Kerroin pari viikkoa sitten, mitä valitsin kolmen viikon matkalleni mukaan hiustenhoitotuotteiden osalta. Etenkin Evon hiuslakka osoittautui reissussa laadukkaaksi, ja hiustenpesuun valitsemistani Mythic Oil-tuotteista vakuutuin jo ennen reissua, joten ne takasivat täydelliset tukkapäivät myös määränpäässä. Tänään esittelen teille matkan aikana käyttämiäni ihonhoitotuotteita. Mukaan ottamani naamion jätin tästä joukosta pois, koska se ei täyttänyt odotuksiani, toisin kuin nämä muut matkakumppanini. Kuorimisen osalta luotin Bakelin Pure Peel -geelikuorintaan, josta minulla oli pieniä testeripusseja mukana. Edelleen tuo kuorinta on paras, jota olen koskaan käyttänyt. 

Benecos Cleansing Gel -puhdistusgeeli kasvoille 150ml

Reissun ihonhoitopuoli oli minulla aika luonnonkosmetiikan painoitteinen. Kasvojenpesuun valitsin mukaani Benecosin Puhdistusgeelin, joka osoittautui varsin hyväksi valinnaksi Arizonan kuumuuteen. Kurkkumaisen raikkaalta tuoksuva geeli poisti helposti vahvemmankin silmämeikin ja jätti ihon sileän tuntuiseksi. Harvemmin innostun geeliputsareista, mutta tätä voisin ostaa uuden tuubillisen. Sulfaatiton puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille, myös vegaaneille. Hinta Biodellyssä on 9,90 euroa.

Estelle & Thild Biocleanse Multi-Action Facial Toner -kasvovesi 150ml

Kasvovedessä päädyin ruotsalaiseen luonnonkosmetiikkaan eli Estelle & Thildiin. Olin jo pidemmän aikaa halunnut tutustua sarjan tuotteisiin, joten hankin ensikokemukseni kasvoveden kautta. Niin siinä sitten kävi, että rakastuin tähän kasvoveteen sen verran syvästi, että vaikka kulutin sen reissuni aikana lähes loppuun, kiikutin pullon pullon takaisin Suomeen, vaikka pohjalla oli jäljellä vain muutama hassu tippa. En raaskinut heittää tätä yhtään menemään! Alkoholiton kasvovesi sisältää vitamiineja ja mustaseljaa, jotka heleyttävät kasvoja ja auttavat parantamaan sen kosteustasapainoa. Täytyy sanoa, että tämä pääsi minulla luonnonkosmetiikan kasvovesien TOP3 parhaan joukkoon! Se on niin raikas kasvoilla, että "raikas" saa jo melkein uuden merkityksen. Eleveniltä kasvoveden saa 19,70 eurolla.


V10Plus Deep Moist Gel 50ml

Voidevalintaani pohdin pisimpään, sillä halusin sen sopivan täydellisesti meikin alle sääolosuhteiden vaihteluista huolimatta. Päädyin voiteeseen, jota voisin käyttää myös öisin eli V10Plus-sarjan Deep Moist Gel -kosteusgeeliin. Tämä keväällä apteekkeihin ilmestynyt uutuus sisältää jopa neljää eri hyaluronihapon muotoa. Hyaluronihapollahan on iholle hyvin syväkosteuttava ja silottava vaikutus, mutta tällä geelillä vaikutus on pitkäkestoisempi ja tehokkaampi, sillä jokainen neljästä hyaluronihaposta toimii omalla tavallaan ihon optimaalisen kosteutuksen ylläpitämiseksi. Japanilainen Yuzu-sitruuna sekä aloe vera tekevät myös osansa ihon kosteuttamisessa ja virkistämisessä. Tämä kosteusgeeli paljastui ihosta huoltapitäväksi ja meikin alla täydellisen toimivaksi. Se rauhoitti myös näppylöistä aiheutuvaa punoitusta iholla. V10Plus on edelleen yksi niistä harvoista apteekkisarjoista, joihin olen mennyt ihastumaan. Apteekkituotteet-verkkokaupasta geeli on saatavilla 46,50 euron hintaan. Vesipohjainen tuote ei sisällä parabeeneja, väriaineita, mineraaliöljyjä eikä hajusteita. Kaikki V10Plus-jälleenmyyjät löytää täältä.


Dr. Scheller Bio-Hyaluron & Amla Oil First Wrinkles Reducing Eye Care 15ml

Silmänympärysihon hoitoon valitsin saksalaista luonnonkosmetiikkaa. Dr. Schellerin tuotteista kirjoitin ensi kertaa jo pari vuotta sitten, kun testissäni oli sarjan ihastuttava puhdistuspari. Varsinkin tuotteiden tuoksumaailma vei minut silloin mennessään, ja yllätyin myös edullisista hinnoista. Silmänympärysvoide kuuluu Bio-Hyaluroni & Amlaöljy-linjaan, joka on suunnattu etenkin normaalille ja kosteusköyhälle iholle ensimmäisten juonteiden madaltamiseen. Voide tasoittaa kuivuuden aiheuttamia pieniä ryppyjä sekä parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Sulavasti levittyvä emulsiomainen sy-voide saa minulta kannatuksensa, sillä se osoittautui yllättävän kosteuttavaksi ja kirkastavaksi sekä toimi myös hyvin meikin alla. Tuoksu on pirteän sitruksinen. Dr. Scheller -jälleenmyyjät löydät täältä

Dabba Mesiangervo kukkaisvesi 50ml 

Latvialaisen Dabban kukkaisvedet ovat olleet aika lailla aktiivisessa käytössäni viime syksystä saakka, kun toin ne blogiin ensi kertaa. Sen jälkeen olen tilaillut Biodellystä matkapakkauksia, joissa Dabban kukkaisvesiä saa kätevässä 50ml koossa. Se on ollut hyvä tapa tutustua koko kukkaisvesien tarjontaan, koska valinnanvaraa on paljon. Omat suosikkini ovat tähän saakka olleet Vadelmanlehti- sekä Piparminttu kukkaisvesi, joista jälkimmäinen on tälläkin hetkellä käytössäni. Reissuun mukaan nappasin Mesiangervo kukkaisveden matkasetistäni. Se on ominaisuuksiltaan erityisesti tasapainottava ja rauhoittava, joten se sopii etenkin ärtyneen ja punoittavan ihon hoitoon. Koin sen parhaaksi vaihtoehdoksi matkalleni, koska ihoni oli silloin hieman epätasapainossa ruokavalio-ongelmieni vuoksi. Biodellystä Mesiangervo kukkaisveden saa matkasetissä 19,95 eurolla (3x50ml) tai 100ml koossa 16,70 eurolla.


Dr. R.A Eckstein Azulen Paste 15ml

Kasvoille saattaa reissussakin ilmaantua "uhkaava" tilanne, jonka haluaa hoitaa mahdollisimman nopeasti pois alta. Siksi en yleensä lähde matkoille ilman näppylöiden täsmähoitotuotetta. Kirjoittelin alkukesästä tehokkaista tuotteista näppylöiden nujertamiseen, mutta nappasin mukaani kuitenkin saksalaisesta hoitolasarjasta Azulen Pasten, koska se on ainoa näppylöiden hoitotuote, jossa on sävyä mukana. Sitä oli helppo levittää illalla puhtaalle iholle näppylöiden peitoksi ja aamulla meikin alle. Sävyttävä ominaisuus oli kiva varsinkin niinä iltoina, kun ei tullut mentyä Amerikan perheeni luona heti nukkumaan, enkä meikit pestyäni halunnut naamani näyttävän aivan pahimmalta mahdolliselta. Siksi Azulen Paste oli aika pelastus! Plus että toimiihan tämä myös oikeasti. Se ei siis ole mikään peitetuote, vaan toimii täsmähoitona näppylöille ja parantaa tulehdusta jo vuorokaudessa. Tuote eroaa muista näppyläpuikoista sillä, ettei se kuivata ihon pintaa, vaan on enemmänkin rauhoittava, vahvistava ja parantava. Tuote sisältää muun muassa A-, E, B1-, B2- ja B6-vitamiineja sekä sinkkioksidia ja allantoiinia. Sattuupa tuote muuten olemaan myös sarjan myyntihittejä! 15ml Azulen Paste maksaa 26 euroa. Lähimmän jälleenmyyjän voit tarkistaa täältä.

Oliko matkakosmetiikkani joukossa teille tuttuja tuotteita? Alkoiko jokin näistä kiinnostamaan?









*Dabba itse ostettu, muut blogin kautta saatuja.

Sisältää mainoslinkkejä.

13 kommenttia:

  1. V10+ syväkosteuttaja on ihanaa, minulla itsellänikin on se käytössä.
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että Deep Moist Gel on täyttänyt sielläkin odotukset! Tuo on kyllä geelivoiteista kosteuttavimpia, mitä olen koskaan käyttänyt. Yleensä laitan yöksi vähän tuhdimpia voiteita, mutta yllättävän hyvin tuo kosteutti myös yövoiteena, kun reissussa käytin sitä päivin öin.

      Aurinkoista viikkoa, Outi!

      Poista
  2. Azule Paste alkoi kiinnostamaan, mutta myös tuo Tehokkaat tuotteet-postauksessasi ollut Lierac on toinen tuote, jota haluaisin hankkia näpyille. Pitää laittaa muistiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Azulen Paste ja Lierac kuuluu molemmat TOP3 parhaisiin näppylöiden nitistäjiin, jos multa kysytään. Ja Azulen Paste on vielä niin erilainen kuin perinteiset kuivattavat näppytuotteet! :)

      Poista
  3. Bakelin Pure Peel on niin parasta. V10Plussan geelivoide on ihana meikin alla, mutta yöksi on tällaisen ikääntyvän kurpan laitettava jotain paksumpaa, kun ei tossa kosteustehot ihan riitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aina vitsillä kutsun itseäni "vanhaksi kurpaksi", joten alkoi naurattaa tuo sun kurppa-vertaus :D Mäkin olen Suomeen palattuani käyttänyt taas tuhdimpia voiteita öisin, mutta Arizonan ilmastossa tuo V10Plus toimi hyvin myös yövoiteena. Varsinkin jos miettii Phoenixin +43 asteen tukalaa kuumuutta :D Tosin ilmastoinnithan siellä kyllä toimii, välillä jopa liiankin hyvin...

      Ja joo, Bakelin Pure Peel on parasta! Ei ole vielä sitä voittanutta :)

      Poista
  4. Tässähän oli vaikka mitä ja ihanaa! V 10 plus kutkuttaa, samoin tuo Azulen Paste vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että oli uutta kivaa! :) Azulen Paste on näppylöiden täsmätuotteena ihan omanlaisensa. Suosittelen! <3

      Poista
  5. Löysin tänne tuon Kristallikimaran blogista. Jäin myös lukijaksi, koska olen kiinnostunut kosmetiikasta, joka on ihoystävällistä. Olen niin ongelmaihoinen, että välillä pitää testaamalla testata mikä soveltuu itselle parhaiten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että löysit blogiini! Tervetuloa lukijaksi :) Suosin omassa käytössäni ihoystävällistä kosmetiikkaa ja kirjoitan paljon myös herkälle/ärtyneelle ja ongelmaiholle sopivista tuotteista, joten toivon, että löydät täältä paljon hyviä vinkkejä itsellesi!

      Poista
  6. V10Plus Deep Moist Gel kiinnostaa! Toi tuubikin on kätsän näköinen :)

    www.lauraheinikki.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin yksi harvoista tuubeista, joka on samalla pumppupullo! Todella kätevä siis käyttääkin ;)

      Poista
  7. Deep Moist Gel alkoi heti kiinnostaa neljän (4!!!) Eri hyaluronin ansiosta. Ja vielä Jusu-sitruunaakin :DD Muistankin lukeneeni tästä tuotteesta jostain aiemmin :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!