Kuinka moni on samaa mieltä siitä, että hyvän ripsivärin löytäminen on yksi haastellisimmista asioista, mitä kosmetiikan maailma voi eteen heittää? Minä olen ainakin tuskastellut niin monesti huonojen ripsivärien kanssa, etten uhraa niille kolmatta hetkeä, jos näyttää siltä, ettemme parin päivän jälkeen tule toimeen. Oikeastaan jos ensimmäisen kokeilun jälkeen ripseni ovat täysi fiasko, luovun ripsiväristä jo samantien, enkä anna sille edes toista mahdollisuutta. Olen jo tottunut siihen, että ripsiväririntamalla kohtaan useammin pettymyksiä kuin iloisia yllätyksiä. Mutta onni on sitä suurempi, kun mahtava ripsiväri osuu kohdalle ja meistä tulee heti ylimmät ystävät! 


Omat ripseni eivät ole mitkään kovin pitkät, tuuheat tai luonnostaan taipuisat. Ripsientaivuttajan ja hyvän ripsivärin yhteispelillä saan kuitenkin taiottua itselleni aika kivat ripset. Sellaiset, joihin olen itsekin ihan tyytyväinen lähtökohdat huomioonottaen. Lumenen uutuus, True Mystic Volume on yksi viimeisimmistä ripsivärikokeiluistani, joka saa minut enemmänkin kuin vain tyytyväiseksi. Ripsiväri antaa nimittäin kaiken sen, mitä ripsilleni haluan: tuuheutta, pituutta ja näyttävyyttä - kaikkia sopivassa suhteessa! Ei huolta hämähäkkiripsistä, klimpeistä tai suttuisasta ilmeestä. Jopa taivutukset pysyvät ripsillä iltaan asti!

True Mystic Volume Mascaraa kuvaillaan uuden sukupolven Lumene-mascaraksi. Sen runsaan ja voidemaisen vahakoostumuksen kerrotaan kietoutuvan jokaiseen ripseen antaen niille maksimaalisen volyymin. Mascara lupaa tuuheutta ilman paakkuja ja allekirjoitan väitteen täysin! Kerrostaminen on helppoa, joten tällä saa ripsiinsä halutessaan joko luonnollisempaa tuuheutta tai enemmän näyttävyyttä. Harja on tähden muotoinen ja se tuuheuttaa ja nostaa ripsiä ylöspäin. Harjan kuiduissa kerrotaan olevan maksimaalinen tarttumapinta, joten ripsiväriä tarttuu jokaiseen ripseen juuri ihanteellinen määrä. Dramaattisuutta katseeseen tuovat mustaakin mustemmat Polar Night -pigmentit.


Täytyy myöntää, etten ole aikaisemmin ollut kovinkaan innostunut Lumenen ripsiväreistä. Olen kokeillut useita, mutta kaikki ovat antaneet ripsilleni aika valjun lopputuloksen. En sanoisi Lumenen ripsivärejä huonoiksi, mutta en myöskään kehuisi niitä maasta taivaisiin - paitsi tätä, jonka voisin sanoa olevan ripsivärimaailman lottovoitto. Harvoin tulee vastaan jotain näin loistavaa. Viimeisin huippulöytöni oli Shiseidon Full Lash Volume Mascara, mutta Lumene on hinnaltaan huomattavasti edullisempi. Olen jo aika varma siitä, että tämä ripsiväri tulee olemaan yksi tämän vuoden huipputuotteista. En nimittäin ole muuta ripsiväriä käyttänyt melkein kahteen kuukauteen ja kohta on jo aika hakea kaupasta uusi. 


Arvelin harjan olevan aluksi liian suuri hentoisille ripsilleni, mutta se onkin käytössä osoittautunut erinomaiseksi. Lopputulos on luonnollisesti näyttävä; aivan kuin omistaisin itse ne unelmaripset, joista olen haaveillut. True Mystic Volume Mascara on ehdottomasti yksi uusimmista lisäyksistäni Lumene-luottotuotteideni joukkoon! 

True Mystic Volume Mascara 19,90 euroa. Sävyinä Mystic Black tai Mystic Brown. Ripsiväri on formuloitu ilman parabeeneja, formalehydin luovuttajia, alkoholia ja hajusteita.

Mitä mieltä te olette Lumenen ripsiväreistä? Oletteko jo ehtineet testata tätä uutuutta?





              


*Ripsiväri pr-näyte.

32 kommenttia:

  1. En ole kokeillut mutta tämä on koko ajan ostoslistallani. Olen kuullut vain kehuja joten sen on pakko olla hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen niin tykästynyt tähän, ettei mitään rajaa. Markettiripsareiden parhaimpia, ellei jopa paras! Toivottavasti säkin tykästyt :)

      Poista
  2. Tän tekemä jälki on ihan mieletöntä, tykkään PALJON. Valitettavasti tää sottaa mun silmänaluset muutamassa tunnissa, mutta se ei ole Lumenen vika vaan mun hankalien silmien. ;) Aika harva ripsiväri pysyy mulla, ettei ole alaluomi mustana. Oonkin sitten käyttänyt niin, että lisään päälle vielä Sensain 38 niin sit pysyy koko päivän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tämä ei suttaa ollenkaan, mutta niinkuin sanoitkin, riippuu niin paljon silmistäkin :) En olisi kyllä koskaan uskonut, että kehun näin vuolaasti Lumenen ripsiväriä. Mutta tämä todellakin yllätti! Ihan huippu.

      Poista
  3. Tämä on ehdottomasti mun ostoslistalla kun pääsen eroon kipsistä ja saan ajaa autoa!Olen myös ollut saman Shiseidon ripsarin ystävä, ikuinen hyvän ripsarin etsijä mutta Lumenesta on tullut niin paljon kehuja että sen haen heti kun kynnelle kykenen....mutta vielä menee muutama viikko pyörätuolissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän on sitten samankaltainen ripsivärimaku! :) Toivottavasti tykästyt tähänkin yhtä lailla kuin Shiseidoon. Pikaista toipumista sinulle sinne!

      Poista
  4. Tuo on erinomainen ripsari ja päässyt mulla ihan päivittäiseen käyttöön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. Käytän tätä päivittäin! Muut ripsivärit on jääneet vähän paitsioon ;)

      Poista
  5. Tykkään tästä kyllä vaikkei itselle ihan tullut sitä wau-huudahdusta :) Nytkin on ripsillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tämä oli se "wau". Tämä sopii mun ripsille älyttömän hyvin :) Kiva, että säkin tykkäät!

      Poista
  6. Ostin tämän koska luin vain kehuja, mutta... plääh. On totta että tämä antaa ripsille näyttävyyttä, tuuheutta ja pituutta. Mutta kahden viikon kokeilun jälkeenkään tämä ei pidä taivutuksia :'(
    Vuosia sitten löysin Max factor false lash effect waterproof ripsivärin. Se on ainut mikä pitää taivutukset ripsissä aamuun asti ja varmaan kauemminkin :) Ja vuosien saatossa on tullut kokeiltua lukuisia muitakin ripsareita. Mikään ei ole pitänyt taivutuksia!
    Kokeilin tätä myöskin yhdessä tämän Lumenen uutuuden kanssa. Laitoin alle, päälle sekä alle ja päälle yhtaikaa. Tuloksena kuitenkin tikkusuorat ripset.

    Olen kokeillut myös Maybelline uutta falsies push up drama ripsiväriä. Se lupaa taivuttaa ripset, no ei taivuta eikä myöskään pidä taivutuksia.
    Joten Max Factorilla jatkan vaikka sekään ei täydellinen ole, se vaan pitää taivutukset!
    -Tingeling-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh. Onpa harmi, ettei tämä sulla pidä taivutuksia! Kaikilla meillä on niin erilaiset ripset. Mulla tämä pitää taivutukset tosi hyvin. Mutta tiedän tunteen; läheskään kaikki ripsivärit ei pidä. Max Factorin ripsivärit on olleet omiakin suosikkeja markettikosmetiikan puolelta, mutta tästä tuli ehdottomasti yksi uusi suosikki itselleni :) Hyvä, että Max Factor sentään pitää sinulla ne taivutukset!

      Poista
  7. Tämä oli kyllä paras ripsiväri vähään aikaan. Yleensä suosin Maybellinen Lash Sensationalia, joka on vähintään yhtä hyvä Lumenen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybellinen ripsivärejä olen mäkin paljon aikoinaan käyttänyt ja ihan hyviä ovat mustakin. Mutta kyllä tämä Lumene on jotain ihan eri luokkaa! Olen ihan myyty. Max Factorin ripsiväreistä tykkään myös tosi paljon, jos markettikosmetiikan puolelta pitää valita :)

      Poista
  8. En ole vielä testannut, mutta aion testata sekä tätä ripsaria että saman sarjan rajaustussia. Tosin odotuksetkin tätä kohtaan ovat nyt todella kovat, sillä ripsari on saanut niiin paljon hypetystä blogeissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä! Toivottavasti liityt meidän "fanittajien" joukkoon ;) Rajaustussi on mulla testaamatta, mutta mähän suosin enemmän niitä kynärajauksia, joten tussi ei samalla lailla houkuttele kuin tämä uutuus teki. Mutta ehkä sekin tulee vielä myöhemmin testattua :)

      Poista
  9. Itsekään en ole juurikaan aiemmin Lumenen mascaroille lämmennyt, mutta tämä oli kyllä aivan super ja on ehdottomasti yksi lempimascaroistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu mullakin, mutta tämä yllätti toden teolla :) Markettimascaroiden parhaimpia!

      Poista
  10. Kävin hetki sitten juuri ostamassa tämän, mutta vielä en ole testannut. :) Täytyykin ottaa se nyt heti käyttöön. Tästä on puhuttu niin paljon ja melkein kaikki ovat kehuneet sen, joten eiköhän se sitten ole hyvä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä testaushetkiä, Fani! :) Toivottavasti tykästyt yhtä lailla!

      Poista
  11. Näyttää hyvältä. Todellakin hyvä ripsiväri on kullanarvoinen juttu. Mulla on Rimmel ollut yksi ehdoton suosikki, mutta tykkäsin kovasti myös Jane Iredalen ripsarista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on huippu isolla H:lla! :) Mä olen tykännyt myös siitä Rimmelin arganöljyä sisältävästä ripsiväristä, mutta tämä on kyllä ihan eri maata ;)

      Poista
  12. Oon kattellu tätä kaupoissa joka kerta kun meen ohi, mutta en oo päätyny viel ostamaan. Kuulostaa kuitenki niin hyvältä, et ehkä ens kerralla se lähteeki mukaan matkaan :D
    Ihana blogi sulla muuten <3
    Emma xxx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Emma! Kiva kun eksyit tänne ja tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista
  13. Kävin hankkimassa tämän, kun niin paljon kehuttiin, ja totesin, ettei todellakaan turhaan! Tekee kaunista jälkeä ja on täysin hintansa arvoinen. Pidän myös putkilon ulkonäöstä. Vähemmän paakkuja tulee Grandiosesta, joka nyt on toisena käytössä, mutta ehdottomasti liputan Lumenelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että sinäkin tykästyit! :) Minä olen lähdössä hakemaan jo toista kappalettani, kun edellisen käytin niin innokkaana jo loppuun. Grandiose on itselläni vielä testaamatta, vaikka Lancomen ripsiväreistä olen kyllä muuten tykännyt. Tämä Lumenen uutuus yltää kuitenkin ehdottomasti selektiivisten ripsivärien kanssa samalle tasolle ja monen edellekin!

      Poista
  14. En vielä, ollut hieman suorituspaineita, kun on niin kehuttu, niin jänskään onko niin mullistava. Mutta uskon, että on Lumenen paras ripsiväri ja kun oikea hetki, niin lähtee testiin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä turhaan jänskää, tämä kyllä lunastaa lupauksensa! Toivottavasti sullakin! <3

      Poista
  15. Minun piti kahteen kertaan lukea inci :D Täytyy sanoa että nyt Lumene yllätti positiivisesti! Pakko sitä on varmaan kokeilla kun kerran kaikki muutkin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen :D Kun ympärillä hehkutetaan joka puolella, tulee itsellekin olo, että pakko kokeilla. No, tämä ei onneksi tuottanut pettymystä, vaan yllätti moninkertaisesti! :)

      Poista
  16. Hei kaunokainen, blogissani on sulle haaste :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! <3 Mulla on pari vielä jonossa, mutta katsotaan mihin väliin paljastan bloggauspisteeni ;) Kiva idea kuitenkin!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!