Syksy nähdään monesti synkkänä, mutta mitäpä jos katsottaisiin pimeää ja sateista vuodenaikaa toisesta näkökulmasta. Nousisiko syksyn arvo, jos se arvioitaisiin pelkästään tuoksujen perusteella? Oma arvosanani kuluvalle vuodenajalle kirisi helposti yli yhdeksikön ja lähentelisi jopa täyttä kymppiä, jos olisi pelkkiä tuoksuja nuuhkiminen. Totuushan on, että syksyllä ilmestyvät usein ne kaikista kiehtovimmat tuoksu-uutuudet, varsinkin viettelevien ja utuisten tuoksujen ystäville, joihin itsekin lukeudun. Syksy on yksi täydellisimmistä hetkistä hankkia uusi uusi tuoksu piristämään pimeää vuodenaikaa. Ovathan tuoksut yhtä lailla arkea siinä missä suihkussa käyminen tai hampaidenpesu, vaikka hajuvesipulloissa onkin huomattavasti enemmän glamouria.

Yksi viime syksyn vastustamattomista tulokkaista oli Trussardin My Name, jonka pehmeä puuterisuus salaperäisellä vivahteella hurmasi minut hetkessä. My Name onkin noussut yhdeksi kaikkien aikojen suosikkituoksuistani, jonka vuoksi odotan nykyään Trussardin uutuuksia malttamattomana. Onneksi tänäkään syksynä ei tarvinnut pettyä, sillä Trussardi on muistanut naisia hyvin sensuellilla uutuudella, joka on syntynyt My Namen inspiroimana. Uutuustuoksu My Scent kuvastaa edeltäjänsä tapaan naisen syvimpää olemusta ja minuutta. Trussardi-nainen nähdään vilpittömänä ja menestyksekkäänä naisena, joka seuraa unelmiaan ja tähtää tavoitteisiinsa päättäväisesti. Hän tietää kuinka erottua muista ja ilmaisee persoonallisuuttaan oman tuoksunsa kautta. 


My Scent on yhtä hienostunut, pehmeä ja naisellinen kuin miltä se näyttää. Se avautuu keväisen kukkakimpun ja hedelmäisen omenapäärynän duetolla, joka johdattaa sydäntuoksuun syreeninkukan ja ruusujen harmonisen liiton äärelle. Samettisen makeasta pohjasta kiittäminen on serenolidea, cashmerania ja heliotrooppia, jotka antavat tuoksulle myskisiä vivahteita ja hienostuneen puuterimaiset piirteet. Olen niin pahasti koukuttunut, että en saa nenääni irti korkista, kun otan hajuvesipullon käteeni. Päivisin tekisi mieli jäädä haaveilemaan, kun haistan tuoksun ranteestani. Tyylikäs, viehättävä ja vastustamaton - that's My Scent!

My Scent EdT 30ml suositushinta 47,90 euroa, 50ml 65,90 euroa.


Millaisen arvosanan te antaisitte syksylle pelkästään tuoksujen perusteella? 






*Tuoksu lehdistönäyte.

22 kommenttia:

  1. Oi miten upea kuva tuo ylimmäinen, henkeäsalpaava. Kuljen vuodenajat pääksytysten samanlaisissa tuoksuissa. Joko olen kesäihminen tai sitten se on mun persoona.

    Aurinkoa viikkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiia! Yritin vangita pullon kauneuden ;)

      Tuoksupersooniakin on erilaisia :) Ei kaikki tykkää viettelevistä tuoksuista, osa suosii kepeämpiä ja kukkaisempia tuoksuja. Mä käytän kepeämpiä tuoksuja enemmän vain keväisin ja kesäisin, syksyllä nautin näistä pehmeämmistä ja utuisemmista tuoksuista :) Todella harvoin ylipäätään innostun perinteisistä raikkaista tuoksuista, vaikka joitain poikkeuksia onkin tullut vastaan. Tämä Trussardi ei ole "vahva" tuoksu, vaan pehmeän puuterinen. Uskon, että tähän tykästyy monet sellaisetkin, jotka ei normaalisti intensiivisemmistä syystuoksuista innostu!

      Poista
  2. Syksystä tulevat mieleen kuulakkaat päivät ja mausteiset värit. Kivaa kun pian saa taas pukeutua kunnolla, siirtyä tummempiin kynsilakkoihin ja mehevimpiin tuoksuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlaiset tuntemukset täälläkin! Syksylle onkin tullut valloittavia uutuuksia myös kynsilakkarintamalla :) Varsinkin viininpunainen sävymaailma iskee nyt kovasti.

      Poista
  3. Tuo pullo on kyllä kaunis ja kuulostaa myös hyvältä tuoksulta:) Pstt. sulle on mun blogissa kuules haaste:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! Sisältö on yhtä lumoava. Tätä voisi tuoksutella iäisyyden. Niin ihana, etten tarpeeksi voi tätä kehua! <3 Täytyy vain "patistella" muitakin tuoksuttelemaan ;)

      PS. Kiva, että vinkkasit haasteesta täälläkin! Mulla oli jäänyt se huomaamatta :) Kiitos kovasti, toteutan lähiviikkoina!

      Poista
  4. Ihana pullo, jotenkin jänskät värit. Itsellänihän on talvi/syksy ja kevät/kesä tuoksut erikseen, joten mulle syksy on aina yhtä jännittävää aikaa, kun talven uutuustuoksuja aletaan julkistamaan. Tosin nykyisin saatan usein päästä tuoksuttelemaan syksyn tuoksuja jo kesäkuussa, joten olen vähän siirtänyt näitä tuoksukausiani. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullo on tosi kaunis, tykkään itsekin! :) Mulla sama juttu tuoksujen kanssa; keväällä ja kesällä on vähän kevyempi kausi ja syksyä kohti siirryn taas tähän mun "omaan maailmaani" eli syvempien tuoksujen pariin. Ihanaa kun syksyllä ja talvella voi "luvan kanssa" suihkia näitä viettelevimpiä tuoksuja. Kesän kuumuudessa ne on usein aivan liian raskaita ja tuntuu itsestäkin tunkkaisilta :D Ei kaikki, mutta useimmat. Suomessa on onneksi pitkä syys- ja talvikausi, haha!

      Poista
  5. Kuulostaapa ihanalta tuoksulta :).
    Itse olen kuluttanut vähissä olevia hajuvesiä kesän aikana ajatellen, että syksyllä hankin sitten hyvällä omatunnolla uuden hajuveden kaappiin. Nyt tosin ei ehkä tarvitse, kun tuli se hajuvesi tänään postissa, minkä sun arvonnasta voitin ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on järjettömän ihana! Kannattaa todellakin käydä tuoksuttamassa, vaikka siinä onkin vaara, että ostohalut herää ;D Se sun voittama hajuvesi kuuluu muuten kesäkokoelmaan, joten sulla on vielä hyvä syy hankkia syystuoksu, jos joku ihanuus osuu kohdalle! ;)

      Poista
  6. Samat sanat Tiian kanssa, tuo eka kuva=<3! Välittyy tunne, että melkein voisi tuota tuoksua itsekin suihkauttaa :) Pullo on todella kaunis, vintage-henkinen. Tulee vähän 60-luku mieleen!

    Mä kyllä rakastan syksyä ja syksyn tuoksua. Oon lähtöisin maalta ja jotenkin tuleentuneen viljan, kostean metsän ja kirpeiden aamujen tuoksut kolahtavat täysillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ihanaa kuulla, että tykkäät! Tuoksujen kuvaaminen on aina haastavimmasta päästä, kun haluaisi välittää tuoksun tunnelman ruudun toiselle puolelle asti :) Nämäkin kuvat valikoitui kymmenien kuvien joukosta. Ihan pari räpsäystä ei siis mulla riitä ;)

      PS. Mäkin olen lähtöisin maalta, ja samat asiat kolahtaa täälläkin! Syysaamuissa on joku oma taikansa :)

      Poista
    2. Mä muuten tänään ohimennen nuuhkaisin tätä Stockkalla ja oi että, oli aivan ihanan tuoksuinen! Tykkäsin, saatan joutua ostamaan itselle :D

      Poista
    3. Oi, kiva kuulla, että tykästyit! Tätä on kyllä vaikea vastustaa! ;D

      Poista
  7. Miten upea tuo pullo onkaan ja tuo eka kuva. <3 Tuoksu on varmasti todella hyvä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! <3 Tuoksu on niin ihana, ettei melkein sanotuksi saa ;)

      Poista
  8. Täytyypäs käydä tuota nuuskuttelemassa :) Pullo on ainakin tosi kaunis ja sopisi mun meikkipöydälle :)

    Mun mielestä syksyn paras tuoksu tulee luonnosta :) Aamulenkillä nuuskuttelen Eau de Autumnia, jossa on sekoitus kypsien marjojen tuoksua, aamukastetta, häivähdys mennyttä kesää ja kirpsakkaa syystuoksua. Lähilammen rannalla kasvaa jättipalsamia (joka on kyllä ikävä vieraslaji), jonka tuoksu on mahtavan persikkainen.

    Mun mielestä juuri syksyn hajuvedet on kiinnostavia, kesätuoksut kun voi arvata jo melkein ennalta. Mä ihastuin jossain vaiheessa Dieselin Loverdoseen, mutta kun kaikki teinit (olen siis yläasteen opettaja) käytti sitä, niin kyllästyin tai siis melkein tukehduin tuoksuun. Mä tykkään monista erityyppisistä tuoksuista ja syksyllä on kiva tuoksutella (tai jopa hankkia) vähän täyteläisempiä, naisellisia tuoksuja ja tykkään myös, että tuoksu on vähän erilaisempi... Mun täytyy käydä tuoksuttelemassa YSL:n Black Opiumia uudelleen, se on taas yksi niistä tuoksuista, jotka hurmasi mut. Klassinen Opium on mun mielestä pökerryttävä, mutta tuossa uudessa Opiumissa on jotain, joka puhuttelee mua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä piristävästä kommentista! :D Kuvauksesi Eau de Autumnista sai mut hymyilemään, ja melkein aloin nauramaan, kun kuvittelin teinien yliannostelleen Loverdosea ja pilanneen sun tuoksuihastuksen! :D Ilmaisit asian niin hauskasti!

      My Scent on kyllä niin kaunis pullo, että ehdottomasti esille, jos päädyt hankkimaan tämän! :) Mulla on aina muutama tuoksu esillä kerrallaan, loppuja säilytän kaapissa piilossa valolta ja kuumuudelta. Täytyy mun käydä puolestani tuoksuttelemassa tuo uusi YSL:n Opium! :) Meillä tuntuu olevan samankaltainen tuoksumaku. Itsekin tykkään nimenomaan erilaisista tuoksuista.

      Poista
  9. Aivan uskomattoman ihana pullo. Rakastan syksyisen metsän tuoksua ja värejä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on - ja ihana on tuoksukin! :) Käy ihmeessä tuoksuttelemassa! Tämä on aivan täydellinen syystuoksu, jos tykkää utuisista, pehmeistä ja puuterisista tuoksuista.

      Poista
  10. Itse sain tuota tuoksua pienen testerin viime viikolla Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta, ja tykästyin myös täysin ♥ Jotenkin näin syksyisin tekee mieli kietoutua hieman mystisempiin ja ns. voimakkaampiin hajuvesiin kuin kesällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Tuuli! :)

      Itsellänikin menee tuoksukaudet vuodenaikojen mukaan, vaikka viettelevät ja syvät tuoksut onkin todellinen rakkauteni ;) En oikeastaan koskaan ole lämmennyt ihan perinteisen raikkaille "vesimäisille" tuoksuille. Keväällä kyllä alkaa taas kevyemmät kukkaiset ja hedelmäiset tuoksut houkuttaa, mutta joku "juju" pitää niissäkin olla :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!