Tänään ollaan yhden suosikkituoteryhmäni äärellä: seerumien. Siinä missä meikkipuolella kauniit poskipunat ja erilaiset hohdetuotteet vetävät minua magneetin lailla puoleensa, ihonhoidossa innostun ehdottomasti eniten naamioista, kuorintavoiteista ja seerumeista. Suurin syy on varmasti se, että ne antavat näkyviä tuloksia nopeasti. Seerumit ovat ihonhoidossa kaikista tehokkaimpia, sillä tiivistetyssä muodossa olevien tehoaineiden ansiosta ne pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon. Seerumit sisältävät myös enemmän aktiiviaineita kuin muut ihonhoitotuotteet, joten iho pääsee nauttimaan todellisesta kuningatarhoidosta. Laadukkaan seerumin tulokset eivät jää iholla huomaamatta.

Olen aina kuvitellut olevani kosmetiikan suhteen ajantasalla ja tietoinen uusimmista villityksistä ja tuotelanseerauksista. Kuitenkin tunnustan, että ensimmäisestä seerumikokeilustani on "vasta" hieman yli kolme vuotta. Todellista seerumitaivasta ei ollut vielä silloin tarjolla, mutta nykyään tehotippoja ilmestyy eri sarjoilta tiuhempaan tahtiin. Monelle on valjennut seerumien olevan tehokkaampia, nopeavaikutteisempia ja ravitsevampia kuin muut ihonhoitotuotteet. Minullekin seerumi on tänä päivänä pysyvä osa ihonhoitorutiinejani. Ensikokeilun jälkeen en ole osannut olla ilman. Kun valitsee oman ihon tarpeisiin sopivan seerumin ja jaksaa käyttää sitä aamuin illoin, saa taatusti rahoilleen vastinetta.

Japanilainen V10Plus on yksi niistä harvoista apteekkisarjoista, jolta olen onnistunut löytämään harvinaisen monta hyvää tuotetta. Olen jo aiemminkin blogissani maininnut, etten ole koskaan ollut apteekkituotteiden suurkuluttaja, vaikka kosmetiikan suursyömäri olenkin. Apteekki on ollut minulle se paikka, josta haen lääkkeet - en kosmetiikkaa. Nykyään tilanne on kuitenkin täysin eri, sillä apteekkien kosmetiikkavalikoima on laajentunut valtavasti ja tarjolla on oikeasti kiinnostavia tuotteita eikä vain tylsänoloisia perusvoiteita.


V10Plus on tunnettu erityisesti värikkäistä seerumeistaan, joita löytyy sarjan valikoimasta 10 erilaista yleisimpiin iho-ongelmiin. Ihoni kävi jonkin aikaa sitten stressikauden vuoksi läpi oikean epäpuhtauksien rintaman, jolloin tartuin toiveikkain mielin sarjan C-Vitamiini Seerumiin. Se osoittautui kullanarvoiseksi avuksi ihon kirkastamisessa ja epäpuhtauksista syntyneiden jälkien häivyttämisessä. Antiseptisillä ominaisuuksilla varustettu C-Vitamiini Seerumi hoitaa näppylöitä, supistaa ihohuokosia ja vähentää talineritystä. Juuri näitä ominaisuuksia kaipaan ihonhoitotuotteiltani stressikausien aikaan, eikä C-Vitamiini Seerumi onneksi tuottanut pettymystä. Tuoksua seerumissa ei juurikaan ole, mutta teho sai unohtamaan tuoksutoiveeni. Seerumin koostumus on hyvin ohutta, sillä tuotteet ovat vesipohjaisia. Tämän vuoksi ne imeytyvät ihoon todella nopeasti, eivätkä jätä iholle tahmaista pintaa. A-Vitamiini Seerumin lisäksi tästä tuli V10Plus-sarjalta uusi suosikkini, jonka toivotan tervetulleeksi toistekin! 

C-Vitamiini Seerumi on saatavilla 30ml koossa hintaan 84 euroa. V10Plus-sarjan tuotteet eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyä tai hajusteita. Sarjaan voi tutustua maahantuojan sivuilla ja apteekeissa ympäri Suomen. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä. Netistä tuotteita voi tilata esimerkiksi Apteekkituotteet.fi:stä, josta C-vitamiini Seerumin löytää täältä.

Käytättekö te apteekkikosmetiikkaa? Millaisia kokemuksia teillä on V10Plus-sarjan tuotteista? 







*Tuote blogia varten testiin saatu.
Sis. mainoslinkkejä.

15 kommenttia:

  1. Ai jestas onpahan maailman kauneimmat kuvat! Kuin tuo upea lasipullo olisi silmieni edessä. Pidän todella paljon V10 seerumeista ja nytkin on testissä niitä kaksi yhtäaikaa. :) Kosteuttavat loistavasti ja mikä parasta kuivuvat nopsaan. Kaunis lasipullokin on plussaa. <3

    Sama juttu täällä seerumien kanssa, varmaan sen kolme vuotta käyttänyt ja nyt en voisi enää elää ilman.

    Aurinkoa uuteen viikkoon Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, kiitos!!! Ihanaa kuulla, että tykkäät kuvista <3 Mulle kun blogien kuvat on aina niin tärkeitä. Varsinkin ne omat otokset, joihin yritän edes pikkuisen panostaa. Joten kiitos! :)

      Jään jännityksellä odottamaan sun kokemuksiasi V10Plus-seerumeista. Itse oon ainakin ollut tosi tyytyväinen tähän C-Vitamiiniin ja samoin A-Vitamiiniin. Pygnogenol on ainoa, josta mun iholla ei näkynyt juurikaan tuloksia. Mutta se taisikin olla mun iholle silloin ns. "väärä valinta". C-Vitamiini ja A-Vitamiini on puolestaan olleet ihan nappiin! Varsinkin tähän olen tosi tyytyväinen. Iho on kirkastunut ihan silminnähden.

      Poista
  2. Mitä, minäkö..? :o

    Oon monesti ihastellut noita V10-seerumeita, mutta on niin hurjan hintaisia kyllä, että hieman on mun kipurajoilla.. Messuilta ilmeisesti muuten näistä saattaisi olla mahdollista ostaa pienempiä 10ml kokoja (muistaakseni Glitz & Glamin Minna vinkkasi tästä), jos sieltä raaskisi nyt jonkun mukaansa napata, eritoten tuo C-vitamiini voisi olla mulle sopiva kuvauksensa ja V10-testinkin mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sinä!!! Onnea vielä kovasti! :)

      Eihän nämä seerumit kyllä mistään edullisimmasta päästä ole, mutta riittoisia ovat kyllä - ja mikä tärkeintä: tehokkaita! Näiden kanssa ei kyllä jää ilman tuloksia, jos tunnollisesti laittaa iholle pari tippaa aamuin illoin voiteen alle. Kyllä saa intoilla ihastuksesta, kun on jaksanut käyttää tarpeeksi monta päivää ;) Se seerumitesti on kyllä hyvä antamaan vinkkiä siitä, mikä seerumi olisi omalle iholle se paras valinta. Jos tämän C-Vitamiinin nappaat ja haet iholle nimenomaan kirkkautta, et kyllä varmasti pety! Mä ainakin olen tykännyt todella paljon. A-Vitamiinia voi myös suositella! Mutta jos iho on vähääkään rasvainen tai kiiltelyyn taipuisa, C-Vitamiini on varmasti parempi valinta :) Kerropa sitten, mihin päädyit! Olisi kiva kuulla.

      Poista
    2. Kiitos vielä, messut olivat todella huiput :3 Ja en tosiaan sitten kuitenkaan raaskinut näitä seerumeita ostaa, vaikka heillä hyvät messutarjoukset olivatkin ja suosituksia näistä on tullut monelta suunnalta! :)

      Poista
  3. Todella upeita kuvia! :) Harvemmin tulee ostettua apteekista mitään kosmetiikkaa, mutta ole kiinnittänyt huomion laajentuneeseen valikoimaan, ja tuotemerkkejäkin näyttää olevan aika kattavasti tarjolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, Niina! :) Et arvaakaan miten kiva on kuulla positiivista kommenttia omista räpsäyksistä. Mä kun yritän näiden kuvien kanssa aina vähän taiteilla :D Naapurit on aika montaa kertaa varmasti ihmetellyt mitä puuhailen, kun kuvaan purkkeja kontillani. Haha!

      Apteekin tarjontaan liittyen... V10Plus on kyllä ainakin katsastamisen arvoinen tapaus :) Mulla on ollut aika monta tuotetta sarjalta käytössä. Tykkään varsinkin näistä seerumeista (C-Vitamiini ja A-Vitamiini) ja sarjan puhdistusgeelistä, jota on tullut käytettyä jo pari tuubillista.

      Poista
  4. Itsellä ei ole kokemusta näistä V10 tuotteista. Menossa olen kyllä vielä siihen kasvohoitoon jonka voitin sieltä Turusta.
    Ihanat kuvat pakko sanoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, sä voitit sen! Voi että, varmasti tulee olemaan ihana kokemus. Ja kiitos Marina! Kaikki kehut kuvista lämmittää aina kovasti :)

      Poista
  5. Käytänhän minä. En ehkä niitä perusjuttuja, mutta näitä vähän erilaisia brändejä, kyllä kiitos! Itse tykkään sarjan A-vitamiini -seerumista ja kuorinnasta, ihania tuotteita molemmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että jotkut apteekkisarjat on saaneet sulta kehuja ;) Ehkä mäkin kohta uskallan kokeilla muitakin apteekkisarjoja, nyt kun V10Plus ja BABÉ on vakuuttaneet :)

      Poista
  6. Kylläpä olet saanut kauniita kuvia aikaiseksi:) Apteekista ostan lääkkeet ja aurinkorasvat. Siinäpä se. Tuon sarjan puhdistusta tytär on käyttänyt. Tykkäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! <3 Ilahduttaa kovasti tällaiset kommentit :)

      Itsekin tykkäsin V10Plus Keramidi Puhdistusgeelistä, vaikka en normaalisti helposti puhdistusgeeleille lämpenekään. Mutta tuo ei kuivata ihoa, ei sitten yhtään. Ja sen raikastava tunne aamuisin on jotain mikä pitää kokea ;) Herättää ihanalla tavalla!

      Poista
  7. V10 kuorinta on tuttu, vähän kyllä ihmetyttää sen superkuoriva ominaisuus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin aluksi ihmettelin, että miten muka voi niin hirveästi irrota kuollutta ihosolukkoa iholta. Mutta siinä joukossa on ihan sitä itse geeliäkin, kaikki ei siis ole kuollutta ihosolukkoa :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!