat. :D Oon oikeastaan jo luovuttanut muiden suhteen omissa silmissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei onneksi ole tuota sun mainitsemaa suttaavuus-ongelmaa, mutta mun ripset vaan on niin vaatimattomat, että harva ripsiväri onnistuu samaan "wau"-efektin aikaiseksi. En mä sellaisia supertuuheita hämähäkkiripsiä tavoittele, mutta luonnollinen tuuheus ilman paakkuja on mun mieleen. Ja tottakai pituutta haluan myös! Tällä ripsarilla saa vähän näyttävämmän lopputuloksen, mutta ei tule silti liian "överiä" tuuheutta ;)

      Ja tuo YSL:n pohjustaja on yksinkertaisesti paras mun kokeilemista!

      Poista
  3. YSL on kuulut mun meikkipussiin jo parisen kymmentä vuotta :) meidän tie ei varmaan eroa koskaan.

    VastaaPoista
  4. Kauhulla mietin tulevaisuutta, kun luin Rubinsteinin maahantuonnin loppuvan. Lash Queen vedenkestävänä on niin paras, ei ole jaksanut muita kokeilla, kun pettyisi kuitenkin. Nyt vain lompakon paksuus säätelee, paljon kerkeän hamstrata. Ripsari ja meikkivoide on ne tärkeimmät meikit minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit memmuli! Minäkin olen joitain vuosia sitten muutamia Rubinsteinin ripsivärejä kokeillut ja toimivat kyllä minullakin yllättävän hyvin. Käytin myös pitkään Rubinsteinin Magic Concealeria silmienalusilla. Se oli itse asiassa monta vuotta yksi luottotuotteistani. Nykyään tukeudun Lancômen Effacernes -peitevoiteeseen :) Sisleyllä on myös hyvä peitevoide silmien alle, josta olen vinkannut täällä blogissakin.

      Poista
  5. Mun on vaikeaa löytää ripsaria, jolla saisi näyttävän lopputuloksen mutta se sopisi samalla herkille silmilleni. Maybellinen Rocket-sarjan se perussininen on ehkä tähän astisista ripsarikokeiluistani suosikki! Rakastin Max Factorin FLE-ripsareita, mutta silmäni herkistyivät niille :( Täytyisi ehkä uskaltaa ostaa kokeeksi, olisiko tilanne eri nyt vuosien päästä..Ja mä ainakin jumitan tietyissä perustuotteissa, esim. dödö on lähes aina sama ja Korresin suihkugeeleihin olen jumahtanut :D Samoin nyt tuota Maybellinen ripsaria on tullut käytettyä useampi purtilo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybellinella on yllättävän hyviä ripsivärejä, jos markettikosmetiikan ripsareista puhutaan. Max Factorilla on kuitenkin mun omaan makuun markettikosmetiikan kingit! :D Harmi, että sun silmät on niille herkistyneet. Ja joo, deoa en minäkään lähde hevillä vaihtamaan, kun hyvän löydän. Mun TOP3 deodorantit on edelleen samat, josta olen täällä blogissakin kirjoittanut :)

      Poista
  6. Niin ja kiinnostuin erityisesti tuosta YSL:n pohjustajasta, voisinkin kokeilla sitä seuraavaksi kunhan nykyinen Elizabeth Ardenin pohjustaja loppuu :)

    VastaaPoista
  7. Mun on aika helppo löytää hyviä ripsareita, ja olen tyytyväinen ihan parin euron Essencen maskaroihin, joilla saan pitkät räpsyt. Olen tosin huomannut, että joskus ripsivärin pitää olla hetki avattuna, jotta se toimii parhaiten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet sitten harvinaisen onnekas! Mä en voisi kuvitellakaan käyttäväni jotain kahden euron ripsiväriä. Voin melkein satavarmana lyödä vetoa, ettei toimisi mun ripsissä. Tai tulos olisi ainakin niin mitätön, etten toista kertaa kokeilisi :D Ja joo, mä olen huomannut tuon saman, mitä tuohon ripsivärin avattuna olemiseen tulee. En nyt puhu mistään kuukausista, mutta jotkut ripsivärit näyttää "parhaan vetonsa" kun on muutaman kerran jo ehtinyt käyttää :)

      Poista
  8. Vaikken muuten niin Lancôme-naisia ole, niin kajalkynän ostan heiltä aina. Tosin nyt taitaa tulla ryppy rakkauteen, kun olen käyttänyt Charlotte Tilburyn kajalia, ihan huippu! Just sopivan pehemeä ja utuinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kajalkynät on muuten varmasti sellaisia, joihin moni "juurtuu" mielellään, kun hyvän löytää :) Itsekin olen joskus kokeillut Lancômen kajalkynää, kun se on tullut jossain ripsiväripaketissa mukana. Charlotte Tilbury on minulle vielä ihan tuntematon, mutta täytyypä pitää merkki mielessä. Heti piti jo vähän googlaillakin ;)

      Poista
  9. Oikeasti loistava ripsari on vaikea löytää. Minä sain testiin Clarinsin uuden Supra Volumen ja pois en antaisi!

    Kiva kuulla, että tuo Sisleyn ripsari on noin hyvä, ehkä sekin pääsee testiin jokupäivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyykin ottaa Clarinsin Supra Volume käyttöön mitä pikimmiten, kun noin huimat suositukset annat :D

      Tuo Sisley on loistava, testaa ihmeessä joku kerta!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!