Jokainen Terre d'Ocin tuotteisiin uppoutunut tietää sarjan valloittavan aivan omanlaisella tuoksumaailmallaan. Tuotteet tuoksuvat pehmeän makeahkoilta ja kerrassaan koukuttavilta. Ei ole toista Terreä. Yksi suurimmista rakkauksistani luonnonkosmetiikan maailmasta on edelleen Terren viikunavoideSen tuoksu on niin taivaallinen, ettei sitä saa mitenkään välitettyä blogitekstiin. Kaavin loput voiteet muutama viikko sitten purkkini pohjalta, ja sydäntä riipaisi heittää tyhjä purkki pois. Onneksi ehdin jo tilata uuden purkin, joka tulee ilahduttamaan ihoani jatkossa.


Hyppysissäni on viime viikkoina ollut myös muuta mukavaa: Terren minivoit. Kuivat kantapäät ja kädet vaativat talviaikaan extrahuomiota, joten olen ottanut tavakseni voidella jalanpohjat ja kädet iltaisin. Näillä buttereilla homma hoituu vaivatta! Kivaa piristystä iltarutiineihin on tuonut myös se, että olen joka ilta napannut eri rasian, jonka tuoksuun olen myöhemmin nukahtanut. Terren minivoit ovat niin kätevän kokoisia, että sujahtavat hyvin myös laukkuun. Butterien inci-listat pursuavat muun muassa karitevoita, seesamiöljyä, auringonkukkaöljyä ja muita ihoa pehmentäviä aineosia. Kaikki nämä kaunokaiset aukeavat kätevästi kannen keskeltä napsauttamalla

Karitevoi on Terren neljästä minibutterista täyteläisin. Se sisältää luomuviljeltyä Reilun Kaupan sheavoita. Tuoksu on hurmaavan pehmeä manteli. Tämä on suosikkini erityisesti jalkojen voiteluun, sillä karitevoi pehmittää kuivat koppurakantapäät hetkessä. Karitevoi on näistä buttereista koostumukseltaan tönköintä,  mutta levittyy silti iholle hyvin. Pehmeys on taattu sekunneissa!


Hunajavoi on Terren uutuus. Se sisältää Provencen laventelihunajaa ja sulaa iholle jättäen sen ihastuttavan pehmeäksi. Rasia on pirteä ja keväinen ja tuo ehdottomasti valoa talven pimeisiin iltoihin. Hunaja ei ole lempituoksujani, mutta tässä on silti se makea "Terre-vivahde", joka vetoaa minuun. Aivan kuten moni kuvailee Laveran tuotteita "laveramaiseksi", on Terrelläkin omat taikansa.


Arganvoi on suosikkini. Voisin tuoksutella sitä loputtomiin. Voiteesta jää leijailemaan iholle lumoava appelsiinikukkaöljyn tuoksu, jota on vaikea vastustaa. Arganvoi on erittäin ravitseva ja ihoa uudistava. Tämäkin pehmittää erinomaisesti kuivat jalat ja kädet. Koostumus on yhtä sulavaa kuin Hunajavoissa, mutta imeytyvyys hiukkasen parempi. Tällä voisin hyvin voidella koko vartalon, mutta koska rasia on niin pieni, olen hellinyt voiteella ainoastaan käsiäni ja jalkojani. Katsokaa nyt tätäkin: eikö olekin ihana rasia?


Viikunavoi on toinen suosikeistani. Sen tuoksu on tämän joukon kevyin ja se hurmaa makealla hedelmäisyydellään. Ihan yhtä makealta tämä ei kuitenkaan tuoksu kuin Terren kasvoille tarkoitettu viikunavoide. Siksi Arganvoi on Terren buttereista ykkönen: se tuoksuu kaikista makeimmalta. Olen hulluna makeisiin tuoksuihin, enkä saa näistäkään yliannostusta, en lähellekään. Viikunavoi porukan tyttömäisin - myös ulkokuoreltaan. 


Tarvitseeko enää erikseen sanoa, että Terren minivoit ovat saaneet minut hurmaantumaan? Käsien ja jalkojen voitelun lisäksi nämä ihanuudet sopivat myös huulien hoitoon, kynsinauhoille tai vaikka ulkoiluvoiteeksi. Hyväntuoksuiset monitoimituotteet auttavat talvi-ihoa selviämään kunnialla kylmän kauden läpi! Kaikki minivoit ovat koostumukseltaan pehmeästi levittyviä, paitsi Karitevoi, joka on paksuinta. Sekin levittyy silti ihoon hyvin, ja kuten jo tuli mainittua, on ehdottomasti paras kuiville kantapäille.


Terren minivoit ovat saatavilla 20g rasioissa. Vain pieni nokare riittää pehmentämään ihon. Yhden minivoin saa lunastettua itselleen 10,90 eurolla esimerkiksi Biodellystä. Terren löydät myös Naturellementin verkkokaupasta.

Ovatko nämä söpöliinit hurmanneet teistä jonkun? Entä Terren muut tuotteet?






*Karitevoi oma, muut saatu maahantuojalta.

12 kommenttia:

  1. Kokemusta ei ole kuin Arganvoista, mutta se on aivan ihana. Pitää muitakin kokeilla, kunhan käytän ensin Arganin loppuun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arganvoi on ihana. Mun suosikki :) Mä olen jo melkein ehtinyt käyttää loppuun nämä ekat rasiani, Karitevoita on vielä vähän jäljellä. Tilasin kyllä jo uudet, eli pysyvään käyttöön jäävät :)

      Poista
  2. Mä tykkään näistä mineistä, ihania. Varsinkin viikuna ja hunaja. <3 Rasiatkin hivelevät kauneudellaan silmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä niiiin ihania! :) Ja rasiat todellakin kauniita...

      Poista
  3. Pitäisi varmaan hankkia joku noista talven kuivia läikkiä varten, mutta äkkiä ennen vuodenvaihdetta, koska tammikuun vietän ostolakossa (ainakin kosmetiikan kannalta) :D Tai no ainahan nyt tietenkin tarpeeseen saa ostaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kosmetiikkalakko taitaa olla sitten keväämmällä :D Tammikuun aleja en kuitenkaan voi vastustaa ;) Kaikkea mitä on alessa tottakai "tarvitsee", haha.

      Poista
  4. Rakastan jokaikistä terren voidetta ja olen jopa purkit säästänyt käytön jälkeen. <3 Mielestäni markkinoiden kaunein kosmetiikkamerkki. Ja voiteet vielä aivan ihania. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terre kyllä onnistuu koukuttamaan niin ulkokuoreltaan kuin sisällöltäänkin ;) Ihana sarja! :)

      Poista
  5. Nää on kaikki tosi ihania!!! Mä hypistelen näitä aina käydessäni Ruohonjuuressa ja yhden omistankin. :)

    VastaaPoista
  6. Noi on niin sulosia! Mulla on noista yksi vielä korkkaamattomana kaapissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tilasin jo uudet, kun nämä purkit tuli kaavittua tyhjäksi :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!