Toimivat meikinpohjustajat tulevat aina tarpeeseen. Parhaimmassa tapauksessa meikkivoiteen alle levitettävä primer häivyttää ihohuokoset olemattomiin, auttaa meikkivoidetta levittymään sutjakammin ja saa meikin pysymään siistinä ja raikkaana pidempään. Hyvä meikinpohjustaja ei kuitenkaan odota joka oven takana, vaikka kosmetiikkamaailma onkin primereita pullollaan. Joskus omalle iholle täydellisesti sopivan pohjustajan löytäminen voi vaatia muutaman kokeilun, joiden joukossa saattaa olla myös karvaampia pettymyksiä. Mutta kuten elämässä yleensä, kärsivällisyys useimmiten palkitaan ja sen parhaan löytää aina lopulta. Eikä kosmetiikkamaailmassa suinkaan tarvitse tyytyä yhteen hyvään, vaan primer-kumppaniksi voi kelpuuttaa useammankin putkilon.


Turvaudun lähes aina meikinpohjustajaan, kun tiedossa on pitkä päivä ja haluan meikkipohjan pysyvän menossa mukana vielä iltamyöhäiselläkin. Joskus aamu on aloitettava aikaisemmin kuin kukonlaulun aikaan, ja jos tärkeitä tapaamisia ja työmenoja on pitkälle iltapäivään tai iltaan, en tietenkään halua 12 tunnin jälkeen näyttää siltä, että meikki vetelee viimeisiään. Primerit ovat siis ehdottomasti haastavien päivien pelastajia.

Meikinpohjustajalta odotan ensisijaisesti sitä, että se saa meikin pysymään siistinä pidempään ja että se ehkäisee meikkivoiteen kasaantumista juonteisiin. Plussaa on, kun primer saa t-alueen kiillon pysymään paremmin kurissa eikä minun tarvitse puuteroida leukaa, otsaa ja nenänpäätä joka tunti. Levitysvaiheessa tietenkin arvostan myös sitä, jos pohjustaja häivyttää hieman ihohuokosia ja saa meikkivoiteen levittymään kasvoille sulavammin. Ihohuokoseni eivät kuitenkaan ole kovin suuret, joten vaatimuslistani kärjessä ei ole ihohuokosten häivyttäminen, vaikka se toki pluspisteitä primerille tuokin.


Viime viikkoina käytössäni on ollut kolme kelpoa kokelasta, jotka ovat pelastaneet päiväni vuoronperään. Yksi näistä primer-kaveruksista on No7 Airbrush Away Primer, jonka olen saanut testiin blogia varten. Airbrush Away Primer on No7-sarjan menestystuote, joka on saanut osakseen kovasti suitsutusta. Se lupaa vähentää välittömästi ikääntymisen merkkejä valoa heijastavien hiukkasten sekä hyaluronihapon avulla, jotka tasoittavat ja täyttävät hienoisia juonteita ja ryppyjä. Airbrush Away Primer antaa kasvoille kokonaisilmeeltään pehmeämmät piirteet, sillä pohjustusvoide häivyttää ryppyjen lisäksi myös ihohuokosia ja tasoittaa epätasaista ihonväriä. Tuloksia luvataan jo kymmenen minuutin kuluttua.


No7 Airbrush Away Primer on koostumukseltaan kevyen voidemaista. Se levittyy kasvoille vaivattomasti ja tekee ihosta välittömästi sileän tasoittaen pienet värivirheet ja pyyhkäisten ihohuokoset lupaustensa mukaisesti lähes näkymättömiin. Pohjustajan tuoksu on erittäin mieto ja raikas. Airbrush Away Primer pitää meikin pitkän päivän ajan kiitettävästi paikoillaan ja saa BB- ja CC-voiteet pysymään paremmin jopa hikisen salitreenin aikana. Primerin supersilottava vaikutus on pitkälti sen sisältämän silikonijohdannaisen ansiota, mutta tuote todistaa joka tapauksessa toimivuutensa. Jos etsit meikinpohjustajaa, joka häivyttää ihohuokoset olemattomiin, tekee ihon pinnasta sileän ja saa meikkivoiteenkin levittymään iholle sulavasti, antaisin No7 Airbrush Away Primerille mahdollisuuden. Primer saattaa aiheuttaa huimausta tehokkuudellaan, mutta ei onneksi hinnallaan: 30ml tuubi kustantaa 18,50 euroa, ja No7-sarjan tuotteisiin voi tutustua muun muassa Stockmannilla, suurimmissa Anttila-tavarataloissa sekä Veljekset Keskisillä. Kaikki jälleemyyjät löydät täältä.

Benefitin Stay Flawless 15-hour Primerin olen hankkinut bloggaajakollegoideni kehujen myötä. Puikko on vilahtanut yhdessä jos toisessakin blogissa ja ostopäätöksen taisin lopulta tehdä, kun törmäsin Wind It Up -blogissa Martinan Benefit-herkkusaaliiseenStay Flawless 15-hour Primerista ja minusta tuli heti hyviä ystäviä, sillä se todellakin saa meikin sananmukaisesti tarrautumaan paikoilleenMeikkivoide ei liikahdakaan, vaan jämähtää iholle kuin sementti. Pikkuisen totuttelua tämä jämäkkä puikko on minulta vaatinut, mutta parin päivän opettelun jälkeen puikon käyttö (tai itse asiassa meikkivoiteen levittäminen sen päälle) alkoi jo sujua rutiinilla. Tämä jos mikä saa kasvot näyttämään vasta meikatuilta vielä tuntienkin työrupeaman ja aktiivisen päivän jälkeen!


Benefitin Stay Flawless 15-hour Primerin teho pohjautuu magneettimaiseen efektiin, joka on saatu pakattua innovatiiviseen puikkoon, jolla kasvot on helppo käsitellä ennen meikkivoiteen levittämistä. Puikko sopii kaikille ihonsävyille ja on öljytön. Jos etsit meikin pysyvyyttä ja kestävyyttä pidentävää pohjustajaa, Benefitin Stay Flawless 15-hour Primer kannattaa lisätä listalle. Benefitin tuotteita voi tilata muun muassa brittiläisestä Look Fantastic -verkkokaupasta, josta tilasin omani alennuskoodilla noin 25 euron hintaan. Puikkoa pääsee kurkkailemaan tästä.

Kolmas kaveri viimeaikaisten meikinpohjustajieni porukassa on Max Factorin Facefinity All Day Primer, joka lupaa kanssasisariensa tapaan koko päivän kestävän pohjustuksen. Primer on kehitetty Facefinity All Day Flawless 3in1 -meikkivoiteen salaista pitkäkestoista raaka-ainetta hyödyntäen, jonka avulla ihosta tulee virheetön ja kiilloton pitkäksi aikaa. Mikrokokoiset partikkelit pitävät iholta pois hien ja talin, ja siksi primer saa meikkivoiteen kestämään kauniina tunnista toiseen.


Max Factorin Facefinity All Day Primer antaa normaali-sekaiholleni tasaisen mattapinnan. Koostumukseltaan valkoinen emulsiomainen primer on iholle hyvin tarttuvaa ja levittyvää. Facefinity All Day Primer luo iholle silkkisen pehmeän pinnan, johon meikkivoide levittyy paremmin kuin sulavasti. Tämän pumppupullon sisältöä ei turhaan kuvailla pitkäkestoiseksi, sillä se todellakin sitoo meikin pitkäksi aikaa paikoilleen kauniiksi ja eläväiseksi. Facefinity All Day Primer on tämän kilpailevan kolmikon tehokkain kiillon kurissapitäjä ja samalla myös edullisin. Plussaa primer saa myös suojakertoimestaan 20. Max Factorin Facefinity All Day Primer on on saatavilla 30ml pumppupullossa 16,90 euron hintaan. Tuote on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Max Factor-sarja löytyy esimerkiksi Stockmannin, Sokoksen, Anttilan ja Citymarketin valikoimista.

Kuinka usein te käytätte meikinpohjustajia? Mitkä ovat suosikkinne?






No7 ja Max Factor lehdistönäytteitä, Benefit itse ostettu.

9 kommenttia:

  1. Olipa hyvä postaus! Itellä on ollut käytössä Macin primeri, jossa on hieman heleyttä mukana sekä Guerlainin mattapohjan tekevä, josta en aluksi pitänyt ollenkaan, mutta siitä onkin tullut nyt suosikkini! Seuraavaksi voisin kyllä kokeilla tuota No7 primeria, sarja on muutenkin ihan uusi mulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Elisa! :) Kiva jos sait jotain uutta vinkkiä! No7-sarjalla on yllättävän hyviä tuotteita, varsinkin kun miettii, että ne ovat hinnaltaan todella edullisia. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen sarja. Postauksia on vielä tuloillaan sarjan tuotteisiin liittyen ;)

      Poista
  2. Toi No7 on super hyvä tuote. Pitää mielestäni meikin hyvin "paikoillaan".

    VastaaPoista
  3. Mulla No7 ja Max Factor odottaa testaustaan, saa nähdä pystyvätkö haastamaan suosikki Clarinsini, jota omistan kolmessa sävyssä. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään odottelemaan sun kokemuksia noista tuotteista :) No7 Airbrush Away Primerin suhteen mun odotukset oli jo ennen testausta korkealla, kun moni bloggarikollega julkaisi arvionsa ennen mua ja kehui tuotetta antaumuksella. Max Factor kyllä vähän yllätti, siinäkin on tosi toimiva pohjustaja. Nämä kaikki on kyllä omalla tavallaan todella hyviä ja toimivia. Clarinsilta oon myös joitain pohjustajia testannut. Täytyy tuoda laajemmin näitä primereita esille blogissa taas jossain vaiheessa :)

      Poista
  4. Erinomainen ja tosi kiinnostava postaus, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi piristävästä kommentista! :) Kiva jos sait jotain uutta vinkkiä!

      Poista
  5. Hi, I do believe this is a great blog. I stumbledupon it ;) I may revisit yet again since I book-marked
    it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

    Visit my blog post - Natural Health Care Information

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!