Vuoden odotetuin kauneustapahtuma lähestyy! Tänä vuonna sain suureksi ilokseni bloggaajapassin I Love Me -messuille, joten kierrän ensimmäistä kertaa messuilla bloggaajana "omilla kasvoillani". Aikaisempina vuosinakin olen toki messuilla ollut (enhän jättäisi niitä välistä mistään hinnasta), mutta ilman bloggaajan nimilappua. Siispä jos satut huomaamaan minut, tule ujostelematta juttusille ja sanomaan hei. Olen perjantaina Jane Iredalen osastolla (6e121) ja lauantaina huitelen Kauneus-, Terveys- ja Luonnollisesti -osastoilla. Olisi aivan mahtavaa tavata teitä lukijoita kasvotusten! 
Kuva: Messukeskus

Jos sinulla ei vielä ole lippua messuille, pian saattaa ollakin! Arvon nimittäin nyt yhdelle onnekkaalle blogini lukijalle kaksi lippua I Love Me -messuille (arvoltaan 36 euroa). Arvonta on tarkoitettu vain blogini kirjautuneille lukijoille, joten osallistuaksesi sinun täytyy näkyä bloggerissa tai bloglovinissa julkisena lukijana. Arvonta päättyy torstaina 1.10.2015 klo 23.59, joten aikaa osallistua on vain muutama päivä! Arvontaan osallistut jättämällä kommentin, jossa kerrot mitä kautta luet blogiani. Muistathan myös sähköpostiosoitteesi.

Ensi kuussa blogini juhliikin jo 2-vuotissynttäreitään, josta te ihanat lukijani pääsette ottamaan kaiken ilon irti! Olen kohta kaksi vuotta aktiivisesti naputellut kauneusseikkailuitani blogiini, ja haluan juhlia sitä teidän kanssanne, sillä ilman teitä bloggaamisesta puuttuisi se olennaisin! Toivon, että jatkossakin löydätte blogistani piristäviä asioita arkeen. Edelleen vinkkailen pääsääntöisesti kosmetiikkaherkuista, mutta osa teistä on jo saattanut huomatakin, että muitakin ilonaiheita eksyy toisinaan blogiin. Kannattaa pysyä valppaana ensi kuun puolellakin, jolloin synttärihulinat alkavat!

Onnea lippuarvontaan ja toivottavasti tavataan messuilla!





*Lippuarvonta sponsoroitu.

46 kommenttia:

  1. Voi harmi, me ei sitten tavata messuilla kun oon tulossa sunnuntaina sinne :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höh! Ja mä en ole enää sunnuntaina messuilla. Tai mistä sitä tietää, jos innostun vielä kolmantena päivänäkin tulemaan ja jalat kantaa. Perjantaina en kuitenkaan ehdi kiertää ollenkaan, kun olen Jane Iredalen osastolla koko päivän. Kierrettäväähän tuolla riittäisi vaikka viikoksi, mutta luulen, että kahden päivän jälkeen oon jo sen verran poikki, että kolmas päivä jää mulla välistä ;)

      Poista
  2. Kirjautunut lukija, ja kiinnostunut! E-mail löytyy linkistä.

    VastaaPoista
  3. Oishan se kiva, jos pääsis messuille, vaikka matka onkin pitkä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että arvonnassa nappaa! :) I Love Me -messut on kyllä niin upea tapahtuma, että vähän pidemmältäkin lähtisin. Olisi sen arvoista!

      Poista
  4. Messut kiinnostaa kovasti, etenkin luonnonkosmetiikka. Olisi ihana päästä! :)
    Luen Bloggerin kautta. krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikan osastolla viihdyn luultavasti itsekin suurimman osan ajasta ;) Viime vuonna en ehtinyt Terveys-osaston tarjontaan tutustua niin hyvin kuin olisin halunnut, mutta tänä vuonna ajattelin sinnekin ehtiä. Onnea lippuarvontaan! :)

      Poista
  5. Yrittänyttä ei laiteta, joten koitetaanpa tästäkin arvonnasta jos nyt tärppäis :D
    marika.minkkinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tarpeeksi yrittää, niin onnistuu! ;D Katsotaan miten käy! Pidetään peukut pystyssä ;)

      Poista
  6. Mie voitin jo yhden lipun messuille, mutta mielelläni ottaisin kaverin tai kaksikin mukaan :)
    Luen bloglovinin kautta.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sinullapa on ollut jo hyvä tuuri! :) Katsotaan osuuko arpaonni toisenkin kerran kohdalle, niin saat kaverit mukaan! Vaikka kyllähän tuolla yksinkin viihtyy. Minä olin viime vuonna yksin ja tänä vuonna luultavasti myös, vaikka tuttuihin taatusti törmäänkin. Nautin siitä, kun saa rauhassa kierrellä ja katsella :) Yleensä jään niin pitkäksi aikaa yhdelle pisteelle, ettei ystävät jaksa odotella ;)

      Poista
    2. Tuosta syystä muuten minäkin tykkään kierrellä yksin, saa ihan rauhassa mennä omaan tahtiin :) Kaverin kanssa se menee aina sellaiseksi jutusteluksi, silloin keskittyminen herpaantuu :D Esim. mä ja mun yks ystävä ollaan miestemme keskuudessa surullisen kuuluisia siitä, että käymme anti-shoppailureissuilla :D Hyvä jos silloin saa jonkun yhden vaatteen tms. ostettua, pääpaino taitaakin olla siinä jutustelussa ja seurassa ( vaikka ollaan me kyllä ihan tärkeitäkin juttuja saatua ostettua, ystävälle häihinsä asusteet jne. :) ).

      Mutta lupaan kyllä tulla perjantaina moikkaamaan sua, silloin olen messuille tulossa :)!

      Poista
    3. Niin ja se piti sanoa, en siis osallistu nyt arvontaan :)

      Poista
    4. Samat syyt mullakin :D Näillä messuilla keskittyminen ei saa missään nimessä herpaantua ;) Yksi päivä tuntuu muutenkin aivan liian lyhyeltä, että ehtisi kiertää kaikki kiinnostavat pisteet läpi. Perjantain kun olen tosiaan Jane Iredalen osastolla koko päivän. Ihanaa, jos tulet moikkaamaan! :)

      Poista
  7. Liput kiinnostais kovasti. Tapana ollut käydä aina näillä messuilla. Ihana tapahtuma.

    Saippo.outlook.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I Love Me -messut on kyllä varsinainen kauneustaivas! Kerrotko vielä Saija, mitä kautta seuraat blogiani, niin olet arvonnassa mukana! :)

      Poista
  8. Lukijana mukaan. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Olisi kivaa päästä messuille! Luen bloglovinin kautta, msesmsesmses (a) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan miten arvonnassa käy! Lippuja on nyt ollut jonkin verran jaossa muissakin blogeissa, joten mahdollisuudet voittoon ovat hyvät :) Arpaonnea siis!

      Poista
  10. Liput olisi kyllä kiva, lähes perinne jo käydä tapahtumasa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I Love Me -messut on jo muodostuneet minullekin perinteeksi! En jättäisi väliin mistään hinnasta, niin mahtava kauneus- ja hyvinvointikeidas! Muotipuolella en ole koskaan käynyt, kun kauneuspuolellakin riittää tarpeeksi katseltavaa. Koru & Kello -osastolle ajattelin kyllä yrittää ehtiä tänä vuonna poiketa :) Kerrotko vielä Paula mitä kautta seuraat blogiani, niin olet mukana arvonnassa? Ja sähköpostiosoitteesi voisit laittaa myös, niin saan sinut tarvittaessa kiinni, mikäli voitto osuu kohdallesi. Kiitos!

      Poista
  11. Jospa minäkin saisin ne liput käsiini jotakin kautta. :) Seuraan sinua Bloggerista käsin.

    mulanbloggaa@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Jee, osallistun! :) Meillä on kaverin kanssa jo kuljetukseen kyyti varattuna lauantaille, mut ilmaisliput ois kyllä kivat :) Täytyy ehkä napata suakin sitten hihasta messuilla, jos satun törmäämään :D Lukijana Bloggerin kautta ja säpo: vandaalia ät outlook.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappaat tietenkin mua hihasta, jos törmätään! Olisi kiva tavata kasvotusten :) Tosin se halli on kyllä niin järkyttävän suuri, että mahdollisuudet voi olla aika pienet, mutta eihän sitä koskaan tiedä ;) Mä luulen, etten itse ehdi ollenkaan muotipuolelle, eikä se niin mua kiinnostakaan samalla lailla kuin Kauneus- ja Terveyspuoli. Viime vuonna en ehtinyt edes Terveyspuolelle, mutta tänä vuonna aion kyllä käydä sielläkin. Koru&Kello sitten viimeisenä, jos vielä ehtii. Mutta saa nähdä miten kaiken saa sovitettua yhdelle päivälle. En kuitenkaan aio juosta paikasta toiseen :D

      Poista
  13. Osallistun arvontaan :)! Bloggerin kautta seuraan. rossu.life@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Luen Bloggerin ja Feedlyn kautta. Ellinen76@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Veisin niin mielelläni hiljattain kosmetiikasta kiinnostuneen teinityttöseni ekaa kertaa messuille. :) Lukijana Bloggerin kautta. piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan miten käy, varmasti olisi tytöllesi mukava yllätys! :) Onnea arvontaan!

      Poista
  16. Innolla odotan näitä messuja :). Luen bloglovinin kautta sp on ancelapurmonen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijoiden joukkoon, Ancela! Ja arpaonnea, tottakai! :)

      Poista
  17. Mukana ollaan arvonnassa! :) Bloggerin kautta lukijana.

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Bloggerin kautta luen nimimerkillä Ansu
    ansuliini1982(at)gmail.com

    VastaaPoista
  19. Ehdottomasti lähden kokeilemaan arpaonnea!
    Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta. :)

    jennuli_n@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. blogspotin kautta lukijana mukana, toivon lippuja!!<3!
    sähköposti on :sandi.osterlund@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Bloggerin kautta seuraan :)
    pussikarhu (at) luukku.com

    VastaaPoista
  22. Bloggerin kautta luen, sulla on ihana blogi! :) Ehdottomasti mukana arvonnassa, ois kiva päästä!
    minea.mariella@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Mukaan arvontaan, bloggerissa seuraan!
    marvu954@hotmail.com

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!