Olen kailottanut blogissani jo ties kuinka moneen kertaan, miten paljon rakastan luonnonkosmetiikkaa. Vielä pari vuotta sitten ajattelin, että luonnonkosmetiikka ei kykene yhtä loistokkaisiin tuloksiin kuin tavallinen kosmetiikka. Tuolloin luonnonkosmetiikka oli mielikuvissani tehottomia kasvisekoituksia ja jotain uutta ja tuntematonta, josta ei osannut sanoa onko kyseessä ohimenevä trendi vaiko pysyvä valloitus. Reaktioni oli samankaltainen kun luomuruoka ponnahti pinnalle ja tuli yleiseksi puheenaiheeksi. Tuntui, että kaikki alkoivat yhtäkkiä suosia luomua. Minä ajattelin miksei "tavallinen ruoka" enää kelpaakaan. Päässäni vannoin, että pysyisin perinteisessä, jolla olin pärjännyt tähänkin asti. Kosmetiikan saralla olen kuitenkin aina kyseenalaistanut ja poikennut reitiltä ensimmäisten joukossa. Siten löysin luonnonkosmetiikankin pari vuotta sitten, ja rakastuin syvästi, kuten myös ihoni. Täydellisestä hurahtamisesta viestii sekin, että olen pyydystänyt monta luonnonkosmetiikan aarretta pelkästään viimeisen vuoden aikana. Onkin taas aika esitellä yksi kultakimpale, joka on viime viikkoina saanut kasvoni sädehtimään.


Pure Altituden tulosta kuulin maahantuojalta viime vuoden puolella. Innostuin suuresti jo silloin. Keväällä sain sarjasta yhden täysikokoisen tuotteen blogiani varten testattavakseni ja mukana muutaman pienen testeri-pussukan, joiden avulla olen ottanut tutustumisaskeliani Pure Altituden mielenkiintoiseen maailmaan. Keyword Love-blogin ihastuttava Jonna on aina välillä kirjoittanut blogissaan minkä sarjan hän valitsisi, jos hänen täytyisi valita vain yksi sarja. Myönnän ajatelleeni, etten hillittömänä kosmetiikka-addiktina pystyisi koskaan valitsemaan vain yhtä sarjaa. Mistä kaikesta jäisinkään silloin paitsi! Pure Altitudeen tutustuessani huomasin kuitenkin miettiväni; mitä jos valintani olisikin Pure Altitude? Ranskalainen luksus-luonnonkosmetiikkasarja ei tuntunut lainkaan huonolta valinnalta.


Pure Altitude tuli markkinoille vuonna 2000. Ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja sai alkunsa vuoristokasvien ainutlaatuisen uudistumistavan tarkkailun tuloksena. Pure Altituden valokeilassa loistaa alppitähti-kukka, joka on sarjan symboli ja tuotteiden pääraaka-aine. Alppitähti on yksi tunnetuimmista eurooppalaisista vuoristokasveista, joka tunnetaan meillä Suomessa myös nimellä Edelweiss (=edel tarkoittaa jaloa, kallista, weiss valkoista). Sveitsissä kukan valkoisuus symboloi puhtautta, ja Romaniassa alppitähti tunnetaan kauniin ulkonäkönsä vuoksi "kuningattaren kukkana" (lähde: Wikipedia). Koska alppitähti kasvaa vuoristossa 2000-2900 metrin korkeudessa ja usein hyvin vaikeapääsyisillä paikoilla, sillä on tutkittu olevan hyvin arvokkaita vaikutuksia ihonhoidossa. Alppikasvien moninaiset puolustusmekanismit taistelevat poikkeuksellisen tehokkaasti muun muassa ihon valovanhenemista vastaan. Alppitähti vähentää juonteita, stimuloi verenkiertoa, aktivoi solutuotantoa ja on erittäin tehokas antioksidantti. Siksi se tekee ihosta kimmoisamman ja nuorekkaamman.


Testiin saamani Pure Altituden tuote on Elixir à La Racine de Maca, ihoa uudistava, kiinteyttävä ja kirkastava öljypohjainen eliksiiri. Sen vaikuttaviin aineosiin kuuluvat alppitähden lisäksi muun muassa ihoa kirkastava Maca, uudistava päivänkakkara, ravinteikas vehnänalkio- ja seesaminsiemenöljy sekä rauhoittava jojobaöljy. Lisäksi eliksiiri sisältää bisaboboli-kamomillauutetta, jolla on tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Lipoaminohappo edistää kollageenisynteesiä. Seerumi lupaa korjata ja elvyttää vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ihoa.

Elixir à La Racine de Macaa voidaan käyttää aamuin illoin puhtaalle iholle. Tehokkaimpia tuloksia luvataan, kun eliksiiriä käyttää 28 päivän kuurina aamuin illoin päivä- ja yövoiteen perustana. Itse olen käyttänyt eliksiiriä iltaisin yövoiteen sijasta, jona se on toiminut loistavasti.


Elixir à La Racine de Maca antaa iholle välittömästi terveen ja hyvinvoivalle iholle ominaisen hehkun. Eliksiiri tuoksuu ihastuttavalta, koostumus on öljymäisen notkea ja ylellinen. Vain pari tippaa riittää kattamaan koko kasvot. Kun hieron tehotipat iltaisin iholleni, aamulla kasvojen iho on pehmeä ja kuulas. 28 päivän kuurin jälkeen näkyvimpiin tuloksiin kuuluu ihonsävyn tasoittuminen. Elixir à La Racine de Maca on saatavilla 30ml koossa 82,80 euron hintaan. Tuotteeseen pääsee tutustumaan maahantuojan verkkokaupassa täällä. Verkkokauppa on vasta avattu, joten maahantuoja tarjoaa heinäkuun ajan kaikki tuotteet avajaistarjouksena -20%! Kun käytät kassalla koodia AVAUS20, saat esimerkiksi Elixir à La Racine de Macan vain 66,24 eurolla (eli melkein 17 euron alennuksella). Kannattaa käydä tutustumassa uuteen, ihanaan verkkokauppaan!

Pure Altituden joka ikinen tuote valmistetaan Ranskassa ja kaikki raaka-aineet ovat kasviperäisiä. Tuotteita ei testata eläimillä ja ne ovat dermatologisesti testattuja. Pure Altituden kaikki tuotteet löydät täältä.

Oletteko te jo kuulleet Pure Altitudesta? Entä käytättekö mielellänne tehoeliksiirejä ja -seerumeita? 

10 kommenttia:

  1. Mielestäni Maca-seerumi on ihanan erilainen ja innovatiivinen. Tuotteessa näkyy ja tuntuu korkea tekninen osaaminen. Käytän myös iltaisin yövoiteen tilalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla muidenkin käyttökokemuksia tästä ihanuudesta! Itsekin olen kovasti pitänyt tästä eliksiiristä. Tuntuu, että antaa iholle oikein kunnolla tehohoitoa yön aikana. Tuoksu on myös ihana!

      Poista
  2. Kuullostaa mahtavalta. Pure Altitude vaikuttaa innovatiiviselta ja kiinnostavalta sarjalta. Itse testailin kevään aikan sarjan Serum Concentre Sève De Vieta ja se on aivan ihana. Alennuksen myötä tekisi mieli kokeilla jotain muutakin sarjan tuotetta, puhdistuvaahtojen ystävänä se kiinnostaa kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin kiinnostaisi kokeilla ainakin sarjan silmänympärysvoidetta. Pienen testeripussukan perusteella se tuntui varsin tehokkaalta :) Sain myös testeripussukan jostain Pure Altituden voiteesta, joka vaikutti aivan mahtavalta. Mutta en muista sen nimeä. Tuo 20% alennus on kyllä aika houkutteleva.

      Poista
  3. Pure Altituden tuoksumaailma on ainutlaatuisen ihana enkä ole Edelweissia tai Macaa ennen kosmetiikassa nähnyt. Pure Altitudehan on maailmalla myynnissä vain luksus-myyntipisteissä, joissa asiakkaat vaativat laatua. Luksus tuntuu myös iholla.

    VastaaPoista
  4. Hei tämähän vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta! En ole ennen kuullut tästä. Täytyy tutustua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pure Altitude on aivan huippu :) Suosittelen tutustumaan paremmin!

      Poista
  5. Pure Altituden ihanat kasvohoidot ja vartalon hieronta nyt saatavilla Feet & Soul Experience day spasta Helsingissä Erottajankatu 11A. -15% tuotteista kasvohoidon yhteydessä koko lokakuun ajan. www.feetandsoul.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pure Altitude -kasvohoito kuulostaa aikamoiselta luksukselta! Täytyykin tulla jossain vaiheessa tutustumaan hoitolaan :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!