Lauantaina sain taas kokea kauneusintoilijan ja kosmetiikkahullun taivaan, kun kiertelin I Love Me-messujen Kauneus- ja Luonnollisesti -osastoilla melkein kokonaisen päivän. Lipusta kuuluu kiitos ihanalle Laveralle. Messuilta tarttui mukaan niin iso kasa ihanuuksia, että sillä summalla olisi jo melkein napannut edullisen äkkilähdön ulkomaille - huh! Hankinnoistani on luvassa juttua myöhemmin, sillä nyt hypätään nettishoppailun maailmaan. Sorrun nykyään harvemmin heräteostoksiin, mutta alennusmyyntikarkeloiden ollessa villeimmillään minun on vaikea pysyä periaatteessani olla ostamatta "mitään turhaa". Aleaikaan lähes kaikki kiinnostavat tuotteet muuttuvat silmissäni tarpeellisiksi. Perusteluita pursuaa, kun niitä kipeimmin vaaditaan. Varsinkin selektiivisen puolen meikkituotteet ja luonnonkosmetiikka saavat minut nopeasti vaimentamaan sisäisen järjen ääneni, joka yrittää muistuttaa kymmenistä muista omistamistani samankaltaisista tuotteista. 


Luonnonkosmetiikan tilaan pääasiassa netistä, mutta sele-hankintani teen useimmiten Sokokselta. Ulkomaisista verkkokaupoista tilailen niiden sarjojen tuotteita, joita ei saa Suomesta. Suosikkejani ovat BeautyBay ja Lookfantastic, joista jälkimmäisenä mainittu tarjoaa enemmän alennuskoodeja. Aikaisemmin tein Lookfantasticille ison tilauksen kerran (tai jopa kaksi) kuukaudessa, mutta viime aikoina olen onnistunut hillitsemään ostohalujani. En siis klikkaile hulluja määriä kosmetiikkaa ostoskoriini joka kuukausi, vaikka mieli tekisi! Tai klikkailenhan minä, mutta järjen ääni saa minut usein sulkemaan selainikkunan, ennenkuin vien ostoprosessin loppuun saakka. Tilaan ulkomaisista verkkokaupoista keskimäärin kerran noin parin kuukauden aikana. Viime vuosina olen alkanut tilata myös Feeluniquelta, mutta koska verkkokauppa on rekisteröity EU:n ulkopuolelle (Jerseyn saarille), tilaan yleensä vain yhden, noin 20 euron arvoisen tuotteen kerralla, sillä muuten tilauksen päälle saattaa Suomen päässä humpsahtaa 24% arvonlisävero (mikäli tilauksen kokonaisarvo ylittää 22 euroa). 


Suomalaisista verkkokaupoista suosin kaikkein eniten Biodellyä. Heillä on monipuolinen valikoima luonnonkosmetiikkaa, ja verkkokauppa hemmottelee toisinaan facebook-tykkääjiään -15% tai -20% alennuskoodeilla, joilla saa jo aika tuntuvan alennuksen ostoksistaan. Palvelu pelaa kaikin puolin kiitettävästi, ja paketit tulevat nopeasti perille. 

Hyvinvoinnin Tavaratalo on kotimaisista verkkokaupoista hyvä kakkonen. HT:n valikoimassa on kattavasti erilaisia hyvän olon tuotteita: luonnonkosmetiikan lisäksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta saa tilattua muun muassa erilaisia vitamiineja ja luontaistuotteita. Hyvinvoinnin Tavaratalo jakelee harvemmin alennuskoodeja, mutta kun heillä on alennusmyynnit, hinnat ovat minusta kilpailukykyiset. Myös alennuskarkeloiden aikaan HT:ssa shoppaillessani hyödynnän Ostohyvitys-palvelua, jonka avulla saan tilauksestani vielä 4,50% rahaa takaisin. Vaikka en olekaan aiemmin sivustoa blogissani mainostanut, olen liittynyt jäseneksi jo vuonna 2011, ennenkuin kaikki hypetys sivustosta alkoi. Olen kerännyt palvelun avulla jo aika tuntuvasti rahaa takaisin kaikesta nettishoppailuistani. 


Biodellyn ja Hyvinvoinnin Tavaratalon lisäksi tilaan luonnonkosmetiikkaa myös Naturellementin verkkokaupasta sekä Joliesta. Naturellementin valikoimasta löytyy muun muassa ihana Terre d'Oc, lehtivihreään perustuva Alorée sekä luksusluonnonkosmetiikkasarja Pure Altitude, johon olen pahasti retkahtanut. Sarjan kirkastavasta ja korjaavasta eliksiiristä löydät juttua täältä. Molemmat verkkokaupat ilahduttavat välillä alennuskoodeilla esimerkiksi facebook-sivuillaan. Naturellement tarjoaa yleensä mukavan 20% alennuskoodin, Jolie joko 10% tai 15%. Jolie ei ole pelkkä verkkokauppa, vaan hyvinvointikonsepti, johon kuuluu myös Helsingin Uudenmaankadulla sijaitseva kivijalkamyymälä sekä Kalevankadulla sijaitseva Jolie-spa. Olen kerran vieraillut Uudenmaankadun Jolie-putiikissa, jossa tunnelma on aivan ihastuttava. Putiikista on mahdotonta lähteä tyhjin käsin, kun luonnonkosmetiikan purkit ja purnukat kuiskivat "haluat minut". 

Viimeisimmistä Joliesta tekemistäni hankinnoista kuulette tuonnempana, mutta sitä ennen haluan esitellä teille kaksi vartalonhoitotuotetta, jotka tilasin Hyvinvoinnin Tavaratalon kesäalesta. Nämä viime viikkoina vartalon ihostani huolta pitäneet kaverukset ovat NAFHA Silkkinen Vartaloemulsio sekä Naobay Body Scrub Shower Booster.


Espanjalainen Naobay on minulle täysin uusi sarja. Törmäsin tuotteisiin viime kevään Luonnonkaunis-messuilla, mutta vielä silloin en tehnyt hankintoja sarjan parista. Hyvinvoinnin Tavaratalon huikeat alennukset saivat minut kuitenkin tarttumaan syöttiin ja tilaamaan itselleni kaksi Naobayn tuotetta, joista toinen on Body Scrub Shower Booster.

Naobay on espanjalainen perheyritys, jonka takana seisovat isä ja kaksi poikaa. Sarjan tuotteet eivät luonnonkosmetiikalle ominaisesti sisällä parabeeneja, flataatteja, PEG:tä, silikonia, petrolatumia, formaldehydiä tai Sodium Laureth Sulfaattia. Tuotteissa käytetään muun muassa arganöljyä, ruusunmarjaöljyä, oliiviöljyä, avokadoöljyä sekä karitevoita ja kehäkukkauutetta. Kaikki käytetyt öljyt ja kasviuutteet ovat 100% luonnonmukaisesti viljeltyjä. Myös pakkaukset ovat kierrätettyjä ja pakkausten puumateriaalina käytetään puuteollisuudesta jäänyttä ylijäämäpuuta. Sarja on Ecosert-sertifioitu.


Body Scrub Shower Booster on vartalonkuorinta, joka sisältää kuorivaa suolaa sekä oliiviöljyä. Suola poistaa kuolleen ihosolukon ja oliiviöljy hoitaa ihon kosteuttamisen ja suojaamisen. Vartalonkuorinta on pehmeää, rakeista "öljytahnaa", jolla saa niin samettisen pehmeän ihon, että ikisuosikkini FLOW kosmetiikan vartalonkuorinnat ovat ensi kertaa saaneet vastaansa varteenotettavan haastajan. Naobayn kuorintavoiteen tuoksu on todella miedosti sitruksinen, joten se ei ihan yllä FLOW kosmetiikan vartalonkuorintojen antamiin tuoksuelämyksiin, mutta Naobay on silti vaarallisen lähellä tiputtaakseen suosikkini voittokorokkeeltaan. Body Scrub Shower Boosterin kosteutustehot ovat niin huikeat, että minä, vartalovoiteiden tunnollinen käyttäjä, uskaltaudun jättämään jokailtaisen voiteluoperaation väliin, eikä ihoa ala tippaakaan kiristämään. Mahtavaa!

Naobayn Body Scrub Shower Booster on saatavilla 250ml koossa noin 38 euron hintaan. Naobayn tuotteisiin voi tutustua Hyvinvoinnin Tavaratalossa tai maahantuojan verkkokaupassa.

Toinen alennuslöydöistäni on NAFHA Silkkinen Vartaloemulsio. NAFHAN kanssa olen tehnyt tuttavuutta jo aiemmin kesällä. Tuolloin kirjoittelin kasvojen kuorintavoiteesta, kosteuttavasta naamiosta sekä päivävoiteesta, jonka olin valmis jo puolessa vaiheessa vuotta ristimään vuoden parhaaksi päivävoide-löydöksi (postaus löytyy täältä). Saa nähdä miten NAFHAn lopulta käy, kun vuoden 2014 parhaat kosmetiikkalöydöt pääsevät esille blogiini. Edelliset kokeilemani NAFHA-tuotteet ovat joka tapauksessa osoittautuneet todella toimiviksi luonnonkosmetiikkalöydöiksi, joten odotan NAFHAlta paljon. 


NAFHAn Silkkinen Vartaloemulsio lupaa kosteuttamisen lisäksi rauhoittaa ihoa. Emulsio sisältää neljää arvokasta öljyä: arganöljyä, apinanleipäpuuöljyä, vadelmansiemenöljyä sekä hamppuöljyä, jotka kaikki ovat hyvin hoitavia ja ravitsevia iholle. Vartaloemulsion tuoksu on hyvin kevyt, samoin koostumus, jonka olisin toivonut olevan ehkä hitusen täyteläisempää. Aamusuihkua suosivalle ja nopealle pukeutujalle emulsio on erinomainen, sillä se humahtaa ihoon sekunneissa eikä jätä voidemaista pintaa. Kuivaihoiset voivat jäädä kaipaamaan toista voitelukerrosta. Plussaa voide saa tahraamattomasta koostumuksestaan sekä nopeasta imeytyvyydestään. Hintaa hennosti ginsengiltä ja temppelipuilta tuoksuvalla Silkkisellä Vartaloemulsiolla on 25,50 euroa (250ml). Tuotteen löytää Hyvinvoinnin Tavaratalosta täältä.

Missä nettikaupoissa te shoppailette ja kuinka usein? Entä miten innokkaasti hoidatte vartalonne ihoa?


6 kommenttia:

  1. Nafhan vartaloemulsio on ihanaa, käytin omani kesällä. Talvella tarvitsen jotain hieman paksumpaa, kun iho kuivuu enemmän. Itse käytän ehkä eniten Escentualia ja sitten tuota Beaytybayta, sekä BeautyExpertia. Toimivat, yksinkertaiset sivut plussaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekaan tuo NAFHAn vartaloemulsio ei riittäisi talvella, mutta kesällä on ihan nappivalinta. Tähän aikaan vuodesta on vähän siinä ja siinä, että riittääkö kosteustehot ;) Pidän muutenkin vähän täyteläisemmistä vartaloemulsioista, jotka jättävät ihon pehmeäksi, mutta eivät tahmaiseksi :)

      Escentualista en ole vielä koskaan tilannut mitään, mutta täytyy jossain vaiheessa kokeilla sitäkin. Sulla on ilmeisesti Escentualista paljon hyviä kokemuksia :) BeautyExpertista en ole koskaan kuullutkaan. Täytyykin heti kurkata :D

      Poista
  2. Minulle tulee kausia, jolloin shoppailen paljon netissä. Nyt olen tehnyt viitisen tilausta puolentoista kuukauden sisällä, mutta sitä ennen oli pitkä tauko, jonka aikana en tilannut mitään. Vastaavasti en olekaan sitten käynyt kaupoissa pitkään aikaan. Nettiostelu unohtuu todennäköisesti taas jossain vaiheessa, ja rupean käymään kaupoissa.

    Voi hitsi, multa on ihan unohtunut tuo Feelunique-homma, että se ei ole enää EU:n sisällä. Saa nähdä, miten käy tällä hetkellä matkalla olevan tilaukseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin yleensä tilailen netistä silloin useammin, kun ei ole tullut käytyä kaupoissa pitkään aikaan. Tai kun joku tuote loppuu, yleensä sen kaveriksi tulee klikkailtua jotain muutakin kokeiluun ;) Feeluniquessa on kyllä paljon kaikkea ihanaa, ja tilaisin sieltä useamminkin, jos se ei sijaitsisi EU:n ulkopuolella. Harmittaa, kun täytyy aina tilata yksi tuote kerrallaan eikä mitään hirveän kalliita tuotteita uskalla tilata, ettei mätkähdä lisäkuluja päälle. Jotkut pienet paketit eivät välttämättä herätä tullissa huomiota, eivätkä kaikki paketit jää syyniin, vaikka summa ylittyisikin. Kerro sitten miten sun paketin kanssa kävi, olisi kiva tietää! :) Toivotaan parasta!

      Poista
  3. Heii ilouutisia teille molemmille!

    Feeluniquen paketit on jääneet minulla joka kerta tulliin, mutta he palauttavan maksetun veron mikäli näin käy! Sivuilta löytyy helppo kaavake, johon täytyy vain liittää tullin kuitti maksusta. Rahat on tulleet päivässä takaisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kerroit, Myy! :) Strawberrynetistä olen joskus vuosia sitten tilannut ja heillä on samanlainen käytäntö, mutta en tiennyt Feeluniquen toimivan niin. Nyt nousi Feeluniquen suosio kertaheitolla ;) Kiva kun infosit tästä!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!