Syksyn tuoksutuulet jatkuvat ja samalla pamahtaa käyntiin blogin toinen synttäriarvonta, jossa joku teistä pääsee nauttimaan valitsemastaan tuoksusta. Esittelyssä ovat varmasti syksyn sähäkimmät ja hauskimmat tuoksu-uutuudet, jotka tulevat Kenzolta. Näiden kanssa ei käy syksy tai talvi tylsäksi, sillä tuoksuissa on sopivasti virkeyttä ja särmää, jotka kuljettavat kunnialla pimeän vuodenajan läpi. Tuoksuja ei myöskään tarvitse hylätä talven jälkeen, sillä pirteydellään ne sopivat myös kevääseen ja kesään. Saanen siis tutustuttaa teidän Kenzon TOTEM-tuoksuhin!


Kenzon TOTEM-tuoksuja voisi erehtyä luulemaan tyylikkäiksi suolasirottimiksi. Jo design-tyylinen pullo saa hyvälle tuulelle. TOTEMit eivät istu tyypillisen syystuoksun muottiin, sillä nämä eivät viettele, vaan virkistävät ja energisoivat. Ne antavat hyvän vireen ja valoisuutta arkeen. Näitä suihkaistuaan saattaa yhtäkkiä olla hyvin aikaansaava olo. Syksyn pimeys väistyy ja päivään tipahtelee pirskahduksia keväästä ja kesästä. Mistään kukkaistuoksuista ei kuitenkaan ole kyse, sillä jokaisessa tuoksussa on ripaus mielenkiintoista metsäisyyttä. TOTEM on erilaista, dynaamista Kenzoa.


Nämä unisex-tuoksut on luotu uudelle sukupolvelle, tavoittamaan luova, omistautunut ja verkostoitunut heimo, joka ajattelee vapaasti. Heimo, jonka haaveena on tehdä maailmasta kauniimpi. Tuoksut ovat iloisia, omaperäisiä, rentoja ja vapaita. Jokaisessa on oma aistikkuutensa ja positiivinen energiansa. Metsäinen vivahde on jokaisessa eri: oranssi TOTEM sekoittaa metsäisyyden kukkaisuuteen ja antaa uutta energiaa, keltaisessa TOTEMissa metsäisyys yhdistyy helmeilevästi sitruksisuuteen ja pursuaa uutta raikkautta, sininen TOTEM on hedelmäisen metsäinen ja tarjoaa uutta aistikkuutta. 

Maskuliinisin tuoksuista on sininen TOTEM, jota kuvaillaan vietteleväksi, varman vaikutuksen tekeväksi tuoksuksi. Minusta tuoksu on omaperäisen raikas ja rennolla tavalla kiehtova. Tältä tuoksuvaa miestä olisi helppo lähestyä. Tuoksussa on ananaksen, kardemumman ja setripuun särmikkyyttä lempeällä tavalla. Koska tämäkin on unisex-tuoksu, sopii se tietenkin myös naisille. 


Oranssi TOTEM on oma suosikkini. Se on odottamaton ja elinvoimainen tuoksu. Metsäisyys ja kukkaisuus kietoutuvat energisoivalla tavalla yhteen. Pomeranssi, sitruunankukka ja vetiver ovat virkeän tuoksun takana. Tällä saa päivään säkenöivät ja sujuvat sävelet. Keltainen TOTEM sen sijaan pulppuaa iloa. Se voimaannuttaa verigreipin, teen ja nahkansävyisten puiden liitolla. Moderni sitrus-cocktail on raikkaasti räiskyvä ja aika jännittävä yhdistelmä. Ei siis mikään tavallinen sitrustuoksu. Tuoksuu varmasti kiehtovalta myös miehen iholla nahkaisine vivahteineen. 

Kenzon TOTEM-tuoksut ovat saatavilla 30ml koossa 46,90 eurolla. 


Totemit ovat tuoneet syksyyni erilaisen tuulahduksen, ja kaikeksi onneksi saan välittää virkistävää virtaa myös jollekin teistä! Saan nimittäin arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni jonkin näistä kolmesta omaperäisestä ja ilostuttavasta tuoksutapauksesta. Tuoksuvalinta on sinun.

Arvontakysymys: Mikä Kenzon TOTEM-tuoksuista vetoaa sinuun eniten? Miksi?

Jos sinulla on kokemusta Kenzon tuoksuista, voit myös kertoa oman Kenzo-suosikkisi! Muistathan kertoa kommentissasi mitä kautta seuraat blogiani sekä jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni, mikäli tämä ilo osuu kohdallesi.

1 arpa kaikille kysymykseen vastanneille, myös anonyymeille.
2 arpaa lukijoille (blogger tai bloglovin). Uudet lukijat ovat tietysti tervetulleita myös arvonnan aikana!
3 arpaa saavat kaikki blogin uusien facebook-sivujen tykkääjät! Yhden extra-arvan nappaat vielä, kun jaat arvonnan facebookissa. Kaiken kaikkiaan sinulla on mahdollisuus siis jopa neljään arpaan. Nyt voi siis todellakin maksimoida mahdollisuudet, kun olet sekä blogin lukijana että facebook-tykkääjänä. Muistathan myös vastata arvontakysymykseen!

The Body Shopin Spa of The World -tuotepaketin arvonnassa onni suosi lukijaa Henna73! Voittajalle on laitettu sähköpostia.

Tähän arvontaan voit osallistua 30.11.2015 klo 23.59 saakka. Onnea kaikille!






*Tuoksut lehdistönäytteitä. Arvonnan sponsoroi maahantuoja.

80 kommenttia:

  1. Kenzon tuoksut ovat mielenkiintoisia ja nämäkin jatkavat sitä linjaa! Todella vaikea valita oranssin ja keltaisen väliltä. Molemmissa on juuri sopivia nuotteja. Lopulta varmaan ketlainen vie kuitenkin voiton! Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kuvailujen perusteella eniten vetoaa oranssi. Uskon metsäisyyden ja kukkaisuuden sointuvan hyvin yhteen, vaikka en mikään suuri kukkaistuoksujen ystävä olekkaan :)
    Osallistun kahdella arvalla, luen bloglovinin kautta nimellä haaruhainen.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Valitsisin sinunkin suosikkisi eli oranssin Totemin :)
    Bloggerin kautta luen ja Facebookissa olen tykkääjänä = kolmella arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että kävit tykkäilemässä blogista facebookissakin! Kiitos Mira! :)

      Poista
  4. Ilman muuta keltainen on lemppari :) Tosi hauskat pullot näissä :)

    VastaaPoista
  5. Kaikki kiehtovat mutta ehkä eniten keltainen kun raikkaat sitrustuoksut ovat mieleen
    1 arpa
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Se on varmaankin keltainen, koska pidän verigreipin, kardemumman ja nahankin tuoksusta. Kahdella arvalla mukana, koska seuraan Bloglovinissä.

    VastaaPoista
  7. Kenzon tuoksut eivät ole ennestään tuttuja, joten ihan arpapelillä valitsen sinisen tuoksun. Kardemumman ja ananaksen yhdistelmä kuulostaa houkuttelevalta. Uutena fb- lukijana kolmella mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva, että kävit facebookin puolellakin tykkäilemässä ja seurailet blogiani nyt sitäkin kautta! Kiitos Teija! :)

      Poista
  8. Osallistun kolmella arvalla.. seuraan bloggerin kautta.
    Aa, onpa vaikea valita, kaikki kuulostavat niin hyviltä! Sitrustuoksut ovat mun juttu, samoin tuo kardemumma.. No, sanotaan keltainen, koska siinäkin on useampi lempinuotti: sitruuna, nahka ja tee..
    sinistapintaa miumau gmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tykkäät blogin sivuista facebookissakin! :) Kiitos!

      Poista
  9. Ihanaa! Taida kallistua tuohon oranssiin. Se vain tuntuisi mun tuoksulta:)
    Neljällä mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, paras valinta! ;) Kiva kun tykkäilet facebookissakin - ja kiitos, kun jaoit arvonnan!

      Poista
  10. Sininen TOTEM kuulostaa eniten omaan makuuni olevalta. :)
    Luen Bloggerin kautta ja tykkään ja jaoin Facessa, eli 4 arpaa.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! :) Toivotaan, että arpojen maksimointi tuottaa tulosta! :D

      Poista
  11. Mulla on ihana pantterikuosinen mekko ja olen harmitellut, kun sille ei sovi sopivaa tuoksua omista varastoistani. Haluaisin jotain rohkeaa, pirtsakkaa ja iloista - keltainen TOTEM kuulostaa juuri sellaiselta!

    Seuraan Facebookissa ja Bloglovinissa nimimerkillä Tiltu

    tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva, kun seurailet juttujani facebookissakin! :) Kiitos siitä!

      Poista
  12. Sininen totem olisi valintani, aistikkuus ja hedelmäisyys houkuttaa :) Kolmella arvalla mukana, bloggerin kauttta seuraan sekä fb-sivujen =)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Keltainen kuulostaa oikein virkistävältä uutuudelta!
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Siis mähän ottaisin itselleni oranssin, koska luotan sun makuun, meillä on sama maku. ;) Mutta jos voittaisin, antaisin tuoksun miehelleni ja siksi suosikki ja valintani on keltainen, sitruksisen nahkainen tuoksu tuoksuisi varmasti ihanalta miehen iholla. *nuuh*

    Kolmella arvalla mukana.

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Oranssi Totem kuulostaa mielenkiintoiselta kuvailusi perusteella, sen takia valitsisin kyseisen tuoksun :).

    Kahdella arvalla mukana :).

    laurasblogi@outlook.com

    VastaaPoista
  16. Onpa kivannäköisiä tuoksupulloja. Kenzon tuoksut ovat mieleeni; ne ovat keveitä ja raikkaita. Näitä täytyykin käydä tuoksuttelemassa. Kuvaustesi perusteella valitsisin Oranssi Totemin. :)

    Yhdellä arvalla mukaan,
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Tuo keltainen kiinnostaa eniten, eksoottiset yhdistelmät ja muutenkin tykkään sitruksisista tuoksuista :) ja kolmella arvalla mukana, bloglovin ja facebook on seuranta kanavina!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Minuun vetoaa eniten sininen TOTEM, koska se sopisi varmasti miehelleni.
    Suosikkini Kenzon tuoksuista on kausituoksu 7:15 am in Bali.
    Seuraan Bloggerin kautta.
    Kolmella arvalla mukana.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että sinäkin liityit facebook-tykkääjien joukkoon, Riitta! :) Kiitos sinulle!

      Poista
  19. En ole koskaan aiemmin tuoksutellut Kenzoja, mutta kuvauksistasi uskoisin, että pidän oranssista TOTEMista, kukkia sen olla pitää :D Seuraan bloggerin kautta
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Keltainen kuulostaa hyvältä sitruunan vuoksi, tykkään nin paljon hedelmäisistä tuoksuista. Kahdella mukaan ja Mia ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmehan arpaa sulle rapsahtaa, kun tykkäät facebookissakin - höpsö! :D

      Poista
  21. keltaisessa Totemissa ovat suosikkiainekset kohdallaan. Tosin mietin pitkään, voisiko sittenkin olla hedelmäinen tuoksu se ykkönen, mutta ei. Sitrus on aina vedonnut minuun enemmän. Unisex-tuoksut ovat meidän perheen juttu. Meillä ei ole "miesten tai naisten tuoksuja" . Meillä on vain tuoksuja, jotka tuoksuvat hyvältä.
    Kolme arpaa

    VastaaPoista
  22. oranssi totem kuulostaa hyvältä. kaksi arpaa. mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Keltainen on näistä väreistä hienoin ja multa puuttuu sitrustuoksu :)
    Suosikkituoksuni Kenzolta noin muuten on ehdottomasti Amour. Se on ihana, oon käyttänyt kyseistä tuoksua koko syksyn.
    Kahdella arvalla mukana :)
    kata.a@live.fi

    VastaaPoista
  24. Keltainen vetoaa minuun, sillä sitrustuoksua minulle ei vielä ole ja pidin todella paljon ainakin Loccitanen sitrussuihkugeelistä :) Jos tämä olisi sitten se minun sitrustuoksuni.
    Kaksi arpaa. mar.marttinen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että tykkäisit tuosta keltaisesta TOTEMista! On aika jännän tuoksuinen. Sitrus on siinä hallitsevin, mutta nahkansävyiset puut antavat kiehtovan säväyksen :)

      Poista
  25. Keltainen, sillä sitruksinen tuoksu on jotenkin helppo ja turvallinen valinta, plus se piristää. :) Ja jotenkin olen viime aikoina kokenut vetoa keltaiseen väriin...!
    Seuraan bloggerin kautta, 2 arpaa siis. :)
    karmiinisuu[at]gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että mulla tuo keltainen TOTEM pääsee paremmin käyttöön vasta keväämmällä :) Vaatii vähän totuttelua mulla. On kyllä todella persoonallinen sitrustuoksu!

      Poista
  26. Kaksi arpaa
    Keltainen sillä pidän sitrus-tuoksuista.
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  27. Oranssi kuulostaa mielenkiintoiselta energisyytensä vuoksi.
    Mukana kolmella arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  28. Keltainen Totem kuulostaa minun tuoksultani sitruunaa ja nahkaa. Pidän sitrustuoksuista valtavasti ja inhoan kun niihin ympätään myskiä tai seetriä, joten yhdistäminen nahkaan kuulostaa aivan unelmalta!
    Liityin onnelllisena facebook-seuraajaksi, helpottaa tämän ihanan blogin seuraamista kummasti ja jaoin kilpailun omalla sivullani eli taisi napsahtaa 4 arpaa.
    OutiS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Outi! Olet tervetullut blogini facebook-lukijaksi! :) Liity ihmeessä lukijoiden joukkoon myös bloggerin tai bloglovinin puolella, niin saat nuo kaikki neljä arpaa :)

      Poista
  29. Sininen Totem, koska mieheni varmaan pitäisi siitä. :)
    Kahdella arvalla mukana. :)
    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
  30. Oranssi kuulostaa houkuttelevalle. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Kenzon tuoksuista ei ole aiemmin kokemusta, mutta tuo keltainen kyllä kuulostaa hyvältä.
    Mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  32. Keltainen TOTEM vaikuttaa raikkaalta. Aiempaa kokemusta tuoksuista ei ole.

    Blogger-lukijana ja facediggarina kolmella mukaan :) Ja kiitokset jo etukäteen tuosta Body Shopin paketista :D

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät myös facebookin puolella! :) Onnea vielä edellisen arvonnan voitosta! Huippupaketti tulossa sulle ;)

      Poista
  33. Oranssi kuulostaa kaikkein kiinnostavimmalta! :) Osallistun yhdellä arvalla. honeybell (at) luukku.com

    VastaaPoista
  34. yhdellä mukaan arvontaan. Oranssi houkuttelis eniten :)
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  35. Neljällä arvalla mukana. Oranssi kuullostaa omalta tuoksulta, oranssi on myös lempivärini niin meikeissä kuin vaatteissakin.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssi on hyvä energiaväri. Kiitos tykkäyksestäsi ja siitä, että jaoit arvonnan facebookissa! :)

      Poista
  36. Oranssi on valintani, mikäli onnetar on suosiollinen :)
    Neljällä arvalla mukana, luen Bloggerin kautta nimimerkillä Netteriina, Facebookissa tykkään ja jaoin nimelläni Elise H..
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että jaoit arvonnan facebookissa! Kiitos myös tykkäyksestäsi :) Neljä arpaa sinulle siis!

      Poista
  37. Minua kiinnostaisi keltainen, sillä pidän sitrustuoksuista :) Yhdellä mukana kivassa arvonnassa!
    saya
    sayav(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  38. kahdella arvalla mukana.
    valitsen oranssin tuoksun.
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  39. Valitsen keltaisen pitkän mietinnän jälkeen. Itselleni nämä ovat vielä aivan vieraita tuoksuja, joten olisi kiva päästä tekemään tuttavuutta. :) Olen blogisi lukija Nimellä Fani, Fanny-91@windowslive.com sekä tykkään myös facebook-sivusta. Jaoin tämän myös omalla blogini Facebook -sivulla (Fani's nails and beauty)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Fani! :) Saat kaikki neljä arpaa. Kenzon tuoksut ovat kyllä tutustumisen arvoisia! Nyt vaan peukut pystyyn, että onni suosii :)

      Poista
  40. Uskoisin sinisen olevan minulle se sopiva tuoksu! Riitta, c_riitta@hotmail.com. Blogisi lukija Bloggerin kautta. :)

    VastaaPoista
  41. Oranssi vaikuttaa eniten itselleni sopivalta tuoksulta. :) Aikaisempaa kokemusta Kenzon tuoksuista mulla ei olekkaan. Kolmella arvalla mukana, bloggerin kautta lukijana ja tykkäsin facebookissa!
    juurakkoelina@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tykkäyksestäsi facebookin puolella! :) Hyvän valinnan teit tuoksuista ;)

      Poista
  42. Kahdella arvalla mukana, olen lukijana bloggerin kautta. Oranssi tuoksu kuulostaa parhaimmalta :) ennimaria@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi ja onnea arvontaan! :) Hyvä tuoksuvalinta! ;)

      Poista
  43. Keltainen kuulostaa juuri mun tuoksulta! Kiitos Bloggerlukijana ja facetykkääjänä kolmella arvalla mukana :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun sain sinutkin tykkääjäksi facebookin puolella! Kiitos tykkäyksestäsi! :)

      Poista
  44. Keltainen! Tarvitsen pulppuavaa iloa ja rönsyilevää säkenöintiä :)
    bikkenpilttuu@hotmail.com ja 3 mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo keltainen Totem on kyllä oikein kunnon piristys! :) Kiitos paljon fb-tykkäyksestäsi!

      Poista
  45. Se sininen voisi olla sopiva vaikka kyllä oranssikin käy. Kahdella mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Kolmella arvalla mukana (blogger, facebook-tykkäys). Vaikea valinta, kun ei ole näistä ennestään kokemusta. Mutta valitsen sinisen, ehkä lähimpänä minua.
    tuhansia.sivuja@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Oranssi kuulostaa parhaimmalta.
    1 arpa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Yksi arpa minulle, kiitos! Vaikea valita... kallistun oranssiin.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  49. Oranssi on eniten mieleeni, yhdellä arvalla mukana.
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  50. Keltainen. Sitruuna kuulostaa niin raikkaalta

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Kardemumma ratkaisi,, eli sininen Totem!

    Kolmella arvalla mukana!

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
  52. Veikkaan, että keltainen uppoaisi omaan nenuuni parhaiten, sitrus nääs. Joskin kaikki kyllä tahtoo hän! Meillä ollaan sen verran tuoksufriikkejä kotona :D

    halitukset sinulle ihanainen ja mä nappaisin kolme arpaa ;)
    myfantazya (a) gmail.com

    VastaaPoista
  53. ihan uusia tuttavuuksia! Mutta toi Keltainen kuulostaisi raikkaalta! Kolmella mukaan. mariestrange(a)hotmail.com

    Hyvää Joulun odotusta!

    VastaaPoista
  54. Mukana kahdella arvalla. Kivan näköisiä pulloja, keltainen olisi makuuni :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  55. Kaksi arpaa! Kaikki kuulostavat houkuttelevilta, mutta uskoisin että keltainen tuoksu sopisi eniten tyyliini :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  56. Oranssi kuulostaisi kuvauksen perusteella sopivimmalta!
    Kahdella arvalla mukana.
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Oranssin tuoksuyhdistelmä kuulostaa ihan minulta. Olen yleensäkin pitänyt Kenzon tuoksuista: L'eau par Kenzo on minulla ollut usein kesätuoksuna, ja myös monista Amour-tuoksuista olen tykännyt.
    Olen mukana arvonnassa yhdellä arvalla. - Tanja (lilylatigresse (at) gmail.com)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!