Koska viime päivinä blogissa on seikkailtu aika pitkälti selektiivisillä seuduilla ja luonnonkosmetiikan parissa, tänään pyrähdetään vaihteeksi hieman edullisempien markettituotteiden pariin. Moni teistä tietää, että ihonhoidossa luonnonkosmetiikka on minulle ykkönen ja meikkien osalta käytän paljon selektiivisiä tuotteita. Siksi näiden kahden ryhmän edustajia näkyy luonnollisesti blogissanikin eniten. Toisinaan eteen osuu kuitenkin mukavia yllätyksiä myös markettimaailmasta, joista vinkkaan mielelläni. Tämänpäiväiset söpöt Maybellinen Baby Skin -meikinpohjustajat ovat oivia apureita ihonsävyn heleyttämiseen tai ihohuokosten häivyttämiseen eivätkä tee lompakkoon suurta lovea.


Meikinpohjustajia kannattaa käyttää, jos hakee meikille pitkäkestoisuutta. Kuten arvata saattaa, pohjustajia käytetään puhtaalle iholle, meikin alle. Ne tasoittavat ihoa ja luovat meikille ideaalisen pohjan. Maybellinen Baby Skin -tuotteisiin kuuluu kaksi erilaista meikinpohjustajaa: Instant Fatigue Blur on tarkoitettu väsyneelle, raikastusta ja heleyttä kaipaavalle iholle. Instant Pore Eraser ottaa puolestaan haltuun epätasaisen ihon häivyttämällä laajentuneet ihohuokoset ja silottamalla ihon pinnan. Instant Fatigue Blur on saatavilla kahdessa sävyssä: 01 Cool Rose ja 02 Warm Apricot.

Heleyttävät meikinpohjustajat ovat kullanarvoisia varsinkin huonosti nukutun yön jälkeen, kun iho näyttää harmaalta ja ilme on nuutunut. Meikinpohjustajilla pystyy "huijaamaan" paljon, sillä niillä saa ihon näyttämään hetkessä eloisammalta. Poskipunaa suosittelen myös! Minulla heleyttävät tuotteet ovat lähes päivittäin käytössä ja poskipunaa en myöskään unohda. Jos jätän pohjustajan pois, haen heleytyksen kuultavammasta meikkivoiteesta tai muista korostus- ja heleytystuotteista. Pohjustajat ja meikinkiinnityssuihkeet ovat kuitenkin paras kikka, jos haluaa saada meikin myös kestämään.


Jos haet raikkautta ihollesi, Maybellinen Baby Skin -pohjustajista kannattaa valita Instant Fatigue Blur. Viileälle ihonsävylle suositellaan sävyä 01 Cool Rose ja lämpimälle iholle sopii paremmin 02 Warm Apricot. Jos oma iho on pohjasävyltään hyvin pinkki tai punakka, 02 Warm Apricot voi olla hyvä vaihtoehto häivyttämään ihon punaisuutta, mikäli 01 Cool Rose korostaa sitä entisestään. 

Instant Fatigue Blur raikastaa, tasoittaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Koostumus on hyvin kevyt, joten se ei tunnu alusmaskilta meikin alla. Voide heijastaa valoa todella hentoisesti, joten tätä voisi ilomielin suositella myös niille, jotka normaalisti epäröivät käyttää heleyttäviä pohjustajia kiiltelevän ihon pelossa. Tämä sopii varmasti rasvaisellekin iholle, sillä se jättää ihon mataksi. Olen tottunut näkyvämmin heleyttäviin voiteisiin, mutta en voi kieltää, etteikö tällä olisi kasvoille mitään vaikutusta. Huonosti nukuttu yö häviää kasvoilta, vaikka ajatukset pysähtelevätkin.


Laajentuneiden ihohuokosien kanssa tuskaileville Instant Pore Eraser on parempi valinta. Se tasoittaa ihon pinnan ja tekee huokoset lähes näkymättömiksi. Geelimäisen pohjustusvoiteen jälkeen iho on pehmeää kuin silkki ja meikkivoide viimeistelee tasaisen ihon. Käytän silottavaa pohjustusvoidetta yleensä hyvin ohuen tai heleyttävän meikkivoiteen alle, jolloin en tarvitse alle enää toista heleyttäjää. Tätä voi halutessaan hyödyntää meikin alla vain t-alueellakin, jos se tuntuu kiiltelevän eniten ja huokoset ovat näkyvimmät.


Maybellinen Baby Skin -meikinpohjustajat ovat saatavilla 22ml siroissa pikkutuubeissa 8,90 euron suositushintaan. Näitä voivat hyödyntää myös tuoksuherkät, sillä tuoksua näissä ei juurikaan ole. Suosittelen näitä etenkin edullisia meikinpohjustajia etsiville, jotka eivät ole valmiita sijoittamaan pohjustustuotteisiin maltaita. Sööttejä tuubeja, jotka ajavat asiansa!

Kuinka usein te käytätte meikinpohjustajia? Millaisia pohjustusvoiteita suositte?






*Tuotteet lehdistönäytteitä.

15 kommenttia:

  1. Mä käytän aina meikinpohjustajaa, en voisi kuvitellakaan meikkiä ilman niitä. Mä tykkään keveistä, enkä kovin blurraavista, ennemmin sellaisista hehkua tuovista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätys yllätys, mäkin tykkään enemmän heleyttävistä pohjustajista. Oon muutenkin heleän ihon kannattaja ja paasaan täälläkin aina, että iho tulee mulle ykkösenä ;) Noita blurraavia ja silikonisia pohjustajia käytän harvemmin.

      Poista
  2. Käytän meikinpohjustajia eikä ole mitään tiettyä lempparia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en käytä pohjustajaa ihan joka päivä, mutta pitkinä päivinä pohjustaja auttaa kyllä meikin pysyvyyteen todella olennaisesti. Kasvosuihkeet sen sijaan mulla on jokapäiväisessä käytössä :) Niitä suihkin kasvoille vähän väliä!

      Poista
  3. Sama täällä, oppinut käyttämään meikin pohjustajia ja eritoten noista kiinnostaisi tuo joka peittää huokosia. :)

    Olen lapsekas Baby Lips höperö, joten nämäkin vetoaa pirtsakalla ulkoasullaan. Tässä haaveilenkin Baby Lips joulukalenterista, taidan olla vähän hömelö. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sininen tuubi on sitten sulle :) Mä olen enemmän noiden heleyttävien pohjustajien perään. Se Chanelin pohjustaja (josta olen täällä blogissakin vinkannut) on yksi mun kaikkien aikojen suosikkipohjustajista. Olin kyllä yllättynyt, että nämäkin oli ihan kelpoja pohjustajia, vaikka tunnetusti olen aina vähän epäluuloinen edullisten tuotteiden suhteen. Mutta nämäkin toimii ihan hyvin :)

      PS. Arvaan, että Baby Lips joulukalenterit tulevat olemaan tämän joulun myyntihitti! ;D

      Poista
  4. Päivttäin käytän pohjustajia ja tuo Instant pore eraser onkin seuraavana ostoslistalla!

    VastaaPoista
  5. Mulla on meikinpohjustusvoide ihan päivittäisessä käytössä enkä enää osaisi olla ilman. Oli tosi kiva lukea sun mielipiteitä näistä kolmesta, vaikka taidan jatkossakin pysytellä tuossa Shiseidon primerissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon Shiseidon primeriin mun on kyllä tutustuttava. Shiseido on muutenkin alkanut kiinnostamaan merkkinä enemmän, nyt kun hurahdin niihin voidemaisiin luomiväreihinkin :) Sarjallahan on vaikka mitä hyviä tuotteita. Tuntuu hassulta, etten tällaisena "selehulluna" ole aiemmin kahlannut Shiseidon tuotteita läpi samalla lailla mitä muita sarjoja.

      Nämä Maybellinen tuubit on ihan kivoja pohjustajia, vaikka myönnän, että markettipohjustajat ei ole vielä mullakaan onnistuneet korvaamaan selektiivisten sarjojen pohjustajia. Mä olen niin tiukasti kiinni niissä! :D En ole helpoin tapaus. Mutta kiva näistä markettituotteistakin on vinkata välillä. Kaikkihan ei halua panostaa kalliimpiin pohjustajiin, joten nämä on hyviä edullisempia vaihtoehtoja :)

      Poista
  6. Käytän pohjustajaa silloin kun on aikaa meikata! Eli vapaapäivinä, valitettavasti arkisin meikkaan niin kiireellä ettei aikaa jää pohjustajalle-joskin varmaan hyötyisin jos nipistäisin aikaa pohjustajan levitykseen ^_^ Ehkä siis olisi hyvä tehdä rutiinitsekkaus! Nimimerkillä tämän-viikon-kulmakarvat-on-meikattu-bussissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään käytä joka päivä pohjustajaa :) Niiden sijaan käytän kyllä sitten taas kasvosuihkeita, joista on tullut mulle jo ihan rutiini. Ne freesaa vähän pidempinä päivinä. Mutta kyllä se pohjustaja meikin alla "pelastaisi" enemmän ;) 12h tunnin jälkeen on jo aika kulahtanut olo, vaikka kuinka olisi suihkinut meikinkiinnitys- ja kosteussuihkeita päivän mittaan :D Juhlavampaan meikkiin laitan kyllä aina pohjustajan meikin alle. Tosin niitä juhlia ei kovin usein ole, haha! Onneksi sentään panostan meikkivoiteisiin, jotka ei petä ihan hetkessä. Yhdestä hyvästä tulossa vinkki taas lähipäivinä ;)

      PS. Apua, mä olen niin kulmakarvaneurootikko, etten voisi bussissa meikata kulmiani. Tai okei, ehkä pakon edessä, koska kulmat on oltava aina kuosissa! ;D Nostan kyllä hattua sulle ja kaikille muillekin, jotka pystyy meikkaamaan liikkuvassa kulkuneuvossa!

      Poista
  7. Nuo pullot on jo tosi söpöt! :D Mulla ei näitä ole, mutta olen miettinyt muutamaan kertaan, jos hankkisin itselleni nämä testiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on ihan kelpoja markettipuolen pohjustajia! :) Jos kirkastavaa pohjustajaa kaipaat, tuo pinkki tuubi eli Cool Rose kirkastaa ihoa näkyvimmin. Warm Apricot on sitten enemmän taas ihonsävyä tasoittavampi ja Pore Eraser "hävittää huokoset" :D

      Poista
  8. Ainoa pohjustaja mitä olen kokeillut on ollut Kicksin siinä valkoisessa tuubissa. En oikein huomannut eroa, että oliko sitä vai ei tai sitten en osaa käyttää oikeaa määrää... Pyörinyt nyt laatikon pohjalla muiden meikkien seassa. Pitäisi taas joskus kokeilla joskos saisin jonkun ahaa-elämyksen :D Tai sitten kokeilla jotain eri merkkiä.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!