Jos kuvailisin nykyhetkeäni kahden tuoteryhmän voimin, kevät ja juuri alkanut kesäkausi on kulunut suurimmaksi osaksi tuoksujen ja huulituotteiden huumassa. Ensin iskivät huuliöljyt, ja sittemmin huuleni ovat hurmaantuneet Max Factorin uutuuskokoelman makoisista huulibalmeista. Max Factorin Colour Intensifying Balmit viimeistelevät kauniin kesämeikin ja pitävät hymyn huulilla pitkään.


Tiedätte ennakkoluuloni edullista markettikosmetiikkaa kohtaan. Max Factor ei kuitenkaan ole mikään parin euron halpameikkisarja, joita yleensä välttelen eniten. Max Factoriin luottavat monet meikkitaitelijatkin, mutta silti askeleeni vievät useammin selektiiviselle meikkiosastolle kuin vaikkapa Max Factorin tai L'Oréalin pariin. Colour Intensifying Balmeihin tutustuessani tajusin jälleen, että katseen kääntäminen myös toiseen suuntaan voisi olla paikallaan, sillä ilman bloginäytteitä näihinkin hoitaviin yksilöihin olisi jäänyt tutustumatta.


Colour Intensifying Balm -kokoelmasta löytyy rohkeita pinkkejä, herkullista punaista ja pehmeän persikkaisia sävyjä. Karkkiväreistä ei kuitenkaan ole iloa, jos koostumus ei kolahda. Onneksi puikoissa on vaativammankin arvostelijan iloksi sekä tuoksu että koostumus kohdillaan. Mangovoi, karitevoi ja kaakaovoi pehmentävät huulia tehokkaasti. Puikot ovat kermaisia ja kosteuttavia, ja pigmenttiä jää hyvin. Uskallan väittää, että Max Factor päihittää jopa Clarinsin versiot, ja hintakin on vielä puolet edullisempi. Nämä maistuvat kesähuulille kaikin puolin.


Huhtikuussa ilmestyneistä kerrostettavista huulivoiteista saa halutessaan läpikuultavampaa tai intensiivisempää sävyseuraa. Mitä enemmän balmia ohuelti kerrostaa, sitä syvempi sävy huulille muodostuu. Väri kerrostuu pehmeästi ultra-hienojen mica-partikkelien ansiosta, jotka lisäävät myös valon taittuvuutta pigmenteissä, maksimoiden värin intensiivisyyden. Puikko toimii siis sekä sävyttävänä huulivoiteena ja kosteuttavana huulipunana - sinä päätät! 

Max Factorin Colour Intensifying Balmin suositushinta on 9,50 euroa. Saatavilla kuusi eri sävyä. Omat suosikkini ovat 20 Luscious Red, 25 Voluptuous Pink ja 10 Charming Coral.

Mistä tuotteista te olette erityisesti innostuneet tänä kesänä? Mitäs sanotte näistä uutuuksista?






*Tuotteet lehdistönäytteitä.

14 kommenttia:

  1. Värilliset huulivoiteet on niin mun juttu, ja voi olla että mun pitää ostaa joko Charming Coral tai Posh Poppy, aivan ihanat sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen aivan sävyttävien huulivoiteiden lumoissa. Ne on niin helppokäyttöisiä! Huulirasva-addiktina hoitavuus on mulle tärkeä juttu. Huulipunia olen joskus vierastanut just siksi, etteivät ne tunnu tarpeeksi kosteuttavilta. Nämä on kyllä laatukamaa, vaikka edullisia ovatkin. Huulirasva ja -puna samassa puikossa. Kyllä kelpaa! :D

      Poista
  2. Ostin kuukausi sitten sävyn Voluptuous Pink ja se on kulkenut laukussa jatkuvasti mukana. Mehevää, mutta huoletonta väriä voi lisätä ilman peiliäkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voluptuous Pink on kyllä ihana sävy! Tänään oli viimeksi huulillani. Kiva kuulla, että näihin on muutkin tykästyneet :)

      Poista
  3. Hyvännäköisiä värisävyjä. Naisella ei kaiketi voi koskaan olla liikaa punia?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon taitaa moni sun kanssa yhtyä :D Toisaalta itse kyllä omistan enemmän poskipunia ja luomivärejä kuin huulipunia. Nuoruusvuosina kertyi enemmän huulikiiltoja, mutta nykyään käytän lähes aina kosteuttavia punia. Kuten näitä!

      Poista
  4. Mielenkiintoisilta vaikuttaa ja sävytkin näyttävät sopivan hennoilta. Olisi kiva nähdä huulimeikkien testauksia ihan huulilla ja muitakin tuotteita käytössä, mutta taidat sen suhteen pitää melko tiukkaa anonymiteettiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on noista sävyistä useampi suosikki. Tänään Luscious Red huulilla :) Parasta näissä on se, että sävyn intensiivisyyttä voi itse säädellä. Eli tuo punainenkaan ei ole räikeän punainen, jos ei niin halua.

      PS. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan blogin osalta ;) Voi olla, että jossain vaiheessa vilautan kasvojanikin, mutta toistaiseksi olen pitäytynyt anonyyminä. Kaikki toiveet otan kuitenkin iloisin mielin vastaan, joten kiva kuulla toiveita juttujen ja muun suhteen. Kiitos siis sinulle!

      Poista
  5. Tosi kauniita ja kesäisiä sävyjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä ihania. Jo kahtena päivänä peräkkäin on joku tullut kehumaan "huulipunan sävyä" :D

      Poista
  6. Eih miten ihania, täältä löytyy yksi noista ja tykkään siitä aivan hirmuisasti. Mikä ihana värikirjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään näiden koostumuksesta paljon! En ole viime päivinä muita käyttänytkään kuin näitä :) MF osui nyt kyllä markettikosmetiikkana suoraan kultasuoneen - ainakin mun makuun, haha.

      Poista
  7. Näyttääpäs hyviltä , nää sun kuvat <3

    Tarviipas tutustua kun seuraavaksi suuntaa kaupoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Marina! <3 Tutustu ihmeessä. Nämä on täydellisiä, jos etsii huulipunaa huulivoiteen ominaisuuksilla tai päinvastoin!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!