Dr. Hauschka on yksi niistä sarjoista, joka on onnistunut yllättämään minut erittäin positiivisesti. Mitä enemmän tutustun sarjaan, sitä enemmän hurmaannun saksalaisen tohtorin tuotteista. Tuntuukin hassulta ajatella, että ennen ensimmäistä testihetkeäni Dr. Hauschkan tuotteiden parissa, sarja vaikutti minusta jopa tylsähköltä. Ajattelin tuotteiden tuoksujen olevan minulle aivan liian yrttimäisiä ja kitkeriä, vaikka en koskaan edes vaivautunut tuoksuttelemaan tuotteita tavaratalon hyllyltä. Tämä johtui aika pitkälti siitä, että tuotteiden ulkonäkö oli silmiini ehkä hieman liian apteekkimainen ja jopa vähän vanhanaikainen. Tänä päivänä kuitenkin naurattaa, että tuomitsin sarjan ennenkuin edes kokeilin. Tuotteiden sisältö on nimittäin kuin puhdasta kultaa: loistokasta ja vakuuttavaa.


Ylivoimaisimpiin suosikkeihini Dr. Hauschkalta kuuluu sarjan Puhdistusvoide. Voide on ehdottomasti yksi parhaimmista puhdistustuotteista, joita olen testannut. En turhaan palkinnut sitä viime vuoden parhaimpana puhdistustuote-löytönä. Meikinpoistamisessa se ei ole järin tehokas, mutta sen syväpuhdistavat ja ihoa kirkastavat ominaisuudet ovat äärettömän hyvät. Eron huomaa jo muutaman päivän käytön jälkeen. Myös sarjan sekaiholle suunnattu Melissa Päivävoide on ollut varsin mukava yllätys: se toimii kiiltelyyn taipuvaisella iholla erinomaisena meikinalusvoiteena. (Postauksen edellämainituista tuotteista voit halutessasi kurkata täältä).

Dr. Hauschka kuuluu maailman myydyimpiin luonnonkosmetiikkasarjoihin. NaTrue- ja BDIH-sertifioitu sarja lanseerattiin jo vuonna 1967, joten se on myös yksi tunnetuimpia luonnonkosmetiikkasarjoja. Dr. Hauschka-kosmetiikan ydinidea on auttaa ihoa sen perustoiminnoissa ja tukea sen luonnollisia toimintoja, jotta iho aktivoituisi ja parantaisi omaa toimintakykyään. Sarjalle myönnetyt sertifikaatit takaavat sen, että tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, silikonia, PEG:tä, eivätkä synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita.



Sain maahantuojalta jokin aika sitten blogiani varten testiin muutaman tuotteen, joista nyt esille pääsee ihastuttava vartalonhoitotuote-kolmikko. Dr. Hauschkan vartalonhoitotuotteiden tuoksumaailmasta löytyy muun muassa Kvitten, Laventeli-Santelipuu, Ruusu ja Manteli. Minulle valikoituivat testiin oikeat piristysruiskeet: Sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide, suihkuvoide sekä vartaloöljy

Tuoksultaan tämä kolmikko on puhtaan ja raikkaan sitruksinen sekä tuntuvasti virkistävä. Sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide on pakattu lasiseen pumppupulloon. Se lupaa tuoda uutta puhtia päivään kirkastavien, vahvistavien ja kiinteyttävien luonnonraaka-aineidensa avulla. Vartalovoide kätkee aisteja hellivään koostumukseensa sitruunaruohon ja sitruunan aitoja, eteerisiä öljyjä sekä peltokorte- ja salviauutetta. Kvittenuute ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja jojoba- ja oliiviöljyt suojaavat ihoa. Voide imeytyy ihoon nopeasti ja on pitkävaikutteinen. 



Niin yksinkertaisesti kuin tykästymisensä voikin ilmaista, Sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide tuoksuu ihanalta ja tuntuu ihanalta. Sen imeytyminen on luvatusti nopeaa ja koostumus tekee ihosta kimmoisan ja pehmeän. Sitruuna-sitruunaruoho vartalovoiteen testattuani tekee mieli haalia kaikki Dr. Hauschkan vartalovoiteet. Sitruunan ja sitruunaruohon tuoksuyhdistelmä on niin energinen, raikas ja koukuttava, että mietin miltä muut tuoksuyhdistelmät mahtavat tuoksua. Hintaa Dr. Haushckan Sitruuna-sitruunaruoho vartalovoiteella on noin 27 euroa jälleenmyyntipaikasta riippuen. Pumppupullo on kooltaan 145ml.

Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljy nousi minun mittakaavassani tämän kolmikon kärkeen. Rakastan vartaloöljyjä, mutta päästäkseen suosikkieni joukkoon öljyn täytyy olla pitkäkestoisesti kosteuttava, tuntuvasti ihoa pehmittävä ja tietenkin mielellään myös tuoksua koukuttavalta. Dr. Hauschkan Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljy täyttää hujauksessa kaikki edellämainitut kriteerit. Kaikenlisäksi se tukee selluliittihoitoja ja ennaltaehkäisee selluliittia. Öljy sisältää paljon ihoa ravitsevia ja hoitavia luonnonraaka-aineita, kuten jojobaöljyä, sitruunankuorta, misteliä, peltokortetta ja sitruunaruohoa. Se myös lupaa virkistää, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa tuntuvasti.


Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljy jättää ihon äärettömän pehmeäksi ja ihanan tuntuiseksi. Olen niin rakastunut tähän pumppupulloon, etten löydä tästä mitään pahaa sanottavaa. Tai no, pullo voisi olla suurempi, jotta tämä ihanuus kestäisi käytössä pidempään. Olen kertonut, että minulla on tapana lantrata kasvovesi nopeasti loppuun, mutta listaan voisi lisätä myös vartaloöljyt, joita annostelen iholleni hyvin reippaalla kädellä. Tämä pullo tyhjentynee minulla lyhyessä ajassa, mutta olen varma, että ostan uuden tilalle. 75ml pumppupullon Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljyn saa omakseen noin 20 eurolla.

Viimeisenä valokeilaan astelee Sitruuna-sitruunaruoho suihkuvoide. Suihkuvoide on maustettu ripauksella raikasta inkiväärin tuoksua, joka lupaa tuoda piristävän startin aamuun. Kvittensiemenuute ja kasvitensidit tekevät tuotteesta erittäin hellävaraisen iholle. Suihkuvoide sisältää monia korkealaatuisia kasviöljyjä, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti.



Sitruuna-sitruunaruoho suihkuvoide on koostumukseltaan kevyesti vaahtoavaa ja pehmeän kermaista, mutta ei silti paksua. Se jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi ja piristää odotetusti mieltä ihanalla sitrustuoksullaan, aivan kuten öljy ja vartalovoidekin. Tämä purkki saa oikein odottamaan seuraavaa suihkuhetkeä, jotta pääsee taas hieromaan voidetta iholleen. Tykästyminen on tapahtunut! Sitruuna-sitruunaruoho suihkuvoide on saatavilla 200ml koossa 13,90-17,90 euron hintaan jälleenmyyjästä riippuen.


Dr. Hauschka onnistui taas yllättämään ja keräämään täydet pisteet. Tästä kolmikosta on tullut kylpyhuoneen käytetyimpiä ja ahkerasta käytöstä johtuen purkit alkavatkin olemaan jo kohtapuoliin tyhjät. En voi kuin suositella tätä kolmikkoa hymyssä suin! 

Dr. Hauschkan tuotteita löytää muun muassa Sokokselta ja Emotion-myymälöistä. Netistä tuotteita voi tilata esimerkiksi Biodellystä, Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja EcoBeautystä. Kaikki Dr. Hauschka -jälleenmyyjät, kosmetologit ja verkkokaupat voit tarkistaa täältä.

Onko teillä kokemuksia Dr. Hauschkan vartalonhoitotuotteista? Entä muista tuotteista?




*Tuotteet saatu blogia varten testiin.

2 kommenttia:

  1. Dr. Hauschkan Body Moisturizerit on ihania. Spezial kasvovesi on yksi kaikkien aikojen suosikkituotteistani, samoin ruusuvoide, jota pintakuiva iho rakastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dr. Hauschkan Ruusuvoide on mulla vielä kokeilematta, mutta täytyykin pistää korvan taakse. Noita vartalovoiteita aion taatusti kokeilla myös muiden tuoksujen osalta! Samoin suihkuvoiteita ja vartaloöljyjä ;) Dr. Hauschka -lista kasvaa, haha.

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!