Kuuma kesä alkaa olla vain lämmin muisto, kun syksy astuu edeltäjänsä paikalle. Ainakin lämpötilojensa puolesta kulunut kesä taisi olla paras moneen vuoteen. Helteillä hemmoteltiin, ja jopa minä sain näkyvää päivetystä vaalealle hipiälleni. Kuten After Sun -postauksessa mainitsin, rusketun naurettavan pienen ripauksen kerralla, joten joudun todellakin nauttimaan useamman aurinkoannoksen, jotta päivetyksen voi erottaa iholtani. Aikaa vaatineen päivetysprojektini jälkeen en halua palata heti lumikki-ihoiseksi, joten olen kaivanut esiin kaksi apuria ylläpitääkseni vaivalla hankittua (kevyttä) rusketustani. 


En ole koskaan ollut itseruskettavien läheisin ystävä. Toki minulle kelpaisi kevyesti päivettynyt iho ympäri vuoden, mutta itseruskettaville ominainen jälkileimahdus saa minut yleensä karttamaan rusketustuubeja ja tarttumaan niihin vain muutaman kerran vuodessa, kun minun on "pakko" eli alkukesästä ja alkusyksystä. Alkukesästä hankin itseruskettavilla pohjarusketuksen, ja loppukesästä turvaudun itseruskettavaan, jotta en heti menettäisi kesän aikana haalimaani päivetystä. 

Tutustuin alkukesästä kahteen uuteen luonnonkosmetiikan tulokkaaseen, jotka sain blogia varten testattavakseni. Molemmat purkit onnistuvat luomaan kasvoille kauniin päivetyksen, mutta lopputuloksessa on hippasen hieno ero. 


Feel On The Beach on ranskalaisen luonnonkosmetiikkasarja Pulpe de Vien itseruskettava voide, joka lupaa kasvoille luonnollisen ja auringon hellimän hehkun sekä tuntuvaa kosteutusta. Voide sisältää vitamiinien ja beetakaroteenin lisäksi raikkaita kvitteni- ja porkkanavesiä Etelä-Ranskan luomuviljelijöiltä. Pumppupullo kätkee sisälleen myös kosteuttavia oliivi-, camelina- ja auringonkukkaöljyjä sekä hunajaa ja hyaluronihappoa. Luonnollisen koostumuksen viimeistelee itseruskettava DHA (omega3-rasvahappo). Feel On The Beach -itseruskettava voide sisältää luonnollisia aineosia jopa 99,51%. Voide soveltuu myös raskaana oleville naisille ja herkimmällekin iholle. Tuote on alkoholiton eikä sisällä eteerisiä öljyjä tai säilöntäaineita.

Feel On The Beach on koostumukseltaan kevyen voidemaista ja levittyy iholle pehmeästi. Tuoksu on makean hedelmäinen ja hurmaakin levityshetkellä varsin onnistuneesti. Tuoksuelämys ei kuitenkaan ole pysyvää sorttia, vaikka niin toivoisikin, sillä itseruskettaville ominainen haju ottaa vallan jo parin minuutin jälkeen. Haju muuttuu onneksi neutraalimmaksi voiteen imeytyessä kasvoille, joten herkkänenäinenkin voi nukkua yönsä rauhassa. Aamulla iho näyttää sävytetyllä päivävoiteella käsitellyltä. Ihonväri on tasainen, heleä ja kasvojen iho tuntuu pehmeältä. Feel On The Beach -itseruskettava voide onkin kuin hoitava yövoide, joka yön aikana sävyttää kasvot kevyesti. Päivetys jäljittelee aitoa rusketusta, sillä sävy on kasvoilla kevyen kullanhohtoinen ja luonnollinen eikä lainkaan monien kauhukuvissa vilisevä oranssi.


Pulpe de Vien Feel On The Beach -itseruskettava voide on saatavilla 30ml pumppupullossa 19,95 eurolla. Tuotteeseen voi tutustua maahantuojan verkkokaupassaPulpe de Vien tuotteista voit halutessasi lueskella kokemuksiani myös täällä.

Ikisuosikkini Lavera lähetti keväällä testiin uuden itseruskettavansa, joka on Pulpe de Vien itseruskettavan tapaan tarkoitettu nimenomaan kasvoille. Saksalaisen Laveran Itseruskettava voide kasvoille lupaa kauniin ja luonnollisen rusketuksen, kosteutusta ja suojaa unohtamatta. Voide sisältää muun muassa ravitsevia macadamiapähkinä- ja auringonkukkaöljyjä, jotka arvatenkin tekevät pelkästään hyvää iholle ja hellivät ihoa lukuisilla vitamiineilla. Laveran Itseruskettava voide kasvoille on kerännyt runsaasti suitsutusta blogimaailmassa ja itsekin ihastuin tähän voiteeseen jo keväällä, kun otin sen ensi kertaa käyttöön. Kyseessä on poikkeuksellisen hyväntuoksuinen ja vaivattomasti levittyvä kasvojen itseruskettava, jolla saa näkyvän, mutta silti hillityn päivetyksen jo yhdessä yössä. Kahdessa yössä puhutaan päivetyksen sijaan jo enemmänkin rusketuksesta, joten tällä saa todellakin nopeasti taiottua itsestään juuri aurinkolomalta palanneen näköisen, mikäli sellaiseen lopputulokseen mielii. 


Laveran huumaavan pähkinäiseltä tuoksuva Itseruskettava voide kasvoille on ensimmäinen sarjassaan, joka säästää minut itseruskettavien likaisilta leimahduksilta. Hurraa! Hoitavuutensa vuoksi se soveltuu loistavasti kuivemmallekin iholle. Hintaa 50ml tuubilla on esimerkiksi Biodellyn verkkokaupassa 11,90 euroa. Laajin valikoima Laveran tuotteita löytyy maahantuojan verkkokaupasta, jonne ovat myös ilmestyneet Laveran upeasti uudistuneet meikit, joista juttua tulossa blogin puolelle myöhemmin.

Käytättekö te lainkaan itseruskettavia? Mikä on suosikki-itseruskettavanne?




*Tuotteet saatu blogia varten testiin.

6 kommenttia:

  1. Kiitos postauksesta, itse käytän itseruskettavaia keväisin ja syksyisin, niin mulle tää oli ajankohtainen. En tiennytkään, että Pulp de Viellä on itseruskettava, suloinen pullo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pulpe de Vien itseruskettava tuli valikoimiin viime keväänä :) Sarjan pullot on kyllä suloisia. Pulpe de Vie'llä on oma piristävä tyylinsä!

      Poista
  2. Minäkään en ole itseruskettavien suurin kuluttaja. Olen viime aikoina tutustunut TanOrganicin Self Tanning Oil-itseruskettavaan se on aivan mieletön! Superhelppo käyttää ja sillä saa vaivatta tasaisen rusketuksen ilman mitään kummempia kikkailuja, Se on tosin hintava, mutta mielestäni sen arvoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, Henna! Googlasin heti tuon tuotteen, ja huomasin, että se on palkittu vuoden 2013 parhaana kasvojen itseruskettavana. Täytyykin kokeilla jossain vaiheessa :) Saint Tropezin itseruskettavaa vaahtoa oon tykännyt käyttää vartalolle, mutta se ei kylläkään ole luonnonkosmetiikkaa. Palkittu tuote kyllä sekin ja moni on blogeissa kehunut. En vaan kovin usein jaksa alkaa itseruskettavien kanssa "sotkemaan", joten nyt käytän lähinnä noita kasvojen itseruskettavia kerran viikossa :)

      Poista
  3. Kyllä, käytän itseruskettavaa aina. :) Lavera on ehdoton suosikki, tosin käytän vartalolle tarkoitettua versiota myös kasvoille ihan sujuvasti. :) Pulpe de Vie kuulostaa mielenkiintoiselta, sarjasta en olekaan mitään kokeillut, vaikka parista blogista kokemuksia olenkin lueskellut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivoisin, että jaksaisin käyttää ahkerammin myös vartalon itseruskettavia. Kasvoille on niin helppo laittaa yöksi itseruskettavaa. Vartalon voiteluun menee enemmän aikaa, ja kun noiden itseruskettavien kanssa vielä pitää olla niin tarkkakin. Ainakin mä olen :D Muutenhan kyllä käytän vartalovoiteita ja kiinteytysvoiteita joka ilta.

      Pulpe de Vie'llä on muuten aivan ihana kuorintanaamio, joka kuuluu suosikkituotteisiini. Sarjan yövoiteesta olen myös tykännyt. Molemmista löytyy juttua blogista. Suosittelen tutustumaan sarjan tuotteisiin, varsinkin jos etsii uusia luonnonkosmetiikkatuttavuuksia :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!