torstai 19. joulukuuta 2013

Hentoista kimalletta ja happea iholle


Vuosi 2013 tulee olemaan ikimuistettava monellakin tapaa. Sen lisäksi, että haaviin on tänä vuonna tarttunut poikkeuksellisen monta kosmetiikkamaailman kultakimpaletta, olen myös huomannut ajautuneeni puhtaammalle polulle: Olen ottanut läheisempää kontaktia luonnonkosmetiikkaan ja tästä syystä tavallinen kosmetiikka on kuluvana vuotena jäänyt vähemmälle käytölle, ainakin mitä ihonhoitotuotteisiin tulee. Olen hylännyt lähes kokonaan aiemmin käyttämäni tavallisen kosmetiikan purnukat ja putkilot, mutta toki blogissa tulee edelleen näkymään myös tavallistakin kosmetiikkaa, jotta blogi pysyy monipuolisena. Jokaiselle jotakin!

Kuva: Pinterest

Ihonhoitotuotteiden osalta liputan näkyvästi luonnonkosmetiikan puolesta. Ihoni tasapainoilee välillä arjen kiireiden ja stressin pyörityksessä saaden osansa epäpuhtauksista, mutta näyttää päivä päivältä tasaisemman väriseltä. Tämän osalta koen ison kiitoksen kuuluvan luonnon raaka-aineille, jotka ovat hellineet ihoani aivan toisella tapaa kuin tavallisen kosmetiikan turhat täyteaineet. Ihoni on aina ollut suhteellisen hyväkuntoinen, en kärsinyt näppylöistä edes murrosiässä. Aikuisiässä olen kuitenkin kehitellyt itselleni pienenpienen pakkomielteen puristelusta, josta paha palkka on punaiset aknearvet. Aikaisemmin nuo punapilkut ovat parantuneet ja haalentuneet ihollani suhteellisen nopeasti, mutta viime kuukausina olen kiristänyt puristelutahtia niin tiuhaksi, että iho ei ole parantunut samassa tahdissa. Nyt alan kuitenkin olemaan jo voiton puolella, virheistä oppineena. Luonnonkosmetiikasta iholle tarttuva hehku on täysin eri maata kuin mitä synteettinen kosmetiikka voi koskaan tarjota. Ihossa huomaa oikeasti eron. Ja mikä parasta; se, miltä ihon pinta näyttää tai tuntuu ei ole kaunista kulissia, vaan totisinta totta. Luonnonkosmetiikka ei sisällä turhakkeita, vaan ainoastaan ihoa ravitsevia raaka-aineita mistäpä muualtakaan kuin suoraan luonnosta. 

Kuva: Alorée

Jaoin toissaviikolla kokemukseni Melvitan BB-voiteen suhteen, ja kerroin käyttäväni kyseistä Ruusu BB-voidetta seerumin sekä emulsiomaisen päivävoiteen kanssa. Tuolloin en vielä kertonut mistä päivävoiteesta on kyse, mutta nyt esittelen teille tuon salaperäisen, iholle hehkua, heleyttä ja kosteutta antavan voiteen, jonka kanssa olen tehnyt tuttavuutta viimeisten viikkojen aikana. Edellä olevista puheista luultavasti jo arvaakin, että kyse on luonnonkosmetiikan tuotteesta: Aloréen City Proof Kosteuttavasta emulsiosta.

Alorée on ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka teho perustuu nuoresta ohrasta saatavaan klorofylliin eli lehtivihreään. Sarjan on luonut kosmetiikkatutkija Alexandra Croce, joka työskenteli aiemmin muun muassa L'Oréalilla. Inspiroiduttuaan luonnon raaka-aineista nainen päätti luoda oman tuotesarjan ja näin syntyi Alorée. Jokainen sarjan tuote sisältää klorofylliä, mikä erottaa Aloréen täysin muista markkinoilla olevista luonnonkosmetiikkasarjoista. Tuotteissa on klorofyllin lisäksi myös paljon muita iholle arvokkaita ja tärkeitä aktiivisia aineita, kuten polyfenoleja ja omega-rasvahappoja, jotka antavat iholle happea ja antioksidantteja sekä pitävät ihon joustavana ja suojaavat ennenaikaiselta vanhenemiselta. 

Alorée-tuotesarja muodostuu kahdeksasta kasvojenhoitotuotteesta sekä detox-kasvojenkuorintasetistä. City Proof Kosteuttava emulsio on Aloréen kahdesta päivävoiteesta kevyempi vaihtoehto, joka lupaa antaa iholle pitkäkestoista kosteutta sekä happea. Se suojaa ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä ja auttaa ihoa uudistumaan. Emulsio lupaa tasaisen, pehmeän ja kuulaan ihon. Se on koostumukseltaan nimensä mukaisesti emulsiomaista, mutta kosteuttaa silti riittävästi. Voide on hyvin levittyvää, joten pieni määrä tuotetta riittää koko kasvoille. Tuoksu on erilainen: se muistuttaa lehtiä ja ruohoa, mutta vetoaa minuun muista luonnonkosmetiikkatuotteista erottuvalla tuoksullaan. Hapen voi miltei tuntea iholla. Emulsio antaa iholle heleän ja hentoisesti kimaltelevan pinnan tarjoten oivan pohjan meikkivoiteelle. City Proof Kosteuttava emulsio sisältää klorofyllin lisäksi muun muassa auringonkukan- ja viinirypäleensiemenöljyä sekä sheavoita. 

Kuva: sweet.deviantart.com

City Proof Kosteuttava emulsio ei suinkaan ole ensimmäinen kokemukseni Aloréen happea antavista tuotteista. Emulsion sain Naturellementilta testattavaksi blogiani varten, mutta tilasin jo viime keväänä Jolien verkkokaupasta Fresh Purifier Kirkastavan kasvoveden sekä Life Resource Heleyttävän naamion, kun kuulin sarjasta ylistyspuheita ensimmäistä kertaa. Kasvoveden käytin jo keväällä loppuun ja naamiota olen testannut muutamaan otteeseen. Molemmissa on Aloréen tuotteille ominainen vehreän raikas tuoksu ja etenkin naamio on ollut mieleeni. Se ei tunnu iholla vaikuttaessaan juuri miltään, mutta poispesun jälkeen iholla on se ihana happimainen tunne. Aloréen Life Resource Heleyttävää naamiota voisi nimensä mukaisesti kutsua elämän (tai paremmin sanottuna ihon) voimavaraksi!

Alorée City Proof Kosteuttava emulsio 40ml  noin 39 euroa.

Onko Alorée teille tuttu sarja? Share:

2 kommenttia

  1. Aloreen kasvovesi on aivan ihanaa kuin myös naamio, mitä olen pari näytepussia kokeillut. Voiteista ei itselläni ole kokemusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvovedessä on se sama ihastuttava Aloréen tuotteille ominainen "hapen tunne" iholla :) Se tuntuu kasvovedessä jopa vieläkin voimakkaammin kuin tuossa emulsiossa tai naamiossa.

      Poista

Vuorovaikutus tekee bloggaamisesta mukavampaa, joten kiitos paljon kommentistasi!

© Beauty Highlights | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig