Iho joutuu päivittäin monenlaisten koetusten eteen, joita vastaan se joutuu taistelemaan yksinään. Auringon haitalliset UV-säteet, saasteet ja ilmasto vanhentavat ja kuluttavat ihoa joka ainoa päivä. Sen lisäksi iholle tuovat lisämausteensa stressi, ruokavalio ja omat elämäntavat. Onneksi on kehitetty ihonhoitotuotteita, joilla ihoa voi vahvistaa selviämään arjen töyssyistä.

Olen julistanut rakkauttani luonnonkosmetiikkaan blogin puolella jo niin monesti, että se tuskin tulee monellekaan enää yllätyksenä. Varsinkin viimeisen vuoden aikana olen kahlannut aikamoisessa luonnonkosmetiikkameressä ja haalinut haaviini erilaisia purnukoita mielenkiintoisilta sarjoilta. Vaihtelu toki virkistää, mutta samalla etsin luottopurkkeja, joihin voin turvautua ihon kaivatessa erityishuomiota. 




Latvialainen Mádara oli saksalaisen Laveran ohella ensimmäisiä sarjoja, joihin luonnonkosmetiikan alkutaipaleellani tutustuin. Parhaimmat Mádara-kokemukseni ovat antaneet Puhdistusvaahto ja sarjan selluliittivoide. Mádaran Puhdistusvaahto todisti minulle aikoineen, että kaikki vaahtomaiset puhdistustuotteet eivät välttämättä jätä ihoa kuivaksi ja narskuvaksi. Selluliittivoiteeseenkin tutustuin aikoinaan blogin kautta, mutta tällä hetkellä kaapissa odottelee jo neljäs purkki. Voide jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kimmoisaksi. Olen myös testannut Mádaran Tasapainottavaa kasvovettä, deodoranttia, kasvovoiteita ja suihkugeelejä. Bloggajakollegani Kissiksen vinkkaamani intouduin myös tilaamaan Kiinteyttävän Vartaloöljyn, joka osoittautui selluliittivoiteen hyväksi haastajaksi. Kulutin purkin loppuun ennätysajassa. Uusimmat ostokseni Mádaralta ovat nyt nämä Daily Defence -tuotteet.


Daily Defence -vartalovoi lupaa kosteuttaa ja ravita ihoa täyteläisellä koostumuksellaan. Vartalovoin luvataan olevan helposti levittyvä ja hyvin imeytyvä - ja sitä se onkin! Vartalovoit vaativat yleensä oman aikansa imeytyäkseen iholleni, mutta tämä kermainen koostumus katoaa ihooni kirjaimellisesti parissa sekunnissa. Iho jää kimmoisaksi ja joustavaksi, ei lainkaan tahmaiseksi. Vartalovoi on vitamiini- ja antioksidanttipitoinen, joten se parantaa myös ihon vastustuskykyä. Daily Defence Body Butter tuoksuu virkistävältä pihlajalta. Tuote on vegaaninen. Riittoisan 180ml vartalovoin saa 24,90 eurolla.



Vaikka pidän vartalovoista, tällä kertaa Mádaran DD-kasvovoide on riensi edelle. Olen tainnut vihdoin löytää Mádaralta sellaisen kasvojenhoitotuotteen, jota hankin mieluusti uuden tuubin. Voidettahan voi myös käyttää vartalolle, mutta itse olen pitänyt siitä erityisesti kasvovoiteena. Pihlaja Daily Defence -voide on todellinen tehopakkaus kuivan ihon rauhoittamisessa! Se palauttaa jopa hilseilevän ihon pehmeyden parissa päivässä. Voide on kehitetty erityisesti kuivalle iholle ja vaativiin sääolosuhteisiin, joten se suojaa ihoa tehokkaasti kuivumiselta ja ilmaston ääriolosuhteilta. Pihlajavoide hoitaa ihoa DD-vartalovoiteen tapaan pohjoisen pihlajanmarjan voimin. Sheavoi osallistuu myös ihon pehmentämiseen. Voidetta voi käyttää kasvoille, käsiin, huuliin ja koko vartalolle. DD-voide kustantaa 14,90 euroa. 

Mádaraa löytää esimerkiksi Natural Goods Companylta ja Biodellystä.

Onko teillä suosikkeja Mádaralta? Kuinka moni teistä on testannut Daily Defence -voiteita? 











*Tuotteet itse ostettu. Sis. mainoslinkkejä.

9 kommenttia:

  1. Kasvovoide voisi sopia minulla talvikäyttöön yövoiteena, onhan tätä niin paljon kehuttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin käytän tuota kasvovoidetta enemmän yövoiteena :) Vitkuttelin hirveän kauan sen tilaamisessa, koska ajattelin, että voide on kuitenkin mun iholle liian paksua. No eipä ollut! Tosi hyvin sulaa iholle ja jättää heti ihon paljon pehmeämmäksi.

      Poista
  2. Rakastan pihlajavoidetta. Kuivakorppupäivinä paksu kerros naamaan, kyynärpäihin, nilkan ikuisuusihottumaan..... Huulirasvaksi, käsivoiteeksi, korppuisiin kantapäihin. Viimeiset kynnenaluset huuliin ja hiustenlatvoihin. Ja tuoksuukin hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihlaja-voide on kyllä todellinen monitoimivoide! Kiva kuulla, että siitä on ollut apua sinullekin. Voiteesta on tullut yksi omistakin Mádara-suosikeistani :)

      Poista
  3. Vartalovoiteesta ei ole kokemuksia, mutta kasvovoidetta käytän käsivoiteena. Se on jotenkin ihana tuoksuista ja väristä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelen, että tykkään itsekin tuosta tuoksusta, vaikka normaalisti ihastun enemmän makeisiin tuoksuihin (esim. Terren ja Laveran tuotteiden tyylisiin). Ja en tiedä johtuuko voiteen väristä, mutta kasvotkin näyttää heti jotenkin terveemmän ja heleämmän oloisilta voiteen levityksen jälkeen :D

      Poista
  4. Kuulostaa ihan käsittämättömältä, että vartalovoi imeytyy ihoon noin pikaisesti! Karsastan vartalovoita juuri sen takia yleensä, kun en millään jaksa sitä tahmaisuutta pitkään. Nyt sait mut innostumaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä imeytyy iholle ihan käsittämättömän nopeasti! :) Alussa mietin, että laitanko voidetta liian vähän ja levitin vielä toisenkin kerroksen. Sinne se vaan humpsahti iholle sekin kerros :D

      Poista
  5. Siis voi apua, tuo pihlajavoide näyttää niin superilta ja kuulostaa ihanalta<3 pitäisi tutustua Madaraan paaaljon enemmän!

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!