Kuinka moni on joskus haaveillut omasta koti-spasta? Minä olen. En pelkästään niinä iltoina, kun pitkä työputki on huipentunut lähes ylivoimaiseen väsymykseen tai päivä on ollut yhtä maanantaita. Rentouttava hetki kotikylpylässä houkuttelisi myös silloin, kun on ollut hyvä päivä ja saanut kokea onnistumisen tunteita. Kaikesta haaveilusta huolimatta budjetti ei ole vielä antanut periksi koti-spalle, enkä kyllä tiedä mihin kotikylpylä mahtuisikaan. Onneksi tunnelmaa voi kuitenkin luoda ilman poreilevia ammeita ja suuria kylpytiloja. The Body Shop näyttää mallia miten. 


Tarinani englantilaisen The Body Shopin tuotteiden parissa juontaa juurensa jopa niinkin kauas kuin ala-asteajoilleni. Sain luvan lähteä vanhemman ystäväni kanssa koulun jälkeen kaupungin keskustaan, jonne me pikkupaikkakuntalaiset matkasimme bussilla. Keskustaan päästyämme ystäväni halusi poiketa The Body Shopissa. Ala-asteikäiselle Mialle The Body Shop edusti ihanaa kylpylämaailmaa, josta köyhän perheen tyttönä minulla ei olisi koskaan varaa ostaa mitään. Sillä aikaa kun ystäväni osti itselleen uuden White Musk -tuoksun, minä nuuhkin haikailevalla innolla irtosaippuoita, jotka kuuluivat TBS:n edullisempaan osastoon. Käsittelin saippuoita kuin kultakimpaleita, ja muistan säästäneeni markkojani ikuisuuden, ennenkuin minulla oli varaa kiikuttaa kassalle viisi pientä hedelmäsaippuaa, jotka myyjä pakkasi kauniisti läpinäkyvään pussiin rusetin kera. TBS:n tuotteet edustivat pikku-Mialle sellaista luksusmaailmaa, etten kotiin päästyäni edes raaskinut avata saippuoita pussistaan, vaan asettelin saippuapussin koristeeksi kirjahyllyni pienelle posliinilautaselle, josta saatoin ihailla niitä päivittäin. 


Pikku-Mian ja The Body Shopin tarinasta voidaan hypätä takaisin tähän päivään, sillä nuo ajat ovat palanneet eläväisesti mieleeni The Body Shopin uuden Spa Of The World -sarjan myötä. Uutukaiset tuotteet toteuttavat aikuisen haaveeni koti-spasta, jossa voin rentoutua ilman maltaita maksavaa kylpyhuoneremonttia. Tuntuu kuin Spa Of The World -tuotteisiin olisi ripoteltu jotain taikahiekkaa, joka luo mielikuvat täydellisesti rauhoittavasta kylpylämaailmasta. Näillä tuotteilla saa paon todellisuudesta stressin keskellä ja palkinnon hyvän päivän päätteeksi. Olo tuntuu uudistuneelta ja puhtaalta.

Polynesian Monoi Radiance Oil on yksi uusista suosikeistani. Polynesian saarilla naiset ovat käyttäneet monoiöljyä jo yli 2000 vuoden ajan ihon ja hiusten hoitoon, ja monoiöljyn vaikutukset kyllä huomaa naisten hehkeästä ihosta ja kiiltävistä hiuksista. Taivaallinen sekoitus kookosöljyä ja Tiare-kukkia tuoksuu varsin lumoavalta! Öljy toimii parhaiten, kun sitä levitetään kostealle iholle ja käytetään säästeliäästi kuiviin, vahingoittuneisiin hiuksiin. Paon paratiisiin tällä ylellisellä öljyllä saa 21,90 eurolla. 


Himalayan Charcoal Body Clay on puhdistava vartalonaamio. Kaoliiniin liittyvä kauneusalaisuus kuuluu kiinalaisille, jotka ovat käyttäneet savea jo vuosituhansien ajan ihonhoitoon. Hiili vetää ihosta epäpuhtauksia ja poistaa tuhansia kertoja oman massansa verran myrkkyjä. Olen käyttänyt kasvoillani monia erilaisia syväpuhdistavia savinaamioita, mutta vartalolla kerta on ensimmäinen. Vartalonaamiot tuntuvat sopivan enemmän erilaisiin kylpylöissä tehtäviin hoitoihin, mutta miksipä niitä ei voisi käyttää myös kotona spa-tunnelman luomiseen.


Himalayan Charcoal Body Clay levitetään puhtaalle iholle. Naamion levittämiseen voi käyttää sivellintä, mutta se ei ole välttämätön. 10 minuutin vaikutusajan jälkeen vartalonaamio huuhdellaan huolellisesti lämpimällä vedellä. Vartalon ihon voi verhota hiilinaamioon vaikka kerran viikossa, sillä iho on todellakin syväpuhdistettu ja hehkeämpi vaikutusajan jälkeen. Myönnän silti, että 10 minuutin vaikutusaika voi tuntua hieman pitkähköltä jos täytyy seistä kylmässä kylpyhuoneessa ilman saunan tuomaa lämpöä. Saunaankaan ei toisaalta viitsi mennä sotkemaan. Tässä kohti kaipaisin kylpyammetta, jossa käsiä voisi lepuuttaa ammeen reunoilla samalla kun makoilisi lämpimässä vedessä. Vaikka ammetta tai saunaa ei kotoa löytyisikään, suosittelisin hiilinaamiota ainakin selälle ja dekolteelle kerran viikossa, sillä se varmasti pitää myös turhat näppylät loitolla, jos niihin on taipumus. Tähän "kiinalaisten kauneussalaisuuteen" pääsee käsiksi 21,90 eurolla.


The Body Shopin Spa of the World -sarjaan kuuluu myös kaksi ihastuttavaa vartalonkuorintaa, joista rouheampi tapaus on Dead Sea Salt Scrub. Tämä kuorinta tekee ihosta niin suunnattoman pehmeän, että kuorimisen jälkeen saattaa toistella hämmentyneenä "miten voikin olla näin pehmeä iho". Suolakuorinnasta on iholle muutakin hyötyä: Kuolleenmeren suola sisältää runsaasti mineraaleja, kuten magnesiumia, kalsiumia, kaliumia ja bromia. Suuret suolakiteet ovat tehokkaasti kuorivia, ja kun ne vielä sekoitetaan korkealaatuiseen kasviöljysekoitukseen, ei tarvitse enää ihmetellä mistä ihon pehmeys on peräisin. Säännöllinen vartalon kuoriminen parantaa ihon laatua ja tasoittaa ihon väriä. Valloittavalla vartalokuorinnalla saa ihon herätettyä 25,90 eurolla. Purkki on riittoisa 350ml.

Pehmeämpi vartalonkuorinta eli African Ximenia Scrub vie Eteläiseen Afrikkaan, jossa Ximenia-puu tunnetaan "Elämän puuna". Ximenia-puut kasvavat metsissä ja savannilla ja ne sisältävät runsaasti oleiinihappoa sekä suojaavat kuivuudelle altistuvaa ihoa täydellisesti. Ximenia pehmentää ja parantaa ihoa tehokkaasti tukien samalla ihon luonnollista suojamekanismia. African Ximenia Scrub ei kuori yhtä ronskein ottein kuin Dead Sea Salt Scrub, mutta rakeet tuntuvat kyllä iholla selvästi. Tämä onkin yksi Spa of the World-suosikeistani! Iho jää yhtä pehmeäksi kuin se kuuluisa vauvan pylly. Tuoksu on miellyttävän mieto ja muistuttaa hieman karitevoita. Hintaa "Afrikan ihmeellä" on 25,90 euroa.


Hawaiian Kukui Cream on vartalovoiteista täyteläisempi. Sen poikkeuksellisen tehokkaat kosteutustehot perustuvat kukuisiemenöljyyn, jota Havaijin naiset ovat sukupolvien ajan käyttäneet ihonsa hoitamiseen altistuessaan auringolle. Kukuisiemenöljy ravitsee ihoa välttämättömillä rasvahapoilla ja vitamiineilla. Se sisältää myös korkeita pitoisuuksia linolihappoa, joten sillä on taito pehmentää karheinkin iho ja palauttaa ihon kimmoisuus. Hawaiian Kukui Cream on saatavilla 350ml koossa 28,90 eurolla. 


Samentinpehmeä Japanese Camellia Cream on kuin kermavaahtoa. Se vie kauneusrituaalien osalta Aasiaan, jossa naiset ovat käyttäneet elegantin kamelian kukan öljyä jo 700-luvulta saakka. Kameliaöljy sisältää runsaasti oleiinihappoa, jonka vuoksi sen kosteutustehot ovat tuntuvat. Voide tuoksuu makeahkon pähkinäiseltä, kun taas Kukui Cream on hedelmäisempi ja raikkaampi. Kumpainenkin voide pitää ihon pehmeänä pitkään. Kermavaahtomaisen voitelun saa 28,90 eurolla. Lähimmän myymälän voit tarkistaa The Body Shopin nettisivuilta, josta tuotteita voi myös tilata. Ilmaisen toimituksen saa yli 60 euron ostoksista.


Blogin synttärihulinat alkakoon!


Beauty Highlights juhlii loka-marraskuussa 2-vuotissynttäreitään ja blogin synttärihulinat alkavat tällä arvonnalla! Olen nyt kaksi vuotta jakanut aktiivisesti kauneusseikkailuitani ja haluan kiittää myös SINUA, että olet hypännyt matkaan mukaan. Minulla on ilo arpoa jollekin teistä ihanista lukijoistani irtiotto arjesta näillä The Body Shopin upeilla Spa Of The World -uutuuksilla. 

Hemmottelupakettiin kuuluvat suosituimmat Spa Of The World -tuotteet eli Japanese Camelia Cream, Dead Sea Salt Scrub ja Himalayan Charcoal Body Clay - unohtamatta tietenkään upeaa Monoiöljyä! Arvontaan voit osallistua vastaamalla kysymykseen: 

Miten sinä hemmottelet itseäsi pimeänä ja kylmänä vuodenaikana?


  • Yhden arvan saat vastaamalla kysymykseen. Myös palaute blogistani on tervetullutta!
  • Kaksi arpaa napsahtaa kaikille Beauty Highlightsin rekisteröityneille lukijoille (blogger tai bloglovin). Lukijaksi voi liittyä myös arvonnan aikana - tervetuloa!
  • Kolmaskin arpa on mahdollista saada jakamalla tämä postaus facebookissa tai omassa blogissa. Muistathan mainita kommentissasi mitä kautta luet blogiani ja arpojen määrän. Ethän myöskään unohda sähköpostiosoitettasi, jotta saan sinut kiinni, mikäli tämä ihana voitto osuu kohdallesi!

Arvontaan voi osallistua 11.11.2015 klo 23.59 saakka. Onnea arvontaan!






*Tuotteet saatu The Body Shopilta. Arvonta sponsoroitu.

121 kommenttia:

  1. Hemmotteluhetkeni on kaiketi infrapunasauna liikunnan jälkeen hyvän kirjan kanssa :)

    Kahdella arvalla mukana!

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä kokonaisuudelta! Olen itse ollut infrapunasaunassa vain kerran, mutta pitäisipä nyt oikein tutkailla, missä voisi mennä infrapunasaunaan monen vuoden jälkeen. Muuten kyllä saunon ainakin kerran viikossa, varsinkin näin syys-talviaikaan :)

      Arpaonnea Dzinni - ja kiva, että luet blogiani!

      Poista
  2. Aivan ihana arvonta! Mulle hemmottelua on hyvä ruoka ja sohvalla rentouminen jonkun hyvän sarjan parissa :)

    Kahdella arvalla mukana, seuraan bloggerin kautta. kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija! Nämä on kyllä niin ihania tuotteita, että hyvä kun osallistuit arvontaan ;) Nuo hemmottelurutiinisi kuulostavat myös hyviltä - samoja on mullakin! Hyvä ruoka on mulle kosmetiikkailojen ohella yhtä herkkua! :)

      Kiva, että luet blogiani ja kommentoit usein! Onnea arvontaan!

      Poista
  3. Hemmottelen itseäni laadukkaalla suklaalla, lämpimillä sukilla ja peitolla, hyvällä kirjalla tai leffalla, ja ylellisellä kosmetiikalla. <3 Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nostan peukun kaikille vaihtoehdoille! Suklaata alkoi tekemään heti mieli :D Hyvissä kirjoissa ja elokuvissa on ihan oma tunnelmansa varsinkin syksyisin ja talvisin. Ja kosmetiikkahemmottelua tarvitsee vuoden ympäri ;)

      Kiva kun seuraat blogiani! Arpaonnea :)

      Poista
  4. Ihanan oloisia tuotteita! <3 Hemmottelua on sauna aina pitkän työviikon jälkeen, kynttilöiden sytyttäminen iltaisin sekä tähän aikaan vuodesta neulominen :)
    Olen lukijasi Bloggerin kautta, eli olen mukana kahdella arvalla.
    browneyessecret@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä saavuttaa kyllä kotosalla spa-tunnelman hetkessä! Ihania ovat siis.

      Mä muuten ihailen kaikkia, jotka osaa neuloa sukkia, lapasia, pipoja - ihan mitä vaan :) Multa neulominen ei luonnistu niin helposti :D Muistan, että 5.luokalla neuloin lapaset ja 6.luokalla tein villasukat. Niistä villasukista tuli ihan hyvät, ne on mulla vieläkin jossain tallessa ja ollut paljon käytössäkin :D Jossain vaiheessa aion kyllä palauttaa koko homman mieleen ja neuloa jotain kivaa.

      Kiva, että seurailet mun kosmetiikkakokemuksia! Onnea arvontaan! :)

      Poista
  5. Ihana arvonta, pakko kokeilla onneani! <3 Hemmottelen itseäni tekemällä koko kropan kuorinnan ja kosteutuksen, kasvonaamion sekä yleensä vielä kestovärjään kulmat (ja ripset jos mies on auttamassa) , kaikki tämä ja hitokseen kynttilöitä palamaan ja kaiken tämän lopuksi kuppi kuumaa kaakaota kermavaahdolla. Nam. <3

    Seuraan blogia Bloggerin kautta ja jaoin tämän postauksen blogini facebook-sivuilla. Eli täydellä kolmella arvalla mukana jännittämässä. :)

    Syysterveisin,
    Sonja / meikkimonsteri@gmail . com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonja! Näitä tuotteita kannattaa tavoitellakin :) Sun hemmottelurutiinit kuulostaa aika samanlaisilta kuin mullakin. Kosmetiikalla saa hemmoteltua itseään helposti! Kuppi kuumaa kaakaota (kermavaahdolla, tottakai) täytyy vielä lisätä omaankin "hemmotteluohjelmaan" hoitojen päätteeksi :D

      Kiva kun luet blogiani ja kiitos kun jaoit arvonnan! Onnea arvontaan! :)

      Poista
  6. Ihana arvonta! Hemmottelen itseäni lämpimällä kupilla kaakaota tai glögiä. <3 Kahdella arvalla mukana.

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! Glögi astuu mullakin marraskuun puolella kuvioihin :) Kaakaota täytyykin ensi kauppareissulla napata mukaan. Mä juon syksyisin ja talvisin myös paljon teetä. Mutta en ihan mitä tahansa perusmakuja :)

      Sä olit muuten yksi mun blogin ensimmäisistä lukijoista aikoinaan! <3 Kiva kun oot vieläkin mukana... ethän vain katoa minnekään ;)

      Poista
  7. Mun hemmotteluhetki on sauna, lasi kuoharia/viiniä ja hyviä juustoja. Bloggerin kautta seuraillut blogiasi, joten kahdella arvalla mukana.

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että mun alkoi tekemään mieli hyviä juustoja (ja okei, ehkä lasi viiniäkin siihen). Mä rakastan juustoja! Mun kauppalista kasvaa tässä kun luen näitä kaikkien hemmottelutapoja :) Suklaata ja kaakaotakin tajusin jo tarvitsevani ;)

      Kiva kun seuraat blogiani! Oletkin ollut aika kauan lukijana jo :) Kiva juttu. Arpaonnea!

      Poista
  8. Bloggerin kautta luen ja laitan blogiini (http://blingershimmer.blogspot.fi/) maininnan arvonnastasi = kolmella arvalla ollaan siis mukana. :)

    Hemmottelen itseäni ympäri vuoden, mutta varsinkin pimeän ja kylmän, kostean, kolean aikaan päästä varpaisiin kauneudenhoidolla; ihonkuorinta, naamio, kosteutus yms. yms. Ihanan tuoksuiset ja tunteiset tuotteet ja iho virkistävät kummasti mieltä. :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira kun jaoit arvonnan! Katsotaan miten sun arpojen käy! :)

      Sulla on hyvä periaate, jonka suhteen olen todellakin samoilla linjoilla :) Jokainen nainen tarvitsee hemmottelua vuoden ympäri. Ja siihen riittää ihan pikkujutut arjessa. Tunnustan kyllä itsekin, että tähän aikaan vuodesta tuntuu tarvitsevan hemmottelua vähän useammin. Pimeys saa välillä mielen matalaksi, vaikka mitään ihmeempää ei olisi tapahtunutkaan. Tuoksut on mullekin tuotteissa yksi olennaisimmista asioista/elämyksistä! :)

      Kiva kun olet lukijana ja onnea arvontaan!

      Poista
  9. Saunan lämmössä lenkin jälkeen ja käpertymällä viltin alle katselemaan hyvää elokuvaa.
    Kahdella mukaan bloggerlukijana.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käpertyminen viltin alle hyytävillä ilmoilla ja kaikessa tässä pimeydessä - kannatan! :) Hyvät elokuvat saa olon heti rentoutuneeksi ja ajatukset muualle arkihässäkästä.

      Kiva kun seuraat blogiani, Teija! Onnea arvontaan!

      Poista
  10. Hemmottelen itseäni kuumalla hyväntuoksuisella kylvyllä. Onneksi on kylpyamme!
    Bloggerin kautta seuraan ja maili on laurakatarooma@gmail.com, 2 arpaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että minäkin nauttisin kylpyammeesta! Ihana tapa rentoutua. Nauti siitä! :)

      Kiva kun luet blogiani! Arpaonnea :)

      Poista
  11. Pitkästä aikaa täytyy itsekin osallistua arvontaan! :)
    Itse aina silloin tällöin teen kokovartalohoidon saunan yhteydessä. Kasvoille naamio, vartalokuorinta, jalkakuorinta, hiusnaamio ja perään vielä kasvojen ja vartalon kosteutus.
    Kahdella arvalla mukana, sillä bloggerissa seuraan :)
    dazzlingglowblog@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet supertehokas hemmottelija :D Okei, tunnustan, että itsekin usein teen kaikki hoidot kerralla. Mutta en aina. Musta on kiva jakaa hemmottelu "pätkiin" eri illoille ;D

      Onnea arvontaan, Maria! :)

      Poista
  12. Oi miten ihania kuvia ja tuotteita!

    Nyt oon hemmotellut itseäni teellä ja suklaalla ja katsoen hyviä tv-sarjoja. Kasvonaamio tuo myös pientä ekstraa löhöilyyn. ;)
    Seuraan bloggerin kautta eli 2 arpaa.

    karmiinisuu[at]gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Iina! Aina piristävää kuulla positiivista kommenttia kuvista :) Nämä tuotteet on kyllä arjen luksusta, tykkään kovasti.

      Mullakin kuluu aika paljon teetä syys-talviaikaan. Oon jotenkin innostunut teenjuonnista uudelleen, kun löysin uusia suosikkeja viime talvena :) Ihanaa valita eri makuja eri iltoina :D Sama asia kosmetiikan kanssa - kiva kun voi vaihdella purkkeja! Niin, ja tuo suklaahan meni mun ostoslistalle jo kommenttien alkupäässä... haha.

      Kiva kun luet blogiani! Onnea arvontaan :)

      Poista
  13. Onneksi olkoon synttäreiden johdosta. Ihanan arvonnan olet järjestänyt!
    Luen bloggerin kautta eli kahdella osallistun.
    Hemmottelen itseäni syömällä hyvää ruokaa, lukemalla hyvää kirjaa, ja läträämällä ihanalla kosmetiikalla.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, Heli! Arvonnan järjestämisestä kiitos kuuluu myös The Body Shopille, joka lähti mukaan tähän synttäritempaukseen :) Kiva kun voin piristää näillä yhtä lukijaani! Arvontoja blogissa on tulossa myös pari muutakin synttärien kunniaksi. Halusin kuitenkin antaa useammalle mahdollisuuden voittaa, joten olen jakanut arvonnat useampiin :)

      Hyvä ruoka, hyvä kirja ja hyvä kosmetiikka - kaikki on huippuhyviä hemmottelukeinoja. Samat tavat mullakin!

      Kiva kun olet blogini lukijana! Onnea arvontaan! :)

      Poista
  14. Hemmottelen itseäni kuumalla kylvyllä ja kuumilla juomilla. Luen blogiasi bloglovinin kautta ja sähköpostini on ancelapurmonen@gmail.com

    Kaksi arpaa siis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olisi kylpyamme. Varmasti ihana tapa rentoutua! :) Kuumat juomat on onneksi täälläkin hemmottelutapana käytössä.

      Kiva kun luet blogiani! Arpaonnea, Ancela! :)

      Poista
  15. Kynttilän valossa saunominen ja sen jälkeen ihanalta tuoksuva vartalovoide, jalkavoide ja tietysti ne villasukat <3

    bloggerin kautta eli kaksi arpaa. dioriinablogi@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villasukat on must! <3 Rakastan villasukkia. Jouluna paras paketti on, jos saan villasukat. Ne ei jää koskaan kaappiin lojumaan!

      Onnea arvontaan, Marina! :) Kiva kun käyt aina kommentoimassa blogissani.

      Poista
  16. Rentouttava sauna, ihon hoito ja sen jälkeen lasi viiniä pikku suolapalan kera. Kahdella mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kuulostaa! Varmasti monella muullakin nuo jutut rentoutustapana käytössä :)

      Kiva kun luet blogiani, Aila! Onnea arvontaan.

      Poista
  17. Kahdella mukana, bloggerin kautta luen.
    Hemmottelua on rauhoittuminen kotiin, saunotaan, nautitaan, järjestetään pientä illanistujaista.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauhoittuminen kotona on yksi parhaista asioista :) Eihän sitä turhaan sanota, että oma koti kullan kallis. Mukavalta kuulostaa teidänkin hemmottelutavat!

      Kiva kun luet blogiani, Marja-Liisa! Arpaonnea sinulle!

      Poista
  18. Onnea kaksi vuotiaalle:) Luen bloggerin kautta. Ihanalta kuulostaisi koti spa, mutta meillä on pieni sauna, joten sauna on mun ykkös-rentoutumispaikka. Hemmottelen kuorinnoilla ja kuplivalla juomalla siinä välillä. Hiuksiin naamiot sun muuta ja kasvoille myös. Lopuksi rasvaus. Kyllä kelpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) Sauna on täydellinen rentoutumispaikka. En tiedä osaisinko elää ilman saunaa. Joskus on eletty ;) Ihanat on hemmottelurutiinit sullakin ja aika samanlaisia on täällä. Purkit kuuluu tietenkin asiaan! Haha.

      Onnea arvontaan - ja kiva kun kommentoit aina postauksiini!

      Poista
  19. Moikka! Taas niin kauniita kuvia :) Olisiko pikku-Mia pienenä osannut aavistaa, että hän joskus kirjoittaa kosmetiikkablogia ja nauttii kauniista tuoksuista ja ihanista tuotteista joka päivä.. :)

    Mun syyshemmotteluun kuuluu hyvä kosmetiikka. Yleensä syksyllä haalin kaikkea keltaista ja raikasta, niillä jaksaa alkupimeyden. Saunaankin tekee taas mieli:)

    2 arpaa arvontaan, seuraan Bloggerin kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Mirtsu! Nyt kyllä jätit ihanan kommentin. Kiitos! <3

      Pikku-Mia ei kyllä pienenä arvannut, että pääsisi tällaisten purkkien keskelle iloitsemaan. Mutta osaa kyllä olla asioista kiitollinen ja arvostaa uusia mahdollisuuksia, kun pienenä tyttönä ei paljoa ollut mistä iloita <3 Nuorena tyttönä kun muutin omilleni aloitin kyllä heti niiden purkkien haalimisen. Kaikki ylimääräinen meni aika usein kosmetiikkaan. Se on ollut mun ilo ja heikko kohta nuoresta tytöstä saakka!

      Sun syyshemmottelu kuulostaa TOTTAKAI täydelliseltä, kun siinä on osana purkkejakin :D Hyvä! Pitäisiköhän munkin katsoa, jos löytäisin pirteitä purkkeja syksyyn. Purkkien ulkonäkökin merkitsee, tietty. Ja ne tuoksut. Ne vasta tärkeitä onkin ;)

      Onnea arvontaan, Mirtsu! Kiva kun käyt täällä aina välillä kommentoimassa :)

      Poista
  20. Hemmottelen itseäni hyvällä ruoalla/herkuilla

    Kahdella mukana, lifeanddisasters (a) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ruoka ja herkut iskee täälläkin! ...kosmetiikkaa tietenkään unohtamatta ;)

      Kiva kun seuraat blogiani ja onnea arvontaan! :)

      Poista
  21. VIllasukat, neule ja kahvikuppi. Ja loppuperhe niskaperseottteella pihalle, jotta äiti saa olla rauhassa. Kahdella arvalla mukana, bloggerin kautta luen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Toivottavasti perhe on yhteistyökykyinen, jotta saat nautiskella kahvikupista välillä omassa rauhassa :) Jokainen tarvitsee omaakin aikaa, muuten tulee hulluksi :D

      Kiva kun olet ollut blogini lukijana jo näinkin pitkään! Onnea arvontaan :)

      Poista
  22. Mia jestas, jestas, pyörryn, miten upeita kuvia, ihanimpia ikinä! Aivan taidetta, kuin katselisin jotain huippulehteä. Ihana alunperin englantilainen, nykyään L'orealin omistama Body Shop on kyllä ollut nuoresta asti oma suosikkini ja kulkenut tyttärille myös samainen rakkaus. Aivan lemppareita ovat body butterit. :)
    Ilolla mukana ja kahdella arvalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja hemmottelen kylvyllä, fantasiakirjalla ja jäätee mukaan :)

      Poista
    2. Kiitos, kiitos Tiia! <3 Ihanasti sanottu, vaikka ei nämä kuvat nyt mitään huipputaidetta sentäs ole :D Mutta parhaani yritin, jotta saisin spa-tunnelman tuotua tänne blogiin asti. Koti-spata kun ei löydy ;) Mutta ehkä joskus! Aina saa haaveilla.

      Kiva kun käyt aina ilostuttamassa kommenteillasi, Tiia! Onnea arvontaan :)

      Poista
  23. Hemmottelen tekemällä kasvo- ja jalkahoidon, suihkulla, hyvällä iltapalalla ja lopuksi rentoutus cd:llä. Sinulla on tyylikäs blogi.
    Kahdella arvalla mukana, luen Bloggerin kautta.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta! Todella kiva kuulla, että pidät blogini olemuksesta :) Kiva on ollut saada sinut lukijaksi! Hemmottelutapasi kuulostavat oikein ihanilta. Rentouttava musiikki on itsellenikin tärkeä tekijä, vaikka välillä hiljaisuus on parempaa musiikkia :)

      Onnea arvontaan, Riitta!

      Poista
  24. Hemmottelen itseäni kuukausittaisella saunomisella, jolloin tulee myös käytettyä kosmetiikkaa ylen määrin :D Myös uusia kosmetiikkatuotteita tulee ostettua enemmän mielen piristämiseksi pimeänä vuodenaikana. Luen bloggeirn kautta :)
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, siinähän on hyvät hemmottelurutiinit! :D Mäkin tykkään jakaa kaikki kosmetiikkaan liittyvät hemmottelut osiin, eli joku ilta vartalonkuorintaa, toisena iltana kasvot jne. Arki tuntuu silloin mukavammalta ;)

      Kiva kun oot lukijana! Onnea arvontaan! :)

      Poista
  25. Talvella saunon paljon, lämpö on vaan niin ihanaa kylmään vuodenaikaan! Sen jälkeen pitääkin käyttää aikaa ihon hoitoon ja erityisesti rasvaukseen, jottei iho kuivu ihan koppuraksi :) Yhdellä mukana kivassa arvonnassa!
    saya
    sayav(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Saunominen on ihanaa, varsinkin kylminä vuodenaikoina. Ja myös ne ihon- ja vartalonhoitorutiinit sen jälkeen maittaa ihan eri tavalla! :) Jotenkin kokonaisvaltaisesti puhdas olo.

      Onnea arvontaan, Saya! Kiva kun piipahdit blogissani taas! :)

      Poista
  26. Heippa!
    Näitä tuotteita olenkin hypistellyt jo monesti liikkeessä!:D ihanan oloisia!
    Näin kotiäitinä rakastan hoitaa ihoani ja itseäni iltaisin saunomalla, jonka yhteydessä teen usein kasvohoidon ja kourinnan koko keholle! Ihana tunne sen jälkeen<3 ottaisin nämä tuotteet mieluusti mukaan hemmotteluhetkiini! ;)
    heidi.hemming@teonol.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Heidi! Kiva kun löysit blogiini ja tulit osallistumaan tähän arvontaan :) Ihanalta kuulostavat hemmottelurutiinisi. Sauna + kasvohoito + vartalonhoito on lyömätön yhdistelmä :) Onnea arvontaan!

      Poista
  27. Bloggerin kautta lukijana nimellä Fani, Fanny-91@windowslive.com

    Hemmottelen itseäni suklaanaamiolla, lämpimällä saunalla ja kuumalla kaakaolla :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaakao maistuu aina mullekin kylmillä ilmoilla :) Kermavaahtoa kun vielä laittaa päälle, niin täydellistä! Suklaanaamiot on myös ihania. Vaikka jotkut niistä tekisikin mieli syödä :D

      Kiva kun oot lukijana Fani ja käyt aina piristämässä kommenteillasi! :) Onnea arvontaan!

      Poista
  28. Hemmottelen itseäni hyvällä ruualla, kuumalla kaakaolla ja mielenkiintoisella kirjalla :)
    Olen mukana kahdella arvalla, luen bloglovinin kautta.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ruoka on kosmetiikan ohella parhaimpia iloja! ;) Kuuma kaakao ja mielenkiintoinen kirja kelpaavat täälläkin. Molemmat keinot sopivat rentoutumiseen täydellisesti.

      Kiva kun seuraat blogiani! Onnea arvontaan :)

      Poista
  29. Mä hemmottelen itseäni jalkakylvyllä ja kasvonaamiolla teetä juoden. Yleensä en teetä juo, mutta tuon hemmotteluhetken kanssa on pakko juoda :D

    ♡:Vanha lukija Sara (mypersonalgalaxy@gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi ryhdistäytyä ja tehdä jalkakylpyjä useammin. Sauna olisi niin täydellinen paikka siihen! Mutta tulee aivan liian harvoin tehtyä. En edes uskalla sulle myöntää, että milloin on viimeksi jalat ollut oikein omassa jalkakylvyssään :D Hyvä kun muistutit tästä rentoutumiskeinosta! :)

      Kiva on ollut saada sut lukijaksi, Sara! Onnea arvontaan! :)

      Poista
  30. Oo, itsensä hemmottelua! Harrastan! Arkisin riittää ihan vain muutama kynttilä, villasukat ja viltin alle piiloutuminen. Emmerdale yms. hyvä ohjelma vaan pyörimään. Vapaalla sitten meennäänkin vähän isommalle linjalle. Saunassa rentoutumista, hyvää viiniä, naamio kasvoille ja tietysti koko kropalle hoitoa. Välillä saan jopa huijattua mieheni hieromaan ;)

    Kahdella arvalla mukana, on mahtava arvonta!

    myfantazya (a) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Janet! Hemmottelua pitääkin harrastaa :D Muuten ei elämä maistu miltään ;) Kiva, että mies hoitaa oman osuutensa sun hemmottelusta :D Sulla on hyvät hemmotteluideat siellä!

      Ihanaa kun olet lukijana. Onnea arvontaan! :)

      Poista
  31. Hemmottelua on hyvä kirja. :)

    Kahdella arvalla mukana, ihana arvonta! =)
    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kirja on tehokas tapa rentoutua ja vie aina mukanaan. Kiva kuulla, että arvonta innosti osallistumaan! :)

      Mukavaa kun olet lukijana. Onnea arvontaan!

      Poista
  32. Suklaa, viini, peitto, kaksi karvakuonoa melommille kainalolle ja netflix :D Kynttilät lisäksi luovat tunnelmaa. Seuraan bloglovinin kautta eli kahdella arvalla mukana. merikukka(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvä kombo kaikenkaikkiaan! :D Netflix on tullut täälläkin kahlattua aika hyvin läpi, jos kauhuelokuvia ei lasketa. Suklaa kuuluu tietenkin olennaisesti hemmotteluun!

      Kiva kun olet lukijana! Onnea arvontaan!

      Poista
  33. Hemmottelen itseäni kylpyhuoneen lattialämmityksellä, joka saa paahtaa kylmien säiden yli ja kynttilöillä, jotka palavat suihkuhetkeni aikana. Meillä on nykyään onneksi tilava ja hotellimainen kylpyhuone, jossa saa kynttilöiden avulla oikein mukavan ja rentouttavan suihkuhetken. Iltaisin sitten villasukat ja kynttilöitä palamaan.
    Kahdella arvalla mukana :) mar.marttinen@gmail.com
    Kiva kun olet alkanut postailemaan ripeämpään tahtiin! Täällä poikkeuksetta päivittäin tulee käytyä kurkistamassa, onko mitään uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, teidän kylppäri kuulosta ihanan tunnelmalliselta! :) Kelpaa varmasti nautiskella! Villasukat on mullakin aina jalassa. No, ehkei nyt niin usein kesäisin, mutta syksyisin ja talvisin en luovu niistä ;)

      Onpa ihanaa kuulla, että käyt täällä noin usein visiitillä! Ja tosi kiva, että olet lukijana. Pyrin postailemaan noin kolmisen postausta viikossa eli joka toinen tai kolmas päivä. Juttuja kirjoittelen kuitenkin varastoon aina kun ehdin! :) Kommentit piristävät täälläpäässä kovasti, joten niitä saa jättää aina kun jaksaa ;) Onnea arvontaan!

      Poista
  34. Iltalenkki koiran kanssa ja saunaan. Saunan jälkeen pehmeä kylpytakki ja lämpötöppöset. :)
    Luen Bloggerin kautta.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpötöppöset on ihania! Mullakin on niitä muutamat. Viime jouluna taisin toivoa pelkästään erilaisia töppösiä ja sukkia joululahjaksi, haha. Nyt kaipaisi oma valikoima taas täydennystä, kun olen ehtinyt kuluttaa entiset puhki :D Kylpytakinkin voisi hankkia uuden. Kiva kun tuli tällaisia vähän erilaisia hemmotteluvinkkejä! Mä olen näissä ehdottomasti samoilla linjoilla.

      Mukavaa, kun olet lukijana! Arpaonnea toivotellen :)

      Poista
  35. Jotain pientä naposteltavaa ja luen blogeja haaveillen kaikista ihanista tuotteista mitä näissä esitellään.
    Seuraan bloglovinin kautta..
    koo.aaa(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti osa blogeista bongatuista haaveista on toteutettavissa! :)

      Kiva kun olet lukijana. Onnea arvontaan!

      Poista
  36. Nämä näyttää just niin arjen luksukselta ja näiden parissa varmasti pääsisin minäkin ottamana pienen lepohetken ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin just! Kyllä säkin Maiju sitä lepoa välillä kaipaat, kun viiletät täysillä eteenpäin ;)

      Hyppäätkö mukaan arvontaan? Kaksi arpaa olisi tarjolla :D

      Poista
  37. Sauna, villasukat, lasi viiniä ja hyvä televisiosarja kynttilänvalossa.
    Seuraan bloglovinin kautta

    tiltu_kultu ( a t ) luukku . com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan kaikkia vaihtoehtoja - erikseen ja yhtäaikaa! :) Tosin villasukat eivät yksinään itseäni rentouta, mutta ilman niitä on vähemmän kotoisampi olo :D

      Kiva kun seuraat blogiani! Arpaonnea Tiltu!

      Poista
  38. Luulin jo että olen klikannut itseni lukijaksi, mutta nyt vasta sen tein - eli Bloggerin kautta luen. Ja hemmottelen itseäni herkuilla, kosmetiikalla ja raivaamalla tilaa kalenterista liikunnalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin luulin, että olet jo lukijana! Mutta tervetuloa nyt :)

      Herkut ja kosmetiikka on täällä hoidossa, mutta liikuntaa voisi vähän lisätä! Sekin nimittäin piristää yllättävän paljon. On jäänyt viime aikoina aivan liian vähälle kaikessa huiskeessa.

      Onnea arvontaan, Eeva! :) Kiva kun käyt aina välillä jättämässä kommenttia postauksiini! Kommentit piristävät aina.

      Poista
  39. Hemmottelen itseäni syömällä hyvin, pitämällä huolta ulkonäöstäni ja nauttimalla hyvästä seurasta! :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kummasti elämänlaatua parantavia juttuja! Itse tähtään samoihin asioihin :)

      Kiva kun olet lukijana! Arpaonnea :)

      Poista
  40. Lauantain hemmottelua kovan treeniviikon jälkeen:
    Poreallas, lasi kuohuviiniä ja näitä tuotteita mitä jo esittelit. Mulla taitaa ola Havaian cucui cream, monoi öljy ja dead see kuorinta. Aivan fantastisia tuotteita, lisää kyllä kaipaan näitä, ovat jo melkein lopussa:)- Luen bloggerin kautta blogiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että säkin olet tykästynyt näihin! Nuo mitä mainitsit, ovat munkin lemppareita. Japanese Camelia Cream on myös ihana. Se onneksi löytyy tästä arvontapaketistakin ;) Katsotaan osuuko arpaonni kohdallesi!

      Mukavaa, kun olet lukijana! Onnea arvontaan :)

      PS. Poreallas kelpaisi mullekin ;)

      Poista
  41. Oi, ihana arvonta! :)

    Mä hemmottelen itseäni sallimalla tietyn löysäilyn vapaa-ajalla. Rennot vaatteet, villasukat, oma kolo sohvan nurkasta ja joku ihanan lämmin viltti..:) Ja iso muki kahvia sekä herkkuja :D Sytytän kynttilöitä, ihan vaan olen :) Ja hei, mä kyllä niin tykkään siitä fiiliksestä mitä täältä blogista huokuu, sun innostus välittyy kyllä ruudun toiselle :)

    Osallistun kahdella arvalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, sä olit muuten ensimmäinen, joka mainitsi rennot vaatteet! Ja nehän on aivan välttämättömyys! Mä en koskaan kotona käytä farkkuja. Oon rennoissa vaatteissa joka päivä ;) Vaihdan vasta viime tipassa farkut, kun on pakko lähteä töihin tai on joku meno.

      Ja kiitos, kiitos! <3 Onpa ihanaa kuulla. Kyllä nyt piristit sun kommentillasi :) Haluaisinkin, että täältä blogista huokuisi hyvää oloa ja innostusta. Vaikka välillä "valitellaankin" silmänalusien tummuutta :D

      Arpaonnea - ja kiva kun oot lukijana! :)

      Poista
  42. Niin ja säpo! salkanposti@gmail.com Näemmä ei pitäisi väsyneenä kommentoida ikinä mihinkään, mutta siis kahdella arvalla ( en muista kirjoitinko äskeiseen kommenttiin..:D ) mukana, seuraan Bloggerin lukulistan kautta :)

    VastaaPoista
  43. Hemmottelen itseäni kosmetologin kauneushoidoilla ja hyvällä ruualla. Mukaan kivaan arvontaan kahdella arvalla =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetologilla käynti on kyllä luksusta! Tuntuu, että itse käyn aivan liian harvoin, kun hoidan ihoani niin tunnollisesti. Mutta jo pelkästään sen rentouttavan kasvohieronnan takia voisin varata ajan! Sitä ei voita omat naamiohetket :D

      Kiva kun olet lukijana! Onnea arvontaan! :)

      Poista
  44. Yhdellä arvalla mukana. Kotona rentoudun pitkällä saunalla, sen jälkeen kuorin koko kropan ja rasvaan. Kynttilät palamaan ja suurinta herkkuani Ainon maitosuklaa-jäätelöä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aino-jäätelöt on niin hyviä! Oma suosikkini taitaa olla se jogurttijäätelö, jossa on mangoa :)

      Onnea arvontaan ja kiva kun poikkesit blogissani! Tervetuloa toistekin :)

      Poista
  45. Ja hups.. Unohdin spostiosoitteeni tuosta kommentista.. emmakaroliina_@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Yhdellä mukaan ylelliseen arvontaan! Tuotteet kuulostavat ihanilta. Hemmottelen itseäni näin syksyisin kosteuttavilla naamioilla. Joskus kylpylässä käyntikin piristää.

    nelliina at yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosteuttavat naamiot ovat tähän vuoden aikaan erityistä herkkua iholle! :) Kylpylässä käynti piristää myös varmasti. Alkoi heti tekemään mieli johonkin kylpylähoitoon!

      Onnea arvontaan! Kiva kun poikkesit blogissani :)

      Poista
  47. Olen niin laiska hemmottelemaan itseäni.. Liekö syy siinä että perheeseen kuuluu "vakituisesti" 5 mistä :) Nyt vielä yökylässä 2 lisää! Olen niiin yksinäni näiden kanssa jotenka :).. Mutta hellähemmottelu hetki on se kun käperryn soffan kulmaan filtinalle ja kisuni Minttu tulee kylkeen kehräämään....
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuohan on mukava hetki, kun on omaa rauhaa ja kisu kehräämässä vieressä :) Suurperheessä on välillä vaikea löytää aikaa itselleen ja itsensä hemmotteluun, joten kaikessa omassa ajassa on jo hemmottelun tuntua. Ei siihen rentoutumiseen välttämättä vaadita isoja asioita :)

      Kiva kun olet lukijana, Birgit! Onnea arvontaan :)

      Poista
  48. Lämpäimällä saunalla tai käymässä lämpimässä suihkussa :)

    Kahdella arvalla mukana!

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Bloggerlukijana kahdella mukaan

    Hemmottelen itseäni pitkillä lämpimillä suihkuilla :)

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmasti ole ainoa, joka käyttää samaa hemmottelukeinoa! :)

      Onnea arvontaan, ja mukavaa, kun seurailet blogiani!

      Poista
  50. Hemmottelen itseäni saunomalla. Kahdella arvalla mukana. Seuraan bloggerissa.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sauna on varma tapa hemmotteluun! :)

      Arpaonnea ja kiva kun olet lukijana!

      Poista
  51. Hemmottelen itseäni nauttimalla kupin hyvää teetä samalla kun hoidan kädet ja kynnet kuntoon. Tai lukemalla hyvää kirjaa, tekemällä käsitöitä tai pikakasvohoidon. Keinoja on monia :D Ja bloglovinin kautta luen nimellä Hanna :) kynsipollo@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä, Hanna! Mä teen kaikkea samaa, paitsi kynsienlakkailu ei ole mulle niin rentouttavaa puuhaa mitä luulisi :D Se on varmaan selvinnyt mun postauksistakin, haha. Enkä muuten ole mikään taituri neulomaan tai virkkailemaan, mutta joskus vielä opettelen senkin taidon kunnolla :D

      Kivaa kun olet lukijana! Onnea arvontaan!!

      Poista
  52. Voiii että, paljon onnea mahtavalle blogille! ♥ Mä muistan myös, miten Mariannella oli niitä pieniä kylpypalleroita tai mitä olikaan :D Niin suloisia!

    Hemmottelen kasvo- ja hiusnaamioilla, manikyyreillä.. Kaikilla pienillä jutuilla, kuten sohvalla viltin alla löhöillen teekupin kanssa^^ Eikä saa unohtaa ledivalojen ja kynttilöiden määrää myöskään!

    cosmeticlandblog @ gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Catarina! <3 Ai sä muistat ne! Mäkin taidan muistaa jotenkin hämärästi, nyt kun otit puheeksi :D

      Mä olen niin samaa mieltä tuosta, että hemmotteluun ei tarvita suuria. Hyvää teetä ja viltti - sekin saa jo olon rentoutuneemmaksi! :)

      Kiva kun oot lukijana! Onnea arvontaan!

      Poista
  53. Onnea ihanalle blogillesi! Osallistun kahdella arvalla, luen bloggerin kautta. Näin syksyllä hemmottelen itseäni sieni- ja karpaloreissun jälkeen saunalla ja miehen tekemällä pizzalla viinilasin kera. Samalla voi tehdä jalka- ja kasvohoidon. Rakastan näitä pimeitä syksyn iltoja kynttilöiden palaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Klaara! :)

      Syksyssä on kyllä omat hyvät puolensa. Juuri tuo hämyisyys vetoaa minuunkin. Ja omatekoinen pizza maistuu tietenkin aina!

      Onnea arvontaan! Mukavaa, kun olet lukijana :)

      Poista
  54. Onnea kovasti ja aivan ihana arvonta!
    Hemmottelen itseäni suklaalla ja lasilla viiniä :)
    Kahdella arvalla mukana.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Kiitos Amelia!

      Kummatkin hemmotteluideoistasi saavat multakin kannatusta!

      Onnea arvontaan ja kiva kun seuraat blogiani! :)

      Poista
  55. Onnea. Yhdellä arvalla mukana. Hemmottelen saunomalla itseäni. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sauna on varma keino!

      Onnea arvontaan ja kiva kun piipahdit blogissani! Tervetuloa toistekin :)

      Poista
  56. Onnittelut blogille! :)

    Mä koen, että salitreeni tai juoksulenkki on parasta hemmottelua itselle näin syksyllä. Pysyy mieli virkeänä harmaasta säästä huolimatta ja urheilusuorituksen jälkeen on tosi hyvä fiilis. Liikkumaan lähteminen on välillä itselle vähän haastavaa, mutta siitä tulee aina parempi fiilis kuin herkuttelusta. Silloin tällöin tosin hemmottelen itseäni sillä suklaalla, syksyllä vähän nmuita vuodenaikoja useammin ;)

    Seuraan bloggerin kautta ja jaoin linkin arvontaan blogini uusimmassa postauksessa :)
    kata.a@live.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! :)

      Mä niin tiedän tuon tunteen. Liikkeellelähtö on mullekin se vaikein juttu, enkä taida olla ainoa :D Pitkän päivän päätteeksi koti tuntuu usein paljon vetoavammalta ;) Mutta kun saa lopulta itsensä ulkoilemaan tai salille, olo on heti energisempi!

      Kiitos jaoit arvonnan ja olet lukijana! :) Onnea arvontaan!

      Poista
  57. Kuvasi ovat aina kauniita ja postauksistasi saa valtavasti tietoa; ihailen ja kiitän.

    Osallistun arvontaan kahdella. funkyandfifty at ymail piste com

    VastaaPoista
  58. Omaa hemmotteluaikaa on kasvo- ja jalkahoito, jonka teen kotona. Säännölliset käynnit fysioterapeutilla, PT:n luona ja kiropraktikolla sekä kotona tehty kehonhuolto lisäksi.

    Kolmella arvalla mukana (jaoin kisan FB-kavereille) ja s-posti ellinen76@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Yhdellä arvalla mukana. Hemmottelen saunalla, kasvohoidolla ja hyvällä ruoalla.
    mariah-79(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  60. Olen kahdella arvalla mukana, kunhan näen mistä pääsen rekisteröitymään blogiin :) Sivu näyttää just nyt vähän väärin osan.

    Mua miellyttää tässä sun blogissa a) miten postailet kaikenlaisista merkeistä (etkä aina vain samoista merkeistä, kuten joissain blogeissa helposti käy), ja että b) postaat sekä luonnon- että tavallisesta kosmetiikasta siten, että keskityt luonnonkosmetiikkaan ja tavallinen on mukana kun sieltä löytyy jotain hyvää.

    Itse rentoudun ja hemmottelen itseäni rauhallisella omalla ajalla, esim uimahallin spa-osastolla (omaa saunaa ei ole), tai kirjan ja suklaan kanssa.
    Mervi

    VastaaPoista
  61. Tekemällä kasvohoitoja ja nauttimalla lämpimästä saunasta. Minusta on myös ihanaa lähteä pimeällä ulos ja ihastella tähtitaivasta :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  62. Sisustamalla asuntoani piristävillä väreillä!
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  63. Voi miten ihana arvonta! Hemmottelen itseäni leffailloilla kera viinilasillisen. Yhdellä mukana.
    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Lenkkeilen raikkaassa syysilmassa, ja saunon pari kertaa viikossa. Joskus innostun tekemään ihania kasvokuorintoja! Kaksi arpaa, bloggerin kautta lukijana. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!