Toisinaan pidemmät työputket ja stressi haukkaavat ison osan kallisarvoisesta yöunestani. Silloin etenkin silmänympärysseutu on kovilla. Pahimpina aamuina peilistä kurkistaa pandasilmä, jonka silmänympärykset ovat melkein yhtä turvonneet kuin ampiaisen piston jäljiltä. Tummuuden saa hyvällä peitevoiteella piiloon, mutta turvotuksen poistaminen onkin sitten asia erikseen. Siihen tarvitaan jotain muuta kuin "perushyvä" silmänympärysvoide. Tänään tarjolla on vinkki viilentävästä ja tehokkaasta silmänympärysvoiteesta, joka laskee turvotusta nopeasti. 


Ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja Pulpe de Vie tarjoaa ratkaisun ankeisiin aamuihin silmänympärysvoiteellaan, joka lupaa tarttua lähes kaikkiin haasteisiin: hankkiutua eroon turvotuksesta ja tummista silmänympäryksistä, silottaa ryppyjä ja kiinteyttää ihoa. Kirkkaamman katseen tarjoava tuote on nimetty "rakkaudeksi ensisilmäyksellä" eli Love At First Sight. 2in1-tuotetta voi käyttää sekä silmänympärysnaamiona että -voiteena. 

Hedelmiä ja kukkia sisältävä koostumus pursuaa vitamiineja ja antioksidantteja, jotka hellivät silmänympärysalueen herkkää ihoa hellävaraisesti. Love At First Sight sisältää luonnonmukaisia raaka-aineita jopa 99,6%. Tuotteen "salainen resepti" perustuu muun muassa luonnonmukaiseen kiiviuutteeseen sekä kaktusviikuna- ja luumuöljyyn. Kiivi on erittäin C-vitamiinipitoinen, antioksidanttinen ja elvyttävä. Luumu ja kaktusviikuna puolestaan vähentävät ryppyjä sekä kosteuttavat ja ravitsevat silmänympärysihoa. Tehokkaan viilennyksen takaa luonnonmukainen piparminttuvesi, joka rautayrttiuutteen ja ruiskaunokin kanssa poistaa tehokkaasti nestettä ja stimuloi silmänympärysihoa. 


Jos voidetta haluaa käyttää naamiona, sen voi levittää iltasella paksuhkona kerroksena puhtaalle silmänympärysiholle ja jättää yöksi tekemään taikojaan. Voide imeytyy hätkähdyttävän nopeasti, joten naamioon voi turvautua myös aamulla. Kun Love at First Sightia haluaa käyttää silmänympärysvoiteena, sitä levitetään tuttuun tapaan ohuelti puhtaalle iholle. Koostumus saattaa aluksi tuntua jopa liian kimmeltävältä, mutta glitterlook katoaa voiteen imeydyttyä, jolloin silmänympärysseutu jää hyvin hillitysti kuulaaksi - juuri sellaiseksi kuin sen haluaakin olevan. Tummat silmänaluset huijataan sekunneissa vaaleammiksi ja pandasilmää hymyilyttää. Voiteen ykkösjuttu ei kuitenkaan ole sen heleyttävä vaikutus, sillä "rakkaus ensisilmäyksellä" laskee turvotustakin sellaista ennätysvauhtia, että torkuttajatkin ehtivät ajoissa töiden äärelle uusin silmin. Kaiken lisäksi tämä jopa kiinteyttää tuntuvasti!


Useampia Pulpe de Vien tuotteita testattuani on pakko todeta, että Love at First Sight on sarjan paras tuote ja hipoo jopa luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteiden kärkipäätä. Se on yllättävää, sillä sarja ei ole mikään ökykallis ja pakkauksetkin ovat tyyliltään sööttejä ja tyttömäisiä. Sisältö on silti vakuuttava! 

Love at First Sight on saatavilla 15ml ilmattomassa pumppupakkauksessa 20,85 eurolla maahantuojan verkkokaupasta. Tuote on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa eikä sisällä parabeeneja, fenoksietanolia, silikoneja, hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Alkoholiton tuote soveltuu myös raskaana oleville naisille ja erittäin herkälle iholle. 

Oletteko te löytäneet hyviä luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteita?






*Tuote saatu maahantuojalta.

26 kommenttia:

  1. Itse olen ihastunut SkinBlossomin silmänympärysvoiteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, Elli! SkinBlossomin silmänympärysvoide odottelee minulla testattavien joukossa, joten täytyypä antaa sillekin kohtapuoliin mahdollisuus. Vielä en ole sarjaan ehtinyt ollenkaan tutustumaan. Mutta edullinen sarja sekin! :)

      Poista
  2. Onpa ihanan näköinen pakkaus, taas niin kauniita kuvia, että! <3 Vaikuttaa erittäin kivalta tuotteelta etenkin luonnonkosmetiikan rakastaja näkökulmasta ( + ne pandasilmät...) Kivaa loppuviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos nyt, Niina! :) Söpön pumppupullon tehot löi ainakin mut ällikällä! Suosittelen testaamaan tätä. Ei ole onneksi kallis tuote ja kestää käytössä pitkään. Iloista loppuviikkoa sinnekin! :)

      Poista
  3. Tämä kuulostaa todella hyvältä. Juurikin sellaiselta mitä kiinnostaisi kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli tosi kiva yllätys. Myönnän rehellisesti, etten odottanut tältä suuria ihmeitä, mutta yllätti suuresti! Edulliseksi tuotteeksi kultakimpale :)

      Poista
  4. Ihana pakkaus ! Päättelin pakkauksesta, että nyt on varmaan aika kallis tuote kyseessä ja turha innostua, mutta onhan mulla tohon varaa! Ostoslistalle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pulpe de Vie'n pakkaukset on kaikki aika söpöjä :) Sen takia en jotenkin osaa odottaa niiltä niin isoja ihmeitä. Miten sitä onkaan jämähtänyt siihen uskoon, että luksustuotteet myös näyttää luksukselta. Mutta eihän se aina ole niin! Joskus ulkokuori voi hämätä ;) Tämä ainakin oli huipputuote, vaikka olikin verhottu "vain ihan kivannäköiseksi söpöliini-purkiksi" :D Kerro mitä pidit, kun kokeilet! Olisi kiva kuulla sun mielipide.

      Poista
  5. Mä rakastan Supermoodin ja Patykan silmänympärysvoiteita. :) Mutta tää kuulostaa hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummastakaan ei ole mulla kokemusta, mutta arvaat varmaan, että aion kokeilla :D Mä odotin tämän olevan vain sitä "ihan kiva"-linjaa, mutta olikin sitten vähän enemmän! Tykästyin. Varmasti ostan jatkossakin.

      Poista
  6. Tämän merkin pakkaukset ovat kivan värikkäät ja leikkisät, ihan jo sen takia kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin arvelin, että nämä pakkaukset voisivat vedota suhun! :) Pulpe de Vie on tehnyt luonnonkosmetiikasta vähän leikkisämpää :D Tuotteissa on myös tosi kivat, hedelmäiset tuoksut. Ihan kuin olisi itse murskannut hedelmistä ja marjoista naamioita ja muuta :) Tykkään myös sarjan kuorintavoiteesta ja yövoiteesta. Niitä suosittelen tämän lisäksi!

      Poista
  7. Tämä kuulostaa just mun tuotteeltani.... miten niin mulla silmänympärysten turvotusta? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän mullakaan ole, muuten vain höpötän ;) Mutta oikeasti - tällä lähtee turvotus, kun herää "väärin silmin" :D

      Poista
  8. Onpa virkistävän näköinen pakkaus! En vaan kauheesti tykkää tommosesta glittermäisestä koostumuksesta sy-voiteessa... :(

    t. Kissis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Pulpe de Vie'llä on luonnonkosmetiikassa söpö linja! Myönnän, että toi glitterisyys ei ollut munkaan mieleen aluksi, mutta se häviää iholta tosi nopeasti. Ei tarvi lähteä töihin glitterhippuset silmien alla :D

      Poista
  9. Tätä täytyy kokeilla, varsinkin tuo naamioidea kuulostaa kivalta, varsinkin jos vaikutus on turvotusta laskeva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ainakin oli! Tykkäsin tästä silti enemmän perinteisenä silmänympärysvoiteena. Jos laittaa yöksi paksumman kerroksen, mä koen, että se saattaa myös vähän turvottaa. Joten käytin naamiona välillä aamuisin :) Ja se miksi puhun menneessä aikamuodossa, niin täähän on multa jo loppu! Mutta varmasti tilaan uuden. Tämä oli niin hyvä tuote ;)

      Poista
  10. Ooh kuulostaa täydelliseltä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika lähellä onkin! Varsinkin kun puhutaan tuosta hintaluokasta :D

      Poista
  11. Vaikuttaa tutustumisen arvoiselta tuotteelta! Mä oon jo heittänyt kirveen kaivoon sen suhteen, että yksikään silmänympärysvoide oikeasti vaalentaisi silmänalusia. Mulla kun on luonnostaan tummahkot silmänaluiset, nukuin hyvin tai en ja käytin mitä hyvänsä voidetta. Pienikin heleytys olisi kuitenkin plussaa ja turvotuksen lasku tärkeää. Mun täytyy ihan pian hommata uusi silmänympärysvoide ja voisin melkein antaa tälle mahdollisuuden! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, että tämäkin enemmän vain heijastaa valoa ja "huijaa" silmänympäryksiä vaaleammaksi. Mutta se riittää mulle :) Silmänaluset näyttää selkeästi kirkkaammalta kun tätä laittaa. Ilme freesiytyy heti! Ja varsinkin tuo turvotusta poistava vaikutus oli mun mieleen. Jos kokeilet, kerro ihmeessä mitä pidit. Olisi kiva kuulla! :)

      Poista
  12. Mä rakastan viilentäviä silmänympärysvoiteita ja tääkin vaikuttaa tosi kivalta. Pakkaus on suloinen ja hintakaan ei oo paha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kiva! Ja oikeasti tekeekin jotain, eikä vaan ole söpönä peilikaapissa ;D Jos päädyt testaamaan, kerro mitä tykkäät. Haluan kuulla! :)

      Poista
  13. Onpa söpö purkkikin ja pumppu on aina plussaa. En ole tästä kuullutkaan, mutta kaikin puolin ihanalta tapaukselta vaikuttaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pumppupullot on kaikkein kätevimpiä! Tämä on ihana tapaus, suosittelen tutustumaan :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!